Roy Yong's Profile

Singapore
Joined 13th Feb 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Roy Yong?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 98

Rode 1555.21 km

“ Wonderful experience with great team bonding. Thanks for organising and a g... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

2
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Evening Ride
5th November, 2017 8:21 PM 5th November, 2017 11:48 PM 3 hrs 27 mins 51.93 km
17 PCK Boys breakfast Ride
5th November, 2017 6:25 AM 5th November, 2017 10:05 AM 3 hrs 39 mins 64.98 km
16 3x TMCR Loop
1st November, 2017 8:52 PM 2nd November, 2017 1:14 AM 4 hrs 21 mins 102.74 km
15 Car Free Day #carfreesundaysg
29th October, 2017 5:03 AM 29th October, 2017 2:28 PM 9 hrs 24 mins 122.06 km
14 Morning Ride
26th October, 2017 10:56 AM 26th October, 2017 12:25 PM 1 hrs 29 mins 33.24 km
13 Terrible headwind & Heat training
17th October, 2017 12:09 PM 17th October, 2017 2:56 PM 2 hrs 47 mins 48.31 km
12 Finishing togo1117 with a bang Ride
11th October, 2017 10:54 AM 11th October, 2017 12:57 PM 2 hrs 02 mins 32.84 km
11 Earn your breakfast Ride
8th October, 2017 4:30 AM 8th October, 2017 11:20 AM 6 hrs 50 mins 119.33 km
10 Afternoon Ride
5th October, 2017 4:22 PM 5th October, 2017 10:28 PM 6 hrs 06 mins 104.11 km
9 Heat Training Ride
2nd October, 2017 11:40 AM 2nd October, 2017 4:55 PM 5 hrs 15 mins 107.73 km
8 Relaxed “Season the Butt” Ride
29th September, 2017 7:58 PM 30th September, 2017 12:19 AM 4 hrs 21 mins 102.91 km
7 Elements Endurance Ride
26th September, 2017 11:32 AM 26th September, 2017 4:00 PM 4 hrs 28 mins 102.97 km
6 HRI Ride with PCK Boys
22nd September, 2017 7:40 PM 23rd September, 2017 2:10 AM 6 hrs 30 mins 114.96 km
5 Wind Tunnel Style Endurance Ride
20th September, 2017 11:21 AM 20th September, 2017 5:01 PM 5 hrs 39 mins 104.83 km
4 "Wind Style" Heat Training Ride with Joe
16th September, 2017 11:10 AM 16th September, 2017 5:10 PM 6 hrs 00 mins 107.57 km
3 Lunch Ride
12th September, 2017 11:02 AM 12th September, 2017 4:46 PM 5 hrs 43 mins 108.17 km
2 Morning Ride
10th September, 2017 5:36 AM 10th September, 2017 12:36 PM 7 hrs 00 mins 110.86 km
1 Relaxed ride to kickoff Togo1117
9th September, 2017 12:01 AM 9th September, 2017 1:20 AM 1 hrs 18 mins 15.68 km
Total Distance: 1555.22 km Total Hours: 86 hrs 19 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Roy Yong

Roy Yong is not following anyone yet...

Chat Roy Yong