RaymondChoy's Profile

Joined 29th Aug 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to RaymondChoy?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 73

Rode 434.49 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 29

Rode 483.84 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 194

Rode 1173.95 km

“ Another achievement unlocked. Challenging during the raining season. ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 218

Rode 629.28 km

“ Another Challenge that makes me force myself to complete. Lol ”
View

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 377

Rode 1058.22 km

“ An event that pushes me to go further than my usual distance. ”
View

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
6 Morning catch-up ride with kakis. #togondc #42race #slowspeedwizards
18th August, 2019 6:18 AM 2 hrs 08 mins 6 hrs 08 mins 18th August, 2019 12:26 PM 62.66 km
5 Night Ride
16th August, 2019 9:09 PM 3 hrs 15 mins 4 hrs 15 mins 17th August, 2019 1:25 AM 71.85 km
4 Hot hot hot weather Ride
12th August, 2019 7:48 AM 3 hrs 19 mins 5 hrs 19 mins 12th August, 2019 1:07 PM 74.08 km
3 Afternoon Ride with ducky... Lol
10th August, 2019 1:28 PM 3 hrs 36 mins 5 hrs 36 mins 10th August, 2019 7:05 PM 52.63 km
2 Morning National Day Ride
9th August, 2019 9:14 AM 1 hrs 18 mins 5 hrs 18 mins 9th August, 2019 2:32 PM 40.15 km
1 Morning Ride (RIBA)
4th August, 2019 6:22 AM 5 hrs 19 mins 9 hrs 19 mins 4th August, 2019 3:41 PM 133.12 km
Total Distance: 434.49 km Total Hours: 35 hrs 55 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
8 Evening Ride
31st May, 2019 8:17 PM 4 hrs 28 mins 6 hrs 28 mins 1st June, 2019 2:46 AM 67.74 km
7 Evening Ride with the pack + 1 water boy. #togowbd
28th May, 2019 8:40 PM 1 hrs 17 mins 3 hrs 17 mins 28th May, 2019 11:58 PM 39.82 km
6 Evening Ride #TOGOWBD #SlowSpeedWizards
26th May, 2019 5:37 PM 4 hrs 25 mins 6 hrs 25 mins 27th May, 2019 12:03 AM 104.05 km
5 Night Ride
25th May, 2019 9:51 PM 2 hrs 50 mins 3 hrs 50 mins 26th May, 2019 1:41 AM 35.51 km
4 Morning get together Ride
25th May, 2019 7:24 AM 2 hrs 06 mins 5 hrs 06 mins 25th May, 2019 12:30 PM 42.24 km
3 Intense Night Ride
22nd May, 2019 11:27 PM 1 hrs 32 mins 1 hrs 32 mins 23rd May, 2019 1:00 AM 31.58 km
2 Night Ride
21st May, 2019 9:02 PM 2 hrs 22 mins 3 hrs 22 mins 22nd May, 2019 12:25 AM 28.54 km
1 Slow Round Island.
18th May, 2019 6:29 AM 6 hrs 24 mins 10 hrs 24 mins 18th May, 2019 4:53 PM 134.37 km
Total Distance: 483.85 km Total Hours: 41 hrs 19 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
51 Morning Ride
5th November, 2017 10:53 AM 5th November, 2017 4:31 PM 5 hrs 37 mins 114.26 km
50 Hot + Wet wet ride
4th November, 2017 3:39 PM 4th November, 2017 8:09 PM 4 hrs 30 mins 78.88 km
49 Evening Ride
29th October, 2017 8:52 PM 29th October, 2017 11:23 PM 2 hrs 31 mins 50.87 km
48 Morning Ride
29th October, 2017 8:39 AM 29th October, 2017 8:47 AM 0 hrs 08 mins 3.12 km
47 Evening Ride
28th October, 2017 7:53 PM 28th October, 2017 10:24 PM 2 hrs 31 mins 57.55 km
46 Afternoon Ride
28th October, 2017 3:21 PM 28th October, 2017 3:23 PM 0 hrs 01 mins 0.75 km
45 Afternoon Ride
28th October, 2017 2:57 PM 28th October, 2017 2:59 PM 0 hrs 02 mins 1.04 km
44 Cycling from eat to home
27th October, 2017 8:29 PM 27th October, 2017 8:32 PM 0 hrs 02 mins 0.59 km
43 Evening Ride
27th October, 2017 6:41 PM 27th October, 2017 8:04 PM 1 hrs 22 mins 20.34 km
42 Morning Ride
27th October, 2017 8:17 AM 27th October, 2017 8:56 AM 0 hrs 39 mins 11.23 km
41 Afternoon Ride
22nd October, 2017 5:24 PM 22nd October, 2017 6:16 PM 0 hrs 52 mins 16.82 km
40 Morning Ride
22nd October, 2017 7:11 AM 22nd October, 2017 9:29 AM 2 hrs 18 mins 48.94 km
39 Afternoon Ride
21st October, 2017 3:22 PM 21st October, 2017 4:19 PM 0 hrs 57 mins 15.7 km
38 Night Ride
20th October, 2017 9:33 PM 20th October, 2017 9:54 PM 0 hrs 20 mins 3.35 km
37 Evening Ride
20th October, 2017 7:39 PM 20th October, 2017 8:57 PM 1 hrs 18 mins 19.35 km
36 Morning Ride
20th October, 2017 8:31 AM 20th October, 2017 9:09 AM 0 hrs 37 mins 11.61 km
35 Night Ride
19th October, 2017 9:43 PM 19th October, 2017 9:53 PM 0 hrs 10 mins 1.76 km
34 Chao tar ride with witz
18th October, 2017 7:59 AM 18th October, 2017 1:17 PM 5 hrs 17 mins 106.24 km
33 Evening Ride
17th October, 2017 6:53 PM 17th October, 2017 8:49 PM 1 hrs 55 mins 29.76 km
32 Morning Ride to work
17th October, 2017 8:21 AM 17th October, 2017 8:59 AM 0 hrs 38 mins 11.8 km
31 Morning Ride
15th October, 2017 10:50 AM 15th October, 2017 10:53 AM 0 hrs 02 mins 0.32 km
30 Morning Ride
15th October, 2017 10:09 AM 15th October, 2017 10:14 AM 0 hrs 05 mins 0.72 km
29 Evening Ride
14th October, 2017 8:36 PM 14th October, 2017 8:38 PM 0 hrs 01 mins 0.32 km
28 Afternoon Ride
14th October, 2017 5:09 PM 14th October, 2017 7:26 PM 2 hrs 17 mins 50.67 km
27 Afternoon Ride
14th October, 2017 3:47 PM 14th October, 2017 4:25 PM 0 hrs 38 mins 15.13 km
26 Lunch Ride
14th October, 2017 11:03 AM 14th October, 2017 12:16 PM 1 hrs 12 mins 28.63 km
25 Morning Ride
14th October, 2017 8:58 AM 14th October, 2017 9:21 AM 0 hrs 23 mins 9.43 km
24 Activity
13th October, 2017 11:36 PM 14th October, 2017 12:14 AM 0 hrs 38 mins 15 km
23 Night Ride
13th October, 2017 9:51 PM 13th October, 2017 9:57 PM 0 hrs 05 mins 1.04 km
22 Night Ride
10th October, 2017 10:40 PM 10th October, 2017 11:00 PM 0 hrs 20 mins 8.46 km
21 Lunch Ride
8th October, 2017 12:39 PM 8th October, 2017 2:50 PM 2 hrs 11 mins 35.21 km
20 Morning Ride
8th October, 2017 7:07 AM 8th October, 2017 9:33 AM 2 hrs 25 mins 38.48 km
19 Morning Ride
7th October, 2017 10:49 AM 7th October, 2017 10:52 AM 0 hrs 02 mins 0.54 km
18 Ride home after dinner
6th October, 2017 9:01 PM 6th October, 2017 9:03 PM 0 hrs 02 mins 0.31 km
17 Wet wet ride
6th October, 2017 6:30 PM 6th October, 2017 8:08 PM 1 hrs 37 mins 20.6 km
16 Morning Ride
6th October, 2017 8:27 AM 6th October, 2017 9:13 AM 0 hrs 46 mins 12.33 km
15 Evening Ride
5th October, 2017 6:30 PM 5th October, 2017 8:02 PM 1 hrs 32 mins 21.43 km
14 Morning Ride
5th October, 2017 8:20 AM 5th October, 2017 9:08 AM 0 hrs 48 mins 12.51 km
13 Evening Ride
30th September, 2017 6:31 PM 30th September, 2017 9:09 PM 2 hrs 38 mins 60.1 km
12 Evening Ride
28th September, 2017 7:32 PM 28th September, 2017 8:59 PM 1 hrs 27 mins 20.54 km
11 Morning Ride
28th September, 2017 8:34 AM 28th September, 2017 9:24 AM 0 hrs 50 mins 11.75 km
10 Evening Ride
16th September, 2017 7:14 PM 16th September, 2017 10:25 PM 3 hrs 10 mins 68.94 km
9 Afternoon Ride
16th September, 2017 5:46 PM 16th September, 2017 6:28 PM 0 hrs 41 mins 10.1 km
8 Afternoon Ride
16th September, 2017 1:24 PM 16th September, 2017 2:24 PM 1 hrs 00 mins 16.05 km
7 Evening Ride to makan b4 hm
14th September, 2017 6:46 PM 14th September, 2017 10:29 PM 3 hrs 42 mins 36.41 km
6 Morning Ride
14th September, 2017 8:39 AM 14th September, 2017 9:31 AM 0 hrs 51 mins 11.56 km
5 Afternoon Ride
10th September, 2017 1:02 PM 10th September, 2017 2:17 PM 1 hrs 14 mins 25.01 km
4 Lunch Ride
10th September, 2017 11:52 AM 10th September, 2017 12:10 PM 0 hrs 18 mins 6.93 km
3 Morning Ride
10th September, 2017 10:23 AM 10th September, 2017 10:54 AM 0 hrs 31 mins 10.77 km
2 Morning Ride
10th September, 2017 8:29 AM 10th September, 2017 9:14 AM 0 hrs 44 mins 5.4 km
1 Morning Ride
10th September, 2017 6:26 AM 10th September, 2017 7:02 AM 0 hrs 36 mins 15.34 km
Total Distance: 1173.99 km Total Hours: 64 hrs 50 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
11 Weekly affair (short relax trip)
17th June, 2017 7:06 AM 17th June, 2017 10:25 AM 3 hrs 18 mins 67.43 km
10 Morning Ride
10th June, 2017 6:13 AM 10th June, 2017 9:22 AM 3 hrs 08 mins 69.1 km
9 Night Ride
6th June, 2017 11:42 PM 7th June, 2017 12:52 AM 1 hrs 09 mins 15.11 km
8 Just strolling
4th June, 2017 7:34 PM 4th June, 2017 8:06 PM 0 hrs 31 mins 5.3 km
7 Back from groceries shopping on oBike.
4th June, 2017 2:12 PM 4th June, 2017 2:20 PM 0 hrs 08 mins 1.44 km
6 Horlan roasted ride
3rd June, 2017 5:33 AM 3rd June, 2017 10:15 AM 4 hrs 42 mins 102.61 km
5 Short Night Ride on 5Links
1st June, 2017 10:16 PM 1st June, 2017 11:12 PM 0 hrs 55 mins 12.22 km
4 Weekly affair
27th May, 2017 5:31 AM 27th May, 2017 12:40 PM 7 hrs 08 mins 145.4 km
3 Morning Ride
20th May, 2017 5:35 AM 20th May, 2017 1:07 PM 7 hrs 31 mins 151.03 km
2 Conditioning ride
16th May, 2017 8:56 PM 16th May, 2017 11:01 PM 2 hrs 05 mins 43.58 km
1 Evening Ride after bike servicing
13th May, 2017 7:31 PM 13th May, 2017 8:41 PM 1 hrs 10 mins 16.07 km
Total Distance: 629.29 km Total Hours: 32 hrs 35 mins

No ads yet.

Chat RaymondChoy