BoonYow's Profile

Singapore
Joined 14th Sep 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to BoonYow?

Give him kudos!

MERDEKA56 Badge

31 Aug - 15 Sep

DNF

Rank:

Rode 0 km

TOGONDC Badge Elite Finisher Super Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 12

Rode 750.81 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 34

Rode 462.64 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 123

Rode 1401.1 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
11 HH>Pontian>Rengit day ride.
18th August, 2019 6:37 AM 7 hrs 03 mins 12 hrs 03 mins 18th August, 2019 6:40 PM 201.2 km
10 Tangkak Evening Ride
15th August, 2019 7:20 PM 1 hrs 53 mins 1 hrs 53 mins 15th August, 2019 9:14 PM 35.83 km
9 Tangkak Serom Morning Ride
15th August, 2019 6:35 AM 1 hrs 13 mins 2 hrs 13 mins 15th August, 2019 8:48 AM 41.08 km
8 Pt 3 : Tangkak to Gasik ride finishing
14th August, 2019 8:25 AM 2 hrs 57 mins 2 hrs 57 mins 14th August, 2019 11:22 AM 70.31 km
7 Part 2: Bkt Gambir ride
14th August, 2019 7:59 AM 0 hrs 26 mins 0 hrs 26 mins 14th August, 2019 8:26 AM 13.16 km
6 Morning Ride
14th August, 2019 6:50 AM 0 hrs 12 mins 1 hrs 12 mins 14th August, 2019 8:02 AM 22.66 km
5 Morning Ride
14th August, 2019 6:44 AM 0 hrs 04 mins 0 hrs 04 mins 14th August, 2019 6:48 AM 0 km
4 HH > Tg Puteri Morning Ride
12th August, 2019 7:06 AM 2 hrs 14 mins 4 hrs 14 mins 12th August, 2019 11:20 AM 60.08 km
3 Singapore Marina bay Morning Ride
6th August, 2019 6:53 AM 4 hrs 51 mins 6 hrs 51 mins 6th August, 2019 1:44 PM 100.63 km
2 Afternoon Ride
5th August, 2019 3:51 PM 4 hrs 53 mins 5 hrs 53 mins 5th August, 2019 9:44 PM 105.79 km
1 Togo NDP HH Night ride
3rd August, 2019 12:04 AM 4 hrs 07 mins 5 hrs 07 mins 3rd August, 2019 5:12 AM 100.07 km
Total Distance: 750.81 km Total Hours: 42 hrs 53 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
13 Evening Ride
31st May, 2019 7:07 PM 0 hrs 06 mins 0 hrs 06 mins 31st May, 2019 7:14 PM 1.57 km
12 Sawn Valley ride
31st May, 2019 9:07 AM 5 hrs 52 mins 9 hrs 52 mins 31st May, 2019 7:00 PM 91.31 km
11 Night ride.
31st May, 2019 9:03 AM 14 hrs 23 mins 14 hrs 23 mins 31st May, 2019 11:27 PM 13.02 km
10 Afternoon Ride
30th May, 2019 3:48 PM 0 hrs 00 mins 0 hrs 00 mins 30th May, 2019 3:48 PM 0 km
9 Day2 Perth afternoon ride
30th May, 2019 2:02 PM 3 hrs 30 mins 4 hrs 30 mins 30th May, 2019 6:33 PM 62.51 km
8 Fremantle fish Market ride
30th May, 2019 9:25 AM 1 hrs 05 mins 3 hrs 05 mins 30th May, 2019 12:31 PM 26.07 km
7 Morning Ride
30th May, 2019 9:01 AM 0 hrs 25 mins 0 hrs 25 mins 30th May, 2019 9:27 AM 0.3 km
6 Morning Ride
30th May, 2019 8:30 AM 0 hrs 34 mins 0 hrs 34 mins 30th May, 2019 9:05 AM 6.52 km
5 Perth evening ride
29th May, 2019 2:22 PM 2 hrs 05 mins 4 hrs 05 mins 29th May, 2019 6:27 PM 60.22 km
4 D1 Perth morning ride
29th May, 2019 7:24 AM 2 hrs 58 mins 3 hrs 58 mins 29th May, 2019 11:23 AM 41.39 km
3 Night Ride
28th May, 2019 11:00 PM 2 hrs 51 mins 11 hrs 51 mins 29th May, 2019 10:52 AM 40.71 km
2 Morning Ride
26th May, 2019 5:56 AM 3 hrs 46 mins 4 hrs 46 mins 26th May, 2019 10:42 AM 72.24 km
1 Taipei Togopart morning ride
22nd May, 2019 5:23 AM 2 hrs 49 mins 2 hrs 49 mins 22nd May, 2019 8:12 AM 46.76 km
Total Distance: 462.62 km Total Hours: 61 hrs 17 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
24 Morning Ride
5th November, 2017 7:02 AM 5th November, 2017 8:08 AM 1 hrs 06 mins 22.45 km
23 Evening Ride
31st October, 2017 8:12 PM 31st October, 2017 9:42 PM 1 hrs 30 mins 45.06 km
22 Morning Ride
29th October, 2017 7:22 AM 29th October, 2017 8:55 AM 1 hrs 32 mins 35.61 km
21 Morning Ride
28th October, 2017 7:15 AM 28th October, 2017 8:51 AM 1 hrs 35 mins 40.09 km
20 Evening Ride
24th October, 2017 8:10 PM 24th October, 2017 10:19 PM 2 hrs 08 mins 60.5 km
19 Evening Ride
19th October, 2017 8:17 PM 19th October, 2017 10:19 PM 2 hrs 01 mins 56.28 km
18 Evening Ride
16th October, 2017 8:20 PM 16th October, 2017 9:51 PM 1 hrs 31 mins 45.1 km
17 Evening Ride
13th October, 2017 8:00 PM 14th October, 2017 1:18 AM 5 hrs 18 mins 135.81 km
16 Evening Ride
9th October, 2017 8:16 PM 9th October, 2017 10:04 PM 1 hrs 48 mins 51.27 km
15 Pontian morning Ride
8th October, 2017 7:10 AM 8th October, 2017 11:26 AM 4 hrs 15 mins 116.99 km
14 Morning Ride
7th October, 2017 8:02 AM 7th October, 2017 9:36 AM 1 hrs 33 mins 36.38 km
13 Evening Ride
4th October, 2017 8:16 PM 4th October, 2017 10:13 PM 1 hrs 56 mins 53.04 km
12 Lunch Ride
30th September, 2017 12:59 PM 30th September, 2017 2:46 PM 1 hrs 46 mins 51.15 km
11 Morning Ride
30th September, 2017 6:33 AM 30th September, 2017 11:05 AM 4 hrs 31 mins 119.55 km
10 Evening Ride
28th September, 2017 7:38 PM 28th September, 2017 9:09 PM 1 hrs 30 mins 45.19 km
9 Evening Ride
26th September, 2017 8:35 PM 26th September, 2017 10:16 PM 1 hrs 41 mins 46.46 km
8 Evening Ride
25th September, 2017 8:30 PM 25th September, 2017 10:45 PM 2 hrs 14 mins 63.43 km
7 Morning Ride
24th September, 2017 7:36 AM 24th September, 2017 9:57 AM 2 hrs 20 mins 50.8 km
6 Morning Ride
23rd September, 2017 7:04 AM 23rd September, 2017 8:02 AM 0 hrs 57 mins 20.56 km
5 Evening Ride
21st September, 2017 7:51 PM 21st September, 2017 10:32 PM 2 hrs 40 mins 70.14 km
4 Evening Ride
19th September, 2017 8:10 PM 19th September, 2017 11:09 PM 2 hrs 58 mins 82.62 km
3 Morning Ride
17th September, 2017 7:14 AM 17th September, 2017 8:35 AM 1 hrs 21 mins 31.73 km
2 Morning Ride
16th September, 2017 7:24 AM 16th September, 2017 10:11 AM 2 hrs 47 mins 60.65 km
1 Evening Ride
14th September, 2017 8:35 PM 14th September, 2017 10:50 PM 2 hrs 14 mins 60.25 km
Total Distance: 1401.11 km Total Hours: 53 hrs 29 mins

No ads yet.

Chat BoonYow