plchoy's Profile

Joined 9th May 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to plchoy?

Give him kudos!

Togohalf Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed 557km

Rank: 333

Rode 812.8 km

“ wish I could have gone further than half. I believed I can do it. with a b... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 221

Rode 627.48 km

“ Joining Togo517 makes me more disciplined in meeting goals n makes me going... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
20 meiko... descent.. till crash.
29th October, 2017 8:23 AM 29th October, 2017 10:08 AM 1 hrs 44 mins 36.53 km
19 Cameron Highlands - C185 last 10km.
28th October, 2017 11:15 AM 28th October, 2017 12:13 PM 0 hrs 57 mins 10.45 km
18 Cameron Highlights - enjoyable rolling up n down - stop 2 help damsel in distress
28th October, 2017 7:43 AM 28th October, 2017 10:18 AM 2 hrs 34 mins 38.96 km
17 Cameron Highlands : A181 to Meiko halfway. dead from climbing
27th October, 2017 5:25 PM 27th October, 2017 6:47 PM 1 hrs 21 mins 14.6 km
16 2nd ride 2 catch Orion stars n 2 help clip in
22nd October, 2017 5:27 AM 22nd October, 2017 7:25 AM 1 hrs 57 mins 30.23 km
15 Ride 2 catch Orion shooting stars n help clip in
21st October, 2017 5:33 AM 21st October, 2017 8:23 AM 2 hrs 49 mins 30.77 km
14 JR 6am to Lamp Post 1 via NTU
18th October, 2017 5:20 AM 18th October, 2017 1:06 PM 7 hrs 46 mins 133.07 km
13 Usual morning ride
15th October, 2017 7:33 AM 15th October, 2017 8:22 AM 0 hrs 49 mins 16.8 km
12 JR 5.40 Newbie train
13th October, 2017 8:47 PM 14th October, 2017 12:19 AM 3 hrs 31 mins 60.13 km
11 Obike home! after full of spirits! Truly I tell u truth, ride on shared fixed gear bike is really full of exercise!
11th October, 2017 10:41 PM 11th October, 2017 11:28 PM 0 hrs 46 mins 10.21 km
10 Obike to DnD @ MBS!! Horrible 1st bike!!
11th October, 2017 5:56 PM 11th October, 2017 6:45 PM 0 hrs 49 mins 10.45 km
9 Marina Bay n City Ride
8th October, 2017 6:50 AM 8th October, 2017 8:00 AM 1 hrs 09 mins 23.69 km
8 JR Train 4 6am
7th October, 2017 5:07 AM 7th October, 2017 9:14 AM 4 hrs 07 mins 83.82 km
7 Mid Autumn Festival ride
4th October, 2017 6:52 PM 4th October, 2017 8:07 PM 1 hrs 15 mins 21.69 km
6 Morning Ride
30th September, 2017 6:00 AM 30th September, 2017 10:28 AM 4 hrs 27 mins 50.67 km
5 Morning Ride
24th September, 2017 7:01 AM 24th September, 2017 9:15 AM 2 hrs 13 mins 30.86 km
4 Morning exploratory ride
23rd September, 2017 6:38 AM 23rd September, 2017 11:07 AM 4 hrs 28 mins 53.96 km
3 Morning light workout.
17th September, 2017 7:51 AM 17th September, 2017 9:00 AM 1 hrs 09 mins 21.8 km
2 Morning Ride.
10th September, 2017 7:08 AM 10th September, 2017 9:03 AM 1 hrs 54 mins 36.58 km
1 Morning Endurance ride
9th September, 2017 5:13 AM 9th September, 2017 12:00 PM 6 hrs 47 mins 97.54 km
Total Distance: 812.81 km Total Hours: 52 hrs 32 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
21 Night Ride Visit MBS
17th June, 2017 9:22 PM 17th June, 2017 11:33 PM 2 hrs 11 mins 25.84 km
20 Duo Night Ride Finale
10th June, 2017 7:36 PM 11th June, 2017 12:30 AM 4 hrs 53 mins 64.89 km
19 Solo n Duo Morning Ride
10th June, 2017 9:09 AM 10th June, 2017 10:46 AM 1 hrs 37 mins 21.24 km
18 Morning Finale Ride
9th June, 2017 5:49 AM 9th June, 2017 9:42 AM 3 hrs 53 mins 51.1 km
17 Dawn Ride
8th June, 2017 5:44 AM 8th June, 2017 9:40 AM 3 hrs 55 mins 58.23 km
16 Morning Ride with late burst
6th June, 2017 6:36 AM 6th June, 2017 10:06 AM 3 hrs 29 mins 51.48 km
15 Duo Evening Ride
4th June, 2017 6:20 PM 4th June, 2017 8:55 PM 2 hrs 35 mins 26.08 km
14 Duo Night Ride with surprises
3rd June, 2017 9:05 PM 3rd June, 2017 11:15 PM 2 hrs 09 mins 24.36 km
13 Duo Morning Ride
3rd June, 2017 7:39 AM 3rd June, 2017 11:23 AM 3 hrs 43 mins 51.27 km
12 Ride Right Away after Work
31st May, 2017 5:51 PM 31st May, 2017 6:48 PM 0 hrs 56 mins 16.31 km
11 Test Ride after service
31st May, 2017 11:41 AM 31st May, 2017 11:46 AM 0 hrs 04 mins 0.2 km
10 Duo Evening Ride
30th May, 2017 7:53 PM 30th May, 2017 9:10 PM 1 hrs 17 mins 17.13 km
9 Duo Evening Ride
29th May, 2017 6:57 PM 29th May, 2017 7:57 PM 1 hrs 00 mins 16.47 km
8 Leisure Duo Morning Ride
28th May, 2017 6:43 AM 28th May, 2017 8:51 AM 2 hrs 07 mins 31.87 km
7 Morning Ride
27th May, 2017 9:06 AM 27th May, 2017 12:09 PM 3 hrs 03 mins 52.13 km
6 Solo Night Ride
24th May, 2017 9:48 PM 25th May, 2017 12:03 AM 2 hrs 15 mins 38.7 km
5 Fast Evening Ride
22nd May, 2017 7:22 PM 22nd May, 2017 7:56 PM 0 hrs 33 mins 8.71 km
4 Night Ride after rain.
21st May, 2017 9:37 PM 21st May, 2017 11:03 PM 1 hrs 26 mins 22.44 km
3 Evening Duo Ride #TOGO517 pc03
20th May, 2017 6:52 PM 20th May, 2017 8:02 PM 1 hrs 09 mins 15.07 km
2 Test Drive Night Ride
19th May, 2017 10:32 PM 19th May, 2017 11:25 PM 0 hrs 53 mins 15.6 km
1 Afternoon Ride of Punctures
13th May, 2017 5:41 PM 13th May, 2017 7:41 PM 1 hrs 59 mins 18.37 km
Total Distance: 627.49 km Total Hours: 45 hrs 39 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow plchoy

Chat plchoy