ARuz0888's Profile

Singapore
Joined 28th Aug 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to ARuz0888?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 95

Rode 414.4 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 132

Rode 1365.26 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 129

Rode 1416.41 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 385

Rode 532.49 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 233

Rode 1198.54 km

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
6 Morning Ride
18th August, 2019 6:37 AM 2 hrs 30 mins 3 hrs 30 mins 18th August, 2019 10:08 AM 58.82 km
5 Evening Ride
14th August, 2019 8:51 PM 1 hrs 48 mins 1 hrs 48 mins 14th August, 2019 10:39 PM 45.83 km
4 Morning Ride
12th August, 2019 5:58 AM 4 hrs 57 mins 6 hrs 57 mins 12th August, 2019 12:55 PM 113.35 km
3 WCR National Day Ride ????????
9th August, 2019 7:02 AM 3 hrs 53 mins 4 hrs 53 mins 9th August, 2019 11:56 AM 78.87 km
2 Evening Ride
7th August, 2019 8:40 PM 1 hrs 48 mins 1 hrs 48 mins 7th August, 2019 10:28 PM 44.08 km
1 WCR Sun 73km (81) ?100 AUG 4 Sun 81KM Dunearn/UT/Seletar/PG/Bartley V/UT/MD/UBT/Dunearn
4th August, 2019 5:54 AM 2 hrs 19 mins 3 hrs 19 mins 4th August, 2019 9:13 AM 73.45 km
Total Distance: 414.4 km Total Hours: 22 hrs 15 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Morning Ride
5th November, 2017 5:54 AM 5th November, 2017 10:02 AM 4 hrs 08 mins 103.73 km
17 Evening Ride
1st November, 2017 8:40 PM 1st November, 2017 10:30 PM 1 hrs 49 mins 47.08 km
16 Morning Ride
18th October, 2017 6:04 AM 18th October, 2017 8:25 AM 2 hrs 20 mins 62.09 km
15 Morning Ride
15th October, 2017 5:54 AM 15th October, 2017 9:32 AM 3 hrs 38 mins 101.48 km
14 Morning Ride
14th October, 2017 5:27 AM 14th October, 2017 9:05 AM 3 hrs 37 mins 101.94 km
13 Evening Ride
11th October, 2017 8:36 PM 11th October, 2017 10:15 PM 1 hrs 38 mins 51.03 km
12 Morning Ride
7th October, 2017 5:58 AM 7th October, 2017 9:56 AM 3 hrs 57 mins 112.83 km
11 Evening Ride
4th October, 2017 8:35 PM 4th October, 2017 10:06 PM 1 hrs 30 mins 44.77 km
10 Morning Ride
1st October, 2017 9:12 AM 1st October, 2017 11:07 AM 1 hrs 55 mins 49.79 km
9 Evening Ride
27th September, 2017 8:39 PM 27th September, 2017 10:50 PM 2 hrs 10 mins 58.01 km
8 WCR (P)100 24 SEPT Sun 101km ( 78) Dunearn/Bartley Viaduct/TMCR/ECP/Keppel/SBV/HV
24th September, 2017 6:00 AM 24th September, 2017 9:41 AM 3 hrs 41 mins 101.67 km
7 Morning Ride
23rd September, 2017 6:18 AM 23rd September, 2017 10:26 AM 4 hrs 07 mins 100.53 km
6 Evening Ride
20th September, 2017 8:36 PM 20th September, 2017 10:24 PM 1 hrs 48 mins 44.97 km
5 Morning Ride
17th September, 2017 6:04 AM 17th September, 2017 10:54 AM 4 hrs 49 mins 133.98 km
4 Morning Ride
16th September, 2017 6:42 AM 16th September, 2017 7:28 AM 0 hrs 46 mins 16.56 km
3 Evening Ride
13th September, 2017 8:35 PM 13th September, 2017 11:05 PM 2 hrs 29 mins 61.85 km
2 Morning Ride
10th September, 2017 5:53 AM 10th September, 2017 9:50 AM 3 hrs 56 mins 108.24 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 5:53 AM 9th September, 2017 8:32 AM 2 hrs 39 mins 64.7 km
Total Distance: 1365.25 km Total Hours: 51 hrs 12 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Morning Ride
3rd September, 2017 5:56 AM 3rd September, 2017 10:31 AM 4 hrs 35 mins 127.32 km
17 Morning Ride
1st September, 2017 6:13 AM 1st September, 2017 10:57 AM 4 hrs 43 mins 133.51 km
16 Evening Ride
30th August, 2017 8:40 PM 30th August, 2017 10:18 PM 1 hrs 37 mins 44.73 km
15 WCR 27 AUG Sun 83km ?93 (78) Dunearn/Bartley Viaduct/TMCR/ECP/Keppel/SBV
27th August, 2017 5:57 AM 27th August, 2017 8:55 AM 2 hrs 57 mins 83.06 km
14 WCR 26 AUG Sat Newbies/KT Ride - 101km (58) South-ECP Loop
26th August, 2017 6:22 AM 26th August, 2017 10:22 AM 3 hrs 59 mins 100.51 km
13 Evening Ride
23rd August, 2017 8:42 PM 23rd August, 2017 10:16 PM 1 hrs 33 mins 38.8 km
12 Morning Ride
20th August, 2017 5:58 AM 20th August, 2017 9:38 AM 3 hrs 40 mins 103.67 km
11 Morning Ride
19th August, 2017 6:45 AM 19th August, 2017 11:01 AM 4 hrs 16 mins 101.21 km
10 Morning Ride
9th August, 2017 6:13 AM 9th August, 2017 11:52 AM 5 hrs 38 mins 152.88 km
9 Morning Ride
5th August, 2017 6:38 AM 5th August, 2017 10:36 AM 3 hrs 57 mins 101.01 km
8 2 AUG WCR Wed - Pioneer ???? Loop
2nd August, 2017 8:41 PM 2nd August, 2017 10:03 PM 1 hrs 22 mins 43.85 km
7 30 JUL Sun 102km (80) Dunearn/Bartley/PG/YS/ADM/UBT/WCH/SBV/HV
30th July, 2017 5:59 AM 30th July, 2017 9:41 AM 3 hrs 41 mins 101.72 km
6 Morning Ride
29th July, 2017 6:35 AM 29th July, 2017 7:39 AM 1 hrs 03 mins 24.8 km
5 26 JUL ?100 Adrian R's WCR Wed - Tuas Roundabout/NTU/LCK
26th July, 2017 8:33 PM 26th July, 2017 10:19 PM 1 hrs 46 mins 43.03 km
4 Night Ride
25th July, 2017 10:32 PM 25th July, 2017 10:42 PM 0 hrs 10 mins 3.32 km
3 Sun 101 km (90) West & North Express + RR
23rd July, 2017 5:57 AM 23rd July, 2017 9:45 AM 3 hrs 48 mins 102.46 km
2 Sat Newbies/KT + Cafe Ride - 70km (50) ?95 West, BT, MS, The Autobus
22nd July, 2017 6:21 AM 22nd July, 2017 9:01 AM 2 hrs 40 mins 69.15 km
1 WCR Wed ????. Crazy KT1. ?50
19th July, 2017 8:50 PM 19th July, 2017 10:06 PM 1 hrs 15 mins 41.38 km
Total Distance: 1416.41 km Total Hours: 52 hrs 52 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
8 Morning Ride
18th June, 2017 5:52 AM 18th June, 2017 8:39 AM 2 hrs 46 mins 79.14 km
7 Evening Ride
14th June, 2017 8:44 PM 14th June, 2017 11:21 PM 2 hrs 37 mins 70 km
6 Night Ride
2nd June, 2017 9:11 PM 2nd June, 2017 11:14 PM 2 hrs 03 mins 62.36 km
5 104.60km (Reynolds) ?88 26.4/119/72 45.6/148/114 (G2 21,065) 3:57.26.
28th May, 2017 5:44 AM 28th May, 2017 9:32 AM 3 hrs 48 mins 105.09 km
4 69.43 ?95 (Reynolds) 25.2/112/5848.1/159/118 (G2 20,960) 2:44.44. WCR EZPZ Newbie ride
27th May, 2017 6:22 AM 27th May, 2017 9:01 AM 2 hrs 38 mins 68.57 km
3 Morning Ride
21st May, 2017 5:59 AM 21st May, 2017 8:53 AM 2 hrs 54 mins 82.68 km
2 43.48km ?100 (Reynolds) 23.2/102/? 45.4/148/101 (G2 20,807) 1:51.58. Short Coffee ride with Chang.
20th May, 2017 6:37 AM 20th May, 2017 8:24 AM 1 hrs 46 mins 43.69 km
1 Evening Ride
17th May, 2017 8:05 PM 17th May, 2017 8:55 PM 0 hrs 50 mins 20.98 km
Total Distance: 532.51 km Total Hours: 20 hrs 14 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow ARuz0888

Chat ARuz0888