Chrissie's Profile

Joined 11th Aug 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Chrissie?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher Super Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 65

Rode 455.32 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 21

Rode 536.49 km

Togohalf Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed 557km

Rank: 340

Rode 758.21 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
11 Testing Goldie
18th August, 2019 7:39 PM 1 hrs 01 mins 3 hrs 01 mins 18th August, 2019 10:40 PM 40.96 km
10 Wonderful nostalgic morning ride with ... a chapalang ensemble!
17th August, 2019 4:58 AM 2 hrs 00 mins 5 hrs 00 mins 17th August, 2019 9:58 AM 69.42 km
9 Evening Ride
16th August, 2019 7:00 PM 0 hrs 32 mins 0 hrs 32 mins 16th August, 2019 7:32 PM 7.6 km
8 Morning Ride
16th August, 2019 6:24 AM 0 hrs 24 mins 0 hrs 24 mins 16th August, 2019 6:48 AM 8.24 km
7 Ride home from work
15th August, 2019 4:54 PM 0 hrs 22 mins 0 hrs 22 mins 15th August, 2019 5:17 PM 7.22 km
6 Bring-pinkie-to-work day
15th August, 2019 6:08 AM 0 hrs 24 mins 0 hrs 24 mins 15th August, 2019 6:32 AM 8.18 km
5 WCR + TfR + N+1 social ride #togondc complete!
12th August, 2019 7:00 AM 2 hrs 28 mins 2 hrs 28 mins 12th August, 2019 9:29 AM 55.9 km
4 Inter-generational evening Haji ride #togoNDC
11th August, 2019 7:22 PM 2 hrs 05 mins 4 hrs 05 mins 11th August, 2019 11:28 PM 44.93 km
3 Lovely ride into the sunrise with great company #togondc #nocompromise #flappingarms
10th August, 2019 4:33 AM 2 hrs 44 mins 4 hrs 44 mins 10th August, 2019 9:17 AM 70.12 km
2 National Day Morning Ride!
9th August, 2019 4:02 AM 1 hrs 49 mins 2 hrs 49 mins 9th August, 2019 6:52 AM 40.89 km
1 Night Ride
3rd August, 2019 12:27 AM 4 hrs 44 mins 5 hrs 44 mins 3rd August, 2019 6:11 AM 101.86 km
Total Distance: 455.32 km Total Hours: 29 hrs 33 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
8 Evening Ride
31st May, 2019 7:51 PM 2 hrs 41 mins 3 hrs 41 mins 31st May, 2019 11:33 PM 65.29 km
7 Evening Ride with Slothyjo - who is leading the female #togowbd challenge ??????????
28th May, 2019 8:09 PM 2 hrs 39 mins 3 hrs 39 mins 28th May, 2019 11:48 PM 72.77 km
6 Morning small group ride to CV!
26th May, 2019 4:16 AM 2 hrs 52 mins 3 hrs 52 mins 26th May, 2019 8:08 AM 72.86 km
5 Bike check @byx and dinner with bubs
25th May, 2019 5:16 PM 0 hrs 44 mins 2 hrs 44 mins 25th May, 2019 8:00 PM 5.95 km
4 Morning Ride with BUGS to Sentosa! #togowbd
25th May, 2019 5:05 AM 2 hrs 00 mins 5 hrs 00 mins 25th May, 2019 10:05 AM 65.42 km
3 Morning Ride with Bianchi riders. Longest ride ever! #togowbd
20th May, 2019 4:27 AM 6 hrs 34 mins 8 hrs 34 mins 20th May, 2019 1:02 PM 143.24 km
2 Evening Ride to get #1 acquainted to his new roadie! #togowbd
18th May, 2019 6:19 PM 1 hrs 05 mins 3 hrs 05 mins 18th May, 2019 9:25 PM 29.73 km
1 Morning Ride to CV! Happy breakfast and a glorious morning. #togowbd
18th May, 2019 4:31 AM 3 hrs 48 mins 4 hrs 48 mins 18th May, 2019 9:19 AM 81.24 km
Total Distance: 536.5 km Total Hours: 35 hrs 56 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Maiden ride with the Dama Bianca
5th November, 2017 9:13 PM 5th November, 2017 10:45 PM 1 hrs 32 mins 30.88 km
17 Evening Ride in the rain!
3rd November, 2017 8:18 PM 3rd November, 2017 11:05 PM 2 hrs 47 mins 40.87 km
16 Car free ride with neighbours
29th October, 2017 8:21 AM 29th October, 2017 9:01 AM 0 hrs 40 mins 9.23 km
15 Night Ride cv back and hp battery died
28th October, 2017 11:35 PM 29th October, 2017 1:01 AM 1 hrs 26 mins 26.09 km
14 Evening Ride
28th October, 2017 7:50 PM 28th October, 2017 9:50 PM 1 hrs 59 mins 28.2 km
13 Morning Ride To Lower Pierce
22nd October, 2017 5:09 AM 22nd October, 2017 7:31 AM 2 hrs 22 mins 44.47 km
12 Evening Ride with MBS
20th October, 2017 7:51 PM 20th October, 2017 10:17 PM 2 hrs 25 mins 50.03 km
11 Sentosa Ride
17th October, 2017 8:19 PM 17th October, 2017 10:01 PM 1 hrs 42 mins 25.35 km
10 Night Ride for supper
15th October, 2017 9:02 PM 15th October, 2017 11:11 PM 2 hrs 09 mins 40.32 km
9 Morning Ride
13th October, 2017 9:05 PM 14th October, 2017 12:46 AM 3 hrs 40 mins 74.76 km
8 Morning Ride
7th October, 2017 5:01 AM 7th October, 2017 8:35 AM 3 hrs 33 mins 74.82 km
7 Evening Ride
1st October, 2017 9:00 PM 1st October, 2017 11:05 PM 2 hrs 04 mins 40.03 km
6 Chinese Garden Ride
29th September, 2017 7:50 PM 29th September, 2017 10:21 PM 2 hrs 30 mins 45.23 km
5 Morning Ride
24th September, 2017 5:00 AM 24th September, 2017 8:39 AM 3 hrs 39 mins 76.16 km
4 Night Ride
22nd September, 2017 9:03 PM 22nd September, 2017 11:33 PM 2 hrs 29 mins 42.71 km
3 Morning Ride
16th September, 2017 5:11 AM 16th September, 2017 6:47 AM 1 hrs 35 mins 30.31 km
2 Night Ride
9th September, 2017 9:11 PM 9th September, 2017 11:08 PM 1 hrs 56 mins 30.15 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 5:00 AM 9th September, 2017 7:17 AM 2 hrs 17 mins 48.61 km
Total Distance: 758.22 km Total Hours: 41 hrs 41 mins
1 Live Ads 2 Total Posted 1 Total Sold
$160
Negotiable
Views 131
Available
Seller icon
4th May 2019

Chat Chrissie