Ibtmac@gmail.com's Profile

Singapore
Joined 19th Aug 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Ibtmac@gmail.com?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 270

Rode 1122.25 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
19 Evening amble
1st November, 2017 6:09 PM 1st November, 2017 7:18 PM 1 hrs 09 mins 24.96 km
18 ACDC reunited!
21st October, 2017 2:42 PM 21st October, 2017 5:14 PM 2 hrs 32 mins 47.29 km
17 Cheeky ride between work and dinner...and more work
17th October, 2017 5:42 PM 17th October, 2017 7:17 PM 1 hrs 34 mins 44.62 km
16 Evening amble
16th October, 2017 8:28 PM 16th October, 2017 9:49 PM 1 hrs 21 mins 31.21 km
15 Early Sunday circuit
15th October, 2017 6:31 AM 15th October, 2017 10:28 AM 3 hrs 57 mins 101.57 km
14 Easing back into it
13th October, 2017 6:05 PM 13th October, 2017 7:15 PM 1 hrs 09 mins 26.29 km
13 Around the Bay - Melbourne 2017
8th October, 2017 5:27 AM 8th October, 2017 1:39 PM 8 hrs 12 mins 209.45 km
12 Last but one
2nd October, 2017 6:41 PM 2nd October, 2017 8:10 PM 1 hrs 29 mins 41.49 km
11 Again
1st October, 2017 3:27 PM 1st October, 2017 3:37 PM 0 hrs 10 mins 2.31 km
10 Any excuse!
1st October, 2017 12:14 PM 1st October, 2017 12:23 PM 0 hrs 09 mins 2.48 km
9 Last long one before THE long one
30th September, 2017 6:53 AM 30th September, 2017 10:11 AM 3 hrs 18 mins 79.17 km
8 Evening amble
27th September, 2017 8:51 PM 27th September, 2017 10:30 PM 1 hrs 39 mins 37.78 km
7 Evening amble
25th September, 2017 7:18 PM 25th September, 2017 8:49 PM 1 hrs 31 mins 35.74 km
6 3 seasons in 4 hours
23rd September, 2017 8:35 AM 23rd September, 2017 12:36 PM 4 hrs 01 mins 105.56 km
5 Good steady pace
16th September, 2017 8:48 AM 16th September, 2017 12:43 PM 3 hrs 54 mins 103.29 km
4 Morning amble
15th September, 2017 7:40 AM 15th September, 2017 8:38 AM 0 hrs 58 mins 23.89 km
3 East coast
13th September, 2017 6:55 PM 13th September, 2017 8:31 PM 1 hrs 35 mins 40.84 km
2 Evening amble
11th September, 2017 9:10 PM 11th September, 2017 10:46 PM 1 hrs 36 mins 37.08 km
1 #TOGO1117 day 1
9th September, 2017 10:03 AM 9th September, 2017 3:11 PM 5 hrs 08 mins 127.26 km
Total Distance: 1122.28 km Total Hours: 45 hrs 22 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Ibtmac@gmail.com

Chat Ibtmac@gmail.com