flamechionh88's Profile

Singapore
Joined 5th May 2017
Positive 1 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to flamechionh88?

Give him kudos!

Good job

E

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 200

Rode 1163.3 km

“ Is a good challenge for myself. ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 140

Rode 1333.29 km

“ Long overdue experience sharing but overall the entire journey is unforgett... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 149

Rode 774.91 km

“ Is a good challenge to get my butts off the sofa. ;) ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
39 Evening Ride
3rd November, 2017 8:19 PM 3rd November, 2017 10:10 PM 1 hrs 51 mins 16.09 km
38 Evening Ride
3rd November, 2017 7:10 PM 3rd November, 2017 7:50 PM 0 hrs 40 mins 11.03 km
37 Lunch Ride
29th October, 2017 12:12 PM 29th October, 2017 1:09 PM 0 hrs 56 mins 20.79 km
36 Morning Ride
29th October, 2017 8:09 AM 29th October, 2017 11:48 AM 3 hrs 39 mins 62.82 km
35 Morning Ride
29th October, 2017 6:14 AM 29th October, 2017 7:45 AM 1 hrs 31 mins 27.03 km
34 Morning Ride
29th October, 2017 5:01 AM 29th October, 2017 6:02 AM 1 hrs 01 mins 11.23 km
33 Night Ride
28th October, 2017 12:39 AM 28th October, 2017 1:02 AM 0 hrs 22 mins 7.34 km
32 Evening Ride
27th October, 2017 8:45 PM 27th October, 2017 11:43 PM 2 hrs 58 mins 37.28 km
31 Evening Ride
23rd October, 2017 7:23 PM 23rd October, 2017 11:08 PM 3 hrs 44 mins 58.77 km
30 Night Ride
20th October, 2017 10:33 PM 20th October, 2017 11:43 PM 1 hrs 10 mins 19.84 km
29 Evening Ride
20th October, 2017 7:17 PM 20th October, 2017 9:51 PM 2 hrs 33 mins 35.33 km
28 Evening Ride
19th October, 2017 7:25 PM 19th October, 2017 10:31 PM 3 hrs 05 mins 22.8 km
27 Back to hotel
14th October, 2017 4:42 PM 14th October, 2017 5:16 PM 0 hrs 33 mins 6.91 km
26 Unforgettable Suramadu Ride under 44 DegC max????
14th October, 2017 9:39 AM 14th October, 2017 3:38 PM 5 hrs 59 mins 104.38 km
25 Scenic ride over Suramadu Bridge + fall????
14th October, 2017 6:03 AM 14th October, 2017 8:52 AM 2 hrs 48 mins 52.85 km
24 Evening Ride
9th October, 2017 8:11 PM 9th October, 2017 10:32 PM 2 hrs 21 mins 40.63 km
23 Evening Ride
9th October, 2017 7:07 PM 9th October, 2017 7:51 PM 0 hrs 43 mins 12.69 km
22 Evening Ride
29th September, 2017 8:18 PM 30th September, 2017 1:13 AM 4 hrs 55 mins 70.24 km
21 Evening Ride
29th September, 2017 7:10 PM 29th September, 2017 7:51 PM 0 hrs 40 mins 13.05 km
20 Lunch Ride
24th September, 2017 12:13 PM 24th September, 2017 12:27 PM 0 hrs 14 mins 1.07 km
19 Morning Ride
24th September, 2017 10:32 AM 24th September, 2017 11:18 AM 0 hrs 46 mins 13.94 km
18 Morning Ride
24th September, 2017 6:29 AM 24th September, 2017 10:21 AM 3 hrs 52 mins 71.18 km
17 Morning Ride
24th September, 2017 5:47 AM 24th September, 2017 5:53 AM 0 hrs 05 mins 0.89 km
16 Afternoon Ride
23rd September, 2017 2:36 PM 23rd September, 2017 3:48 PM 1 hrs 11 mins 21.78 km
15 Evening Ride
20th September, 2017 8:09 PM 20th September, 2017 10:49 PM 2 hrs 39 mins 57.18 km
14 Evening Ride
20th September, 2017 7:02 PM 20th September, 2017 7:49 PM 0 hrs 46 mins 12.65 km
13 Morning Ride
17th September, 2017 6:44 AM 17th September, 2017 1:28 PM 6 hrs 43 mins 157.2 km
12 Evening Ride
16th September, 2017 8:26 PM 16th September, 2017 8:44 PM 0 hrs 17 mins 1.89 km
11 Afternoon Ride
16th September, 2017 4:51 PM 16th September, 2017 6:36 PM 1 hrs 44 mins 20.09 km
10 Night Ride
15th September, 2017 10:38 PM 15th September, 2017 11:24 PM 0 hrs 45 mins 9.4 km
9 Evening Ride
15th September, 2017 8:19 PM 15th September, 2017 8:55 PM 0 hrs 35 mins 8.61 km
8 Evening Ride
15th September, 2017 6:59 PM 15th September, 2017 7:48 PM 0 hrs 48 mins 12.64 km
7 Night Ride
13th September, 2017 10:13 PM 13th September, 2017 10:18 PM 0 hrs 05 mins 1.31 km
6 Evening Ride
13th September, 2017 8:12 PM 13th September, 2017 10:05 PM 1 hrs 53 mins 32.81 km
5 Evening Ride
13th September, 2017 7:01 PM 13th September, 2017 7:50 PM 0 hrs 48 mins 12.73 km
4 Night Ride
12th September, 2017 9:47 PM 12th September, 2017 9:53 PM 0 hrs 06 mins 1.31 km
3 Evening Ride
12th September, 2017 7:17 PM 12th September, 2017 8:51 PM 1 hrs 34 mins 34.57 km
2 Evening Ride
11th September, 2017 8:11 PM 11th September, 2017 10:28 PM 2 hrs 16 mins 48.14 km
1 Evening Ride
11th September, 2017 7:00 PM 11th September, 2017 7:46 PM 0 hrs 45 mins 12.81 km
Total Distance: 1163.3 km Total Hours: 69 hrs 21 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
31 Evening Ride
2nd September, 2017 6:28 PM 2nd September, 2017 11:46 PM 5 hrs 18 mins 85.58 km
30 Evening Ride
1st September, 2017 7:07 PM 1st September, 2017 11:20 PM 4 hrs 12 mins 47.99 km
29 Evening Ride
31st August, 2017 8:04 PM 1st September, 2017 2:37 AM 6 hrs 33 mins 99.81 km
28 Evening Ride
25th August, 2017 6:59 PM 25th August, 2017 10:16 PM 3 hrs 16 mins 28.14 km
27 Evening Ride
18th August, 2017 8:21 PM 18th August, 2017 11:52 PM 3 hrs 30 mins 54.59 km
26 Evening Ride
18th August, 2017 6:49 PM 18th August, 2017 7:37 PM 0 hrs 48 mins 12.83 km
25 Evening Ride
16th August, 2017 8:15 PM 16th August, 2017 10:55 PM 2 hrs 40 mins 45.38 km
24 Evening Ride
16th August, 2017 7:07 PM 16th August, 2017 7:53 PM 0 hrs 45 mins 12.77 km
23 Evening Ride
14th August, 2017 7:37 PM 14th August, 2017 10:16 PM 2 hrs 39 mins 45.19 km
22 Evening Ride
11th August, 2017 8:21 PM 11th August, 2017 11:51 PM 3 hrs 30 mins 54.06 km
21 Evening Ride
11th August, 2017 7:12 PM 11th August, 2017 7:58 PM 0 hrs 45 mins 12.83 km
20 Evening Ride
8th August, 2017 8:05 PM 9th August, 2017 12:37 AM 4 hrs 31 mins 88.58 km
19 Evening Ride
8th August, 2017 6:55 PM 8th August, 2017 7:51 PM 0 hrs 56 mins 12.55 km
18 Afternoon Ride
6th August, 2017 4:16 PM 6th August, 2017 4:20 PM 0 hrs 04 mins 1.46 km
17 Afternoon Ride
6th August, 2017 4:13 PM 6th August, 2017 5:15 PM 1 hrs 02 mins 19.92 km
16 Afternoon Ride
6th August, 2017 3:30 PM 6th August, 2017 4:04 PM 0 hrs 34 mins 10.14 km
15 Morning Ride
6th August, 2017 5:53 AM 6th August, 2017 3:58 PM 10 hrs 05 mins 145.89 km
14 Night Ride
4th August, 2017 11:15 PM 5th August, 2017 12:41 AM 1 hrs 25 mins 27.17 km
13 Evening Ride
4th August, 2017 8:15 PM 4th August, 2017 10:27 PM 2 hrs 12 mins 26.67 km
12 Evening Ride
4th August, 2017 7:11 PM 4th August, 2017 7:55 PM 0 hrs 44 mins 12.72 km
11 Evening Ride
31st July, 2017 8:12 PM 31st July, 2017 10:11 PM 1 hrs 59 mins 44.82 km
10 Night Ride
28th July, 2017 10:01 PM 29th July, 2017 12:17 AM 2 hrs 16 mins 51.56 km
9 Evening Ride
28th July, 2017 7:13 PM 28th July, 2017 9:17 PM 2 hrs 03 mins 26.51 km
8 Morning Ride
28th July, 2017 9:00 AM 28th July, 2017 10:32 AM 1 hrs 32 mins 43.1 km
7 Evening Ride
27th July, 2017 7:43 PM 27th July, 2017 10:04 PM 2 hrs 20 mins 45.07 km
6 Evening Ride
24th July, 2017 7:43 PM 24th July, 2017 10:35 PM 2 hrs 51 mins 61.08 km
5 Evening Ride
22nd July, 2017 8:57 PM 23rd July, 2017 2:50 AM 5 hrs 52 mins 99.58 km
4 Night Ride
22nd July, 2017 1:13 AM 22nd July, 2017 2:09 AM 0 hrs 56 mins 22.37 km
3 Night Ride
21st July, 2017 9:41 PM 22nd July, 2017 1:12 AM 3 hrs 31 mins 23.44 km
2 Togo 2
18th July, 2017 7:52 PM 18th July, 2017 11:11 PM 3 hrs 19 mins 67.41 km
1 Togo 1
17th July, 2017 8:25 PM 17th July, 2017 10:54 PM 2 hrs 28 mins 47.18 km
Total Distance: 1376.39 km Total Hours: 84 hrs 57 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
17 Evening Ride
16th June, 2017 8:17 PM 16th June, 2017 11:18 PM 3 hrs 01 mins 42.95 km
16 Evening Ride
16th June, 2017 6:29 PM 16th June, 2017 7:54 PM 1 hrs 25 mins 18.58 km
15 Night Ride
9th June, 2017 9:09 PM 9th June, 2017 11:20 PM 2 hrs 10 mins 25.83 km
14 Evening Ride
9th June, 2017 8:03 PM 9th June, 2017 8:41 PM 0 hrs 38 mins 15.77 km
13 Evening Ride
8th June, 2017 7:18 PM 8th June, 2017 9:33 PM 2 hrs 14 mins 46.72 km
12 Pasir panjang loop
5th June, 2017 7:15 PM 5th June, 2017 9:54 PM 2 hrs 39 mins 61.04 km
11 Pandan reservoir loop 3
1st June, 2017 7:31 PM 1st June, 2017 9:23 PM 1 hrs 51 mins 45.07 km
10 Pandan reservoir loop ( to completion)
23rd May, 2017 7:30 PM 23rd May, 2017 9:41 PM 2 hrs 10 mins 53.88 km
9 Pandan reservoir loop
22nd May, 2017 7:27 PM 22nd May, 2017 10:08 PM 2 hrs 40 mins 51.2 km
8 Cck RI
21st May, 2017 6:10 AM 21st May, 2017 10:48 AM 4 hrs 38 mins 93.63 km
7 Ride to cck RI
21st May, 2017 5:03 AM 21st May, 2017 5:42 AM 0 hrs 38 mins 12.97 km
6 Tau huey to home
19th May, 2017 8:21 PM 19th May, 2017 11:46 PM 3 hrs 24 mins 57.7 km
5 To tau huey ride
19th May, 2017 6:54 PM 19th May, 2017 7:59 PM 1 hrs 05 mins 13.44 km
4 LCK loop w cck
17th May, 2017 8:22 PM 17th May, 2017 10:56 PM 2 hrs 34 mins 59.9 km
3 Ride to cck
17th May, 2017 7:03 PM 17th May, 2017 7:59 PM 0 hrs 56 mins 13.21 km
2 LCK loop 2
16th May, 2017 7:21 PM 16th May, 2017 11:40 PM 4 hrs 18 mins 84.34 km
1 Evening Ride
15th May, 2017 8:15 PM 15th May, 2017 11:47 PM 3 hrs 31 mins 78.68 km
Total Distance: 774.91 km Total Hours: 40 hrs 49 mins
1 Live Ads 1 Total Posted 0 Total Sold

No followers yet... Follow flamechionh88

Singapore

Chat flamechionh88