Shinjifei18's Profile

Singapore
Joined 16th Jul 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Shinjifei18?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 79

Rode 2022.67 km

“ First time, good experience with Togo817! ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
67 Bye togo...see u again next year...complete elite
2nd September, 2017 8:02 AM 2nd September, 2017 10:24 AM 2 hrs 22 mins 58.01 km
66 30km follow my leader...togo challenge left 50km 2days more to go!
1st September, 2017 6:14 PM 1st September, 2017 8:39 PM 2 hrs 25 mins 30.39 km
65 Warm up for togo 84km left
1st September, 2017 5:04 PM 1st September, 2017 5:57 PM 0 hrs 53 mins 20.49 km
64 Morning ride togo challenge left 2 days...103km left
1st September, 2017 8:44 AM 1st September, 2017 10:20 AM 1 hrs 35 mins 40.94 km
63 Buddy ride togo night challenge left 140km 3days
31st August, 2017 7:13 PM 31st August, 2017 9:50 PM 2 hrs 37 mins 40.07 km
62 Pedal! Pedal! Togo left 3 days....180km left
31st August, 2017 8:03 AM 31st August, 2017 10:37 AM 2 hrs 34 mins 61.57 km
61 Togo countdown 4days...240km left
30th August, 2017 10:02 PM 30th August, 2017 10:27 PM 0 hrs 24 mins 11.02 km
60 Rainy day. Togo cold challenge 5 more days to go
29th August, 2017 6:21 PM 29th August, 2017 8:14 PM 1 hrs 52 mins 39.73 km
59 Togo 6 days countdown
28th August, 2017 7:46 PM 28th August, 2017 9:28 PM 1 hrs 41 mins 37.27 km
58 Neighborhood rounding banana tree
27th August, 2017 8:45 PM 27th August, 2017 8:56 PM 0 hrs 11 mins 3.09 km
57 Night fun ride
27th August, 2017 6:35 PM 27th August, 2017 8:18 PM 1 hrs 43 mins 38.66 km
56 Sepang circuit
27th August, 2017 8:59 AM 27th August, 2017 11:01 AM 2 hrs 01 mins 40.07 km
55 Slow slow ride
26th August, 2017 9:36 PM 26th August, 2017 11:07 PM 1 hrs 30 mins 17.06 km
54 Evening ride
26th August, 2017 7:36 PM 26th August, 2017 8:26 PM 0 hrs 50 mins 20.23 km
53 Weekend morning ride chasing togo 1st round
26th August, 2017 9:48 AM 26th August, 2017 12:21 PM 2 hrs 32 mins 49.67 km
52 Alone togo last 10 days challenge
25th August, 2017 7:15 PM 25th August, 2017 9:42 PM 2 hrs 26 mins 51.79 km
51 Group ride
24th August, 2017 6:20 PM 24th August, 2017 8:46 PM 2 hrs 26 mins 40.82 km
50 Togo countdown
23rd August, 2017 9:14 PM 23rd August, 2017 10:51 PM 1 hrs 36 mins 39.22 km
49 Evening ride left 12days togo
22nd August, 2017 6:24 PM 22nd August, 2017 8:54 PM 2 hrs 30 mins 51.99 km
48 Eve ride
21st August, 2017 6:07 PM 21st August, 2017 8:01 PM 1 hrs 54 mins 47.76 km
47 Evening ride
20th August, 2017 6:49 PM 20th August, 2017 7:49 PM 1 hrs 00 mins 26.23 km
46 Hot sun ride
20th August, 2017 10:32 AM 20th August, 2017 1:03 PM 2 hrs 31 mins 24.38 km
45 Short buddy ride
20th August, 2017 9:21 AM 20th August, 2017 9:31 AM 0 hrs 10 mins 3.31 km
44 Sunday buddy ride
20th August, 2017 7:53 AM 20th August, 2017 9:17 AM 1 hrs 24 mins 24.12 km
43 Late night ride
19th August, 2017 9:09 PM 19th August, 2017 10:43 PM 1 hrs 34 mins 40.68 km
42 Slowpoke ride
19th August, 2017 8:34 AM 19th August, 2017 10:12 AM 1 hrs 38 mins 23.14 km
41 Late evening ride
18th August, 2017 9:21 PM 18th August, 2017 11:03 PM 1 hrs 41 mins 44.65 km
40 Short ride
18th August, 2017 6:14 PM 18th August, 2017 6:26 PM 0 hrs 12 mins 5.16 km
39 1st round group ride
17th August, 2017 6:52 PM 17th August, 2017 9:31 PM 2 hrs 39 mins 40.39 km
38 2nd evening ride
16th August, 2017 8:10 PM 16th August, 2017 9:27 PM 1 hrs 17 mins 31.26 km
37 Evening 1st rounding
16th August, 2017 6:14 PM 16th August, 2017 6:36 PM 0 hrs 21 mins 9.77 km
36 Wrap up evening ride
15th August, 2017 6:11 PM 15th August, 2017 9:24 PM 3 hrs 13 mins 63.18 km
35 Warm up for the wake...
14th August, 2017 9:54 PM 14th August, 2017 10:22 PM 0 hrs 28 mins 9.3 km
34 Good night ride
10th August, 2017 11:03 PM 10th August, 2017 11:39 PM 0 hrs 36 mins 16.66 km
33 First evening ride after build muscle
10th August, 2017 7:00 PM 10th August, 2017 9:29 PM 2 hrs 29 mins 42.56 km
32 First Warm up
9th August, 2017 6:42 PM 9th August, 2017 7:00 PM 0 hrs 17 mins 8.81 km
31 Good morning togo
6th August, 2017 8:54 AM 6th August, 2017 9:23 AM 0 hrs 28 mins 13.31 km
30 Togo elite begin!
5th August, 2017 7:47 PM 5th August, 2017 9:17 PM 1 hrs 29 mins 30.4 km
29 Fun ride testing
5th August, 2017 3:47 PM 5th August, 2017 4:03 PM 0 hrs 15 mins 7.74 km
28 Togo wake up call
5th August, 2017 8:33 AM 5th August, 2017 10:38 AM 2 hrs 05 mins 51.2 km
27 Solo evening ride
4th August, 2017 6:37 PM 4th August, 2017 8:36 PM 1 hrs 59 mins 43.32 km
26 Evening buddy ride
3rd August, 2017 6:17 PM 3rd August, 2017 9:24 PM 3 hrs 06 mins 52.32 km
25 Evening ride done
2nd August, 2017 7:59 PM 2nd August, 2017 9:52 PM 1 hrs 52 mins 43.37 km
24 Explore neighborhood
1st August, 2017 8:18 PM 1st August, 2017 8:33 PM 0 hrs 15 mins 4.98 km
23 Putra evening ride
1st August, 2017 6:07 PM 1st August, 2017 7:00 PM 0 hrs 52 mins 17.71 km
22 Evening putra ride
31st July, 2017 6:22 PM 31st July, 2017 8:37 PM 2 hrs 14 mins 48.87 km
21 Sunsuria event top 50? Nervous...
30th July, 2017 6:59 AM 30th July, 2017 8:28 AM 1 hrs 29 mins 34.63 km
20 Night ride putrajaya
29th July, 2017 10:09 PM 29th July, 2017 11:01 PM 0 hrs 52 mins 20.37 km
19 Morning 2nd lap done
29th July, 2017 9:35 AM 29th July, 2017 10:15 AM 0 hrs 40 mins 14.15 km
18 1st morning short ride
29th July, 2017 8:32 AM 29th July, 2017 9:13 AM 0 hrs 40 mins 15.61 km
17 Putrajaya evening ride
28th July, 2017 7:41 PM 28th July, 2017 8:23 PM 0 hrs 42 mins 13.84 km
16 Good night
27th July, 2017 9:34 PM 27th July, 2017 10:01 PM 0 hrs 27 mins 11.02 km
15 Putra night ride
27th July, 2017 6:07 PM 27th July, 2017 8:47 PM 2 hrs 39 mins 50.14 km
14 Putrajaya Evening Ride
25th July, 2017 6:28 PM 25th July, 2017 8:33 PM 2 hrs 04 mins 44.13 km
13 Evening Warm up
24th July, 2017 8:33 PM 24th July, 2017 8:55 PM 0 hrs 22 mins 7.82 km
12 Replacement Evening Ride
23rd July, 2017 7:42 PM 23rd July, 2017 9:45 PM 2 hrs 02 mins 30.03 km
11 Last lap total 66.16km
23rd July, 2017 1:12 PM 23rd July, 2017 2:16 PM 1 hrs 04 mins 21.94 km
10 2nd lap Lunch Ride
23rd July, 2017 12:03 PM 23rd July, 2017 1:06 PM 1 hrs 03 mins 18.37 km
9 Sepang 1st lap, 2nd run after rain
23rd July, 2017 10:34 AM 23rd July, 2017 11:42 AM 1 hrs 08 mins 25.84 km
8 Morning Fun Ride
22nd July, 2017 7:14 AM 22nd July, 2017 8:21 AM 1 hrs 06 mins 10.47 km
7 Another day is gone!
20th July, 2017 6:39 PM 20th July, 2017 9:45 PM 3 hrs 05 mins 50.18 km
6 4th Togo attack Evening Ride
19th July, 2017 8:27 PM 19th July, 2017 10:33 PM 2 hrs 06 mins 41.13 km
5 Good Night Ride
18th July, 2017 10:35 PM 18th July, 2017 11:31 PM 0 hrs 55 mins 13.17 km
4 2nd togo Evening Ride
18th July, 2017 8:46 PM 18th July, 2017 10:30 PM 1 hrs 43 mins 21.2 km
3 Togo warm up Evening Ride
18th July, 2017 7:19 PM 18th July, 2017 8:08 PM 0 hrs 48 mins 10.21 km
2 2nd togo Evening Ride
17th July, 2017 6:27 PM 17th July, 2017 9:01 PM 2 hrs 34 mins 40.43 km
1 1st long Evening Ride
16th July, 2017 7:38 PM 16th July, 2017 10:43 PM 3 hrs 05 mins 61.3 km
Total Distance: 2022.65 km Total Hours: 102 hrs 41 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Shinjifei18

Shinjifei18 is not following anyone yet...

Chat Shinjifei18