Wind chaser's Profile

Singapore
Joined 30th Aug 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Wind chaser?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 206

Rode 1158.39 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
40 Crossing the finishing line! Yeah!
2nd November, 2017 5:43 AM 2nd November, 2017 9:21 AM 3 hrs 38 mins 61.29 km
39 Cool evening ride before the Grand Finale
1st November, 2017 5:00 PM 1st November, 2017 6:38 PM 1 hrs 38 mins 25.03 km
38 Great morning workout
29th October, 2017 6:58 AM 29th October, 2017 8:56 AM 1 hrs 58 mins 32.05 km
37 Great night work out
23rd October, 2017 12:23 AM 23rd October, 2017 2:30 AM 2 hrs 07 mins 21.68 km
36 Routine night work out
22nd October, 2017 1:15 AM 22nd October, 2017 6:44 AM 5 hrs 28 mins 23.96 km
35 Back to normal work out
21st October, 2017 12:03 AM 21st October, 2017 6:02 AM 5 hrs 59 mins 29.47 km
34 Crossing the Red bridge again!
19th October, 2017 9:57 AM 19th October, 2017 7:46 PM 9 hrs 49 mins 61.93 km
33 Catching the beautiful sunset
18th October, 2017 5:00 PM 18th October, 2017 9:42 PM 4 hrs 42 mins 28.96 km
32 Afternoon Ride
17th October, 2017 5:23 PM 17th October, 2017 6:14 PM 0 hrs 51 mins 13.83 km
31 What a workout under 33'C weather!
16th October, 2017 4:00 PM 16th October, 2017 6:49 PM 2 hrs 48 mins 26.7 km
30 Oops! Just hit 60km again!
15th October, 2017 12:13 PM 15th October, 2017 7:56 PM 7 hrs 42 mins 61.14 km
29 Start hitting the 50km
14th October, 2017 4:24 PM 14th October, 2017 8:03 PM 3 hrs 38 mins 55.23 km
28 700km under my belt 414 to go!
13th October, 2017 6:16 PM 13th October, 2017 10:52 PM 4 hrs 35 mins 38.66 km
27 Night raid
11th October, 2017 11:40 PM 12th October, 2017 10:50 AM 11 hrs 09 mins 21.32 km
26 My first 60 mark
10th October, 2017 6:05 AM 10th October, 2017 5:37 PM 11 hrs 31 mins 62.58 km
25 Sun Shine after rain
9th October, 2017 10:22 AM 9th October, 2017 1:21 PM 2 hrs 58 mins 32.33 km
24 Fresh morning Breeze
8th October, 2017 5:28 AM 8th October, 2017 7:45 AM 2 hrs 17 mins 31.45 km
23 Night assaults
6th October, 2017 8:54 PM 6th October, 2017 10:13 PM 1 hrs 19 mins 21.36 km
22 Evening Ride
5th October, 2017 6:16 PM 5th October, 2017 8:20 PM 2 hrs 03 mins 8.17 km
21 Morning Ride
5th October, 2017 9:38 AM 5th October, 2017 11:32 AM 1 hrs 53 mins 30.75 km
20 Night Ride
4th October, 2017 1:32 AM 4th October, 2017 2:05 AM 0 hrs 32 mins 7.88 km
19 Night Ride
3rd October, 2017 12:40 AM 3rd October, 2017 6:53 AM 6 hrs 12 mins 18.65 km
18 Salute to old IPPT training ground at Punggol park
2nd October, 2017 9:32 AM 2nd October, 2017 5:05 PM 7 hrs 33 mins 50.09 km
17 Beautiful sunrise
1st October, 2017 6:23 AM 1st October, 2017 8:36 AM 2 hrs 13 mins 34.41 km
16 Lunch Ride
30th September, 2017 11:19 AM 30th September, 2017 12:02 PM 0 hrs 42 mins 3.79 km
15 Dawn Attack
30th September, 2017 5:15 AM 30th September, 2017 7:51 AM 2 hrs 35 mins 34.18 km
14 Afternoon Ride
29th September, 2017 1:06 PM 29th September, 2017 6:48 PM 5 hrs 42 mins 27.26 km
13 Lunch Ride
26th September, 2017 12:04 PM 26th September, 2017 5:58 PM 5 hrs 54 mins 27.37 km
12 Night Ride
25th September, 2017 12:07 AM 25th September, 2017 5:24 AM 5 hrs 16 mins 17.29 km
11 Afternoon Ride
24th September, 2017 3:08 PM 24th September, 2017 4:01 PM 0 hrs 52 mins 12.34 km
10 Morning Ride
24th September, 2017 4:36 AM 24th September, 2017 7:35 AM 2 hrs 58 mins 11.56 km
9 Afternoon Ride
23rd September, 2017 3:04 PM 23rd September, 2017 10:11 PM 7 hrs 07 mins 29.31 km
8 Night Ride
22nd September, 2017 9:16 PM 23rd September, 2017 7:45 AM 10 hrs 29 mins 22.88 km
7 Night Ride
22nd September, 2017 2:16 AM 22nd September, 2017 6:35 AM 4 hrs 19 mins 21.42 km
6 Lunch Ride
20th September, 2017 12:32 PM 20th September, 2017 8:27 PM 7 hrs 54 mins 29.07 km
5 Evening Ride
16th September, 2017 6:32 PM 16th September, 2017 10:28 PM 3 hrs 56 mins 28.82 km
4 Morning Ride
15th September, 2017 10:07 AM 15th September, 2017 7:51 PM 9 hrs 44 mins 22.23 km
3 Afternoon Ride
14th September, 2017 1:46 PM 14th September, 2017 6:16 PM 4 hrs 29 mins 33.01 km
2 Lunch Ride
13th September, 2017 12:52 PM 13th September, 2017 7:22 PM 6 hrs 29 mins 28.09 km
1 Afternoon Ride
12th September, 2017 5:29 PM 12th September, 2017 7:24 PM 1 hrs 54 mins 10.87 km
Total Distance: 1158.41 km Total Hours: 184 hrs 53 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Wind chaser

Wind chaser is not following anyone yet...

Chat Wind chaser