mountainbear's Profile

Singapore
Joined 24th Feb 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to mountainbear?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 167

Rode 1226.65 km

“ It was overall a great #TOGO1117 experience, albeit the immature ruckus fro... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 172

Rode 1117.03 km

“ Completed! Started well and completed early. Unexpected events stalled bulk... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

DNF

Rank: 560

Rode 402.82 km

“ Good learning experience for me and be better prepared. Very closed to bein... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

5
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
46 #TOGO1117-58: Finale
5th November, 2017 5:03 PM 5th November, 2017 7:04 PM 2 hrs 00 mins 26.01 km
45 #TOGO1117-56: Errands to In-laws
3rd November, 2017 8:59 PM 3rd November, 2017 9:43 PM 0 hrs 44 mins 7.16 km
44 #TOGO1117-50: RKS #65 Enak Enak Hong Kong Teahouse
28th October, 2017 7:16 PM 29th October, 2017 12:34 AM 5 hrs 17 mins 44.52 km
43 Morning Ride
25th October, 2017 10:18 AM 25th October, 2017 10:58 AM 0 hrs 40 mins 9.01 km
42 Big Breakfast Takeaway
15th October, 2017 10:07 AM 15th October, 2017 10:11 AM 0 hrs 04 mins 0.1 km
41 Dinner Takeaway
14th October, 2017 6:13 PM 14th October, 2017 6:28 PM 0 hrs 14 mins 0.93 km
40 #TOGO1117-30 R1: NSL Tunnel Flooded?! ???????????
8th October, 2017 6:27 AM 8th October, 2017 7:52 AM 1 hrs 24 mins 16.2 km
39 #TOGO1117-28 R2: A Dumb dumb Dannnhhh!
6th October, 2017 5:49 PM 6th October, 2017 7:30 PM 1 hrs 41 mins 22.05 km
38 #TOGO1117-28 R1: Rain Stakeout
6th October, 2017 4:28 PM 6th October, 2017 5:23 PM 0 hrs 55 mins 13.78 km
37 #TOGO1117-23 R2+: Good! Judgement Day..
5th October, 2017 5:30 PM 5th October, 2017 6:24 PM 0 hrs 53 mins 7.68 km
36 #TOGO1117-23 R2
5th October, 2017 2:00 PM 5th October, 2017 5:08 PM 3 hrs 08 mins 19.75 km
35 #TOGO1117-27 R1
5th October, 2017 10:40 AM 5th October, 2017 1:44 PM 3 hrs 04 mins 36.99 km
34 Mobike: Trail Survival Test - Success! ????
3rd October, 2017 12:36 PM 3rd October, 2017 12:42 PM 0 hrs 06 mins 0.56 km
33 #TOGO1117-24: No Monkey Business #rideformeesiam
2nd October, 2017 4:02 PM 2nd October, 2017 7:52 PM 3 hrs 49 mins 54.11 km
32 #TOGO1117-22 R1: Yeah..fool the rain?
30th September, 2017 6:43 AM 30th September, 2017 8:47 AM 2 hrs 03 mins 27.24 km
31 #TOGO1117-21: Sunset Baywatch ?????????
29th September, 2017 3:56 PM 29th September, 2017 8:04 PM 4 hrs 08 mins 55.3 km
30 #TOGO1117-20: Flash dating w/ many #1s' and one #8 + some dinner takeaways ?????????
28th September, 2017 6:05 PM 28th September, 2017 7:33 PM 1 hrs 27 mins 17.54 km
29 #TOGO1117-19: Rainshowering without toiletries ????
27th September, 2017 3:54 PM 27th September, 2017 5:54 PM 1 hrs 59 mins 22.13 km
28 #TOGO1117-18: ???? Why so serious? Just enJOY cycling la! ?????????
26th September, 2017 11:10 AM 26th September, 2017 5:25 PM 6 hrs 14 mins 66.79 km
27 #TOGO1117-17: All for a plate of wanton noodle! ?????????
25th September, 2017 10:58 AM 25th September, 2017 7:31 PM 8 hrs 33 mins 101.01 km
26 #TOGO1117-16 R1: Late Cold Breakfast
24th September, 2017 7:45 AM 24th September, 2017 9:26 AM 1 hrs 41 mins 25.02 km
25 #TOGO1117-16 R1+
24th September, 2017 7:45 AM 24th September, 2017 8:58 AM 1 hrs 13 mins 18.75 km
24 #TOGO1117-15 R3: Burning Calories ????
23rd September, 2017 5:35 PM 23rd September, 2017 7:41 PM 2 hrs 06 mins 33.86 km
23 #TOGO1117-15 R2x: B2H for H20
23rd September, 2017 8:47 AM 23rd September, 2017 9:37 AM 0 hrs 50 mins 11.47 km
22 #TOGO1117-15 R2: Strava TC
23rd September, 2017 8:14 AM 23rd September, 2017 8:41 AM 0 hrs 27 mins 10.26 km
21 #TOGO1117-15 R1: Strava Reset
23rd September, 2017 6:49 AM 23rd September, 2017 8:09 AM 1 hrs 20 mins 12.78 km
20 #TOGO1117-14: Aimless
22nd September, 2017 4:44 PM 22nd September, 2017 7:19 PM 2 hrs 35 mins 38.04 km
19 #TOGO1117-13 R1: Errands Ride & Tabao
21st September, 2017 4:11 PM 21st September, 2017 7:30 PM 3 hrs 18 mins 41.63 km
18 #TOGO1117-12 R2: Conference awaits
20th September, 2017 5:52 PM 20th September, 2017 7:49 PM 1 hrs 56 mins 26.97 km
17 #TOGO1117-12 R1: Soya Cravings
20th September, 2017 11:10 AM 20th September, 2017 2:57 PM 3 hrs 46 mins 50.15 km
16 Fetch the Queen! ????????
18th September, 2017 11:21 AM 18th September, 2017 11:23 AM 0 hrs 01 mins 0.3 km
15 #TOGO1117-09 R2: Raindrops fallin' helmet..????????
17th September, 2017 4:21 PM 17th September, 2017 5:35 PM 1 hrs 13 mins 21.48 km
14 #TOGO1117-09 R1: Sore legs. Sleepyhead
17th September, 2017 7:06 AM 17th September, 2017 9:04 AM 1 hrs 57 mins 30.87 km
13 #TOGO1117-08 R2
16th September, 2017 3:41 PM 16th September, 2017 6:20 PM 2 hrs 38 mins 43.56 km
12 #TOGO1117-08 R1: Perfect 10 ?????????
16th September, 2017 11:27 AM 16th September, 2017 12:14 PM 0 hrs 46 mins 10.01 km
11 #TOGO1117-07 R2x
16th September, 2017 12:13 AM 16th September, 2017 12:35 AM 0 hrs 22 mins 4.04 km
10 #TOGO1117-07 R2: #62 RKS > Jalan Kayu
15th September, 2017 9:15 PM 15th September, 2017 11:18 PM 2 hrs 02 mins 22.65 km
9 #TOGO1117-07 R1
15th September, 2017 4:17 PM 15th September, 2017 5:49 PM 1 hrs 31 mins 21.54 km
8 #TOGO1117-05: Chill'n Roll
13th September, 2017 4:40 PM 13th September, 2017 7:18 PM 2 hrs 38 mins 41.41 km
7 #TOGO1117-04
12th September, 2017 4:30 PM 12th September, 2017 10:38 PM 6 hrs 07 mins 50.68 km
6 #TOGO1117-03 R2x: Homebound :)
11th September, 2017 7:07 PM 11th September, 2017 7:20 PM 0 hrs 13 mins 3 km
5 #TOGO1117-03R2: Successful Testing ?????????
11th September, 2017 5:45 PM 11th September, 2017 6:59 PM 1 hrs 13 mins 21.75 km
4 #TOGO1117-04: Active AM Monday
11th September, 2017 4:16 AM 11th September, 2017 6:42 AM 2 hrs 26 mins 26.82 km
3 #TOGO1117-03: R21
10th September, 2017 6:46 AM 10th September, 2017 10:03 AM 3 hrs 17 mins 48.21 km
2 #TOGO1117-02 Breezy Morning
9th September, 2017 5:57 AM 9th September, 2017 9:31 AM 3 hrs 34 mins 51.65 km
1 #TOGO1117-01 Good Morning
9th September, 2017 12:07 AM 9th September, 2017 1:07 AM 1 hrs 00 mins 10.94 km
Total Distance: 1226.7 km Total Hours: 98 hrs 33 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
43 #TOGO817-38: 18KM Finale Ride (3 hrs after RKS nite)
3rd September, 2017 6:52 AM 3rd September, 2017 8:15 AM 1 hrs 23 mins 18.07 km
42 #TOGO817-37: 40/924KM ???????? With Riding Kakis (Singapore)
2nd September, 2017 8:16 PM 3rd September, 2017 12:38 AM 4 hrs 22 mins 39.99 km
41 #TOGO817-36: 32/964KM
2nd September, 2017 6:43 AM 2nd September, 2017 8:48 AM 2 hrs 05 mins 32.22 km
40 #TOGO817-35: 25/996KM Rock n' Roll! ????
1st September, 2017 6:35 AM 1st September, 2017 8:40 AM 2 hrs 04 mins 24.97 km
39 #TOGO817-34: Uncle's rusty old bike..
27th August, 2017 1:54 PM 27th August, 2017 2:08 PM 0 hrs 13 mins 1.01 km
38 #TOGO817-33: 17/1021KM ????Rain II
27th August, 2017 7:12 AM 27th August, 2017 8:32 AM 1 hrs 19 mins 17.24 km
37 #TOGO817-32: 0KM Booo! Heavy rain..????
27th August, 2017 7:02 AM 27th August, 2017 7:02 AM 0 hrs 00 mins 0.03 km
36 #TOGO817-32: 5/1038
26th August, 2017 4:39 PM 26th August, 2017 5:01 PM 0 hrs 22 mins 5.22 km
35 #TOGO817-31: 2/1043 ofo awful..
25th August, 2017 6:10 PM 25th August, 2017 7:16 PM 1 hrs 06 mins 2.52 km
34 #TOGO817-30: 41/1043KM
18th August, 2017 10:51 AM 18th August, 2017 1:46 PM 2 hrs 54 mins 41.09 km
33 #TOGO817-29: 49/1084KM ? Thunderstorm!!!
17th August, 2017 11:03 AM 17th August, 2017 3:10 PM 4 hrs 07 mins 48.78 km
32 #TOGO817-28: 54/1133KM Grey Clouds
16th August, 2017 10:33 AM 16th August, 2017 4:57 PM 6 hrs 23 mins 54.29 km
31 Afternoon Ride
9th August, 2017 4:24 PM 9th August, 2017 4:47 PM 0 hrs 22 mins 1.11 km
30 Morning Ride
9th August, 2017 9:29 AM 9th August, 2017 12:53 PM 3 hrs 24 mins 0.71 km
29 #TOGO817-27: 830/2017KM Rainy Morning
9th August, 2017 6:23 AM 9th August, 2017 7:43 AM 1 hrs 20 mins 11.97 km
28 #TOGO817-26: FINISHER!!!
7th August, 2017 9:45 AM 7th August, 2017 8:30 PM 10 hrs 44 mins 99.88 km
27 #TOGO817-25: 3/99KM ???? Check on back injury
6th August, 2017 2:27 PM 6th August, 2017 2:43 PM 0 hrs 15 mins 2.7 km
26 #TOGO817-24: 26/103KM :( Presevered & Rolled on (Left 100KM to nail & push on)
2nd August, 2017 5:32 PM 2nd August, 2017 7:17 PM 1 hrs 45 mins 26.45 km
25 #TOGO817-23: 15/129KM - Hip still hurts. Can't pedal up!!!
2nd August, 2017 3:57 PM 2nd August, 2017 5:11 PM 1 hrs 13 mins 14.89 km
24 #TOGO817-22: 20/144KM - Riding straight again + Shiny upgrades
1st August, 2017 4:52 PM 1st August, 2017 6:23 PM 1 hrs 30 mins 19.93 km
23 #TOGO817-21: 12/164KM - Sent bike to Bike Actually for repairs & upgrades #alignmentoff #hollowtechcrankset
1st August, 2017 10:45 AM 1st August, 2017 11:37 AM 0 hrs 52 mins 12.18 km
22 #TOGO817-20: 9/176KM
30th July, 2017 8:01 AM 30th July, 2017 8:36 AM 0 hrs 35 mins 9.27 km
21 #TOGO817-19: 9/185KM - 4 bikes crash w/ a*s road biker cut headon. Phone cracked. #%!$
30th July, 2017 6:57 AM 30th July, 2017 7:38 AM 0 hrs 40 mins 8.53 km
20 #TOGO817-18: 17/194KM - Session 3 #keeprolling
29th July, 2017 10:26 PM 29th July, 2017 11:35 PM 1 hrs 08 mins 17.29 km
19 #TOGO817-18: 10/211KM - Session 2 #keeprolling
29th July, 2017 9:53 PM 29th July, 2017 10:23 PM 0 hrs 29 mins 10.09 km
18 #TOGO817-18: 10/221KM - Session 1
29th July, 2017 9:15 PM 29th July, 2017 9:51 PM 0 hrs 35 mins 10.07 km
17 #TOGO817-17: 30/231KM - Arghh..Coffee session cancelled + Inflammed knee!
29th July, 2017 6:24 AM 29th July, 2017 8:50 AM 2 hrs 25 mins 29.59 km
16 #TOGO817-16: 43/261KM ????Stoned!
28th July, 2017 4:59 PM 28th July, 2017 8:04 PM 3 hrs 05 mins 43.34 km
15 #TOGO817-15: 72/304KM ????
27th July, 2017 4:24 PM 27th July, 2017 9:27 PM 5 hrs 02 mins 71.6 km
14 #TOGO817-14: 23/376KM (w neighbor Des)
26th July, 2017 5:37 PM 26th July, 2017 9:19 PM 3 hrs 41 mins 23.14 km
13 #TOGO817-13: 41/399KM :(
25th July, 2017 5:34 PM 25th July, 2017 8:38 PM 3 hrs 04 mins 41.26 km
12 #TOGO817-12: 51/440KM :(
24th July, 2017 4:01 PM 24th July, 2017 8:10 PM 4 hrs 09 mins 50.65 km
11 #TOGO817-11: 25/491KM (Part 2) - Comfort Pace
22nd July, 2017 5:10 PM 22nd July, 2017 7:13 PM 2 hrs 03 mins 25.41 km
10 #TOGO817-10: 30/516KM
22nd July, 2017 7:04 AM 22nd July, 2017 9:06 AM 2 hrs 01 mins 30.19 km
9 #TOGO817-09: 66/546KM ????????????
21st July, 2017 4:24 PM 21st July, 2017 8:44 PM 4 hrs 20 mins 65.97 km
8 #TOGO817-08: 21/612KM ????(Fooled by dark clouds)
20th July, 2017 6:11 PM 20th July, 2017 7:27 PM 1 hrs 15 mins 21.26 km
7 #TOGO817-07: 51/633KM ????
19th July, 2017 4:35 PM 19th July, 2017 8:11 PM 3 hrs 36 mins 50.69 km
6 #TOGO817-06: 11/684KM (w Mr Joe)
18th July, 2017 6:01 PM 18th July, 2017 6:40 PM 0 hrs 38 mins 10.79 km
5 #TOGO817-05: 10/695KM
18th July, 2017 4:50 PM 18th July, 2017 5:40 PM 0 hrs 50 mins 10.21 km
4 #TOGO817-04: 11/705KM
18th July, 2017 2:10 PM 18th July, 2017 3:00 PM 0 hrs 49 mins 11.16 km
3 #TOGO817-03: 24/716KM
17th July, 2017 5:26 PM 17th July, 2017 7:15 PM 1 hrs 49 mins 23.59 km
2 #TOGO817-02: 29/740KM
16th July, 2017 7:12 AM 16th July, 2017 9:26 AM 2 hrs 13 mins 29.44 km
1 #TOGO817-01: 48/769KM
15th July, 2017 6:40 AM 15th July, 2017 10:35 AM 3 hrs 55 mins 48.25 km
Total Distance: 1117.04 km Total Hours: 96 hrs 38 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Morning Ride 20170617
17th June, 2017 7:04 AM 17th June, 2017 12:35 PM 5 hrs 30 mins 65.72 km
14 Evening (Thunderstorm Looming) Ride 20170616
16th June, 2017 4:31 PM 16th June, 2017 6:18 PM 1 hrs 46 mins 23.29 km
13 Evening Ride 20170614
15th June, 2017 4:31 PM 15th June, 2017 5:53 PM 1 hrs 21 mins 18.12 km
12 Evening Sprint Ride 20170614
14th June, 2017 8:09 PM 14th June, 2017 9:15 PM 1 hrs 05 mins 15.7 km
11 Bad Ride 20170613
13th June, 2017 11:14 AM 13th June, 2017 8:30 PM 9 hrs 15 mins 77.75 km
10 Morning Ride 20170611
11th June, 2017 6:52 AM 11th June, 2017 10:50 AM 3 hrs 58 mins 29.71 km
9 Chasing Sunrise Ride 20170610
10th June, 2017 6:20 AM 10th June, 2017 8:01 AM 1 hrs 40 mins 16.18 km
8 Evening Ride 20170609
9th June, 2017 4:42 PM 9th June, 2017 7:15 PM 2 hrs 33 mins 24.29 km
7 Night Ride 20170603/04
3rd June, 2017 10:02 PM 4th June, 2017 12:43 AM 2 hrs 40 mins 23.38 km
6 Late Afternoon Ride 20170601
1st June, 2017 4:20 PM 1st June, 2017 5:51 PM 1 hrs 31 mins 15.68 km
5 Night Ride
27th May, 2017 9:19 PM 27th May, 2017 10:29 PM 1 hrs 09 mins 16.36 km
4 Morning Ride
27th May, 2017 7:33 AM 27th May, 2017 8:13 AM 0 hrs 40 mins 8.73 km
3 Afternoon Ride
20th May, 2017 1:11 PM 20th May, 2017 5:26 PM 4 hrs 14 mins 36.03 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 6:48 AM 14th May, 2017 8:38 AM 1 hrs 49 mins 19.1 km
1 13/05/2017 Night
13th May, 2017 10:05 PM 13th May, 2017 11:49 PM 1 hrs 43 mins 12.78 km
Total Distance: 402.82 km Total Hours: 41 hrs 32 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow mountainbear

mountainbear is not following anyone yet...

Chat mountainbear