garyong72's Profile

Singapore
Joined 22nd Aug 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to garyong72?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 7

Rode 5228.71 km

“ My team(Road Warriors)are the strongest team in TogoX challenge, we take do... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 2

Rode 6868.06 km

“ 817 is my 3 Togo event. This time I build a team in the challenge. We ride ... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 3

Rode 4287.44 km

“ Im glad to join the Togo 517 event. Through the event I'm getting stronger... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 7

Rode 4764.3 km

“ Hi, I am a new roadbike cyclist that just start to ride in 2016. Never did ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
156 Last ride on Togo challenge
5th November, 2017 11:35 PM 5th November, 2017 11:48 PM 0 hrs 12 mins 4.19 km
155 Night owl ride
5th November, 2017 9:03 PM 5th November, 2017 9:17 PM 0 hrs 13 mins 4.34 km
154 Keep paddling
5th November, 2017 10:31 AM 5th November, 2017 11:39 AM 1 hrs 07 mins 25.53 km
153 Good morning ride, keep going
5th November, 2017 8:58 AM 5th November, 2017 10:34 AM 1 hrs 35 mins 23.62 km
152 Super wet owl's ride
4th November, 2017 8:07 PM 4th November, 2017 11:28 PM 3 hrs 21 mins 63 km
151 CV twilight
4th November, 2017 6:01 PM 4th November, 2017 7:15 PM 1 hrs 13 mins 18.49 km
150 K
4th November, 2017 4:51 PM 4th November, 2017 5:59 PM 1 hrs 07 mins 19.72 km
149 Keep paddling
4th November, 2017 4:04 PM 4th November, 2017 4:50 PM 0 hrs 45 mins 17.06 km
148 Keep going
4th November, 2017 3:26 PM 4th November, 2017 4:03 PM 0 hrs 36 mins 13.09 km
147 Wet owl's keep rolling
3rd November, 2017 8:02 PM 3rd November, 2017 11:40 PM 3 hrs 37 mins 35 km
146 L
3rd November, 2017 6:49 PM 3rd November, 2017 7:58 PM 1 hrs 09 mins 26.21 km
145 Back home sleep for good rest
3rd November, 2017 5:16 PM 3rd November, 2017 5:48 PM 0 hrs 32 mins 13.14 km
144 Morning Ride
3rd November, 2017 7:17 AM 3rd November, 2017 8:02 AM 0 hrs 45 mins 13.44 km
143 Recovery Owl's fly for BIG 5
2nd November, 2017 8:04 PM 3rd November, 2017 2:25 AM 6 hrs 20 mins 91.37 km
142 L
2nd November, 2017 6:17 PM 2nd November, 2017 7:59 PM 1 hrs 42 mins 34.26 km
141 Good morning ride on
2nd November, 2017 7:14 AM 2nd November, 2017 7:43 AM 0 hrs 29 mins 8.57 km
140 Light
2nd November, 2017 6:23 AM 2nd November, 2017 6:58 AM 0 hrs 34 mins 11.82 km
139 Home safe ride, drug treatment again
1st November, 2017 3:02 PM 1st November, 2017 4:00 PM 0 hrs 58 mins 14.31 km
138 Keep going
1st November, 2017 1:35 PM 1st November, 2017 2:17 PM 0 hrs 41 mins 12.88 km
137 Drug ride, keep going
1st November, 2017 11:33 AM 1st November, 2017 12:19 PM 0 hrs 45 mins 16.8 km
136 Owl keep going
31st October, 2017 11:50 PM 1st November, 2017 12:16 AM 0 hrs 26 mins 6.44 km
135 Owl keep going
31st October, 2017 10:05 PM 31st October, 2017 10:49 PM 0 hrs 43 mins 11.69 km
134 Sick owl's keep going
31st October, 2017 8:04 PM 31st October, 2017 8:44 PM 0 hrs 40 mins 10.93 km
133 Just ride
30th October, 2017 12:08 PM 30th October, 2017 1:20 PM 1 hrs 11 mins 21.22 km
132 Good morning ride
30th October, 2017 9:04 AM 30th October, 2017 9:55 AM 0 hrs 50 mins 9.86 km
131 Early Home ride
30th October, 2017 7:03 AM 30th October, 2017 7:37 AM 0 hrs 34 mins 11.22 km
130 L
30th October, 2017 5:06 AM 30th October, 2017 7:03 AM 1 hrs 56 mins 52.98 km
129 U-cycling ride
29th October, 2017 7:01 AM 29th October, 2017 10:28 AM 3 hrs 27 mins 54.52 km
128 Light
29th October, 2017 6:41 AM 29th October, 2017 6:58 AM 0 hrs 17 mins 8.03 km
127 Small light
29th October, 2017 5:16 AM 29th October, 2017 6:31 AM 1 hrs 14 mins 20.1 km
126 Owl's fly
28th October, 2017 8:03 PM 28th October, 2017 10:50 PM 2 hrs 46 mins 56.45 km
125 L
28th October, 2017 6:02 PM 28th October, 2017 7:58 PM 1 hrs 56 mins 50.32 km
124 Good morning ride
28th October, 2017 7:22 AM 28th October, 2017 11:25 AM 4 hrs 03 mins 70.5 km
123 Light
28th October, 2017 5:08 AM 28th October, 2017 6:59 AM 1 hrs 51 mins 47.09 km
122 Baby's owl's ride...
27th October, 2017 8:04 PM 27th October, 2017 8:38 PM 0 hrs 34 mins 8.35 km
121 Light
27th October, 2017 6:26 PM 27th October, 2017 7:58 PM 1 hrs 32 mins 35.7 km
120 L
26th October, 2017 5:52 AM 26th October, 2017 6:58 AM 1 hrs 05 mins 27.14 km
119 Owl's recovery ride
26th October, 2017 1:14 AM 26th October, 2017 2:20 AM 1 hrs 06 mins 25.75 km
118 Owl flying night
24th October, 2017 8:28 PM 24th October, 2017 10:32 PM 2 hrs 04 mins 44.61 km
117 Light
24th October, 2017 6:12 PM 24th October, 2017 7:58 PM 1 hrs 46 mins 46.09 km
116 Good morning ride
24th October, 2017 7:13 AM 24th October, 2017 8:02 AM 0 hrs 49 mins 13.91 km
115 Lck 12 light
23rd October, 2017 6:15 PM 23rd October, 2017 7:55 PM 1 hrs 40 mins 37.58 km
114 Back to work
23rd October, 2017 7:05 AM 23rd October, 2017 7:49 AM 0 hrs 44 mins 13.73 km
113 Baby Owl's rolling
22nd October, 2017 8:03 PM 22nd October, 2017 9:10 PM 1 hrs 06 mins 23.45 km
112 Lck light
22nd October, 2017 6:09 PM 22nd October, 2017 8:00 PM 1 hrs 50 mins 44.33 km
111 U-cycling ride
22nd October, 2017 7:02 AM 22nd October, 2017 11:52 AM 4 hrs 50 mins 90.41 km
110 Light
22nd October, 2017 5:40 AM 22nd October, 2017 6:58 AM 1 hrs 17 mins 23.65 km
109 Owl's flying nite
21st October, 2017 8:07 PM 22nd October, 2017 12:27 AM 4 hrs 19 mins 60.45 km
108 Lig5
21st October, 2017 6:01 PM 21st October, 2017 7:59 PM 1 hrs 57 mins 38.88 km
107 Afternoon Ride
21st October, 2017 4:25 PM 21st October, 2017 5:58 PM 1 hrs 32 mins 35.36 km
106 Good morning ride
21st October, 2017 7:03 AM 21st October, 2017 7:11 AM 0 hrs 08 mins 3.2 km
105 Light continue
21st October, 2017 6:51 AM 21st October, 2017 6:58 AM 0 hrs 06 mins 3.19 km
104 New light
21st October, 2017 5:03 AM 21st October, 2017 6:17 AM 1 hrs 14 mins 33.21 km
103 Small owl's
21st October, 2017 4:40 AM 21st October, 2017 4:58 AM 0 hrs 17 mins 5.44 km
102 Little Owl's
20th October, 2017 8:01 PM 20th October, 2017 11:36 PM 3 hrs 35 mins 44.08 km
101 Light again
20th October, 2017 6:21 PM 20th October, 2017 8:01 PM 1 hrs 39 mins 35.86 km
100 Afternoon Ride, keep going on
20th October, 2017 4:34 PM 20th October, 2017 5:29 PM 0 hrs 55 mins 18.83 km
99 One more Elite Owl's fly again
19th October, 2017 8:22 PM 20th October, 2017 3:36 AM 7 hrs 14 mins 130.39 km
98 12 light
19th October, 2017 6:01 PM 19th October, 2017 8:00 PM 1 hrs 59 mins 41.68 km
97 Good morning ride
19th October, 2017 9:04 AM 19th October, 2017 12:38 PM 3 hrs 34 mins 79.06 km
96 Way home rest.
18th October, 2017 10:44 PM 18th October, 2017 11:14 PM 0 hrs 29 mins 7.53 km
95 SSP group cycling
18th October, 2017 8:01 PM 18th October, 2017 10:15 PM 2 hrs 13 mins 40.87 km
94 Lck 12 light fly
18th October, 2017 6:05 PM 18th October, 2017 8:00 PM 1 hrs 54 mins 44.1 km
93 Night Owl's fly
17th October, 2017 8:14 PM 18th October, 2017 2:50 AM 6 hrs 35 mins 122.59 km
92 Lck 12 light
17th October, 2017 6:04 PM 17th October, 2017 8:00 PM 1 hrs 55 mins 44.13 km
91 Afternoon Ride
17th October, 2017 5:06 PM 17th October, 2017 6:02 PM 0 hrs 56 mins 18.32 km
90 Fly owl night
16th October, 2017 8:01 PM 17th October, 2017 3:05 AM 7 hrs 03 mins 101.58 km
89 Lck 12 light
16th October, 2017 6:19 PM 16th October, 2017 8:01 PM 1 hrs 41 mins 38.43 km
88 Lunch Ride
16th October, 2017 10:57 AM 16th October, 2017 12:15 PM 1 hrs 17 mins 12.19 km
87 Owl flying night
16th October, 2017 1:15 AM 16th October, 2017 3:46 AM 2 hrs 30 mins 64.49 km
86 U-cycling ride
15th October, 2017 7:00 AM 15th October, 2017 11:15 AM 4 hrs 14 mins 90.4 km
85 12 light warming up
15th October, 2017 5:31 AM 15th October, 2017 7:00 AM 1 hrs 28 mins 26.51 km
84 Warming up on flying Owl's. You ask for it.???? ???? ????
14th October, 2017 8:03 PM 14th October, 2017 11:07 PM 3 hrs 03 mins 67.56 km
83 I stop riding and get 47 flag. Thank you for pushing me on the road again, you ask for it.???????????? Just a light warming up ride.
14th October, 2017 8:43 AM 14th October, 2017 2:45 PM 6 hrs 02 mins 115.28 km
82 Wheel set test
6th October, 2017 2:38 PM 6th October, 2017 2:46 PM 0 hrs 08 mins 1.49 km
81 Share bike test
5th October, 2017 2:28 PM 5th October, 2017 2:54 PM 0 hrs 25 mins 6.58 km
80 Last owl's night.
2nd October, 2017 8:00 PM 2nd October, 2017 10:21 PM 2 hrs 21 mins 42.19 km
79 Lck 12 light
2nd October, 2017 6:14 PM 2nd October, 2017 8:00 PM 1 hrs 45 mins 42.15 km
78 Working
2nd October, 2017 7:11 AM 2nd October, 2017 7:53 AM 0 hrs 41 mins 13.13 km
77 Fly, Elite owl's ????????
30th September, 2017 8:02 PM 30th September, 2017 10:02 PM 2 hrs 00 mins 50.06 km
76 Lck 12 light
30th September, 2017 6:13 PM 30th September, 2017 8:03 PM 1 hrs 50 mins 37.11 km
75 Sale done
30th September, 2017 3:11 PM 30th September, 2017 5:25 PM 2 hrs 13 mins 36.22 km
74 Early morning 12 light. Today I'm a salesman ????
30th September, 2017 5:01 AM 30th September, 2017 6:13 AM 1 hrs 12 mins 22.71 km
73 Little 12 light
29th September, 2017 6:00 PM 29th September, 2017 7:38 PM 1 hrs 38 mins 29.04 km
72 Working
29th September, 2017 7:13 AM 29th September, 2017 7:53 AM 0 hrs 39 mins 13.62 km
71 Night owl continue to fly.????????
28th September, 2017 8:01 PM 28th September, 2017 11:20 PM 3 hrs 19 mins 50.64 km
70 12 light failed with a flat
28th September, 2017 6:11 PM 28th September, 2017 8:00 PM 1 hrs 48 mins 33.76 km
69 Late to work cycle like crazy
28th September, 2017 7:25 AM 28th September, 2017 7:56 AM 0 hrs 30 mins 13.1 km
68 Home
27th September, 2017 11:21 PM 28th September, 2017 12:54 AM 1 hrs 33 mins 6.84 km
67 Lck owl's fly
27th September, 2017 8:01 PM 27th September, 2017 10:23 PM 2 hrs 21 mins 56.52 km
66 Lck light 12
27th September, 2017 6:15 PM 27th September, 2017 8:00 PM 1 hrs 45 mins 42.62 km
65 Work
27th September, 2017 7:10 AM 27th September, 2017 7:48 AM 0 hrs 38 mins 13.17 km
64 LCK Owl's night
26th September, 2017 8:47 PM 26th September, 2017 11:46 PM 2 hrs 59 mins 57.04 km
63 LCK good 12 light
26th September, 2017 6:13 PM 26th September, 2017 8:00 PM 1 hrs 47 mins 43.25 km
62 To work
26th September, 2017 7:16 AM 26th September, 2017 7:51 AM 0 hrs 35 mins 13.25 km
61 Sending Finisher on board
25th September, 2017 8:01 PM 26th September, 2017 12:26 AM 4 hrs 25 mins 68.45 km
60 Evening 12 light
25th September, 2017 6:20 PM 25th September, 2017 8:01 PM 1 hrs 41 mins 42.57 km
59 Back home
25th September, 2017 4:08 PM 25th September, 2017 4:58 PM 0 hrs 50 mins 14.38 km
58 Ride to see the sick doctor
25th September, 2017 10:16 AM 25th September, 2017 10:53 AM 0 hrs 36 mins 9.22 km
57 Owl brand coffee time
24th September, 2017 8:00 PM 24th September, 2017 8:19 PM 0 hrs 19 mins 6.41 km
56 Evening 12 light
24th September, 2017 6:29 PM 24th September, 2017 8:00 PM 1 hrs 30 mins 36.27 km
55 Sunday lazy ride.
24th September, 2017 9:34 AM 24th September, 2017 3:29 PM 5 hrs 55 mins 112.28 km
54 Night Ride to home
23rd September, 2017 9:57 PM 23rd September, 2017 10:19 PM 0 hrs 21 mins 6.67 km
53 Beer break time
23rd September, 2017 8:02 PM 23rd September, 2017 8:51 PM 0 hrs 49 mins 18.35 km
52 12 light
23rd September, 2017 6:00 PM 23rd September, 2017 8:00 PM 1 hrs 59 mins 45.26 km
51 Afternoon Ride
23rd September, 2017 5:10 PM 23rd September, 2017 6:00 PM 0 hrs 50 mins 10.16 km
50 Morning Ride with team Warriors
23rd September, 2017 7:02 AM 23rd September, 2017 2:20 PM 7 hrs 18 mins 100.46 km
49 Morning light
23rd September, 2017 6:33 AM 23rd September, 2017 7:00 AM 0 hrs 27 mins 11.14 km
48 Owl flying
22nd September, 2017 8:00 PM 22nd September, 2017 11:54 PM 3 hrs 54 mins 82.43 km
47 Light 12
22nd September, 2017 6:00 PM 22nd September, 2017 8:00 PM 2 hrs 00 mins 35.11 km
46 Back home
22nd September, 2017 5:25 PM 22nd September, 2017 5:59 PM 0 hrs 34 mins 14.33 km
45 B4 work riding
22nd September, 2017 7:17 AM 22nd September, 2017 7:44 AM 0 hrs 26 mins 11.35 km
44 Early morning light
22nd September, 2017 6:26 AM 22nd September, 2017 6:58 AM 0 hrs 32 mins 13.13 km
43 Dry night owl
21st September, 2017 8:25 PM 21st September, 2017 11:13 PM 2 hrs 48 mins 70.35 km
42 Light again
21st September, 2017 6:12 PM 21st September, 2017 8:00 PM 1 hrs 48 mins 48.73 km
41 Wet wet ride to work
21st September, 2017 7:08 AM 21st September, 2017 7:56 AM 0 hrs 48 mins 13.29 km
40 12 light ????????
20th September, 2017 6:11 PM 20th September, 2017 8:00 PM 1 hrs 49 mins 48.61 km
39 To work
20th September, 2017 7:00 AM 20th September, 2017 8:01 AM 1 hrs 00 mins 11.47 km
38 Early morning warm up Ride
20th September, 2017 6:52 AM 20th September, 2017 6:59 AM 0 hrs 06 mins 2.14 km
37 Wet Twilight
19th September, 2017 6:13 PM 19th September, 2017 7:58 PM 1 hrs 44 mins 36.2 km
36 Working
19th September, 2017 7:10 AM 19th September, 2017 8:01 AM 0 hrs 50 mins 14.84 km
35 Wet and cold night owl. Just wanna be a Finisher
18th September, 2017 8:01 PM 19th September, 2017 12:52 AM 4 hrs 50 mins 123.16 km
34 Riding bike to see a doctor ????
18th September, 2017 8:12 AM 18th September, 2017 8:47 AM 0 hrs 34 mins 9.66 km
33 Rain again
18th September, 2017 12:05 AM 18th September, 2017 12:19 AM 0 hrs 13 mins 2.14 km
32 Afternoon Ride
17th September, 2017 3:44 PM 17th September, 2017 5:36 PM 1 hrs 52 mins 36.51 km
31 U-cycling ride with my teammates
17th September, 2017 7:00 AM 17th September, 2017 1:50 PM 6 hrs 50 mins 117.54 km
30 Early morning ride
17th September, 2017 5:07 AM 17th September, 2017 7:00 AM 1 hrs 52 mins 30.77 km
29 Night Ride
16th September, 2017 8:18 PM 16th September, 2017 10:19 PM 2 hrs 01 mins 30.26 km
28 Evening Recovery Ride
16th September, 2017 6:18 PM 16th September, 2017 7:26 PM 1 hrs 08 mins 24.36 km
27 Late morning ride
16th September, 2017 11:35 AM 16th September, 2017 4:31 PM 4 hrs 56 mins 80.29 km
26 Good morning ride
16th September, 2017 5:41 AM 16th September, 2017 7:01 AM 1 hrs 20 mins 31.92 km
25 Home
15th September, 2017 7:01 PM 15th September, 2017 7:59 PM 0 hrs 57 mins 22.11 km
24 To home
15th September, 2017 6:01 PM 15th September, 2017 7:01 PM 1 hrs 00 mins 30.79 km
23 Back home
15th September, 2017 5:26 PM 15th September, 2017 5:59 PM 0 hrs 32 mins 12.53 km
22 Working
15th September, 2017 7:05 AM 15th September, 2017 7:48 AM 0 hrs 42 mins 13.67 km
21 Night Ride with my teammates
14th September, 2017 8:03 PM 14th September, 2017 11:59 PM 3 hrs 56 mins 76.3 km
20 From work
14th September, 2017 6:10 PM 14th September, 2017 7:58 PM 1 hrs 48 mins 48.8 km
19 Afternoon Ride
14th September, 2017 4:46 PM 14th September, 2017 4:56 PM 0 hrs 10 mins 2.2 km
18 Tea time ride
14th September, 2017 9:22 AM 14th September, 2017 9:33 AM 0 hrs 10 mins 1.92 km
17 Good morning ride
14th September, 2017 8:21 AM 14th September, 2017 9:17 AM 0 hrs 56 mins 7.03 km
16 To work
14th September, 2017 7:00 AM 14th September, 2017 7:33 AM 0 hrs 33 mins 12.39 km
15 Early morning ride
14th September, 2017 6:53 AM 14th September, 2017 6:59 AM 0 hrs 06 mins 1.15 km
14 Back home from hard work
13th September, 2017 6:25 PM 13th September, 2017 8:13 PM 1 hrs 48 mins 24.83 km
13 Coffee ride
13th September, 2017 4:53 PM 13th September, 2017 5:04 PM 0 hrs 10 mins 1.58 km
12 Morning Ride
13th September, 2017 9:06 AM 13th September, 2017 9:37 AM 0 hrs 30 mins 9.46 km
11 Ride to work
13th September, 2017 7:00 AM 13th September, 2017 7:41 AM 0 hrs 40 mins 16.75 km
10 6km warm up Ride
13th September, 2017 6:47 AM 13th September, 2017 7:00 AM 0 hrs 13 mins 5.73 km
9 Nite ride recovery
12th September, 2017 9:51 PM 12th September, 2017 10:39 PM 0 hrs 47 mins 16.28 km
8 Back home
12th September, 2017 6:19 PM 12th September, 2017 7:59 PM 1 hrs 40 mins 42.14 km
7 Warming up ride
12th September, 2017 7:00 AM 12th September, 2017 8:03 AM 1 hrs 02 mins 19.42 km
6 Early morning 5km recovery ride
12th September, 2017 6:45 AM 12th September, 2017 6:59 AM 0 hrs 14 mins 5.01 km
5 Only cycling can destress off work load.
11th September, 2017 8:01 PM 11th September, 2017 10:30 PM 2 hrs 28 mins 62.08 km
4 Too tired to go home
11th September, 2017 7:38 PM 11th September, 2017 8:01 PM 0 hrs 22 mins 6.55 km
3 To work on super wet morning
11th September, 2017 6:47 AM 11th September, 2017 7:43 AM 0 hrs 55 mins 13.38 km
2 Morning Ride with U cycling
10th September, 2017 6:52 AM 10th September, 2017 12:25 PM 5 hrs 32 mins 107.76 km
1 Early morning warm up Ride
10th September, 2017 5:41 AM 10th September, 2017 6:28 AM 0 hrs 46 mins 17.71 km
Total Distance: 5228.77 km Total Hours: 270 hrs 46 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
153 Last Night Ride to end the show
3rd September, 2017 7:09 PM 3rd September, 2017 7:49 PM 0 hrs 39 mins 10.21 km
152 Afternoon Ride part 2
3rd September, 2017 1:30 PM 3rd September, 2017 5:59 PM 4 hrs 29 mins 69.53 km
151 Lunch support ride
3rd September, 2017 11:43 AM 3rd September, 2017 11:59 AM 0 hrs 16 mins 3.63 km
150 Morning Ride part 1
3rd September, 2017 7:01 AM 3rd September, 2017 8:49 AM 1 hrs 48 mins 27.51 km
149 Good morning ride
3rd September, 2017 5:00 AM 3rd September, 2017 6:59 AM 1 hrs 58 mins 56.4 km
148 Early warm up Ride
3rd September, 2017 4:40 AM 3rd September, 2017 5:00 AM 0 hrs 19 mins 6.49 km
147 Night Ride to dinner N drink
2nd September, 2017 8:05 PM 2nd September, 2017 8:43 PM 0 hrs 38 mins 6.21 km
146 Afternoon Ride
2nd September, 2017 12:47 PM 2nd September, 2017 6:01 PM 5 hrs 13 mins 97.2 km
145 Breakfast ride
2nd September, 2017 7:49 AM 2nd September, 2017 8:06 AM 0 hrs 16 mins 5.44 km
144 Early ride
2nd September, 2017 5:02 AM 2nd September, 2017 7:01 AM 1 hrs 59 mins 42.07 km
143 Night Ride
2nd September, 2017 4:44 AM 2nd September, 2017 4:59 AM 0 hrs 15 mins 5.71 km
142 Night Ride
1st September, 2017 8:12 PM 1st September, 2017 11:02 PM 2 hrs 49 mins 52.35 km
141 Road Warriors team ride
1st September, 2017 7:03 AM 1st September, 2017 5:54 PM 10 hrs 50 mins 160.12 km
140 Morning Ride with Team Road Warriors
1st September, 2017 5:00 AM 1st September, 2017 6:59 AM 1 hrs 59 mins 31.53 km
139 Early warm up Ride
1st September, 2017 3:57 AM 1st September, 2017 5:00 AM 1 hrs 03 mins 25.42 km
138 Late afternoon Ride
31st August, 2017 6:00 PM 31st August, 2017 7:31 PM 1 hrs 30 mins 31.85 km
137 Afternoon Ride
31st August, 2017 1:59 PM 31st August, 2017 6:00 PM 4 hrs 01 mins 70.1 km
136 Morning Ride recovery
31st August, 2017 8:27 AM 31st August, 2017 11:36 AM 3 hrs 08 mins 63.5 km
135 Night Ride
30th August, 2017 10:29 PM 31st August, 2017 3:00 AM 4 hrs 30 mins 114.31 km
134 Late morning ride
30th August, 2017 12:44 PM 30th August, 2017 5:21 PM 4 hrs 36 mins 78.73 km
133 Night Ride
30th August, 2017 12:20 AM 30th August, 2017 1:58 AM 1 hrs 38 mins 33.03 km
132 PCN recovery ride
29th August, 2017 6:39 PM 29th August, 2017 7:53 PM 1 hrs 13 mins 20.31 km
131 Morning Ride
29th August, 2017 9:54 AM 29th August, 2017 12:58 PM 3 hrs 03 mins 66.11 km
130 Night Ride
28th August, 2017 10:34 PM 29th August, 2017 3:48 AM 5 hrs 14 mins 112.31 km
129 Back home
28th August, 2017 7:16 PM 28th August, 2017 8:00 PM 0 hrs 44 mins 16.45 km
128 To work
28th August, 2017 7:09 AM 28th August, 2017 7:48 AM 0 hrs 38 mins 13.11 km
127 Night Ride
27th August, 2017 8:54 PM 27th August, 2017 11:39 PM 2 hrs 44 mins 65.28 km
126 Afternoon Ride
27th August, 2017 6:00 PM 27th August, 2017 7:36 PM 1 hrs 36 mins 41.05 km
125 Pcn ride
27th August, 2017 5:01 PM 27th August, 2017 5:59 PM 0 hrs 58 mins 12.24 km
124 Taking a sexy ride with my wilier baby
27th August, 2017 11:09 AM 27th August, 2017 2:11 PM 3 hrs 02 mins 41.33 km
123 Night Ride to ECP and CV
26th August, 2017 8:07 PM 27th August, 2017 4:28 AM 8 hrs 20 mins 137.1 km
122 YTR breakfast ride
26th August, 2017 9:09 AM 26th August, 2017 9:29 AM 0 hrs 19 mins 5.38 km
121 Morning Ride with YTR group part 2
26th August, 2017 7:00 AM 26th August, 2017 8:29 AM 1 hrs 29 mins 32.43 km
120 Early morning ride
26th August, 2017 5:32 AM 26th August, 2017 6:59 AM 1 hrs 26 mins 29.75 km
119 Night Ride to MBS
25th August, 2017 8:35 PM 26th August, 2017 12:03 AM 3 hrs 28 mins 66.43 km
118 Warm up Ride
25th August, 2017 8:59 AM 25th August, 2017 3:46 PM 6 hrs 47 mins 122.99 km
117 MBS drink again ????
24th August, 2017 8:47 PM 25th August, 2017 1:13 AM 4 hrs 26 mins 80.52 km
116 Ride home
24th August, 2017 6:14 PM 24th August, 2017 7:36 PM 1 hrs 22 mins 28.04 km
115 To work
24th August, 2017 7:14 AM 24th August, 2017 7:53 AM 0 hrs 38 mins 13.23 km
114 Night Ride to MBS
23rd August, 2017 8:24 PM 23rd August, 2017 11:47 PM 3 hrs 22 mins 70.21 km
113 Morning Ride
23rd August, 2017 9:37 AM 23rd August, 2017 12:19 PM 2 hrs 42 mins 65.56 km
112 Ride to MBS drink
22nd August, 2017 8:48 PM 22nd August, 2017 11:54 PM 3 hrs 06 mins 63.88 km
111 Ride home
22nd August, 2017 6:18 PM 22nd August, 2017 7:34 PM 1 hrs 15 mins 27.15 km
110 Morning Ride
22nd August, 2017 7:00 AM 22nd August, 2017 7:45 AM 0 hrs 44 mins 14.02 km
109 Back home
21st August, 2017 6:16 PM 21st August, 2017 7:41 PM 1 hrs 24 mins 30.19 km
108 Ride to work
21st August, 2017 7:00 AM 21st August, 2017 7:48 AM 0 hrs 47 mins 15.93 km
107 Morning Ride
21st August, 2017 5:05 AM 21st August, 2017 7:00 AM 1 hrs 54 mins 39.24 km
106 Early morning ride
21st August, 2017 4:39 AM 21st August, 2017 5:02 AM 0 hrs 23 mins 6.3 km
105 Night Ride
20th August, 2017 8:43 PM 20th August, 2017 10:54 PM 2 hrs 10 mins 51.24 km
104 Recovery ride
20th August, 2017 4:51 PM 20th August, 2017 5:53 PM 1 hrs 02 mins 25.4 km
103 Morning Ride with bike 360
20th August, 2017 7:09 AM 20th August, 2017 3:52 PM 8 hrs 43 mins 141.26 km
102 Good morning ride
20th August, 2017 5:22 AM 20th August, 2017 7:08 AM 1 hrs 46 mins 25.06 km
101 Morning Ride with TWC
19th August, 2017 7:47 AM 19th August, 2017 3:08 PM 7 hrs 20 mins 131.34 km
100 Morning Ride
19th August, 2017 6:22 AM 19th August, 2017 7:47 AM 1 hrs 25 mins 31.39 km
99 Morning Ride
18th August, 2017 9:26 AM 18th August, 2017 2:12 PM 4 hrs 45 mins 101.71 km
98 Back home
17th August, 2017 6:18 PM 17th August, 2017 7:20 PM 1 hrs 02 mins 18.42 km
97 To work
17th August, 2017 7:02 AM 17th August, 2017 8:03 AM 1 hrs 00 mins 14.53 km
96 Night Ride to mbs
16th August, 2017 8:09 PM 16th August, 2017 11:53 PM 3 hrs 44 mins 71.34 km
95 Ride from work to home
16th August, 2017 6:13 PM 16th August, 2017 7:08 PM 0 hrs 54 mins 17.91 km
94 Ride to work
16th August, 2017 7:03 AM 16th August, 2017 7:52 AM 0 hrs 48 mins 14.13 km
93 Ride home
15th August, 2017 6:12 PM 15th August, 2017 7:01 PM 0 hrs 48 mins 17.9 km
92 Ride to work
15th August, 2017 7:02 AM 15th August, 2017 8:02 AM 0 hrs 59 mins 14.69 km
91 Night Ride to ECP Mc
14th August, 2017 8:14 PM 14th August, 2017 11:58 PM 3 hrs 43 mins 84.92 km
90 Ride home after work
14th August, 2017 6:15 PM 14th August, 2017 7:30 PM 1 hrs 15 mins 29.05 km
89 Morning Ride
14th August, 2017 7:10 AM 14th August, 2017 7:49 AM 0 hrs 38 mins 13.68 km
88 Sad ride
13th August, 2017 8:19 PM 13th August, 2017 10:46 PM 2 hrs 27 mins 21.23 km
87 Wet N Chill ride.
13th August, 2017 11:25 AM 13th August, 2017 5:19 PM 5 hrs 54 mins 56.44 km
86 Night Ride to ECP
12th August, 2017 8:06 PM 13th August, 2017 2:20 AM 6 hrs 13 mins 121.48 km
85 Night Ride to mbs eat
11th August, 2017 11:43 PM 12th August, 2017 3:30 AM 3 hrs 47 mins 85.11 km
84 Night Ride home
11th August, 2017 12:00 AM 11th August, 2017 12:20 AM 0 hrs 19 mins 6.66 km
83 Nigh ride to eat and drink
10th August, 2017 8:40 PM 10th August, 2017 10:22 PM 1 hrs 41 mins 36.24 km
82 Night Ride
10th August, 2017 7:21 PM 10th August, 2017 8:40 PM 1 hrs 19 mins 22.39 km
81 CBD pcn ride
10th August, 2017 6:01 PM 10th August, 2017 7:09 PM 1 hrs 07 mins 12.95 km
80 Afternoon pcn ride
10th August, 2017 4:00 PM 10th August, 2017 5:59 PM 1 hrs 58 mins 35.48 km
79 Pcn riding
10th August, 2017 2:07 PM 10th August, 2017 3:57 PM 1 hrs 49 mins 19.03 km
78 Afternoon Ride
10th August, 2017 12:57 PM 10th August, 2017 1:55 PM 0 hrs 57 mins 23.29 km
77 Night Ride to ECP and eat drink
8th August, 2017 8:36 PM 9th August, 2017 2:14 AM 5 hrs 38 mins 88.21 km
76 Pcn N garden ride
8th August, 2017 11:11 AM 8th August, 2017 5:22 PM 6 hrs 10 mins 101.13 km
75 Night Ride to ECP Mc
7th August, 2017 6:45 PM 8th August, 2017 12:03 AM 5 hrs 17 mins 100.43 km
74 Afternoon Ride 2
7th August, 2017 4:59 PM 7th August, 2017 5:50 PM 0 hrs 51 mins 17.79 km
73 Afternoon Ride
7th August, 2017 1:29 PM 7th August, 2017 4:38 PM 3 hrs 08 mins 39.86 km
72 Night Ride
5th August, 2017 10:55 PM 6th August, 2017 2:03 AM 3 hrs 07 mins 64.11 km
71 Night Ride
4th August, 2017 10:59 PM 5th August, 2017 1:46 AM 2 hrs 47 mins 38.49 km
70 Keep on going
4th August, 2017 8:48 PM 4th August, 2017 10:32 PM 1 hrs 44 mins 36.43 km
69 Looping after serving
4th August, 2017 4:11 PM 4th August, 2017 5:09 PM 0 hrs 58 mins 18.94 km
68 Keep going on
4th August, 2017 4:09 AM 4th August, 2017 4:58 AM 0 hrs 48 mins 20.64 km
67 Looping never stop till finish
3rd August, 2017 8:19 PM 3rd August, 2017 11:29 PM 3 hrs 09 mins 53.02 km
66 Keep riding On
3rd August, 2017 7:07 PM 3rd August, 2017 8:04 PM 0 hrs 57 mins 19.65 km
65 Keep looping on
3rd August, 2017 4:25 PM 3rd August, 2017 5:41 PM 1 hrs 15 mins 26.8 km
64 Still looping
3rd August, 2017 3:06 PM 3rd August, 2017 4:23 PM 1 hrs 16 mins 26.83 km
63 Just looping ????
3rd August, 2017 2:35 PM 3rd August, 2017 3:04 PM 0 hrs 29 mins 11.29 km
62 Afternoon looping at my playground
3rd August, 2017 1:19 PM 3rd August, 2017 2:25 PM 1 hrs 05 mins 20.07 km
61 Morning looping
3rd August, 2017 11:00 AM 3rd August, 2017 11:32 AM 0 hrs 31 mins 11.73 km
60 Morning Ride
3rd August, 2017 9:47 AM 3rd August, 2017 10:20 AM 0 hrs 32 mins 10.97 km
59 I'm Togo King of Mountain. ??????????????
2nd August, 2017 10:54 PM 2nd August, 2017 11:31 PM 0 hrs 36 mins 14.75 km
58 ?????????KOM?????????????????
2nd August, 2017 9:03 PM 2nd August, 2017 9:52 PM 0 hrs 48 mins 19.14 km
57 Pls flag again, and again and again ????
2nd August, 2017 8:08 PM 2nd August, 2017 8:48 PM 0 hrs 40 mins 13.88 km
56 After work coming home
2nd August, 2017 6:14 PM 2nd August, 2017 6:57 PM 0 hrs 43 mins 16.64 km
55 Ride safe to work
2nd August, 2017 6:40 AM 2nd August, 2017 7:30 AM 0 hrs 49 mins 14.25 km
54 Giving No Mercy, rotating hour rolling
1st August, 2017 8:11 PM 2nd August, 2017 12:32 AM 4 hrs 20 mins 80.78 km
53 After work to home
1st August, 2017 6:16 PM 1st August, 2017 7:02 PM 0 hrs 45 mins 16.56 km
52 Ride to work
1st August, 2017 6:58 AM 1st August, 2017 7:51 AM 0 hrs 52 mins 14.42 km
51 Welcome tamiya N team speed rocket into my playground...Gary loop????????????
31st July, 2017 6:41 PM 1st August, 2017 3:00 AM 8 hrs 18 mins 151.37 km
50 Cycling to work
31st July, 2017 7:15 AM 31st July, 2017 7:49 AM 0 hrs 34 mins 13.28 km
49 Warming up for the week ????
31st July, 2017 1:13 AM 31st July, 2017 4:12 AM 2 hrs 58 mins 61.46 km
48 Making jelly leg for the night dinner. ????????????????
30th July, 2017 2:33 PM 30th July, 2017 5:38 PM 3 hrs 04 mins 50.83 km
47 Visit car free day
30th July, 2017 9:50 AM 30th July, 2017 10:51 AM 1 hrs 01 mins 20.51 km
46 NDP countdown loop.
30th July, 2017 8:55 AM 30th July, 2017 9:06 AM 0 hrs 10 mins 2.02 km
45 NDP LOOPING
30th July, 2017 7:35 AM 30th July, 2017 8:54 AM 1 hrs 18 mins 21.51 km
44 Loop again and make jelly. ????????????
30th July, 2017 5:22 AM 30th July, 2017 7:00 AM 1 hrs 37 mins 31.57 km
43 Gary loop
30th July, 2017 3:26 AM 30th July, 2017 4:59 AM 1 hrs 33 mins 24.29 km
42 My leg are gone again ????????????
29th July, 2017 7:00 AM 29th July, 2017 9:18 AM 2 hrs 18 mins 39.52 km
41 Chunky Xi Xi loop
29th July, 2017 5:01 AM 29th July, 2017 6:56 AM 1 hrs 54 mins 32.14 km
40 Night training recovery
29th July, 2017 3:28 AM 29th July, 2017 5:00 AM 1 hrs 32 mins 27.8 km
39 Finally, my Elite Finisher...Cheers ????
28th July, 2017 5:31 PM 28th July, 2017 6:16 PM 0 hrs 45 mins 16.94 km
38 Morning warm up Ride to work
28th July, 2017 5:30 AM 28th July, 2017 7:37 AM 2 hrs 06 mins 50.6 km
37 Nights Recovery Ride....lost my leg????????????
27th July, 2017 8:08 PM 27th July, 2017 11:14 PM 3 hrs 05 mins 71.12 km
36 Ride home after work
27th July, 2017 6:14 PM 27th July, 2017 7:24 PM 1 hrs 10 mins 26.75 km
35 Cycle to work
27th July, 2017 7:10 AM 27th July, 2017 7:50 AM 0 hrs 40 mins 13.23 km
34 Wind make my leg jelly again ???? ???? ????
26th July, 2017 8:30 PM 26th July, 2017 10:41 PM 2 hrs 11 mins 50.5 km
33 Back after work
26th July, 2017 6:25 PM 26th July, 2017 7:30 PM 1 hrs 04 mins 20.81 km
32 Training and Ride to work
26th July, 2017 6:23 AM 26th July, 2017 7:35 AM 1 hrs 11 mins 22.7 km
31 Windy cooling killed too.
26th July, 2017 4:09 AM 26th July, 2017 4:36 AM 0 hrs 26 mins 10.28 km
30 Killer slope training
26th July, 2017 3:20 AM 26th July, 2017 4:08 AM 0 hrs 48 mins 19.3 km
29 Night Ride killing loop
24th July, 2017 10:09 PM 25th July, 2017 12:40 AM 2 hrs 31 mins 61.32 km
28 Evening Ride home after work and carry on killer looping ????????????
24th July, 2017 6:37 PM 24th July, 2017 8:35 PM 1 hrs 57 mins 41.95 km
27 Killer slope training before get to work.
24th July, 2017 5:46 AM 24th July, 2017 7:24 AM 1 hrs 38 mins 33.93 km
26 Night Ride
23rd July, 2017 11:03 PM 24th July, 2017 12:08 AM 1 hrs 05 mins 24.45 km
25 Evening Ride
23rd July, 2017 8:33 PM 23rd July, 2017 10:24 PM 1 hrs 51 mins 32.76 km
24 Evening Recovery Ride
23rd July, 2017 7:23 PM 23rd July, 2017 8:29 PM 1 hrs 05 mins 25.02 km
23 Sending my last ACE to the Finisher.
23rd July, 2017 5:41 AM 23rd July, 2017 11:05 AM 5 hrs 24 mins 105.53 km
22 Morning looping Ride, just to warm up
23rd July, 2017 4:05 AM 23rd July, 2017 5:39 AM 1 hrs 33 mins 40.41 km
21 Night Ride Ri and send in Finisher
22nd July, 2017 3:49 AM 22nd July, 2017 3:27 PM 11 hrs 37 mins 201.63 km
20 Evening Ride end
21st July, 2017 7:13 PM 21st July, 2017 7:34 PM 0 hrs 21 mins 7.15 km
19 Afternoon Ride
21st July, 2017 5:59 PM 21st July, 2017 7:10 PM 1 hrs 11 mins 13.08 km
18 Afternoon Ride to togo office
21st July, 2017 5:27 PM 21st July, 2017 5:58 PM 0 hrs 31 mins 10.4 km
17 Afternoon Ride
21st July, 2017 3:37 PM 21st July, 2017 4:15 PM 0 hrs 37 mins 10.08 km
16 Lunch Ride to home
21st July, 2017 12:31 PM 21st July, 2017 3:18 PM 2 hrs 46 mins 34.18 km
15 Morning Ride to work on looping.
21st July, 2017 6:13 AM 21st July, 2017 7:34 AM 1 hrs 21 mins 32.92 km
14 Night Ride 2
20th July, 2017 10:09 PM 20th July, 2017 10:36 PM 0 hrs 27 mins 11.99 km
13 Night Ride
20th July, 2017 9:38 PM 20th July, 2017 10:08 PM 0 hrs 29 mins 10.46 km
12 Evening Ride home after work
20th July, 2017 6:28 PM 20th July, 2017 7:11 PM 0 hrs 42 mins 14.71 km
11 Morning Ride to work
20th July, 2017 6:41 AM 20th July, 2017 7:38 AM 0 hrs 56 mins 19.86 km
10 Night Ride
19th July, 2017 11:19 PM 20th July, 2017 2:10 AM 2 hrs 51 mins 58.49 km
9 Evening Ride after work.
19th July, 2017 6:19 PM 19th July, 2017 10:14 PM 3 hrs 54 mins 89.82 km
8 Morning Ride to work on route test
19th July, 2017 6:47 AM 19th July, 2017 7:40 AM 0 hrs 52 mins 20.69 km
7 Evening Ride after work to complete my 817. See who I get....lol
18th July, 2017 6:46 PM 18th July, 2017 9:46 PM 2 hrs 59 mins 74.63 km
6 Morning Ride have hard way to work
18th July, 2017 7:02 AM 18th July, 2017 7:42 AM 0 hrs 40 mins 16.78 km
5 Afternoon Ride on leave
17th July, 2017 1:20 PM 17th July, 2017 6:45 PM 5 hrs 24 mins 87.74 km
4 Morning Ride before w8
17th July, 2017 6:57 AM 17th July, 2017 11:13 AM 4 hrs 16 mins 89.5 km
3 Unbelievable ride. Warming up my chiongster and.....
16th July, 2017 8:05 AM 16th July, 2017 9:48 PM 13 hrs 43 mins 220.75 km
2 Night Ride for recovery
16th July, 2017 2:43 AM 16th July, 2017 4:29 AM 1 hrs 46 mins 28.14 km
1 Night Togo warm up 1st ride. SG-Kulai-SG
15th July, 2017 12:01 AM 15th July, 2017 5:14 PM 17 hrs 13 mins 302.17 km
Total Distance: 6868.03 km Total Hours: 367 hrs 55 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
59 Chill Night Ride to close for the 517.
18th June, 2017 10:10 PM 18th June, 2017 10:32 PM 0 hrs 21 mins 6.49 km
58 Afternoon Ride, stop due to raining
18th June, 2017 4:41 PM 18th June, 2017 6:20 PM 1 hrs 38 mins 36.84 km
57 Afternoon Ride
18th June, 2017 3:00 PM 18th June, 2017 3:26 PM 0 hrs 26 mins 7.17 km
56 Lunch Ride
18th June, 2017 11:06 AM 18th June, 2017 11:50 AM 0 hrs 43 mins 10.36 km
55 Morning Ride
18th June, 2017 9:55 AM 18th June, 2017 10:19 AM 0 hrs 23 mins 8.52 km
54 Morning Ride
18th June, 2017 9:22 AM 18th June, 2017 9:54 AM 0 hrs 31 mins 10.34 km
53 Morning Ride
18th June, 2017 8:44 AM 18th June, 2017 9:27 AM 0 hrs 43 mins 11.77 km
52 Night Ride
17th June, 2017 10:59 PM 18th June, 2017 12:20 AM 1 hrs 21 mins 22.17 km
51 Night chill ride
17th June, 2017 9:03 PM 17th June, 2017 10:49 PM 1 hrs 45 mins 20.01 km
50 Afternoon Ride
17th June, 2017 5:34 PM 17th June, 2017 8:26 PM 2 hrs 51 mins 20.24 km
49 Afternoon Recovery Ride
17th June, 2017 4:08 PM 17th June, 2017 5:18 PM 1 hrs 10 mins 25.33 km
48 Countdown ride, pushing harder
16th June, 2017 6:34 PM 17th June, 2017 7:52 AM 13 hrs 18 mins 242.08 km
47 Morning recovery Ride with Jenny
16th June, 2017 9:38 AM 16th June, 2017 12:01 PM 2 hrs 23 mins 50.51 km
46 Counting down ride.
15th June, 2017 9:55 AM 16th June, 2017 12:29 AM 14 hrs 33 mins 230.62 km
45 Evening Ride after work on Ri with Dan Langlois
14th June, 2017 6:17 PM 15th June, 2017 1:06 AM 6 hrs 49 mins 135.48 km
44 Morning Ride to work
14th June, 2017 4:37 AM 14th June, 2017 7:27 AM 2 hrs 50 mins 67.49 km
43 Raining day is my off day
13th June, 2017 6:18 PM 13th June, 2017 7:17 PM 0 hrs 59 mins 21.61 km
42 Morning Ride to work
13th June, 2017 6:57 AM 13th June, 2017 7:50 AM 0 hrs 52 mins 20.8 km
41 Evening Recovery Ride with Jenny and Dan
12th June, 2017 6:16 PM 12th June, 2017 11:18 PM 5 hrs 01 mins 93.42 km
40 Morning Ride to work
12th June, 2017 7:00 AM 12th June, 2017 7:45 AM 0 hrs 45 mins 17.74 km
39 Evening Ride with Jenny and Dan
11th June, 2017 7:03 PM 11th June, 2017 11:23 PM 4 hrs 19 mins 80.18 km
38 Afternoon Recovery Ride
11th June, 2017 3:14 PM 11th June, 2017 4:43 PM 1 hrs 29 mins 29.39 km
37 Night Ride with Jenny , Dan.L and Noel.
11th June, 2017 3:18 AM 11th June, 2017 11:14 AM 7 hrs 56 mins 140.44 km
36 Morning Ride with Dan and Jenny
10th June, 2017 4:58 AM 10th June, 2017 1:49 PM 8 hrs 51 mins 163.98 km
35 Any Ride
9th June, 2017 5:18 PM 9th June, 2017 10:33 PM 5 hrs 14 mins 71.83 km
34 Morning Ride
9th June, 2017 7:06 AM 9th June, 2017 7:52 AM 0 hrs 45 mins 13.69 km
33 Evening Recovery Ride, with jenny, Dan, Eric and Din
8th June, 2017 6:12 PM 8th June, 2017 11:15 PM 5 hrs 03 mins 103.67 km
32 Morning Ride
8th June, 2017 6:59 AM 8th June, 2017 7:49 AM 0 hrs 49 mins 13.67 km
31 Evening Ride stop due to cat 1
7th June, 2017 6:07 PM 7th June, 2017 8:05 PM 1 hrs 57 mins 33.58 km
30 Morning Ride to work
7th June, 2017 6:54 AM 7th June, 2017 7:36 AM 0 hrs 42 mins 14.53 km
29 Evening Recovery Ride with Jenny and Dan.
6th June, 2017 6:12 PM 7th June, 2017 12:03 AM 5 hrs 50 mins 102.51 km
28 Morning Ride to work
6th June, 2017 7:09 AM 6th June, 2017 7:42 AM 0 hrs 33 mins 13.08 km
27 Evening Recovery Ride with Jenny and Dan
5th June, 2017 8:06 PM 5th June, 2017 11:48 PM 3 hrs 41 mins 79.2 km
26 Morning CCK Ri Ride
4th June, 2017 4:08 AM 4th June, 2017 2:31 PM 10 hrs 23 mins 176.66 km
25 Evening Recovery Ride with Jenny and Yeo
3rd June, 2017 7:48 PM 3rd June, 2017 10:51 PM 3 hrs 03 mins 62.89 km
24 Morning YTR Ride +Togo top up.
3rd June, 2017 5:51 AM 3rd June, 2017 1:20 PM 7 hrs 28 mins 128.03 km
23 Evening Recovery Ride
2nd June, 2017 7:48 PM 2nd June, 2017 10:38 PM 2 hrs 50 mins 55.7 km
22 Evening Recovery Ride with Jenny, Dan.L , Pearlyn, Kenneth, Bryan and Adrian...
1st June, 2017 7:57 PM 2nd June, 2017 12:36 AM 4 hrs 38 mins 105.19 km
21 Evening Togo make up Ride. Meet Jenny, Dan, Pearlyn and Ezann.
30th May, 2017 7:43 PM 31st May, 2017 12:24 AM 4 hrs 41 mins 100.78 km
20 Evening Recovery Ride with Jenny, Dan and Adrian
28th May, 2017 6:17 PM 28th May, 2017 10:05 PM 3 hrs 48 mins 77.36 km
19 Morning Ride after TPS
28th May, 2017 7:41 AM 28th May, 2017 10:33 AM 2 hrs 51 mins 49.17 km
18 Morning Ride lead TPS runner
28th May, 2017 6:12 AM 28th May, 2017 7:05 AM 0 hrs 52 mins 10.36 km
17 Night Ride TPS route
28th May, 2017 3:36 AM 28th May, 2017 4:05 AM 0 hrs 29 mins 5.68 km
16 Night Ride to sport hub for TPS .
28th May, 2017 1:23 AM 28th May, 2017 2:31 AM 1 hrs 07 mins 20.38 km
15 Night Ride + morning YTR Ri. Push to the limit
27th May, 2017 3:36 AM 27th May, 2017 2:48 PM 11 hrs 11 mins 213.47 km
14 Night Ride try out spare wheel set.
25th May, 2017 10:10 PM 26th May, 2017 12:06 AM 1 hrs 56 mins 45.97 km
13 Night Ride
25th May, 2017 3:28 AM 25th May, 2017 6:33 AM 3 hrs 04 mins 75.53 km
12 Morning Ride strong headwind
24th May, 2017 4:09 AM 24th May, 2017 6:11 AM 2 hrs 02 mins 50.76 km
11 Ride formation Change.
23rd May, 2017 7:53 PM 23rd May, 2017 10:56 PM 3 hrs 02 mins 65.3 km
10 Evening Recovery Ride with Jenny and Ezann
22nd May, 2017 7:32 PM 22nd May, 2017 11:55 PM 4 hrs 23 mins 100.52 km
9 Morning CCK Ri Ride + Togo top up.
21st May, 2017 4:28 AM 21st May, 2017 1:36 PM 9 hrs 07 mins 176.93 km
8 Morning BK Ride
20th May, 2017 5:36 AM 20th May, 2017 12:57 PM 7 hrs 20 mins 151.65 km
7 Evening Recovery Ride
19th May, 2017 6:46 PM 19th May, 2017 10:00 PM 3 hrs 14 mins 70.97 km
6 Evening Recovery Ride
18th May, 2017 7:53 PM 18th May, 2017 11:45 PM 3 hrs 52 mins 85.17 km
5 Wednesday CCK Ride + Togo top up..Here come the challenge.
17th May, 2017 7:48 PM 17th May, 2017 11:20 PM 3 hrs 32 mins 79.66 km
4 Evening Recovery Ride
16th May, 2017 7:56 PM 16th May, 2017 11:24 PM 3 hrs 27 mins 83.18 km
3 Evening Recovery Ride after hard work
15th May, 2017 7:16 PM 15th May, 2017 11:56 PM 4 hrs 39 mins 113.58 km
2 Morning Ri with CCK group + Togo top up
14th May, 2017 4:26 AM 14th May, 2017 11:53 AM 7 hrs 26 mins 155.31 km
1 Morning YTR + Solo ride .Top up for Togo target.
13th May, 2017 5:29 AM 13th May, 2017 11:03 AM 5 hrs 34 mins 108.54 km
Total Distance: 4287.48 km Total Hours: 223 hrs 25 mins

No ads yet.

garyong72 is not following anyone yet...

Chat garyong72