Pabloiceman's Profile

Singapore
Joined 12th Apr 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Pabloiceman?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher Super Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 18

Rode 701.11 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 181

Rode 302.59 km

“ Thanks Togoparts for organizing a great event again. Almost couldn't make ... ” Read More

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 166

Rode 1227 km

“ Thought i couldn't make it but thanks to the spurring on by fellow cyclist... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 255

Rode 929.17 km

“ It was a fun and fulfilling event and a sense of elation when completing th... ” Read More

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
10 Kukup to Home (mostly on single speed due to unable to reset Crash Recovery Mode)
18th August, 2019 9:07 AM 5 hrs 45 mins 8 hrs 45 mins 18th August, 2019 5:53 PM 103.12 km
9 Ride to Kukup
17th August, 2019 5:10 AM 3 hrs 00 mins 6 hrs 00 mins 17th August, 2019 11:11 AM 77.76 km
8 Ride to dinner with friends
15th August, 2019 7:21 PM 0 hrs 00 mins 3 hrs 00 mins 15th August, 2019 10:22 PM 18.95 km
7 Breakfast Ride with Joe and Alan
12th August, 2019 7:23 AM 2 hrs 59 mins 4 hrs 59 mins 12th August, 2019 12:22 PM 36.83 km
6 RKS Sg 54th National Day Ride
11th August, 2019 6:00 AM 3 hrs 15 mins 7 hrs 15 mins 11th August, 2019 1:16 PM 54.1 km
5 Vintage Bike ride to CV (return strong headwinds)
10th August, 2019 7:38 AM 2 hrs 00 mins 6 hrs 00 mins 10th August, 2019 1:39 PM 58.95 km
4 MBG 54th Singapore Birthday Ride
9th August, 2019 6:16 AM 3 hrs 21 mins 6 hrs 21 mins 9th August, 2019 12:37 PM 75.01 km
3 Ride to Dinner (Headwind Return)
7th August, 2019 7:14 PM 2 hrs 52 mins 3 hrs 52 mins 7th August, 2019 11:06 PM 62.51 km
2 Incomplete RIBA 2019 due to rear Tyre blowout .. So close yet so far .. haha
4th August, 2019 5:24 AM 7 hrs 50 mins 11 hrs 50 mins 4th August, 2019 5:15 PM 131.26 km
1 MBG Eastern Loop
3rd August, 2019 6:53 AM 3 hrs 10 mins 7 hrs 10 mins 3rd August, 2019 2:03 PM 82.62 km
Total Distance: 701.11 km Total Hours: 65 hrs 12 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
8 After dinner ride to complete 300kms #TogoWBD
31st May, 2019 7:22 PM 1 hrs 05 mins 1 hrs 05 mins 31st May, 2019 8:28 PM 18.76 km
7 Dinner ride
30th May, 2019 7:34 PM 2 hrs 28 mins 3 hrs 28 mins 30th May, 2019 11:02 PM 48.84 km
6 Breakfast Ride
28th May, 2019 5:33 AM 2 hrs 08 mins 3 hrs 08 mins 28th May, 2019 8:41 AM 47.19 km
5 Sunday Vintage Ride. You know when the tarmac is too hot when inner tube and Tyre explodes without any foreign object
26th May, 2019 7:59 AM 2 hrs 02 mins 6 hrs 02 mins 26th May, 2019 2:01 PM 43.64 km
4 Breakfast Ride easing knee and shoulder back into action.
25th May, 2019 7:45 AM 2 hrs 39 mins 4 hrs 39 mins 25th May, 2019 12:25 PM 46 km
3 After dinner ride
24th May, 2019 8:24 PM 2 hrs 19 mins 3 hrs 19 mins 24th May, 2019 11:43 PM 57.72 km
2 Ride to dinner with Philip
20th May, 2019 5:29 PM 1 hrs 46 mins 2 hrs 46 mins 20th May, 2019 8:16 PM 20.12 km
1 Breakfast Ride
18th May, 2019 7:10 AM 1 hrs 41 mins 1 hrs 41 mins 18th May, 2019 8:52 AM 20.32 km
Total Distance: 302.59 km Total Hours: 26 hrs 20 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
41 Home sweet home
5th November, 2017 6:17 AM 5th November, 2017 6:38 AM 0 hrs 21 mins 5.34 km
40 Ride To Sunrise completed
5th November, 2017 4:48 AM 5th November, 2017 5:35 AM 0 hrs 47 mins 14.48 km
39 2nd Break of Ride To Sunrise at Bedok CC
5th November, 2017 1:53 AM 5th November, 2017 3:16 AM 1 hrs 23 mins 23.83 km
38 Ride To Sunrise 2017 (Break at Changi Coastal Park)
4th November, 2017 10:57 PM 5th November, 2017 1:04 AM 2 hrs 07 mins 31.29 km
37 Cycle to Nanyang Polytechnic in rain
4th November, 2017 7:25 PM 4th November, 2017 8:29 PM 1 hrs 03 mins 16.07 km
36 Cycle to The Cage Futsal followed by Dinner
2nd November, 2017 7:12 PM 2nd November, 2017 8:28 PM 1 hrs 16 mins 14.17 km
35 Cycle to Church
31st October, 2017 6:21 PM 31st October, 2017 6:30 PM 0 hrs 09 mins 1.3 km
34 Ride to lunch and errand
31st October, 2017 12:14 PM 31st October, 2017 12:23 PM 0 hrs 08 mins 1.41 km
33 Car free Sunday and Mt. Faber (Day #20)
29th October, 2017 6:08 AM 29th October, 2017 9:44 AM 3 hrs 35 mins 53.56 km
32 Stopover for dinner after Badminton (Day #19)
28th October, 2017 4:42 PM 28th October, 2017 5:19 PM 0 hrs 36 mins 8.27 km
31 Cycle for Badminton (Day #19)
28th October, 2017 1:51 PM 28th October, 2017 2:14 PM 0 hrs 23 mins 7.02 km
30 Switch bike to meet John (Day #19)
28th October, 2017 9:02 AM 28th October, 2017 10:10 AM 1 hrs 08 mins 22.35 km
29 TMCR Breakfast Ride (Day #19)
28th October, 2017 4:00 AM 28th October, 2017 6:24 AM 2 hrs 23 mins 56.25 km
28 Home sweet home (Day #18)
25th October, 2017 10:29 PM 25th October, 2017 10:40 PM 0 hrs 10 mins 1.45 km
27 Dinner with Ah Ming (Day #17)
25th October, 2017 7:18 PM 25th October, 2017 7:54 PM 0 hrs 35 mins 6.87 km
26 Dinner with Ah Aoun & his Brother Ah Pee (Day #17)
23rd October, 2017 9:26 PM 23rd October, 2017 10:22 PM 0 hrs 55 mins 14.44 km
25 Breakfast ride (Day #16)
21st October, 2017 4:19 AM 21st October, 2017 6:54 AM 2 hrs 35 mins 59.58 km
24 Home sweet home (Day #14)
18th October, 2017 10:41 PM 18th October, 2017 11:14 PM 0 hrs 33 mins 7.75 km
23 Thai Dinner with Kelvin (Day #14)
18th October, 2017 6:27 PM 18th October, 2017 6:45 PM 0 hrs 17 mins 5.77 km
22 Holiday Breakfast ride with Joe & Alan (Day #14)
18th October, 2017 7:35 AM 18th October, 2017 9:53 AM 2 hrs 18 mins 44.13 km
21 MTB Dinner ride (Day #14)
16th October, 2017 8:42 PM 16th October, 2017 9:50 PM 1 hrs 08 mins 14.56 km
20 Breakfast ride
15th October, 2017 4:36 AM 15th October, 2017 10:30 AM 5 hrs 53 mins 124.79 km
19 MTB to Lau Pa Sat dinner (Day #12)
14th October, 2017 4:09 PM 14th October, 2017 5:51 PM 1 hrs 42 mins 30.87 km
18 Breakfast ride (Day #12)
14th October, 2017 4:17 AM 14th October, 2017 6:38 AM 2 hrs 20 mins 51.66 km
17 Evening Ride (Day #11)
10th October, 2017 5:54 PM 10th October, 2017 8:15 PM 2 hrs 21 mins 49.6 km
16 Home after rain (Day #10)
8th October, 2017 3:17 PM 8th October, 2017 3:44 PM 0 hrs 26 mins 6.44 km
15 MTB to Lunch and crank bearing replacement (Day #10)
8th October, 2017 11:13 AM 8th October, 2017 11:37 AM 0 hrs 24 mins 8.99 km
14 Breakfast ride before the rain (Day #9)
8th October, 2017 4:42 AM 8th October, 2017 7:32 AM 2 hrs 50 mins 60.48 km
13 Home sweet home
5th October, 2017 12:15 AM 5th October, 2017 12:35 AM 0 hrs 20 mins 6.34 km
12 Late dinner at Lagoon ECP
4th October, 2017 10:03 PM 4th October, 2017 11:22 PM 1 hrs 18 mins 29.31 km
11 Cycle to Mid Autumn Festival (Day #8)
4th October, 2017 7:33 PM 4th October, 2017 8:46 PM 1 hrs 13 mins 24.23 km
10 MTB Ride to dinner (Day #8)
2nd October, 2017 8:40 PM 2nd October, 2017 10:01 PM 1 hrs 20 mins 17.44 km
9 Ride home after MTB service (Day #7)
1st October, 2017 1:24 PM 1st October, 2017 1:45 PM 0 hrs 21 mins 6.28 km
8 MTB Breakfast ride (Day #7)
1st October, 2017 7:56 AM 1st October, 2017 10:55 AM 2 hrs 58 mins 51.61 km
7 Lunch Ride (Day #6)
30th September, 2017 11:49 AM 30th September, 2017 12:57 PM 1 hrs 07 mins 22.02 km
6 Rain interrupted morning ride with Joe (Day #6)
30th September, 2017 7:28 AM 30th September, 2017 9:03 AM 1 hrs 34 mins 30.49 km
5 Breakfast ride with front puncture 2km from home (Day #5)
29th September, 2017 4:07 AM 29th September, 2017 7:08 AM 3 hrs 01 mins 60.16 km
4 Breakfast ride after vacation (Day #4)
28th September, 2017 4:39 AM 28th September, 2017 7:28 AM 2 hrs 48 mins 60.08 km
3 Dinner ride (Day #3)
15th September, 2017 7:29 PM 15th September, 2017 10:18 PM 2 hrs 48 mins 60.27 km
2 Night cycle (Day #2)
12th September, 2017 7:43 PM 12th September, 2017 10:26 PM 2 hrs 43 mins 53.27 km
1 Breakfast ride (Day 1)
9th September, 2017 6:09 AM 9th September, 2017 9:08 AM 2 hrs 59 mins 62.79 km
Total Distance: 1227.01 km Total Hours: 64 hrs 36 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
25 Leisure night ride with Glenn and Joe
26th August, 2017 7:52 PM 26th August, 2017 10:47 PM 2 hrs 55 mins 39.86 km
24 Night cycle with friends
25th August, 2017 7:14 PM 25th August, 2017 10:44 PM 3 hrs 30 mins 71.39 km
23 Breakfast ride
24th August, 2017 5:09 AM 24th August, 2017 7:15 AM 2 hrs 06 mins 45.22 km
22 ECP PCN
22nd August, 2017 7:05 PM 22nd August, 2017 8:39 PM 1 hrs 34 mins 32.53 km
21 Leisure cycle with Joe & Alan
19th August, 2017 8:17 AM 19th August, 2017 9:52 AM 1 hrs 34 mins 29.3 km
20 Rain aborted ride
18th August, 2017 9:11 PM 18th August, 2017 10:01 PM 0 hrs 50 mins 13.14 km
19 MTB Cycle with Rhommell and Jin.
16th August, 2017 7:26 PM 16th August, 2017 10:02 PM 2 hrs 35 mins 37.72 km
18 Cycle to lunch on rental bike
13th August, 2017 1:34 PM 13th August, 2017 1:49 PM 0 hrs 14 mins 2.08 km
17 Cycling with Ex-Boss
12th August, 2017 6:46 AM 12th August, 2017 9:45 AM 2 hrs 59 mins 62.56 km
16 Old school cycle for breakfast
9th August, 2017 7:33 AM 9th August, 2017 7:47 AM 0 hrs 14 mins 2.48 km
15 Morning ride
6th August, 2017 5:24 AM 6th August, 2017 11:24 AM 5 hrs 59 mins 123.7 km
14 Seah Im breakfast with Joe
5th August, 2017 7:11 AM 5th August, 2017 9:08 AM 1 hrs 56 mins 39.53 km
13 Cycle for dinner
1st August, 2017 7:40 PM 1st August, 2017 11:36 PM 3 hrs 56 mins 70.21 km
12 Car free Sunday ride
30th July, 2017 8:46 AM 30th July, 2017 10:58 AM 2 hrs 12 mins 32.62 km
11 Hot morning ride
29th July, 2017 8:43 AM 29th July, 2017 11:51 AM 3 hrs 08 mins 56.93 km
10 Ride to dinner
27th July, 2017 9:38 PM 27th July, 2017 10:22 PM 0 hrs 44 mins 11.3 km
9 Coastal ride with Friends
25th July, 2017 7:41 PM 25th July, 2017 10:46 PM 3 hrs 05 mins 59.23 km
8 Home sweet home
22nd July, 2017 7:41 PM 22nd July, 2017 8:10 PM 0 hrs 28 mins 5.96 km
7 Early dinner after 2hr Badminton game
22nd July, 2017 5:37 PM 22nd July, 2017 5:45 PM 0 hrs 08 mins 1.61 km
6 Cycle to Whampoa CC for Badminton
22nd July, 2017 1:21 PM 22nd July, 2017 1:55 PM 0 hrs 34 mins 7.6 km
5 Morning Brekkie Ride (MTB)
22nd July, 2017 9:22 AM 22nd July, 2017 10:23 AM 1 hrs 01 mins 15.22 km
4 Night Tanah Merah Coastal Ride
20th July, 2017 8:25 PM 20th July, 2017 11:07 PM 2 hrs 42 mins 54.43 km
3 Night Punggol-Sengkang PCN & Road Ride
18th July, 2017 8:55 PM 18th July, 2017 10:42 PM 1 hrs 47 mins 33.47 km
2 Dinner Ride
17th July, 2017 8:25 PM 17th July, 2017 9:55 PM 1 hrs 29 mins 21.37 km
1 Morning Windy Ride
16th July, 2017 9:17 AM 16th July, 2017 12:29 PM 3 hrs 12 mins 59.7 km
Total Distance: 929.16 km Total Hours: 51 hrs 28 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Pabloiceman

Chat Pabloiceman