Kurodin's Profile

Singapore
Joined 9th May 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Kurodin?

Give him kudos!

Togohalf Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed 557km

Rank: 330

Rode 845.23 km

“ Grateful for the TOGOHALF challenge that once again gave me good reason to ... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 273

Rode 578.78 km

“ It helped me to kickstart my cycling journey again, giving me the motivatio... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
21 Cool and wet recovery ride. Came home looking like some swamp creature though.
4th November, 2017 6:01 AM 4th November, 2017 9:23 AM 3 hrs 21 mins 70 km
20 Cameron Highlands Descent. Ride cut short cos hubby fell. ???????? Ouch. First aid at Cameron Highlands clinic.
29th October, 2017 8:21 AM 29th October, 2017 10:13 AM 1 hrs 51 mins 54.52 km
19 Final push to end point at Ringlet. The last slope was brutal!
28th October, 2017 11:16 AM 28th October, 2017 12:11 PM 0 hrs 55 mins 10.19 km
18 Cameron Highlands Climb - Training Ride Segment 1. Rolling hills. Good training!
28th October, 2017 7:43 AM 28th October, 2017 10:17 AM 2 hrs 33 mins 39.12 km
17 Cameron Highlands - Orientation Ride. Stopped due to calf cramps. Try again tomorrow!
27th October, 2017 5:25 PM 27th October, 2017 6:38 PM 1 hrs 12 mins 14.59 km
16 Morning Ride
22nd October, 2017 5:28 AM 22nd October, 2017 7:30 AM 2 hrs 02 mins 30.55 km
15 First ride on cleats. I'm a convert! ????
21st October, 2017 5:32 AM 21st October, 2017 8:28 AM 2 hrs 55 mins 32.22 km
14 Morning Ride with Nat n CS to CV. ???????? #ForgotGpPic
15th October, 2017 6:59 AM 15th October, 2017 10:41 AM 3 hrs 41 mins 62.64 km
13 Brief ride to solitude.
11th October, 2017 7:30 PM 11th October, 2017 9:03 PM 1 hrs 33 mins 22.12 km
12 JR 0620 Recovery Ride. Showers of blessing at West Coast Highway. ????? Naise.
8th October, 2017 6:21 AM 8th October, 2017 8:12 AM 1 hrs 50 mins 44.27 km
11 Thanks Joyce & JR guys for the good ride! ??????? ???? #JREasternLoop
7th October, 2017 5:07 AM 7th October, 2017 10:33 AM 5 hrs 25 mins 97.67 km
10 Cool solo night ride. Happy Mid-Autumn Celebrations!
4th October, 2017 6:56 PM 4th October, 2017 8:57 PM 2 hrs 00 mins 21.13 km
9 Brief errand
2nd October, 2017 3:17 PM 2nd October, 2017 3:44 PM 0 hrs 26 mins 4.65 km
8 Another filthy & wet morning ride with strong headwinds. ???? Clean up time! ????????
30th September, 2017 6:05 AM 30th September, 2017 10:27 AM 4 hrs 21 mins 49.24 km
7 Zipped out to breathe...
27th September, 2017 8:12 AM 27th September, 2017 9:31 AM 1 hrs 18 mins 14.76 km
6 Rapha Women's Ride. What a beautiful route today! ????
24th September, 2017 6:36 AM 24th September, 2017 9:07 AM 2 hrs 31 mins 51.53 km
5 Morning exploration. Chao tar. Wet. Dirty. Naise. ????
23rd September, 2017 6:40 AM 23rd September, 2017 11:00 AM 4 hrs 20 mins 50.74 km
4 Chill evening ride out to think ????
21st September, 2017 6:50 PM 21st September, 2017 7:59 PM 1 hrs 09 mins 20.91 km
3 Brief morning ride before going to work
17th September, 2017 7:54 AM 17th September, 2017 9:01 AM 1 hrs 06 mins 21.41 km
2 Recovery ride
10th September, 2017 7:04 AM 10th September, 2017 8:57 AM 1 hrs 53 mins 36.37 km
1 JR 6am Eastern Loop. Good ride. Interesting chat over drinks.
9th September, 2017 5:12 AM 9th September, 2017 11:58 AM 6 hrs 45 mins 96.59 km
Total Distance: 845.22 km Total Hours: 53 hrs 7 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Night Ride
17th June, 2017 9:26 PM 17th June, 2017 11:38 PM 2 hrs 11 mins 25.5 km
17 Morning Ride
17th June, 2017 6:36 AM 17th June, 2017 8:22 AM 1 hrs 45 mins 30.1 km
16 #TOGO517 517km completed!
10th June, 2017 7:38 PM 11th June, 2017 12:38 AM 5 hrs 00 mins 64.78 km
15 Leisurely Recovery Ride watching people enjoy their Saturday morning.
10th June, 2017 6:47 AM 10th June, 2017 10:50 AM 4 hrs 03 mins 43.46 km
14 Morning Ride. Rodent tried to hitch a ride midway. Eek! Lol.
9th June, 2017 5:50 AM 9th June, 2017 9:43 AM 3 hrs 52 mins 50.94 km
13 Early Morning Ride
8th June, 2017 5:45 AM 8th June, 2017 9:40 AM 3 hrs 54 mins 57.7 km
12 Morning Ride
6th June, 2017 6:37 AM 6th June, 2017 10:09 AM 3 hrs 32 mins 51.14 km
11 Evening Ride to GBB
4th June, 2017 6:21 PM 4th June, 2017 8:55 PM 2 hrs 34 mins 26.01 km
10 Slow Leisurely Night Ride
3rd June, 2017 9:05 PM 3rd June, 2017 11:15 PM 2 hrs 09 mins 23.37 km
9 Morning Ride
3rd June, 2017 7:44 AM 3rd June, 2017 11:23 AM 3 hrs 39 mins 50.82 km
8 Love night rides!
30th May, 2017 7:58 PM 30th May, 2017 9:10 PM 1 hrs 12 mins 16.45 km
7 Brief Evening Ride
29th May, 2017 7:02 PM 29th May, 2017 7:58 PM 0 hrs 55 mins 16 km
6 Morning Ride
28th May, 2017 6:46 AM 28th May, 2017 8:53 AM 2 hrs 07 mins 32.6 km
5 Solo Morning Ride
27th May, 2017 7:57 AM 27th May, 2017 10:24 AM 2 hrs 26 mins 38.58 km
4 Evening Ride
22nd May, 2017 6:56 PM 22nd May, 2017 7:50 PM 0 hrs 54 mins 8.64 km
3 Evening Ride
20th May, 2017 6:57 PM 20th May, 2017 8:00 PM 1 hrs 02 mins 15.01 km
2 Morning Ride
19th May, 2017 8:37 AM 19th May, 2017 9:25 AM 0 hrs 47 mins 10.4 km
1 Afternoon Ride
13th May, 2017 5:47 PM 13th May, 2017 7:41 PM 1 hrs 53 mins 17.29 km
Total Distance: 578.79 km Total Hours: 44 hrs 2 mins

No ads yet.

Kurodin is not following anyone yet...

Chat Kurodin