joe_liu's Profile

Joined 11th Aug 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to joe_liu?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher Super Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 83

Rode 426.16 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 7

Rode 741.88 km

Togohalf Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed 557km

Rank: 347

Rode 706.73 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
7 Cantonment Road to NSRCC 28
18th August, 2019 7:39 PM 1 hrs 02 mins 3 hrs 02 mins 18th August, 2019 10:41 PM 41.23 km
6 Cantonment Road to CV 45 to Pek Kio
17th August, 2019 4:58 AM 2 hrs 00 mins 5 hrs 00 mins 17th August, 2019 9:58 AM 69.14 km
5 WCR & TFR & N+1 Post Hari Raya Haji Ride
12th August, 2019 6:11 AM 2 hrs 26 mins 4 hrs 26 mins 12th August, 2019 10:38 AM 58.13 km
4 Cantonment Road to NSRCC 27
11th August, 2019 7:22 PM 2 hrs 05 mins 4 hrs 05 mins 11th August, 2019 11:28 PM 44.54 km
3 Cantonment Road to Changi Village 44
10th August, 2019 4:35 AM 2 hrs 41 mins 4 hrs 41 mins 10th August, 2019 9:17 AM 69.96 km
2 National Day SGP Ride 2019
9th August, 2019 4:02 AM 1 hrs 49 mins 2 hrs 49 mins 9th August, 2019 6:52 AM 41.06 km
1 August Gran Fondo Ride
3rd August, 2019 12:27 AM 4 hrs 43 mins 5 hrs 43 mins 3rd August, 2019 6:11 AM 102.1 km
Total Distance: 426.16 km Total Hours: 29 hrs 46 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
10 MBS Friday Ride 22
31st May, 2019 7:48 PM 2 hrs 44 mins 3 hrs 44 mins 31st May, 2019 11:32 PM 65.55 km
9 #TogopartsWBD Catch-Up Ride
30th May, 2019 7:00 PM 5 hrs 05 mins 7 hrs 05 mins 31st May, 2019 2:06 AM 143.3 km
8 Cantonment Road to Changi Village 42
28th May, 2019 8:09 PM 2 hrs 39 mins 3 hrs 39 mins 28th May, 2019 11:48 PM 72.79 km
7 Cantonment Road to Changi Village 41
26th May, 2019 4:23 AM 2 hrs 45 mins 3 hrs 45 mins 26th May, 2019 8:09 AM 72.81 km
6 Trip to BYX
25th May, 2019 5:16 PM 0 hrs 44 mins 2 hrs 44 mins 25th May, 2019 8:01 PM 5.98 km
5 BUGS Half-RI Ride
25th May, 2019 5:06 AM 2 hrs 58 mins 4 hrs 58 mins 25th May, 2019 10:05 AM 62.06 km
4 MBS Friday Ride 21
24th May, 2019 7:45 PM 2 hrs 06 mins 4 hrs 06 mins 24th May, 2019 11:51 PM 65.47 km
3 BUGS Grand Fondo RI Vesak Ride
20th May, 2019 4:27 AM 6 hrs 34 mins 8 hrs 34 mins 20th May, 2019 1:02 PM 143.1 km
2 David’s 1st Road Bike Ride to HK Cafe - ECP
18th May, 2019 6:18 PM 1 hrs 08 mins 3 hrs 08 mins 18th May, 2019 9:26 PM 29.56 km
1 Morning Ride
18th May, 2019 4:32 AM 3 hrs 47 mins 4 hrs 47 mins 18th May, 2019 9:19 AM 81.26 km
Total Distance: 741.88 km Total Hours: 47 hrs 16 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Cantonment to ECP Jetty
5th November, 2017 9:13 PM 5th November, 2017 10:49 PM 1 hrs 36 mins 32.22 km
14 Cantonment to Changi Village 8
28th October, 2017 7:51 PM 29th October, 2017 12:46 AM 4 hrs 54 mins 76.03 km
13 Cantonment to Lower Pierce Reservoir
22nd October, 2017 5:09 AM 22nd October, 2017 7:33 AM 2 hrs 23 mins 45.22 km
12 Cantonment to Sentosa
17th October, 2017 8:18 PM 17th October, 2017 10:01 PM 1 hrs 42 mins 25.22 km
11 Cantonment to NSRCC 3
15th October, 2017 9:03 PM 15th October, 2017 11:09 PM 2 hrs 06 mins 40.29 km
10 Cantonment to Changi Village 7
14th October, 2017 5:06 AM 14th October, 2017 8:47 AM 3 hrs 41 mins 75.03 km
9 Cantonment to Changi Village 6
7th October, 2017 5:03 AM 7th October, 2017 8:36 AM 3 hrs 32 mins 74.29 km
8 Cantonment to NSRCC 2
1st October, 2017 9:00 PM 1st October, 2017 11:09 PM 2 hrs 09 mins 40.49 km
7 Cantonment to Lakeside
29th September, 2017 7:57 PM 29th September, 2017 10:28 PM 2 hrs 31 mins 43.13 km
6 Cantonment to Changi Village 5
24th September, 2017 5:01 AM 24th September, 2017 8:41 AM 3 hrs 39 mins 73.88 km
5 Cantonment to NSRCC-1
22nd September, 2017 9:04 PM 22nd September, 2017 11:34 PM 2 hrs 30 mins 40.8 km
4 Cantonment to ECP
16th September, 2017 5:13 AM 16th September, 2017 6:46 AM 1 hrs 33 mins 32.33 km
3 Cantonment to East Coast Seafood Centre
9th September, 2017 9:16 PM 9th September, 2017 11:13 PM 1 hrs 56 mins 32.08 km
2 Cantonment to Changi Village 4.1
9th September, 2017 8:36 AM 9th September, 2017 10:08 AM 1 hrs 32 mins 31.75 km
1 Cantonment to Changi Village 4
9th September, 2017 5:03 AM 9th September, 2017 7:17 AM 2 hrs 13 mins 43.98 km
Total Distance: 706.74 km Total Hours: 38 hrs 13 mins

No ads yet.

Chat joe_liu