didigustaf's Profile

Joined 22nd Jun 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to didigustaf?

Give him kudos!

TOGOWBD Badge

Riding 50.13 km so far

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 144

Rode 1307.24 km

“ Couldn’t reaching the target as elite ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 218

Rode 996.09 km

“ 1st experience of Togo challenge ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
1 Night Ride : 1st ride @ fasting month
18th May, 2019 10:03 PM 19th May, 2019 2:13 AM 4 hrs 10 mins 50.13 km
Total Distance: 50.13 km Total Hours: 4 hrs 10 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
50 Morning Ride
28th October, 2017 10:30 AM 28th October, 2017 1:43 PM 3 hrs 13 mins 35.53 km
49 Morning Ride
28th October, 2017 6:37 AM 28th October, 2017 9:24 AM 2 hrs 47 mins 38.46 km
48 Night Ride
18th October, 2017 12:38 AM 18th October, 2017 3:15 AM 2 hrs 37 mins 36.44 km
47 Night Ride
17th October, 2017 9:05 PM 17th October, 2017 11:12 PM 2 hrs 07 mins 33.53 km
46 Evening Ride
14th October, 2017 7:54 PM 14th October, 2017 8:42 PM 0 hrs 48 mins 12.78 km
45 Family Ride to WCP
14th October, 2017 4:52 PM 14th October, 2017 6:05 PM 1 hrs 12 mins 12.38 km
44 Evening Ride
13th October, 2017 6:43 PM 13th October, 2017 6:46 PM 0 hrs 03 mins 0.5 km
43 Evening Ride
13th October, 2017 6:20 PM 13th October, 2017 6:22 PM 0 hrs 02 mins 0.27 km
42 Night Ride
10th October, 2017 11:53 PM 11th October, 2017 1:07 AM 1 hrs 13 mins 24.29 km
41 Evening Ride
10th October, 2017 8:50 PM 10th October, 2017 10:22 PM 1 hrs 32 mins 22.47 km
40 Pasar Biru- Home #raining
8th October, 2017 4:53 PM 8th October, 2017 5:48 PM 0 hrs 54 mins 8.97 km
39 Lunch Ride
8th October, 2017 12:45 PM 8th October, 2017 3:28 PM 2 hrs 42 mins 30.03 km
38 CCK - ECP #breakfast @enak2
8th October, 2017 8:30 AM 8th October, 2017 10:49 AM 2 hrs 18 mins 33.8 km
37 Back From Work #heavy rain
6th October, 2017 5:34 PM 6th October, 2017 7:21 PM 1 hrs 47 mins 18.48 km
36 Bike 2 Work
6th October, 2017 7:05 AM 6th October, 2017 8:21 AM 1 hrs 16 mins 20.38 km
35 Afternoon Ride
5th October, 2017 5:14 PM 5th October, 2017 7:04 PM 1 hrs 49 mins 26.12 km
34 Bike 2 Work
5th October, 2017 6:40 AM 5th October, 2017 8:08 AM 1 hrs 28 mins 23.35 km
33 Memburu Mahmud 3
4th October, 2017 7:16 PM 4th October, 2017 9:24 PM 2 hrs 08 mins 35.41 km
32 Afternoon Ride
3rd October, 2017 5:14 PM 3rd October, 2017 7:17 PM 2 hrs 03 mins 26.18 km
31 Bike 2 Work
3rd October, 2017 7:14 AM 3rd October, 2017 8:31 AM 1 hrs 16 mins 20.03 km
30 Evening Ride
1st October, 2017 7:22 PM 1st October, 2017 9:24 PM 2 hrs 01 mins 36.14 km
29 Buying Groceries
1st October, 2017 10:14 AM 1st October, 2017 11:04 AM 0 hrs 49 mins 16.65 km
28 Afternoon Ride
30th September, 2017 1:44 PM 30th September, 2017 5:23 PM 3 hrs 38 mins 42.93 km
27 Afternoon Ride
29th September, 2017 5:16 PM 29th September, 2017 7:23 PM 2 hrs 06 mins 30.06 km
26 Bike 2 Work
29th September, 2017 7:20 AM 29th September, 2017 8:19 AM 0 hrs 59 mins 15.19 km
25 Afternoon Ride
28th September, 2017 5:17 PM 28th September, 2017 7:02 PM 1 hrs 44 mins 23.51 km
24 Morning Ride
28th September, 2017 7:21 AM 28th September, 2017 8:22 AM 1 hrs 00 mins 14.96 km
23 Back From Work
27th September, 2017 5:23 PM 27th September, 2017 6:31 PM 1 hrs 08 mins 15.83 km
22 Morning Ride
27th September, 2017 7:25 AM 27th September, 2017 8:24 AM 0 hrs 58 mins 15.1 km
21 Back From Work
26th September, 2017 5:20 PM 26th September, 2017 6:53 PM 1 hrs 32 mins 20.91 km
20 Bike 2 Work
26th September, 2017 7:27 AM 26th September, 2017 8:29 AM 1 hrs 01 mins 15.14 km
19 Evening Ride
25th September, 2017 7:28 PM 25th September, 2017 9:36 PM 2 hrs 07 mins 32.7 km
18 Morning Ride
24th September, 2017 8:03 AM 24th September, 2017 12:49 PM 4 hrs 45 mins 67.38 km
17 Morning Ride
24th September, 2017 7:24 AM 24th September, 2017 7:58 AM 0 hrs 34 mins 11.37 km
16 Back from work
22nd September, 2017 5:36 PM 22nd September, 2017 7:14 PM 1 hrs 38 mins 22.8 km
15 Morning Ride
22nd September, 2017 7:17 AM 22nd September, 2017 8:13 AM 0 hrs 56 mins 14.98 km
14 Berburu mahmud
21st September, 2017 7:21 PM 21st September, 2017 9:07 PM 1 hrs 46 mins 30.16 km
13 Afternoon Ride
20th September, 2017 5:21 PM 20th September, 2017 7:12 PM 1 hrs 50 mins 21.67 km
12 Bike 2 work
20th September, 2017 7:11 AM 20th September, 2017 8:15 AM 1 hrs 04 mins 15.16 km
11 Back from work
19th September, 2017 5:06 PM 19th September, 2017 6:42 PM 1 hrs 35 mins 22.08 km
10 Bike 2 Work
19th September, 2017 7:14 AM 19th September, 2017 8:10 AM 0 hrs 56 mins 15.01 km
9 Evening Ride
18th September, 2017 7:29 PM 18th September, 2017 9:29 PM 1 hrs 59 mins 31.37 km
8 Pipis to Buona Vista
17th September, 2017 1:59 PM 17th September, 2017 6:38 PM 4 hrs 39 mins 56.7 km
7 Evening Ride
15th September, 2017 8:21 PM 16th September, 2017 1:55 AM 5 hrs 34 mins 74.2 km
6 Muter2 ngalur ngidul, gak sampai pusing
13th September, 2017 7:48 PM 13th September, 2017 9:20 PM 1 hrs 32 mins 30.67 km
5 Evening Ride
12th September, 2017 7:27 PM 12th September, 2017 8:46 PM 1 hrs 19 mins 21.45 km
4 Evening Ride
11th September, 2017 7:29 PM 11th September, 2017 9:24 PM 1 hrs 54 mins 31.16 km
3 Evening Ride
10th September, 2017 7:20 PM 10th September, 2017 8:53 PM 1 hrs 32 mins 7.17 km
2 Prata Ride (by PCN only)
10th September, 2017 3:54 PM 10th September, 2017 6:43 PM 2 hrs 49 mins 25.39 km
1 Leisure Ride After 1 Month Off
9th September, 2017 6:40 AM 9th September, 2017 11:39 AM 4 hrs 58 mins 70 km
Total Distance: 1307.24 km Total Hours: 93 hrs 48 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
29 Evening Ride
18th August, 2017 8:35 PM 19th August, 2017 1:55 AM 5 hrs 19 mins 60.86 km
28 Night Ride
11th August, 2017 10:51 PM 12th August, 2017 3:11 AM 4 hrs 20 mins 59.09 km
27 Night Ride
9th August, 2017 3:41 AM 9th August, 2017 2:31 PM 10 hrs 50 mins 129.32 km
26 Beli Shampoo Ride
7th August, 2017 7:55 PM 7th August, 2017 8:41 PM 0 hrs 45 mins 17.16 km
25 Beli Pisang Ride II #heavyrain
6th August, 2017 7:56 PM 6th August, 2017 8:59 PM 1 hrs 02 mins 15.05 km
24 Evening Ride
4th August, 2017 7:47 PM 5th August, 2017 4:39 AM 8 hrs 51 mins 102.03 km
23 Evening Ride
2nd August, 2017 8:21 PM 2nd August, 2017 10:06 PM 1 hrs 45 mins 30.99 km
22 Evening Ride : Beli Sabun
1st August, 2017 8:05 PM 1st August, 2017 10:55 PM 2 hrs 49 mins 27.04 km
21 Afternoon Ride : Back from Work
31st July, 2017 5:18 PM 31st July, 2017 6:13 PM 0 hrs 55 mins 15.34 km
20 Morning Ride : Bike 2 Work
31st July, 2017 6:59 AM 31st July, 2017 8:00 AM 1 hrs 01 mins 15.02 km
19 Car Free Sunday
30th July, 2017 6:20 AM 30th July, 2017 11:40 AM 5 hrs 19 mins 62.85 km
18 Evening Ride
28th July, 2017 8:01 PM 29th July, 2017 4:28 AM 8 hrs 26 mins 103.58 km
17 Afternoon Ride : Back from Work
27th July, 2017 5:12 PM 27th July, 2017 6:11 PM 0 hrs 59 mins 15.39 km
16 Morning Ride
27th July, 2017 7:05 AM 27th July, 2017 8:07 AM 1 hrs 01 mins 15.17 km
15 Afternoon Ride
25th July, 2017 5:23 PM 25th July, 2017 6:28 PM 1 hrs 05 mins 15.83 km
14 Morning Ride : Bike 2 Work
25th July, 2017 6:58 AM 25th July, 2017 8:01 AM 1 hrs 03 mins 15.16 km
13 Night Ride
24th July, 2017 11:05 PM 24th July, 2017 11:26 PM 0 hrs 20 mins 5.85 km
12 Evening Ride
24th July, 2017 8:24 PM 24th July, 2017 8:58 PM 0 hrs 34 mins 6.12 km
11 Night Ride
22nd July, 2017 9:55 PM 22nd July, 2017 11:02 PM 1 hrs 07 mins 20.5 km
10 Afternoon Ride
22nd July, 2017 1:25 PM 22nd July, 2017 1:33 PM 0 hrs 07 mins 2.76 km
9 Morning Ride
22nd July, 2017 8:05 AM 22nd July, 2017 12:35 PM 4 hrs 30 mins 64.01 km
8 Morning Ride
22nd July, 2017 6:19 AM 22nd July, 2017 6:19 AM 0 hrs 00 mins 0 km
7 Morning Ride
22nd July, 2017 4:32 AM 22nd July, 2017 5:39 AM 1 hrs 06 mins 20.25 km
6 Afternoon Ride : BFW
19th July, 2017 5:13 PM 19th July, 2017 5:59 PM 0 hrs 46 mins 14.9 km
5 Morning Ride : Bike 2 Work
19th July, 2017 6:58 AM 19th July, 2017 8:00 AM 1 hrs 02 mins 15.16 km
4 Evening Ride
18th July, 2017 8:32 PM 18th July, 2017 11:13 PM 2 hrs 41 mins 1.03 km
3 Afternoon Ride : BFW
17th July, 2017 5:11 PM 17th July, 2017 6:17 PM 1 hrs 05 mins 16.14 km
2 Morning Ride
17th July, 2017 7:04 AM 17th July, 2017 8:06 AM 1 hrs 01 mins 15.05 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 6:33 AM 15th July, 2017 5:22 PM 10 hrs 49 mins 114.45 km
Total Distance: 996.1 km Total Hours: 81 hrs 26 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow didigustaf

Chat didigustaf