Makuzhang's Profile

Singapore
Joined 2nd Oct 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Makuzhang?

Give him kudos!

TOGOWBD Badge

18 May - 31 May

Completed

Rank: 479

Rode 100.68 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

DNF

Rank: 486

Rode 166.63 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

DNF

Rank: 463

Rode 486.13 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
5 Night City Ride
31st May, 2019 8:59 PM 1 hrs 00 mins 2 hrs 00 mins 31st May, 2019 11:00 PM 22.08 km
4 Friendship Ride
26th May, 2019 12:27 PM 2 hrs 22 mins 3 hrs 22 mins 26th May, 2019 3:50 PM 36.55 km
3 Lazy Saturday Ride
25th May, 2019 10:20 AM 0 hrs 51 mins 0 hrs 51 mins 25th May, 2019 11:11 AM 10.71 km
2 Pasir Ris Ride
20th May, 2019 12:23 PM 2 hrs 49 mins 2 hrs 49 mins 20th May, 2019 3:12 PM 23.62 km
1 Gear fix ride
19th May, 2019 4:36 PM 0 hrs 56 mins 0 hrs 56 mins 19th May, 2019 5:33 PM 7.7 km
Total Distance: 100.66 km Total Hours: 9 hrs 58 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
1 The Real Round Island Ride
9th September, 2017 6:17 AM 9th September, 2017 1:50 PM 7 hrs 33 mins 166.63 km
Total Distance: 166.63 km Total Hours: 8 hrs 31 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 3 Reservoir Ride
3rd September, 2017 7:34 AM 3rd September, 2017 10:20 AM 2 hrs 45 mins 45.95 km
14 Random Night Ride
30th August, 2017 9:24 PM 30th August, 2017 11:34 PM 2 hrs 09 mins 40.82 km
13 Trip to Emmanuel Cycle
29th August, 2017 3:03 PM 29th August, 2017 4:50 PM 1 hrs 46 mins 23.62 km
12 Housewarming ride pt 2
27th August, 2017 4:00 AM 27th August, 2017 4:22 AM 0 hrs 21 mins 6.94 km
11 Housewarming ride pt 1
26th August, 2017 6:47 PM 26th August, 2017 7:20 PM 0 hrs 33 mins 7.24 km
10 Rider to Central Fire Station
26th August, 2017 7:47 AM 26th August, 2017 10:14 AM 2 hrs 27 mins 33.57 km
9 Bi-lias routine 2
23rd August, 2017 3:55 PM 23rd August, 2017 5:58 PM 2 hrs 02 mins 39.84 km
8 Anyhow ride
22nd August, 2017 4:04 PM 22nd August, 2017 5:58 PM 1 hrs 54 mins 33.06 km
7 Bike repair ride
22nd August, 2017 1:38 PM 22nd August, 2017 2:25 PM 0 hrs 47 mins 8.26 km
6 Bi-lias routine 1
21st August, 2017 2:13 PM 21st August, 2017 4:21 PM 2 hrs 08 mins 40.37 km
5 Half Island Ride
5th August, 2017 5:43 AM 5th August, 2017 8:46 AM 3 hrs 02 mins 68.64 km
4 Navy Museum Visit Part B
22nd July, 2017 11:33 AM 22nd July, 2017 1:34 PM 2 hrs 00 mins 38.14 km
3 Navy Museum Visit Part A
22nd July, 2017 7:32 AM 22nd July, 2017 9:32 AM 1 hrs 59 mins 37.19 km
2 PM installation ride
16th July, 2017 3:26 PM 16th July, 2017 5:08 PM 1 hrs 41 mins 23.86 km
1 Morning Ride to the Botanic Gardens
15th July, 2017 8:21 AM 15th July, 2017 10:59 AM 2 hrs 38 mins 38.65 km
Total Distance: 486.15 km Total Hours: 28 hrs 43 mins
1 Live Ads 2 Total Posted 1 Total Sold
$2,800
Negotiable
Views 317
Available
Seller icon
13th Oct 2019

No followers yet... Follow Makuzhang

Chat Makuzhang