PapayaBanana's Profile

Singapore
Joined 4th Sep 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to PapayaBanana?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 142

Rode 356.68 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 86

Rode 351.57 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 230

Rode 1140.12 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 348

Rode 833.23 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 135

Rode 842.39 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 103

Rode 2519.33 km

“ Worthy callenge and will not think twice to join again if there is another. ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
6 Morning Ride
18th August, 2019 8:06 AM 1 hrs 54 mins 1 hrs 54 mins 18th August, 2019 10:01 AM 32.65 km
5 Morning Ride
18th August, 2019 6:29 AM 1 hrs 36 mins 1 hrs 36 mins 18th August, 2019 8:05 AM 44.97 km
4 Evening Ride
14th August, 2019 8:04 PM 1 hrs 02 mins 2 hrs 02 mins 14th August, 2019 10:07 PM 45.29 km
3 Morning Ride
11th August, 2019 9:37 AM 2 hrs 33 mins 2 hrs 33 mins 11th August, 2019 12:10 PM 120.64 km
2 Night Ride
10th August, 2019 9:05 PM 1 hrs 08 mins 2 hrs 08 mins 10th August, 2019 11:14 PM 55.44 km
1 Afternoon Ride
4th August, 2019 5:06 PM 2 hrs 41 mins 2 hrs 41 mins 4th August, 2019 7:48 PM 57.7 km
Total Distance: 356.69 km Total Hours: 12 hrs 54 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
4 Evening Ride
27th May, 2019 8:08 PM 1 hrs 01 mins 2 hrs 01 mins 27th May, 2019 10:09 PM 45.03 km
3 Morning Ride
26th May, 2019 5:21 AM 3 hrs 38 mins 5 hrs 38 mins 26th May, 2019 10:59 AM 91 km
2 Morning Ride
20th May, 2019 5:49 AM 4 hrs 22 mins 6 hrs 22 mins 20th May, 2019 12:12 PM 142.48 km
1 Afternoon Ride
18th May, 2019 1:38 PM 2 hrs 20 mins 4 hrs 20 mins 18th May, 2019 5:58 PM 73.06 km
Total Distance: 351.57 km Total Hours: 19 hrs 15 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
19 Morning Ride
18th October, 2017 5:29 AM 18th October, 2017 9:54 AM 4 hrs 24 mins 119.39 km
18 Evening Ride
13th October, 2017 6:11 PM 13th October, 2017 7:43 PM 1 hrs 32 mins 31.44 km
17 Evening Ride
11th October, 2017 7:21 PM 11th October, 2017 9:35 PM 2 hrs 14 mins 62.49 km
16 Morning Ride
7th October, 2017 4:40 AM 7th October, 2017 10:52 AM 6 hrs 12 mins 200.96 km
15 Night Ride
5th October, 2017 9:19 PM 5th October, 2017 10:12 PM 0 hrs 52 mins 23.5 km
14 Evening Ride
5th October, 2017 8:36 PM 5th October, 2017 9:18 PM 0 hrs 42 mins 24.5 km
13 Evening Ride
5th October, 2017 8:30 PM 5th October, 2017 8:33 PM 0 hrs 03 mins 0.66 km
12 Evening Ride
5th October, 2017 7:13 PM 5th October, 2017 8:13 PM 1 hrs 00 mins 25.99 km
11 Evening Ride
2nd October, 2017 6:55 PM 2nd October, 2017 8:42 PM 1 hrs 47 mins 48.57 km
10 Evening Ride
28th September, 2017 7:07 PM 28th September, 2017 9:08 PM 2 hrs 00 mins 60.09 km
9 Evening Ride
26th September, 2017 6:39 PM 26th September, 2017 7:37 PM 0 hrs 57 mins 29.77 km
8 Morning Ride
23rd September, 2017 4:02 AM 23rd September, 2017 4:44 AM 0 hrs 42 mins 12.69 km
7 Evening Ride
22nd September, 2017 7:41 PM 23rd September, 2017 2:35 AM 6 hrs 53 mins 214.13 km
6 Evening Ride
21st September, 2017 7:08 PM 21st September, 2017 8:33 PM 1 hrs 24 mins 40.97 km
5 Evening Ride
19th September, 2017 7:10 PM 19th September, 2017 8:47 PM 1 hrs 36 mins 48.16 km
4 Evening Ride
14th September, 2017 8:55 PM 14th September, 2017 9:00 PM 0 hrs 04 mins 1.54 km
3 Evening Ride
14th September, 2017 7:21 PM 14th September, 2017 8:47 PM 1 hrs 26 mins 46.28 km
2 Evening Ride
13th September, 2017 7:54 PM 13th September, 2017 8:53 PM 0 hrs 59 mins 29.28 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 6:13 AM 9th September, 2017 10:51 AM 4 hrs 38 mins 119.69 km
Total Distance: 1140.1 km Total Hours: 39 hrs 40 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Morning Ride
2nd September, 2017 6:31 AM 2nd September, 2017 8:11 AM 1 hrs 40 mins 33.31 km
14 Morning Ride
1st September, 2017 5:31 AM 1st September, 2017 10:20 AM 4 hrs 49 mins 118.05 km
13 Evening Ride
29th August, 2017 8:13 PM 29th August, 2017 10:06 PM 1 hrs 53 mins 58.26 km
12 Evening Ride
28th August, 2017 8:27 PM 28th August, 2017 9:56 PM 1 hrs 28 mins 46.96 km
11 Morning Ride
27th August, 2017 9:09 AM 27th August, 2017 9:46 AM 0 hrs 37 mins 17.75 km
10 Morning Ride
27th August, 2017 6:57 AM 27th August, 2017 8:23 AM 1 hrs 26 mins 46.82 km
9 Evening Ride
24th August, 2017 6:42 PM 24th August, 2017 7:40 PM 0 hrs 58 mins 29.33 km
8 Night Ride
14th August, 2017 9:27 PM 14th August, 2017 10:16 PM 0 hrs 49 mins 23.24 km
7 Night Ride
3rd August, 2017 9:21 PM 3rd August, 2017 11:16 PM 1 hrs 54 mins 55.6 km
6 Evening Ride
2nd August, 2017 8:10 PM 2nd August, 2017 9:44 PM 1 hrs 33 mins 45.28 km
5 Evening Ride
31st July, 2017 8:46 PM 31st July, 2017 10:06 PM 1 hrs 20 mins 39.32 km
4 Afternoon Ride
30th July, 2017 5:09 PM 30th July, 2017 6:27 PM 1 hrs 18 mins 37.71 km
3 Evening Ride
20th July, 2017 8:37 PM 20th July, 2017 10:13 PM 1 hrs 36 mins 48.89 km
2 Evening Ride
18th July, 2017 6:21 PM 18th July, 2017 8:00 PM 1 hrs 38 mins 47.45 km
1 Morning Ride
16th July, 2017 5:47 AM 16th July, 2017 12:09 PM 6 hrs 22 mins 185.26 km
Total Distance: 833.23 km Total Hours: 30 hrs 1 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
10 Lunch Ride
10th June, 2017 11:18 AM 10th June, 2017 3:47 PM 4 hrs 29 mins 122.85 km
9 Evening Ride
30th May, 2017 7:44 PM 30th May, 2017 9:35 PM 1 hrs 50 mins 59.34 km
8 Morning Ride
28th May, 2017 5:46 AM 28th May, 2017 10:46 AM 5 hrs 00 mins 126.97 km
7 Morning Ride
27th May, 2017 5:24 AM 27th May, 2017 7:27 AM 2 hrs 03 mins 54.84 km
6 Night Ride
22nd May, 2017 9:12 PM 22nd May, 2017 10:27 PM 1 hrs 14 mins 29.79 km
5 Morning Ride
21st May, 2017 4:15 AM 21st May, 2017 10:34 AM 6 hrs 19 mins 184.46 km
4 Morning Ride
19th May, 2017 5:50 AM 19th May, 2017 6:47 AM 0 hrs 57 mins 29.78 km
3 Evening Ride
16th May, 2017 7:01 PM 16th May, 2017 9:18 PM 2 hrs 17 mins 66.69 km
2 Afternoon Ride
14th May, 2017 4:10 PM 14th May, 2017 5:46 PM 1 hrs 36 mins 47.73 km
1 Morning Ride
13th May, 2017 5:27 AM 13th May, 2017 10:26 AM 4 hrs 59 mins 119.93 km
Total Distance: 842.38 km Total Hours: 30 hrs 45 mins
1 Live Ads 5 Total Posted 4 Total Sold
$0.01
Firm
Views 359
Available
Seller icon
24th Jan 2018

No followers yet... Follow PapayaBanana

Chat PapayaBanana