KennieTiong's Profile

Singapore
Joined 9th May 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to KennieTiong?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 265

Rode 919.83 km

“ My 1st time to join TOGO817! Glad that I am able to finish 817 as I was not... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 272

Rode 580.59 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
24 1st Morning Ride to Mt Faber #hilltrainingfor113cycle
2nd September, 2017 6:04 AM 2nd September, 2017 11:36 AM 5 hrs 31 mins 100.81 km
23 Evening Ride #TOGO817 #TOGO817Finisher
1st September, 2017 5:47 PM 1st September, 2017 9:44 PM 3 hrs 57 mins 75.49 km
22 Evening Ride
27th August, 2017 5:52 PM 27th August, 2017 7:50 PM 1 hrs 57 mins 40.34 km
21 Short Afternoon Ride
27th August, 2017 4:46 PM 27th August, 2017 5:13 PM 0 hrs 27 mins 4.53 km
20 Night Ride #supposed52km
26th August, 2017 9:02 PM 26th August, 2017 11:35 PM 2 hrs 32 mins 42.43 km
19 Afternoon Ride
22nd August, 2017 1:25 PM 22nd August, 2017 5:34 PM 4 hrs 09 mins 60.77 km
18 Morning Ride
22nd August, 2017 9:20 AM 22nd August, 2017 12:31 PM 3 hrs 11 mins 5.47 km
17 Wet Morning Ride
19th August, 2017 6:29 AM 19th August, 2017 12:44 PM 6 hrs 14 mins 72.41 km
16 Night Ride
18th August, 2017 9:06 PM 18th August, 2017 10:41 PM 1 hrs 35 mins 25.3 km
15 Night Ride
13th August, 2017 7:17 PM 13th August, 2017 10:16 PM 2 hrs 59 mins 51.8 km
14 Time to bring my folding bike go gai gai
13th August, 2017 11:41 AM 13th August, 2017 12:29 PM 0 hrs 48 mins 5.22 km
13 1st Night Ride with Riding Kakis Group
12th August, 2017 7:32 PM 13th August, 2017 1:07 AM 5 hrs 35 mins 63.33 km
12 Afternoon Ride
12th August, 2017 4:40 PM 12th August, 2017 5:55 PM 1 hrs 14 mins 15.76 km
11 Running errands ride
12th August, 2017 12:39 PM 12th August, 2017 12:54 PM 0 hrs 14 mins 2.56 km
10 Morning Ride
6th August, 2017 7:01 AM 6th August, 2017 1:02 PM 6 hrs 01 mins 91.71 km
9 Morning Ride
5th August, 2017 6:47 AM 5th August, 2017 11:27 AM 4 hrs 40 mins 60.28 km
8 Night Ride
30th July, 2017 7:29 PM 30th July, 2017 9:34 PM 2 hrs 05 mins 41.31 km
7 Evening Short Ride
20th July, 2017 6:13 PM 20th July, 2017 7:02 PM 0 hrs 48 mins 7.44 km
6 Night Ride
18th July, 2017 8:38 PM 18th July, 2017 10:10 PM 1 hrs 31 mins 33.82 km
5 Short Ride
16th July, 2017 11:41 PM 16th July, 2017 11:48 PM 0 hrs 06 mins 1.23 km
4 Short Ride
16th July, 2017 6:25 PM 16th July, 2017 6:35 PM 0 hrs 10 mins 1.65 km
3 Solo Morning Ride #TOGO817 #yalosolocycle
16th July, 2017 7:15 AM 16th July, 2017 10:09 AM 2 hrs 53 mins 56.03 km
2 Evening Ride
15th July, 2017 7:34 PM 15th July, 2017 10:08 PM 2 hrs 34 mins 28.58 km
1 1st Afternoon Ride #TOGO817
15th July, 2017 4:41 PM 15th July, 2017 6:11 PM 1 hrs 30 mins 31.58 km
Total Distance: 919.85 km Total Hours: 62 hrs 41 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Morning Ride
17th June, 2017 6:17 AM 17th June, 2017 9:40 AM 3 hrs 22 mins 61.51 km
14 Yalo Solo Morning Ride Again #finallycompletedtogo517
4th June, 2017 9:01 AM 4th June, 2017 1:35 PM 4 hrs 33 mins 84.3 km
13 Yalo Solo Morning Ride
3rd June, 2017 10:20 AM 3rd June, 2017 10:20 AM 0 hrs 00 mins 15.52 km
12 Morning Ride
3rd June, 2017 6:20 AM 3rd June, 2017 6:22 AM 0 hrs 02 mins 41.88 km
11 Afternoon Ride
28th May, 2017 3:46 PM 28th May, 2017 5:35 PM 1 hrs 49 mins 15.3 km
10 Afternoon Ride with Jaden & Jared
28th May, 2017 2:28 PM 28th May, 2017 2:28 PM 0 hrs 00 mins 14.74 km
9 Families for life Morning Ride
28th May, 2017 9:17 AM 28th May, 2017 9:42 AM 0 hrs 25 mins 6.72 km
8 Night Ride
27th May, 2017 11:33 PM 27th May, 2017 11:39 PM 0 hrs 05 mins 0.96 km
7 Evening Ride
27th May, 2017 6:14 PM 27th May, 2017 6:29 PM 0 hrs 15 mins 1.67 km
6 Morning Ride
27th May, 2017 6:25 AM 27th May, 2017 10:52 AM 4 hrs 26 mins 81.2 km
5 Morning Ride from Tuas to North
20th May, 2017 9:21 AM 20th May, 2017 11:58 AM 2 hrs 36 mins 52.28 km
4 Morning Ride
20th May, 2017 6:08 AM 20th May, 2017 6:08 AM 0 hrs 00 mins 58.71 km
3 Thursday Blues Ride
18th May, 2017 8:04 PM 18th May, 2017 8:36 PM 0 hrs 32 mins 6 km
2 My Solo 100km Morning Ride
14th May, 2017 7:11 AM 14th May, 2017 1:26 PM 6 hrs 14 mins 100.24 km
1 Morning Ride
13th May, 2017 6:25 AM 13th May, 2017 8:50 AM 2 hrs 25 mins 39.57 km
Total Distance: 580.6 km Total Hours: 27 hrs 25 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow KennieTiong

KennieTiong is not following anyone yet...

Chat KennieTiong