Delog's Profile

Singapore
Joined 9th Mar 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Delog?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

DNF

Rank: 433

Rode 418.13 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 187

Rode 1070.48 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 32

Rode 1626.05 km

“ I can't believe I get it~! With work and more work and still I do my best ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
8 Evening Ride
8th October, 2017 6:44 PM 8th October, 2017 6:49 PM 0 hrs 04 mins 1.33 km
7 Evening Ride
30th September, 2017 6:49 PM 30th September, 2017 7:14 PM 0 hrs 25 mins 5.07 km
6 Lunch Ride
30th September, 2017 11:29 AM 30th September, 2017 11:56 AM 0 hrs 26 mins 7.32 km
5 Morning Ride
30th September, 2017 7:04 AM 30th September, 2017 11:25 AM 4 hrs 20 mins 118.86 km
4 Morning Ride
24th September, 2017 7:17 AM 24th September, 2017 6:39 PM 11 hrs 21 mins 96.05 km
3 Night Ride
23rd September, 2017 3:41 AM 23rd September, 2017 10:33 AM 6 hrs 52 mins 103.56 km
2 Afternoon lunch ride, Finally get to cycle~! ToGo1117Km here I come~!
22nd September, 2017 2:54 PM 22nd September, 2017 5:52 PM 2 hrs 58 mins 9.66 km
1 Last min Seletar loop~
9th September, 2017 7:05 PM 9th September, 2017 11:33 PM 4 hrs 27 mins 76.28 km
Total Distance: 418.13 km Total Hours: 30 hrs 53 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
22 Morning Ride
1st September, 2017 5:19 AM 1st September, 2017 11:18 AM 5 hrs 58 mins 102.95 km
21 Evening Ride
29th August, 2017 7:26 PM 30th August, 2017 12:01 AM 4 hrs 35 mins 77.9 km
20 Evening Ride
29th August, 2017 6:10 PM 29th August, 2017 6:52 PM 0 hrs 41 mins 5.66 km
19 Morning Ride
29th August, 2017 10:55 AM 29th August, 2017 11:38 AM 0 hrs 43 mins 6.78 km
18 Night Ride
29th August, 2017 1:44 AM 29th August, 2017 2:13 AM 0 hrs 29 mins 11.77 km
17 Night Ride
28th August, 2017 10:38 PM 29th August, 2017 12:59 AM 2 hrs 20 mins 38.32 km
16 Afternoon ride, after lunch with Dennis.
28th August, 2017 4:48 PM 28th August, 2017 5:17 PM 0 hrs 29 mins 5.16 km
15 Evening Ride
12th August, 2017 7:23 PM 13th August, 2017 1:24 AM 6 hrs 01 mins 95.54 km
14 National Day Chill Ride~
9th August, 2017 3:19 PM 9th August, 2017 9:25 PM 6 hrs 05 mins 34.92 km
13 Afternoon Ride to find Dennis~
7th August, 2017 2:59 PM 7th August, 2017 3:20 PM 0 hrs 21 mins 4.11 km
12 Afternoon Ride
6th August, 2017 4:05 PM 6th August, 2017 4:06 PM 0 hrs 00 mins 0 km
11 Morning Chill Ride
6th August, 2017 4:47 AM 6th August, 2017 2:50 PM 10 hrs 02 mins 143.88 km
10 Cycle back after end of event~
3rd August, 2017 9:19 PM 3rd August, 2017 10:01 PM 0 hrs 41 mins 7.32 km
9 Night ride back home after work from Padang to Home Sweet Home With Obike. ????????
2nd August, 2017 9:20 PM 2nd August, 2017 10:01 PM 0 hrs 40 mins 7.43 km
8 Afternoon ride to find Dennis for lunch and collet sunglasses ????
1st August, 2017 3:28 PM 1st August, 2017 3:58 PM 0 hrs 30 mins 4.92 km
7 Night Ride
31st July, 2017 10:57 PM 1st August, 2017 2:17 AM 3 hrs 20 mins 48.44 km
6 Night RECOVERY Ride~! Hahaha with RT people! Hahah
25th July, 2017 7:52 PM 26th July, 2017 12:43 AM 4 hrs 51 mins 66.79 km
5 Morning Ride
23rd July, 2017 10:18 AM 23rd July, 2017 10:20 AM 0 hrs 02 mins 0 km
4 Lunch ride~ to Collect Jersey from my Friend and have lunch. ???? ????
20th July, 2017 2:14 PM 20th July, 2017 6:31 PM 4 hrs 17 mins 9.58 km
3 Day 2 Melaka back to SG, But did not complete it sian half way right leg pain, sian can't believe abit more to go~! But I believe I will train hard to do it the next timeeeee~! Jiayouuuuu~! ????????????????
16th July, 2017 6:50 AM 16th July, 2017 4:07 PM 9 hrs 17 mins 160.79 km
2 Day 1 ride from SG to Melaka ????????????????
15th July, 2017 6:49 AM 15th July, 2017 8:49 PM 14 hrs 00 mins 237.11 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 5:43 AM 15th July, 2017 5:49 AM 0 hrs 06 mins 1.11 km
Total Distance: 1070.48 km Total Hours: 76 hrs 21 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
29 Morning Ride
17th June, 2017 7:06 AM 17th June, 2017 12:06 PM 5 hrs 00 mins 60.41 km
28 Evening Ride
15th June, 2017 8:26 PM 16th June, 2017 2:35 AM 6 hrs 08 mins 84.82 km
27 Night Ride
15th June, 2017 12:28 AM 15th June, 2017 1:17 AM 0 hrs 48 mins 17.25 km
26 Last min Seletar to Mandai Ride~ What a ride.... ????
14th June, 2017 8:32 PM 14th June, 2017 11:10 PM 2 hrs 38 mins 49.08 km
25 Night Ride
13th June, 2017 11:11 PM 13th June, 2017 11:50 PM 0 hrs 38 mins 10.26 km
24 Evening Ride
13th June, 2017 7:21 PM 13th June, 2017 8:59 PM 1 hrs 38 mins 15.49 km
23 Cycle back home, from Golden Mile to Whampoa with Obike (Mummy Bike). ???? #TOGO517
12th June, 2017 9:05 PM 12th June, 2017 9:24 PM 0 hrs 19 mins 3.28 km
22 Morning Ride
11th June, 2017 9:14 AM 11th June, 2017 3:24 PM 6 hrs 09 mins 117.81 km
21 Morning Ride
11th June, 2017 4:33 AM 11th June, 2017 9:12 AM 4 hrs 39 mins 75.1 km
20 Morning Ride
10th June, 2017 5:25 AM 10th June, 2017 1:28 PM 8 hrs 02 mins 111.03 km
19 Afternoon Ride
9th June, 2017 3:42 PM 9th June, 2017 11:15 PM 7 hrs 32 mins 91.35 km
18 Evening Ride
8th June, 2017 6:05 PM 9th June, 2017 1:10 AM 7 hrs 05 mins 84.91 km
17 Morning Ride
3rd June, 2017 5:21 AM 3rd June, 2017 9:30 AM 4 hrs 08 mins 69.5 km
16 Evening Ride
29th May, 2017 7:40 PM 29th May, 2017 11:41 PM 4 hrs 01 mins 63.98 km
15 Obike ride to MRT Station.
26th May, 2017 9:27 PM 26th May, 2017 9:34 PM 0 hrs 06 mins 1.17 km
14 Evening Ride
25th May, 2017 7:12 PM 26th May, 2017 2:05 AM 6 hrs 52 mins 94.79 km
13 Cycle to boonkeng to take train ????????
24th May, 2017 7:23 PM 24th May, 2017 7:29 PM 0 hrs 05 mins 0.98 km
12 Evening Ride
23rd May, 2017 8:15 PM 24th May, 2017 1:27 AM 5 hrs 11 mins 87.85 km
11 Evening Ride
22nd May, 2017 8:24 PM 23rd May, 2017 2:37 AM 6 hrs 12 mins 80.2 km
10 Morning Ride
22nd May, 2017 5:33 AM 22nd May, 2017 2:47 PM 9 hrs 13 mins 104.76 km
9 Night Ride
19th May, 2017 9:00 PM 20th May, 2017 2:01 AM 5 hrs 01 mins 80.89 km
8 Night Ride
19th May, 2017 12:05 AM 19th May, 2017 12:35 AM 0 hrs 29 mins 8.78 km
7 Evening Ride
18th May, 2017 8:38 PM 18th May, 2017 10:46 PM 2 hrs 08 mins 24.84 km
6 After mookata Cycle home with OBike ( Like Onada, mummy Bike ) hahah
17th May, 2017 11:08 PM 17th May, 2017 11:34 PM 0 hrs 26 mins 4.45 km
5 Afternoon TMCR alone Ride~
17th May, 2017 12:44 PM 17th May, 2017 5:59 PM 5 hrs 14 mins 81.12 km
4 Night Ride
14th May, 2017 11:26 PM 15th May, 2017 12:24 AM 0 hrs 57 mins 11.97 km
3 Morning Ride
14th May, 2017 8:46 AM 14th May, 2017 3:01 PM 6 hrs 15 mins 111.26 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 4:48 AM 14th May, 2017 6:37 AM 1 hrs 48 mins 14.04 km
1 Morning SBR Ride, Prepare B6B for tomorrow! ????????????????
13th May, 2017 5:13 AM 13th May, 2017 11:05 AM 5 hrs 52 mins 64.69 km
Total Distance: 1626.06 km Total Hours: 114 hrs 55 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Delog

Delog is not following anyone yet...

Chat Delog