Xg3niisx's Profile

Singapore
Joined 26th Aug 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Xg3niisx?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 226

Rode 1141.46 km

“ I am happy that I can finish it ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 428

Rode 817.78 km

“ Good training for this event ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

2
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
27 Night Ride
27th October, 2017 10:16 PM 27th October, 2017 11:50 PM 1 hrs 33 mins 20.65 km
26 Evening Ride
27th October, 2017 8:19 PM 27th October, 2017 10:16 PM 1 hrs 56 mins 31.24 km
25 Evening Ride
27th October, 2017 7:36 PM 27th October, 2017 7:47 PM 0 hrs 11 mins 1.89 km
24 Night Ride
25th October, 2017 10:24 PM 26th October, 2017 12:26 AM 2 hrs 02 mins 39.59 km
23 Evening Ride
23rd October, 2017 8:02 PM 23rd October, 2017 10:42 PM 2 hrs 39 mins 50.45 km
22 Evening Ride
20th October, 2017 7:33 PM 20th October, 2017 11:15 PM 3 hrs 42 mins 37.99 km
21 Night Ride
20th October, 2017 12:52 AM 20th October, 2017 2:54 AM 2 hrs 02 mins 39.59 km
20 Night Ride
17th October, 2017 10:09 PM 18th October, 2017 3:42 AM 5 hrs 33 mins 62.71 km
19 Evening Ride
16th October, 2017 8:13 PM 16th October, 2017 11:06 PM 2 hrs 53 mins 44.26 km
18 Morning Ride
15th October, 2017 6:38 AM 15th October, 2017 9:34 AM 2 hrs 56 mins 40.76 km
17 Super early ride
14th October, 2017 2:30 AM 14th October, 2017 6:04 AM 3 hrs 33 mins 65.4 km
16 Evening Ride
13th October, 2017 7:56 PM 13th October, 2017 11:24 PM 3 hrs 28 mins 42.39 km
15 Evening Ride
13th October, 2017 6:51 PM 13th October, 2017 7:01 PM 0 hrs 09 mins 0.45 km
14 Evening Ride
11th October, 2017 8:25 PM 11th October, 2017 11:41 PM 3 hrs 16 mins 43.67 km
13 Testing new device
10th October, 2017 9:15 PM 10th October, 2017 11:51 PM 2 hrs 36 mins 45.97 km
12 Going to rain lighting everywhere ??
9th October, 2017 7:57 PM 9th October, 2017 10:02 PM 2 hrs 05 mins 38.09 km
11 Morning Ride Sei Bei hot
7th October, 2017 6:54 AM 7th October, 2017 9:52 AM 2 hrs 58 mins 57.23 km
10 Pushing ride
4th October, 2017 7:43 PM 4th October, 2017 11:00 PM 3 hrs 17 mins 55.77 km
9 Evening Ride
2nd October, 2017 8:12 PM 2nd October, 2017 10:45 PM 2 hrs 32 mins 50.9 km
8 Singapore road ride
29th September, 2017 7:38 PM 30th September, 2017 1:24 AM 5 hrs 45 mins 77.04 km
7 Evening Ride
27th September, 2017 7:50 PM 27th September, 2017 10:20 PM 2 hrs 29 mins 56.03 km
6 Evening Ride
25th September, 2017 8:03 PM 25th September, 2017 10:40 PM 2 hrs 36 mins 45.97 km
5 Evening Ride
23rd September, 2017 7:26 PM 24th September, 2017 12:00 AM 4 hrs 34 mins 74.96 km
4 3rd Togo 1117 Ride
22nd September, 2017 7:34 PM 22nd September, 2017 11:42 PM 4 hrs 08 mins 46.44 km
3 2nd Togo night ride no pain no gain
20th September, 2017 8:06 PM 20th September, 2017 10:08 PM 2 hrs 02 mins 43.41 km
2 1117km Morning ride
16th September, 2017 6:07 AM 16th September, 2017 6:48 AM 0 hrs 41 mins 4.56 km
1 Evening Ride
15th September, 2017 7:05 PM 15th September, 2017 10:28 PM 3 hrs 22 mins 24.06 km
Total Distance: 1141.47 km Total Hours: 74 hrs 58 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
21 Evening Ride ending 817
18th August, 2017 7:33 PM 18th August, 2017 11:34 PM 4 hrs 00 mins 47.4 km
20 Evening Ride
16th August, 2017 7:38 PM 16th August, 2017 11:01 PM 3 hrs 23 mins 62.24 km
19 Evening Ride
14th August, 2017 8:10 PM 14th August, 2017 10:53 PM 2 hrs 42 mins 46.33 km
18 Evening Ride
11th August, 2017 7:30 PM 11th August, 2017 11:29 PM 3 hrs 59 mins 43.62 km
17 Ndp Ride
6th August, 2017 6:37 AM 6th August, 2017 4:49 PM 10 hrs 12 mins 136.95 km
16 Evening Ride
4th August, 2017 7:24 PM 5th August, 2017 12:04 AM 4 hrs 40 mins 53.54 km
15 All the climbs and hills
31st July, 2017 7:56 PM 31st July, 2017 11:44 PM 3 hrs 47 mins 43.14 km
14 Evening Ride
24th July, 2017 7:55 PM 24th July, 2017 11:51 PM 3 hrs 56 mins 65.16 km
13 Evening Ride, plus tour the new home ????
21st July, 2017 7:21 PM 22nd July, 2017 1:04 AM 5 hrs 42 mins 50.21 km
12 Morning Ride last day of ict
21st July, 2017 7:51 AM 21st July, 2017 8:28 AM 0 hrs 36 mins 9.72 km
11 Afternoon Ride end shift.
20th July, 2017 4:25 PM 20th July, 2017 4:47 PM 0 hrs 21 mins 8.24 km
10 Morning Ride, 2nd last day of ict ride to station
20th July, 2017 8:17 AM 20th July, 2017 8:51 AM 0 hrs 34 mins 9.51 km
9 Evening Ride 3 night ride
19th July, 2017 7:21 PM 19th July, 2017 10:52 PM 3 hrs 30 mins 60.32 km
8 Afternoon Ride end of shift
19th July, 2017 4:07 PM 19th July, 2017 4:35 PM 0 hrs 28 mins 9.36 km
7 Back to station last 3 days of ict
19th July, 2017 8:19 AM 19th July, 2017 8:53 AM 0 hrs 33 mins 9.67 km
6 2nd night ride for Togo
18th July, 2017 7:08 PM 18th July, 2017 11:00 PM 3 hrs 51 mins 60.11 km
5 Afternoon Ride
18th July, 2017 4:08 PM 18th July, 2017 4:37 PM 0 hrs 28 mins 8.49 km
4 Morning Ride station
18th July, 2017 8:25 AM 18th July, 2017 8:55 AM 0 hrs 30 mins 9.54 km
3 Afternoon Ride
17th July, 2017 4:58 PM 17th July, 2017 5:34 PM 0 hrs 35 mins 9.29 km
2 Working
17th July, 2017 8:13 AM 17th July, 2017 8:51 AM 0 hrs 38 mins 9.55 km
1 Night Ride
15th July, 2017 12:03 AM 15th July, 2017 3:36 AM 3 hrs 33 mins 65.4 km
Total Distance: 817.79 km Total Hours: 58 hrs 56 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Xg3niisx

Chat Xg3niisx