Shirley Jong's Profile

Singapore
Joined 20th Aug 2017
Positive 1 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Shirley Jong?

Give him kudos!

Fast and friendly deal

Pabloiceman

Togohalf Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed 557km

Rank: 332

Rode 813.17 km

“ Enjoyed it totally and hope to join the next challenge! ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
58 #55 Night Ride
5th November, 2017 10:19 PM 5th November, 2017 10:48 PM 0 hrs 29 mins 6.39 km
57 #54 Night Ride
5th November, 2017 9:10 PM 5th November, 2017 10:12 PM 1 hrs 01 mins 15.6 km
56 Morning Ride
5th November, 2017 6:20 AM 5th November, 2017 11:04 AM 4 hrs 44 mins 38.3 km
55 #52 void deck cycling (S&S Day 32)
4th November, 2017 9:35 PM 4th November, 2017 11:21 PM 1 hrs 45 mins 10.3 km
54 Lunch Ride
4th November, 2017 11:35 AM 4th November, 2017 11:43 AM 0 hrs 08 mins 1.76 km
53 Evening Ride
3rd November, 2017 8:59 PM 3rd November, 2017 9:03 PM 0 hrs 03 mins 0.5 km
52 Evening Ride
3rd November, 2017 6:42 PM 3rd November, 2017 8:26 PM 1 hrs 43 mins 26.98 km
51 #49 Evening ride (S&S Day 30)
2nd November, 2017 6:23 PM 2nd November, 2017 8:15 PM 1 hrs 51 mins 15.25 km
50 #49 Night Ride
1st November, 2017 10:41 PM 1st November, 2017 11:30 PM 0 hrs 49 mins 1.11 km
49 #48 Night Ride (S&S Day 29)
1st November, 2017 9:44 PM 1st November, 2017 10:38 PM 0 hrs 54 mins 10.02 km
48 Evening Ride
31st October, 2017 6:11 PM 31st October, 2017 9:51 PM 3 hrs 39 mins 19.55 km
47 Morning Ride
30th October, 2017 6:16 AM 30th October, 2017 7:53 AM 1 hrs 37 mins 24.53 km
46 Evening Ride
29th October, 2017 8:03 PM 29th October, 2017 8:53 PM 0 hrs 49 mins 10.05 km
45 Evening Ride
29th October, 2017 6:57 PM 29th October, 2017 7:08 PM 0 hrs 11 mins 2.14 km
44 Evening Ride
24th October, 2017 7:18 PM 24th October, 2017 10:26 PM 3 hrs 08 mins 36.57 km
43 #42 Morning Ride (S&S Day 24)
22nd October, 2017 6:23 AM 22nd October, 2017 9:07 AM 2 hrs 44 mins 28.08 km
42 Evening Ride
21st October, 2017 6:38 PM 21st October, 2017 10:28 PM 3 hrs 50 mins 35.9 km
41 #40 Night Ride (S&S Day 22)
18th October, 2017 12:00 AM 18th October, 2017 1:06 AM 1 hrs 05 mins 10.08 km
40 #39 Night Ride (S&S Day 21)
17th October, 2017 10:02 PM 17th October, 2017 11:08 PM 1 hrs 06 mins 10.45 km
39 Evening Ride
15th October, 2017 8:52 PM 15th October, 2017 10:31 PM 1 hrs 38 mins 18.03 km
38 Morning Ride
15th October, 2017 6:12 AM 15th October, 2017 11:31 AM 5 hrs 18 mins 44.07 km
37 Afternoon Ride
14th October, 2017 4:02 PM 14th October, 2017 5:55 PM 1 hrs 53 mins 13.91 km
36 Afternoon Ride
14th October, 2017 1:42 PM 14th October, 2017 2:31 PM 0 hrs 49 mins 12.02 km
35 Afternoon Ride
8th October, 2017 2:13 PM 8th October, 2017 3:40 PM 1 hrs 26 mins 11.02 km
34 Afternoon Ride
8th October, 2017 1:51 PM 8th October, 2017 2:05 PM 0 hrs 13 mins 2.49 km
33 Lunch Ride
7th October, 2017 11:04 AM 7th October, 2017 3:19 PM 4 hrs 14 mins 25.89 km
32 Morning Ride
7th October, 2017 9:30 AM 7th October, 2017 10:33 AM 1 hrs 02 mins 8.97 km
31 #31 Night Ride
6th October, 2017 11:54 PM 7th October, 2017 12:50 AM 0 hrs 55 mins 3.37 km
30 #30 Night Ride (S&S Day 16, TNR Day 10)
6th October, 2017 10:54 PM 6th October, 2017 11:52 PM 0 hrs 57 mins 10.19 km
29 #29 Morning Ride (S&S Day 15)
4th October, 2017 5:16 AM 4th October, 2017 7:18 AM 2 hrs 02 mins 26.85 km
28 #28 Morning Ride (S&S Day 14)
1st October, 2017 7:17 AM 1st October, 2017 2:08 PM 6 hrs 50 mins 54.63 km
27 #27 Night Ride (S&S Day 13)
30th September, 2017 12:05 AM 30th September, 2017 12:44 AM 0 hrs 38 mins 10.14 km
26 #26 Afternoon Ride (S&S Day 12)
29th September, 2017 5:45 PM 30th September, 2017 12:05 AM 6 hrs 19 mins 38.54 km
25 #25 Lunch Ride (S&S Day 11)
28th September, 2017 12:04 PM 28th September, 2017 1:01 PM 0 hrs 57 mins 13.4 km
24 #24 Morning Ride
28th September, 2017 6:20 AM 28th September, 2017 6:58 AM 0 hrs 37 mins 8.07 km
23 Night Ride
26th September, 2017 10:00 PM 26th September, 2017 11:09 PM 1 hrs 08 mins 10.2 km
22 Night Ride
26th September, 2017 9:16 PM 26th September, 2017 9:36 PM 0 hrs 20 mins 2.93 km
21 Night Ride
17th September, 2017 10:46 PM 17th September, 2017 11:36 PM 0 hrs 49 mins 7.07 km
20 Morning Ride
17th September, 2017 10:38 AM 17th September, 2017 2:17 PM 3 hrs 39 mins 13.4 km
19 Night Ride
16th September, 2017 10:38 PM 16th September, 2017 11:12 PM 0 hrs 34 mins 10.03 km
18 Afternoon Ride
16th September, 2017 4:36 PM 16th September, 2017 9:36 PM 5 hrs 00 mins 22.77 km
17 Lunch Ride
16th September, 2017 11:09 AM 16th September, 2017 2:38 PM 3 hrs 29 mins 10.23 km
16 #16 Morning Ride
16th September, 2017 9:51 AM 16th September, 2017 10:02 AM 0 hrs 11 mins 1.71 km
15 Night Ride
15th September, 2017 10:19 PM 15th September, 2017 11:30 PM 1 hrs 10 mins 10.37 km
14 #14 Night Ride (Day 6 - 10KM #6)
14th September, 2017 10:15 PM 14th September, 2017 11:12 PM 0 hrs 56 mins 10.46 km
13 Night Ride
13th September, 2017 10:30 PM 13th September, 2017 11:14 PM 0 hrs 43 mins 10.11 km
12 #12 Night Ride (Day 4 - 10KM #4)
12th September, 2017 10:27 PM 12th September, 2017 11:13 PM 0 hrs 46 mins 10.62 km
11 Night Ride
11th September, 2017 10:08 PM 11th September, 2017 11:37 PM 1 hrs 28 mins 10.36 km
10 #10 Evening Ride
11th September, 2017 8:37 PM 11th September, 2017 10:05 PM 1 hrs 28 mins 3.98 km
9 Night Ride
10th September, 2017 10:37 PM 10th September, 2017 11:36 PM 0 hrs 58 mins 10.28 km
8 Night Ride
10th September, 2017 10:01 PM 10th September, 2017 10:34 PM 0 hrs 32 mins 10.36 km
7 Afternoon Ride
10th September, 2017 4:22 PM 10th September, 2017 6:00 PM 1 hrs 37 mins 9.11 km
6 Afternoon Ride
10th September, 2017 2:27 PM 10th September, 2017 2:40 PM 0 hrs 12 mins 1.07 km
5 #5 Morning Ride
10th September, 2017 7:47 AM 10th September, 2017 8:25 AM 0 hrs 37 mins 9.26 km
4 #4 Night Ride
9th September, 2017 11:53 PM 10th September, 2017 12:27 AM 0 hrs 33 mins 4.11 km
3 #3 Night Ride
9th September, 2017 10:42 PM 9th September, 2017 10:50 PM 0 hrs 08 mins 0.59 km
2 #2 Night Ride (Day 1 - 10KM #1)
9th September, 2017 10:01 PM 9th September, 2017 10:37 PM 0 hrs 35 mins 10.15 km
1 #1 Evening Ride
9th September, 2017 6:37 PM 9th September, 2017 9:41 PM 3 hrs 04 mins 18.84 km
Total Distance: 813.16 km Total Hours: 97 hrs 21 mins

No ads yet.

Chat Shirley Jong