JackieYong's Profile

Singapore
Joined 11th May 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to JackieYong?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 222

Rode 981.88 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 327

Rode 554.21 km

“ #TOGO517 is my virgin Togo Challenge. I had only started riding in August 2... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Ride for Chong Pang Nasi Lemak | #TOGO817 Ride 16
29th August, 2017 9:08 PM 29th August, 2017 11:03 PM 1 hrs 54 mins 24.61 km
17 Ride for Hot Spring | #TOGO817 Ride 15
26th August, 2017 6:48 AM 26th August, 2017 11:43 AM 4 hrs 54 mins 43.32 km
16 Ride for Durian | #TOGO817 Ride 14
23rd August, 2017 5:42 PM 23rd August, 2017 10:22 PM 4 hrs 40 mins 64.62 km
15 TTR SA LOOPX2 | #TOGO817 Ride 13
22nd August, 2017 9:07 PM 22nd August, 2017 10:10 PM 1 hrs 02 mins 24.92 km
14 #TOGO817 Finisher Ride ???????? | #TOGO817 Ride 12
10th August, 2017 7:21 PM 10th August, 2017 11:01 PM 3 hrs 39 mins 63.74 km
13 Smell Flower Ride to Watch NDP Fireworks | #TOGO817 Ride 11
9th August, 2017 5:43 PM 9th August, 2017 10:59 PM 5 hrs 16 mins 44.5 km
12 TTR to 555 Villa Thai | #TOGO817 Ride 10
8th August, 2017 7:17 PM 9th August, 2017 1:57 AM 6 hrs 39 mins 60.14 km
11 MPR Cut Short by Sudden Downpour | #TOGO817 Ride 9
7th August, 2017 6:42 PM 7th August, 2017 9:32 PM 2 hrs 50 mins 28.43 km
10 Morning Ride
6th August, 2017 9:48 AM 6th August, 2017 10:58 AM 1 hrs 10 mins 0.07 km
9 Solo Ride to ECP (Killed by the headwind) | #TOGO817 Ride 8
3rd August, 2017 9:09 PM 4th August, 2017 12:56 AM 3 hrs 47 mins 71.31 km
8 MPR to Round Bridge | #TOGO817 Ride 7
31st July, 2017 7:37 PM 1st August, 2017 1:19 AM 5 hrs 41 mins 72.85 km
7 Tyrell@SG 3rd Anniversary Ride + CFS | #TOGO817 Ride 6
30th July, 2017 7:00 AM 30th July, 2017 11:04 AM 4 hrs 03 mins 17.33 km
6 Smell Flower Ride to Merlion | #TOGO817 Ride 5
28th July, 2017 9:10 PM 29th July, 2017 1:15 AM 4 hrs 04 mins 63.7 km
5 #TOGO817 Ride 4 | #women100
23rd July, 2017 4:19 PM 23rd July, 2017 11:40 PM 7 hrs 20 mins 101.04 km
4 FSR (1st Solo 100km) | #TOGO817 Ride #3
21st July, 2017 9:31 PM 22nd July, 2017 2:55 AM 5 hrs 23 mins 100.54 km
3 #TOGO817 Ride #2 | MPR
17th July, 2017 9:53 AM 17th July, 2017 4:35 PM 6 hrs 41 mins 102.92 km
2 Garmin No Battery.. Continue TOGO817 Ride 1
15th July, 2017 11:05 PM 15th July, 2017 11:30 PM 0 hrs 24 mins 8.27 km
1 Speed Rocket Team Kickoff Ride | #TOGO817 Ride #1
15th July, 2017 5:02 PM 15th July, 2017 11:03 PM 6 hrs 00 mins 89.58 km
Total Distance: 981.89 km Total Hours: 75 hrs 27 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
13 BFR | #TOGO517 Week 4 Ride 4
10th June, 2017 6:56 AM 10th June, 2017 10:39 AM 3 hrs 43 mins 32.12 km
12 FSR NE Loop | #TOGO517 Week 4 Ride 3
9th June, 2017 7:24 PM 9th June, 2017 9:06 PM 1 hrs 41 mins 32.29 km
11 TTR SA Loop x1| #TOGO517 Week 4 Ride 2
6th June, 2017 9:02 PM 6th June, 2017 9:37 PM 0 hrs 34 mins 12.73 km
10 MPR | #TOGO517 Week 4 Ride 1
5th June, 2017 7:06 PM 6th June, 2017 1:29 AM 6 hrs 22 mins 90.08 km
9 MPR | #TOGO517 Week 3 Ride 3
29th May, 2017 7:17 PM 30th May, 2017 12:27 AM 5 hrs 09 mins 75.58 km
8 PPGR after Church | #TOGO517 Week 3 Ride 2
28th May, 2017 5:28 PM 28th May, 2017 8:13 PM 2 hrs 45 mins 19.88 km
7 Morning Ride
28th May, 2017 6:23 AM 28th May, 2017 10:10 AM 3 hrs 46 mins 27.73 km
6 Best of N.East Loop | #Togo517 Wk 2 Ride 4 ????????
25th May, 2017 7:18 PM 26th May, 2017 12:52 AM 5 hrs 33 mins 81.21 km
5 TTR | #Togo517 Wk 2 Ride 3 ????????
23rd May, 2017 9:04 PM 23rd May, 2017 9:40 PM 0 hrs 35 mins 12.57 km
4 TTR | #Togo517 Wk 2 Ride 2 ????????
23rd May, 2017 8:24 PM 23rd May, 2017 8:57 PM 0 hrs 33 mins 14.53 km
3 Evening Ride
22nd May, 2017 6:55 PM 22nd May, 2017 11:48 PM 4 hrs 52 mins 76.22 km
2 #Togo517 Wk 1 Ride 2
17th May, 2017 6:40 PM 17th May, 2017 11:14 PM 4 hrs 33 mins 66.76 km
1 TTR & 1st #Togo517 Ride ????????
16th May, 2017 9:07 PM 16th May, 2017 9:44 PM 0 hrs 36 mins 12.51 km
Total Distance: 554.21 km Total Hours: 41 hrs 9 mins

No ads yet.

JackieYong is not following anyone yet...

Chat JackieYong