zealotneo 's Profile

Joined 22nd Aug 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to zealotneo ?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 16

Rode 705.02 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 298

Rode 568.78 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 54

Rode 2879.51 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
8 Night Ride
17th August, 2019 9:48 PM 2 hrs 27 mins 3 hrs 27 mins 18th August, 2019 1:16 AM 55.3 km
7 Morning Ride
17th August, 2019 7:07 AM 1 hrs 15 mins 2 hrs 15 mins 17th August, 2019 9:22 AM 32.34 km
6 NDC - Batu Pahat to SGP
12th August, 2019 6:50 AM 5 hrs 03 mins 10 hrs 03 mins 12th August, 2019 4:54 PM 132.23 km
5 NDC - Ride from Meleka to Batu Pahat
11th August, 2019 7:32 AM 3 hrs 02 mins 7 hrs 02 mins 11th August, 2019 2:34 PM 96.78 km
4 NDC - Ride to Meleka
10th August, 2019 7:14 AM 3 hrs 55 mins 6 hrs 55 mins 10th August, 2019 2:10 PM 94.21 km
3 NDC - Ride to Batu Pahat
9th August, 2019 5:50 AM 5 hrs 35 mins 8 hrs 35 mins 9th August, 2019 2:26 PM 128.77 km
2 NDC - Mandai, Sesuai, RRR
7th August, 2019 7:51 AM 3 hrs 52 mins 3 hrs 52 mins 7th August, 2019 11:43 AM 72.85 km
1 NDC Ride-1
3rd August, 2019 6:57 AM 3 hrs 12 mins 6 hrs 12 mins 3rd August, 2019 1:09 PM 92.54 km
Total Distance: 705.02 km Total Hours: 48 hrs 21 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
10 Morning Ride
17th June, 2017 5:53 AM 17th June, 2017 8:23 AM 2 hrs 30 mins 48.25 km
9 Morning Ride
16th June, 2017 7:12 AM 16th June, 2017 11:04 AM 3 hrs 52 mins 74.27 km
8 Afternoon Ride
11th June, 2017 3:51 PM 11th June, 2017 7:37 PM 3 hrs 45 mins 84.11 km
7 Recovery Ride - getting better
7th June, 2017 5:39 AM 7th June, 2017 9:23 AM 3 hrs 43 mins 73.32 km
6 Morning Ride
5th June, 2017 6:59 AM 5th June, 2017 10:38 AM 3 hrs 38 mins 68.44 km
5 Morning Ride
4th June, 2017 6:31 AM 4th June, 2017 9:05 AM 2 hrs 33 mins 61.54 km
4 Recovery Ride
2nd June, 2017 9:53 AM 2nd June, 2017 1:19 PM 3 hrs 25 mins 62.77 km
3 Afternoon Ride
31st May, 2017 5:31 PM 31st May, 2017 7:30 PM 1 hrs 58 mins 31.05 km
2 test
31st May, 2017 5:23 PM 31st May, 2017 5:31 PM 0 hrs 07 mins 1.9 km
1 First Ride...
27th May, 2017 6:14 AM 27th May, 2017 9:57 AM 3 hrs 43 mins 63.13 km
Total Distance: 568.78 km Total Hours: 29 hrs 35 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow zealotneo

Chat zealotneo