bakashi's Profile

Singapore
Joined 31st Jul 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to bakashi?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 3

Rode 7820.74 km

“ As we conclude the #togo1117 Final Challenge of this season Kudos and Thank... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 3

Rode 6800.09 km

“ One of the toughest challenge I have been through so far Injuries, mechanic... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 2

Rode 4801.8 km

“ In TogoX challenge series We are not racing against each other We are pulli... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 4

Rode 6070.07 km

“ Started Cycling beginning of August 2016 when I bought my first bike, a 20... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
117 #togo1117 1 more for the Road ????
5th November, 2017 11:55 PM 5th November, 2017 11:59 PM 0 hrs 04 mins 1.51 km
116 TogoX #togo1117 Final Ride ?????????
5th November, 2017 2:45 PM 5th November, 2017 11:52 PM 9 hrs 06 mins 220.02 km
115 #togo1117 Ride to Dinner then Rain ?? ????
4th November, 2017 5:34 PM 4th November, 2017 7:15 PM 1 hrs 40 mins 9.66 km
114 #togo1117 Roll Home From CV in Da Rain ??
4th November, 2017 3:08 AM 4th November, 2017 5:04 AM 1 hrs 55 mins 15.86 km
113 #togo1117 Ride Zzz Ride Ride Rain... ??
2nd November, 2017 10:03 PM 3rd November, 2017 11:22 PM 25 hrs 18 mins 272.6 km
112 #togo1117 Thursday B2H ????
2nd November, 2017 7:48 PM 2nd November, 2017 10:00 PM 2 hrs 12 mins 35.98 km
111 #togo1117 Thursday B2W ????
2nd November, 2017 7:18 AM 2nd November, 2017 8:51 AM 1 hrs 32 mins 24.84 km
110 #togo1117 Wednesday B2H ????
1st November, 2017 6:45 PM 1st November, 2017 11:49 PM 5 hrs 04 mins 70.78 km
109 #togo1117 Wednesday B2W ????
1st November, 2017 5:18 AM 1st November, 2017 8:53 AM 3 hrs 34 mins 82.13 km
108 #togo1117 Post MBG Dao Huey Tuesday ride ????
31st October, 2017 9:23 PM 31st October, 2017 11:03 PM 1 hrs 39 mins 28.18 km
107 #togo1117 MBG Seletar Loop 3X Tuesday
31st October, 2017 8:02 PM 31st October, 2017 9:20 PM 1 hrs 18 mins 38.11 km
106 #togo1117 Ride to MBG Ride Tuesday ????
31st October, 2017 6:48 PM 31st October, 2017 7:59 PM 1 hrs 10 mins 21.09 km
105 #togo1117 WTM Tuesday B2W ????
31st October, 2017 4:55 AM 31st October, 2017 9:08 AM 4 hrs 12 mins 87.27 km
104 #togo1117 Monday Morning Ride ????
30th October, 2017 5:34 AM 30th October, 2017 8:04 AM 2 hrs 29 mins 56.42 km
103 #togo1117 Saturday Night Ride Roll-Over... ????
28th October, 2017 6:27 PM 29th October, 2017 2:18 PM 19 hrs 50 mins 311.24 km
102 #togo1117 Dinner Date with Wifey Friday B2H ????????????
27th October, 2017 5:33 PM 27th October, 2017 7:48 PM 2 hrs 15 mins 40.78 km
101 #togo1117 TGIF BCM B2W ????
27th October, 2017 6:37 AM 27th October, 2017 9:11 AM 2 hrs 33 mins 45.64 km
100 #togo1117 Me Me Mee Goreng!!! Thursday B2H ????
26th October, 2017 6:59 PM 26th October, 2017 11:50 PM 4 hrs 50 mins 100.87 km
99 #togo1117 WTM Thursday B2W ????
26th October, 2017 6:57 AM 26th October, 2017 9:06 AM 2 hrs 08 mins 42.33 km
98 #togo1117 Wednesday B2H ????
25th October, 2017 7:24 PM 25th October, 2017 11:58 PM 4 hrs 34 mins 60.14 km
97 #togo1117 sPrata Wednesday B2W ????
25th October, 2017 6:34 AM 25th October, 2017 9:05 AM 2 hrs 31 mins 41.53 km
96 #togo1117 Silent Night, Holy Night, All is Calm, where’s da fight??? Tuesday B2H????
24th October, 2017 6:47 PM 24th October, 2017 10:28 PM 3 hrs 41 mins 85.32 km
95 #togo1117 Eh, What’s Up Doc? Carrot ???? Cake Tuesday B2W ????
24th October, 2017 5:41 AM 24th October, 2017 8:59 AM 3 hrs 17 mins 70.3 km
94 #togo1117 6000km Ride ????
23rd October, 2017 8:24 PM 23rd October, 2017 10:00 PM 1 hrs 35 mins 42.87 km
93 #togo1117 Sunday Rock N Roll Ride
22nd October, 2017 4:35 AM 22nd October, 2017 3:06 PM 10 hrs 31 mins 171.05 km
92 #togo1117 Saturday Solo Yabba DaBBa Loop Round Island Ride ????
21st October, 2017 6:15 AM 21st October, 2017 8:54 PM 14 hrs 38 mins 272.63 km
91 #togo1117 Dinner Date with Le Mrs B2H ????????????
20th October, 2017 7:10 PM 20th October, 2017 8:20 PM 1 hrs 09 mins 20.98 km
90 #togo1117 WTM TGIF B2W ????
20th October, 2017 6:49 AM 20th October, 2017 9:08 AM 2 hrs 19 mins 42.01 km
89 #togo1117 Time Leaping Thursday B2H ??
19th October, 2017 6:54 PM 19th October, 2017 10:57 PM 4 hrs 02 mins 73.15 km
88 #togo1117 KTM Thursday B2W ??
19th October, 2017 6:30 AM 19th October, 2017 9:00 AM 2 hrs 30 mins 43.53 km
87 #togo1117 Post Bike Maintenance Dessert Ride ????
18th October, 2017 5:50 PM 18th October, 2017 10:12 PM 4 hrs 21 mins 84.48 km
86 #togo1117 Tuesday B2H ????
17th October, 2017 6:52 PM 17th October, 2017 9:37 PM 2 hrs 44 mins 40.42 km
85 #togo1117 Carrot ???? Cake Tuesday B2W ????
17th October, 2017 6:49 AM 17th October, 2017 9:10 AM 2 hrs 21 mins 42.02 km
84 #togo1117 Monday B2H ??
16th October, 2017 6:47 PM 17th October, 2017 12:01 AM 5 hrs 13 mins 123.92 km
83 #togo1117 Kaya Butter Egg Toast with Kopi Orr Monday B2W ??
16th October, 2017 5:09 AM 16th October, 2017 8:56 AM 3 hrs 47 mins 76.01 km
82 #togo1117 Rest & Relax Sunday Recovery Ride ????
15th October, 2017 7:13 PM 15th October, 2017 10:35 PM 3 hrs 22 mins 62.57 km
81 #togo1117 Post “Tour De Bintan” Ride Home ????
14th October, 2017 10:49 PM 15th October, 2017 1:18 AM 2 hrs 29 mins 33.17 km
80 #togo1117 Tour De Bintan “Century Ride” ????
14th October, 2017 8:39 AM 14th October, 2017 6:30 PM 9 hrs 51 mins 173.4 km
79 #togo1117 Pre “Tour De Bintan” Ride to TMFT ????
14th October, 2017 4:53 AM 14th October, 2017 7:03 AM 2 hrs 09 mins 31.47 km
78 #togo1117 Friday the 13th B2H ??
13th October, 2017 6:39 PM 13th October, 2017 8:42 PM 2 hrs 02 mins 42.49 km
77 #togo1117 T.G.I.F Lunch Dabao Ride ????
13th October, 2017 12:06 PM 13th October, 2017 12:38 PM 0 hrs 32 mins 4.03 km
76 #togo1117 KTM Friday B2W ??
13th October, 2017 6:49 AM 13th October, 2017 9:05 AM 2 hrs 15 mins 42 km
75 #togo 1117 Singing in the Rain Thursday B2H ????
12th October, 2017 6:47 PM 12th October, 2017 10:58 PM 4 hrs 10 mins 46.13 km
74 #togo1117 Lunch Dabao Ride ????
12th October, 2017 11:43 AM 12th October, 2017 12:32 PM 0 hrs 49 mins 5.34 km
73 #togo1117 Lor Mee Thursday B2W ????
12th October, 2017 6:35 AM 12th October, 2017 9:00 AM 2 hrs 24 mins 42.1 km
72 #togo1117 Wednesday B2H ??
11th October, 2017 7:50 PM 11th October, 2017 11:03 PM 3 hrs 13 mins 60.12 km
71 #togo1117 Lunch Dabao Ride ??
11th October, 2017 11:52 AM 11th October, 2017 12:28 PM 0 hrs 36 mins 4.1 km
70 #togo1117 Cool Cool Wednesday Mee Siam B2W ????
11th October, 2017 7:18 AM 11th October, 2017 8:54 AM 1 hrs 35 mins 23.3 km
69 #togo1117 Tuesday Travelo Foldie ??B2H ????
10th October, 2017 6:57 PM 10th October, 2017 10:45 PM 3 hrs 48 mins 80.38 km
68 #togo1117 Lunch Dabao Ride ????
10th October, 2017 11:39 AM 10th October, 2017 12:07 PM 0 hrs 27 mins 4.08 km
67 #togo1117 More then 1 mile Commute Tuesday Deux ????
10th October, 2017 8:26 AM 10th October, 2017 8:46 AM 0 hrs 19 mins 4.74 km
66 #togo1117 Last then 1 mile Commute Tuesday ????
10th October, 2017 6:38 AM 10th October, 2017 7:12 AM 0 hrs 33 mins 1.39 km
65 #togo1117 Mission Abort Ride ????
9th October, 2017 7:33 PM 9th October, 2017 9:54 PM 2 hrs 21 mins 46.27 km
64 #togo1117 Dabao Ride ????
9th October, 2017 11:36 AM 9th October, 2017 12:02 PM 0 hrs 26 mins 3.1 km
63 #togo1117 KTM Monday B2W ????
9th October, 2017 6:25 AM 9th October, 2017 8:56 AM 2 hrs 31 mins 48.26 km
62 #togo1117 Sunday Rock N Roll Deux????
8th October, 2017 9:26 PM 8th October, 2017 11:33 PM 2 hrs 06 mins 40.17 km
61 #togo1117 Sunday Rock N Roll ????
8th October, 2017 4:52 AM 8th October, 2017 1:18 PM 8 hrs 26 mins 171.91 km
60 #togo1117 Saturday R&R Moon Bright Bright Wind Cool Cool Travelo Foldie Velo Ride ??
7th October, 2017 8:53 PM 7th October, 2017 10:56 PM 2 hrs 02 mins 29.24 km
59 #togo1117 Slow-Mo Friday B2H
6th October, 2017 8:29 PM 6th October, 2017 10:57 PM 2 hrs 28 mins 41.31 km
58 #togo1117 Bo Po M-Ofo Hello Panda Lunch Dabao Ride ????
6th October, 2017 11:44 AM 6th October, 2017 12:09 PM 0 hrs 25 mins 4.04 km
57 #togo1117 888Prata Friday B2W ????
6th October, 2017 6:06 AM 6th October, 2017 9:01 AM 2 hrs 55 mins 56.39 km
56 #togo1117 Thursday B2H ????
5th October, 2017 7:20 PM 5th October, 2017 10:56 PM 3 hrs 35 mins 56.56 km
55 #togo1117 Dabao Lunch & Chicken in a Biscuit Box Ride ????
5th October, 2017 11:39 AM 5th October, 2017 12:17 PM 0 hrs 37 mins 4.24 km
54 #togo1117 BCM Thursday B2W ??
5th October, 2017 6:09 AM 5th October, 2017 9:11 AM 3 hrs 02 mins 61.44 km
53 #togo1117 Ice Cream Cool Cool Ride Wednesday B2H ??
4th October, 2017 6:59 PM 4th October, 2017 11:09 PM 4 hrs 09 mins 86.63 km
52 #togo1117 Dabao Kopi Ride ??
4th October, 2017 3:48 PM 4th October, 2017 4:22 PM 0 hrs 34 mins 3.15 km
51 #togo1117 Dabao Lunch and hunt for the “Hello Kitty” mop Ride ????
4th October, 2017 11:37 AM 4th October, 2017 12:26 PM 0 hrs 48 mins 2.83 km
50 #togo1117 Char Bee Hoon Wednesday Cool Cool Ride B2W ????
4th October, 2017 5:22 AM 4th October, 2017 8:59 AM 3 hrs 37 mins 83.68 km
49 #togo1117 “Air-Con Ride” Tuesday B2H ????
3rd October, 2017 7:05 PM 3rd October, 2017 9:39 PM 2 hrs 34 mins 42.13 km
48 #togo1117 Tuesday Dabao Lunch Ride ????
3rd October, 2017 11:44 AM 3rd October, 2017 12:07 PM 0 hrs 23 mins 2.49 km
47 #togo1117 Masala Thosai Tuesday B2W ????
3rd October, 2017 6:54 AM 3rd October, 2017 9:03 AM 2 hrs 08 mins 41.53 km
46 #togo1117 Monday B2H ????
2nd October, 2017 7:07 PM 2nd October, 2017 10:23 PM 3 hrs 15 mins 61.95 km
45 #togo1117 Systems Down... Lim Kopi Ride ????
2nd October, 2017 3:40 PM 2nd October, 2017 3:58 PM 0 hrs 17 mins 2.84 km
44 #togo1117 Dabao Lunch & Grocery Shopping Ride ????
2nd October, 2017 11:48 AM 2nd October, 2017 12:22 PM 0 hrs 33 mins 2.54 km
43 #togo1117 sPrata Monday B2W ????
2nd October, 2017 6:38 AM 2nd October, 2017 8:58 AM 2 hrs 20 mins 42.17 km
42 #togo1117 Sunday CSC Run Lead cyclist bogged down by afternoon Storm ????
1st October, 2017 12:28 AM 1st October, 2017 7:56 PM 19 hrs 28 mins 192.05 km
41 #togo1117 Saturday Lazy Lazy C.V N.S.L.M Ride ????
30th September, 2017 5:54 PM 30th September, 2017 9:44 PM 3 hrs 50 mins 60.17 km
40 #togo1117 Friday B2H ????
29th September, 2017 6:53 PM 30th September, 2017 1:19 AM 6 hrs 25 mins 121.2 km
39 #togo1117 TGIF MCD Brekkie and caught 1st Light B2W ????
29th September, 2017 4:17 AM 29th September, 2017 9:03 AM 4 hrs 45 mins 106.85 km
38 #togo1117 Thursday B2H ????
28th September, 2017 6:38 PM 28th September, 2017 9:46 PM 3 hrs 07 mins 72.26 km
37 #togo1117 Thursday "Cha Bee Hoon" B2W ????
28th September, 2017 7:39 AM 28th September, 2017 9:19 AM 1 hrs 39 mins 22.93 km
36 #togo1117 Wednesday B2H ????
27th September, 2017 9:02 PM 27th September, 2017 11:49 PM 2 hrs 47 mins 45.43 km
35 #togo1117 sParta Wednesday!!! B2W ????
27th September, 2017 5:58 AM 27th September, 2017 9:03 AM 3 hrs 05 mins 60.62 km
34 #togo1117 Tuesday "Gado Gado " B2H ????
26th September, 2017 6:49 PM 26th September, 2017 11:23 PM 4 hrs 33 mins 103.67 km
33 #togo1117 KTM Tuesday B2W ????
26th September, 2017 6:28 AM 26th September, 2017 8:54 AM 2 hrs 25 mins 45.54 km
32 "Record Breaking Timing" to Lamppost 1 & Back with ??????
25th September, 2017 10:43 PM 25th September, 2017 10:50 PM 0 hrs 06 mins 1.81 km
31 #togo1117 Monday B2H ????
25th September, 2017 6:58 PM 25th September, 2017 9:39 PM 2 hrs 40 mins 53.65 km
30 TogoX Challenge #togo1117 Day 17 Elite Finisher Completion B2W ride ?????????
25th September, 2017 6:17 AM 25th September, 2017 9:03 AM 2 hrs 46 mins 52.81 km
29 #togo1117 Sunday Anyhow Roll ????
24th September, 2017 5:44 AM 24th September, 2017 6:03 PM 12 hrs 18 mins 204.81 km
28 #togo1117 Saturday R&R Ride ????
23rd September, 2017 12:57 PM 23rd September, 2017 10:15 PM 9 hrs 18 mins 144.22 km
27 #togo1117 LCSG RIR
22nd September, 2017 8:54 PM 23rd September, 2017 3:17 AM 6 hrs 23 mins 150.2 km
26 #togo1117 Friday B2H ????
22nd September, 2017 6:46 PM 22nd September, 2017 7:40 PM 0 hrs 54 mins 20.16 km
25 #togo1117 "LorMen-Tic" Friday B2W ????
22nd September, 2017 4:10 AM 22nd September, 2017 8:58 AM 4 hrs 48 mins 105.31 km
24 #togo1117 Thursday Sneaked Out with Le Mrs' Foldie Dabao Dinner Ride ????
21st September, 2017 5:59 PM 21st September, 2017 7:24 PM 1 hrs 25 mins 23.54 km
23 #togo1117 Wednesday B2H ????
20th September, 2017 7:42 PM 20th September, 2017 11:41 PM 3 hrs 58 mins 60.19 km
22 #togo1117 Wednesday MeePok-Man B2W ????
20th September, 2017 5:27 AM 20th September, 2017 9:02 AM 3 hrs 35 mins 74.86 km
21 #togo1117 Tuesday B2H ????
19th September, 2017 7:10 PM 19th September, 2017 11:38 PM 4 hrs 28 mins 102.02 km
20 #togo1117 This is sPrata!!! Tuesday B2W ????
19th September, 2017 6:22 AM 19th September, 2017 8:54 AM 2 hrs 31 mins 46.76 km
19 #togo1117 Monday B2H ????
18th September, 2017 7:07 PM 18th September, 2017 11:25 PM 4 hrs 18 mins 114.09 km
18 #togo1117 Monday B2W Kaya Butter Roti, half boiled Eggs with Kopi Orr ?????????
18th September, 2017 5:13 AM 18th September, 2017 8:57 AM 3 hrs 43 mins 82.18 km
17 #togo1117 "HiJack" le Mrs' Foldie run errand & Dabao dinner ride ?????????
17th September, 2017 6:50 PM 17th September, 2017 7:20 PM 0 hrs 30 mins 4.55 km
16 #togo1117 Solar Charged ????Sunday ????
17th September, 2017 7:13 AM 17th September, 2017 4:15 PM 9 hrs 02 mins 174.84 km
15 #togo1117 Bike Maintenance Day cum Recovery ride ?????????
16th September, 2017 8:42 PM 17th September, 2017 12:00 AM 3 hrs 18 mins 60.55 km
14 #togo1117 Luan Luan Da Luan Luan Soh Makan MCD Dabao for le Mrs Ride
16th September, 2017 12:06 AM 16th September, 2017 1:03 AM 0 hrs 57 mins 4.89 km
13 TogoX Challenge #togo1117 Day 7 "2 Minutes to Midnight" Completion B2H ride ?????????
15th September, 2017 6:41 PM 15th September, 2017 11:56 PM 5 hrs 15 mins 118.69 km
12 #togo1117 Friday B2W Tyre Puncture again... ????
15th September, 2017 5:30 AM 15th September, 2017 9:14 AM 3 hrs 43 mins 63.48 km
11 #togo1117 Thursday B2H
14th September, 2017 6:52 PM 14th September, 2017 11:18 PM 4 hrs 26 mins 106.1 km
10 #togo1117 Thursday B2W Tyre Puncture No mood ride ????
14th September, 2017 6:29 AM 14th September, 2017 10:16 AM 3 hrs 47 mins 61.59 km
9 #togo1117 Wednesday B2H Dabao Roti ride
13th September, 2017 6:53 PM 13th September, 2017 11:26 PM 4 hrs 33 mins 91.96 km
8 #togo1117 Wednesday You Zha Kuay B2W ????
13th September, 2017 5:30 AM 13th September, 2017 8:56 AM 3 hrs 26 mins 76.21 km
7 #togo1117 Tuesday B2H Rabbit Food Dinner ????
12th September, 2017 6:53 PM 12th September, 2017 10:16 PM 3 hrs 22 mins 71.16 km
6 #togo1117 Tuesday KTM B2W
12th September, 2017 6:21 AM 12th September, 2017 8:42 AM 2 hrs 20 mins 42.61 km
5 #togo1117 Monday B2H
11th September, 2017 6:43 PM 11th September, 2017 9:18 PM 2 hrs 34 mins 62.18 km
4 #togo1117 Monday B2W
11th September, 2017 6:52 AM 11th September, 2017 8:59 AM 2 hrs 06 mins 40.87 km
3 Dabao Dinner Ride ????
10th September, 2017 6:26 PM 10th September, 2017 9:55 PM 3 hrs 29 mins 61.9 km
2 #togo1117 Mini Round Island Recovery Ride
10th September, 2017 7:55 AM 10th September, 2017 2:45 PM 6 hrs 50 mins 107.25 km
1 #togo1117 Solo Round Island Ride
9th September, 2017 3:59 AM 9th September, 2017 1:24 PM 9 hrs 25 mins 213.2 km
Total Distance: 7820.71 km Total Hours: 438 hrs 26 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
96 #togo817 Final Ride ?????????
3rd September, 2017 3:20 AM 3rd September, 2017 2:02 PM 10 hrs 41 mins 203.21 km
95 Lunch Ride
2nd September, 2017 11:40 AM 2nd September, 2017 6:35 PM 6 hrs 55 mins 95.19 km
94 Morning Ride
2nd September, 2017 5:24 AM 2nd September, 2017 8:18 AM 2 hrs 53 mins 52.92 km
93 Evening Ride
1st September, 2017 6:58 PM 2nd September, 2017 12:07 AM 5 hrs 09 mins 84.58 km
92 Lunch Ride
1st September, 2017 11:31 AM 1st September, 2017 1:26 PM 1 hrs 55 mins 43.1 km
91 Morning Ride
1st September, 2017 4:53 AM 1st September, 2017 9:15 AM 4 hrs 21 mins 100.42 km
90 Evening Ride
31st August, 2017 6:42 PM 31st August, 2017 10:32 PM 3 hrs 50 mins 80.67 km
89 KTM with Kopi Orr for Brekkie ?????????
31st August, 2017 5:38 AM 31st August, 2017 9:08 AM 3 hrs 29 mins 77.8 km
88 Evening Ride
30th August, 2017 6:39 PM 30th August, 2017 11:20 PM 4 hrs 40 mins 81.52 km
87 Morning Ride
30th August, 2017 5:40 AM 30th August, 2017 8:51 AM 3 hrs 10 mins 75.17 km
86 Evening Ride
29th August, 2017 7:01 PM 29th August, 2017 10:10 PM 3 hrs 09 mins 70.13 km
85 Morning Ride
29th August, 2017 5:24 AM 29th August, 2017 8:47 AM 3 hrs 23 mins 85.68 km
84 Evening Ride
28th August, 2017 6:49 PM 28th August, 2017 11:37 PM 4 hrs 47 mins 100.01 km
83 Morning Ride
28th August, 2017 5:43 AM 28th August, 2017 9:02 AM 3 hrs 18 mins 75.32 km
82 Dabao Ride ????
27th August, 2017 6:27 AM 27th August, 2017 12:16 PM 5 hrs 48 mins 115.25 km
81 Burn Da BBQ Food I must!!!
26th August, 2017 8:42 PM 27th August, 2017 12:02 AM 3 hrs 20 mins 72.56 km
80 Cycled hard for Team BBQ
26th August, 2017 5:42 PM 26th August, 2017 7:33 PM 1 hrs 51 mins 42.88 km
79 Afternoon Ride
26th August, 2017 2:57 PM 26th August, 2017 4:09 PM 1 hrs 11 mins 19.1 km
78 Home
26th August, 2017 8:19 AM 26th August, 2017 8:43 AM 0 hrs 23 mins 7.87 km
77 Rolling with le Mrs to Clear #togo817 Elite finisher
26th August, 2017 4:57 AM 26th August, 2017 7:24 AM 2 hrs 27 mins 47.56 km
76 Evening Ride
25th August, 2017 6:06 PM 25th August, 2017 8:36 PM 2 hrs 30 mins 32.17 km
75 Last Day of work STC ?????????Ride
25th August, 2017 6:35 AM 25th August, 2017 8:18 AM 1 hrs 43 mins 30.37 km
74 Evening Ride
24th August, 2017 6:49 PM 24th August, 2017 10:49 PM 4 hrs 00 mins 72.42 km
73 Morning Ride
24th August, 2017 5:49 AM 24th August, 2017 8:58 AM 3 hrs 09 mins 70.74 km
72 Evening Ride
23rd August, 2017 7:46 PM 23rd August, 2017 10:55 PM 3 hrs 09 mins 52.46 km
71 Morning Ride
23rd August, 2017 6:36 AM 23rd August, 2017 8:52 AM 2 hrs 16 mins 50.54 km
70 Evening Ride
22nd August, 2017 6:49 PM 22nd August, 2017 9:32 PM 2 hrs 42 mins 58.9 km
69 Morning Ride Part II
22nd August, 2017 7:19 AM 22nd August, 2017 8:30 AM 1 hrs 10 mins 26.15 km
68 Morning Ride
22nd August, 2017 5:43 AM 22nd August, 2017 7:18 AM 1 hrs 35 mins 24.58 km
67 Evening Ride
21st August, 2017 7:10 PM 21st August, 2017 11:43 PM 4 hrs 33 mins 103.44 km
66 Through and fro Apple Store on mObike (feel like throwing bike) ????
21st August, 2017 11:54 AM 21st August, 2017 12:59 PM 1 hrs 05 mins 8.83 km
65 Morning Ride
21st August, 2017 4:59 AM 21st August, 2017 8:59 AM 4 hrs 00 mins 100.73 km
64 Work hard for Brunch ride
20th August, 2017 5:36 AM 20th August, 2017 2:19 PM 8 hrs 43 mins 161.11 km
63 Evening Ride
19th August, 2017 7:14 PM 19th August, 2017 9:36 PM 2 hrs 21 mins 57.01 km
62 Morning Ride
19th August, 2017 8:36 AM 19th August, 2017 4:35 PM 7 hrs 58 mins 124.66 km
61 Evening Ride
18th August, 2017 6:40 PM 18th August, 2017 9:24 PM 2 hrs 43 mins 27.82 km
60 Morning Ride
18th August, 2017 6:35 AM 18th August, 2017 8:37 AM 2 hrs 01 mins 33.23 km
59 ??????????Through the Wind & Rain Ride
17th August, 2017 9:05 PM 17th August, 2017 10:17 PM 1 hrs 12 mins 22.49 km
58 Morning Ride
17th August, 2017 5:49 AM 17th August, 2017 8:57 AM 3 hrs 08 mins 71.22 km
57 Evening Ride
16th August, 2017 6:50 PM 16th August, 2017 10:35 PM 3 hrs 44 mins 64.25 km
56 Morning Ride
16th August, 2017 5:59 AM 16th August, 2017 8:40 AM 2 hrs 40 mins 43.89 km
55 Evening Ride
15th August, 2017 7:02 PM 15th August, 2017 9:04 PM 2 hrs 02 mins 23.32 km
54 ???????????SoyaMilk You Cha Kuay Tuesday
15th August, 2017 5:55 AM 15th August, 2017 8:49 AM 2 hrs 54 mins 56.47 km
53 Rolling with le Mrs
14th August, 2017 8:18 PM 14th August, 2017 10:36 PM 2 hrs 18 mins 49.43 km
52 Evening Ride
14th August, 2017 7:01 PM 14th August, 2017 8:17 PM 1 hrs 16 mins 22.68 km
51 Morning Ride
14th August, 2017 6:20 AM 14th August, 2017 9:10 AM 2 hrs 49 mins 53.98 km
50 ???????????Long distance with Little Red Riding ????????Shoe ????
13th August, 2017 5:46 AM 13th August, 2017 4:00 PM 10 hrs 14 mins 162.12 km
49 Evening Ride
12th August, 2017 6:09 PM 12th August, 2017 8:30 PM 2 hrs 20 mins 44.82 km
48 Morning Ride
12th August, 2017 6:35 AM 12th August, 2017 1:18 PM 6 hrs 42 mins 109.88 km
47 Evening Ride
11th August, 2017 6:57 PM 11th August, 2017 10:14 PM 3 hrs 17 mins 38.32 km
46 Morning Ride
11th August, 2017 5:49 AM 11th August, 2017 8:57 AM 3 hrs 07 mins 70.68 km
45 Morning Ride
10th August, 2017 6:30 AM 10th August, 2017 9:52 AM 3 hrs 21 mins 56.5 km
44 Evening Ride
9th August, 2017 7:29 PM 9th August, 2017 10:56 PM 3 hrs 26 mins 70.17 km
43 Evening Ride
8th August, 2017 7:19 PM 9th August, 2017 12:18 AM 4 hrs 58 mins 61.07 km
42 ????FTW??? ????????????
8th August, 2017 5:44 AM 8th August, 2017 8:49 AM 3 hrs 05 mins 62.7 km
41 Evening Ride
7th August, 2017 6:51 PM 7th August, 2017 10:13 PM 3 hrs 22 mins 63.78 km
40 Morning Ride to work
7th August, 2017 6:18 AM 7th August, 2017 8:21 AM 2 hrs 03 mins 43.72 km
39 Evening Ride
6th August, 2017 7:20 PM 6th August, 2017 9:47 PM 2 hrs 26 mins 30.36 km
38 Night Ride
5th August, 2017 3:27 AM 6th August, 2017 12:55 AM 21 hrs 28 mins 310.05 km
37 Evening Ride
4th August, 2017 6:47 PM 4th August, 2017 8:25 PM 1 hrs 38 mins 26.27 km
36 Morning Ride
4th August, 2017 7:40 AM 4th August, 2017 8:49 AM 1 hrs 08 mins 24.47 km
35 Evening Ride
3rd August, 2017 8:22 PM 3rd August, 2017 11:48 PM 3 hrs 26 mins 45.37 km
34 Evening Ride
3rd August, 2017 7:13 PM 3rd August, 2017 8:12 PM 0 hrs 59 mins 20.32 km
33 Morning Ride
3rd August, 2017 6:44 AM 3rd August, 2017 9:03 AM 2 hrs 18 mins 53.23 km
32 Evening Ride with Cousins
2nd August, 2017 6:56 PM 3rd August, 2017 12:40 AM 5 hrs 44 mins 105.48 km
31 Morning Ride
2nd August, 2017 6:45 AM 2nd August, 2017 8:53 AM 2 hrs 07 mins 46.35 km
30 Evening Ride
1st August, 2017 7:02 PM 2nd August, 2017 12:13 AM 5 hrs 10 mins 80.95 km
29 ????Breakfast to work Ride ?????????
1st August, 2017 6:38 AM 1st August, 2017 8:44 AM 2 hrs 06 mins 35.28 km
28 Evening Ride
31st July, 2017 7:05 PM 1st August, 2017 12:09 AM 5 hrs 03 mins 105.06 km
27 Morning Ride
31st July, 2017 6:27 AM 31st July, 2017 8:55 AM 2 hrs 28 mins 56.44 km
26 Evening Ride
30th July, 2017 7:45 PM 30th July, 2017 11:40 PM 3 hrs 55 mins 72.06 km
25 #togo817 Elite Finisher 2017km complete ride ?????????(with a broken freehub...)
29th July, 2017 7:14 AM 29th July, 2017 4:23 PM 9 hrs 09 mins 166.57 km
24 Night Ride
28th July, 2017 10:50 PM 28th July, 2017 10:58 PM 0 hrs 07 mins 1.98 km
23 Evening Ride
28th July, 2017 6:54 PM 28th July, 2017 9:33 PM 2 hrs 39 mins 54.14 km
22 Morning Ride
28th July, 2017 6:45 AM 28th July, 2017 8:59 AM 2 hrs 14 mins 52.59 km
21 Evening Ride
27th July, 2017 7:24 PM 27th July, 2017 9:00 PM 1 hrs 36 mins 22.4 km
20 Morning Ride
27th July, 2017 6:55 AM 27th July, 2017 8:57 AM 2 hrs 01 mins 45.57 km
19 Evening Ride
26th July, 2017 7:00 PM 26th July, 2017 11:40 PM 4 hrs 40 mins 61.27 km
18 Morning Ride
26th July, 2017 7:35 AM 26th July, 2017 8:47 AM 1 hrs 11 mins 24.88 km
17 Evening Ride
25th July, 2017 7:03 PM 25th July, 2017 11:21 PM 4 hrs 17 mins 80.77 km
16 Morning Ride
25th July, 2017 6:55 AM 25th July, 2017 8:58 AM 2 hrs 02 mins 42.45 km
15 Evening Ride
24th July, 2017 6:55 PM 24th July, 2017 11:49 PM 4 hrs 54 mins 107.87 km
14 Morning Ride to work
24th July, 2017 4:56 AM 24th July, 2017 8:27 AM 3 hrs 30 mins 67.06 km
13 Sunday Rock and Roll...
23rd July, 2017 5:50 AM 23rd July, 2017 6:45 PM 12 hrs 55 mins 201.49 km
12 Morning Ride
22nd July, 2017 6:38 AM 22nd July, 2017 2:54 PM 8 hrs 16 mins 157.51 km
11 #togo817 Completion ride Cum popped Tyre GG ????
21st July, 2017 5:24 AM 21st July, 2017 6:37 PM 13 hrs 13 mins 189.13 km
10 Afternoon Ride
20th July, 2017 3:08 PM 20th July, 2017 5:36 PM 2 hrs 27 mins 41.74 km
9 Morning Ride
20th July, 2017 10:36 AM 20th July, 2017 11:33 AM 0 hrs 57 mins 10.71 km
8 Afternoon Ride
19th July, 2017 5:54 PM 19th July, 2017 9:22 PM 3 hrs 28 mins 32.82 km
7 Evening Ride
18th July, 2017 8:31 PM 18th July, 2017 10:32 PM 2 hrs 00 mins 33.33 km
6 Bring back le Mrs' Ride from Servicing ????
18th July, 2017 4:50 PM 18th July, 2017 6:30 PM 1 hrs 40 mins 17.46 km
5 Morning Ride
18th July, 2017 5:30 AM 18th July, 2017 12:09 PM 6 hrs 39 mins 105.11 km
4 Post EPIC Recovery Ride ????
17th July, 2017 10:53 AM 17th July, 2017 12:56 PM 2 hrs 02 mins 30.65 km
3 Epic Cyclist Trial Day 2 - Post DNF ride ????
16th July, 2017 12:53 PM 16th July, 2017 11:43 PM 10 hrs 49 mins 171.66 km
2 Epic Cyclist Trial Ride day 2 - DNF ????
16th July, 2017 7:01 AM 16th July, 2017 9:01 AM 2 hrs 00 mins 46.85 km
1 EPIC Cyclist Trial Day 1
15th July, 2017 3:19 AM 15th July, 2017 8:48 PM 17 hrs 29 mins 264.84 km
Total Distance: 6800.13 km Total Hours: 382 hrs 53 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
73 #togo517 final ride ended Prematurely by Island wide thunderstorm ????
18th June, 2017 1:45 PM 18th June, 2017 6:29 PM 4 hrs 43 mins 60.26 km
72 Night Ride
17th June, 2017 9:29 PM 18th June, 2017 5:26 AM 7 hrs 57 mins 146.12 km
71 Morning Ride
17th June, 2017 7:54 AM 17th June, 2017 7:02 PM 11 hrs 08 mins 186.04 km
70 Morning Ride
17th June, 2017 7:24 AM 17th June, 2017 7:27 AM 0 hrs 02 mins 0.28 km
69 Afternoon Ride
16th June, 2017 4:16 PM 16th June, 2017 11:42 PM 7 hrs 25 mins 134.03 km
68 Morning Ride
16th June, 2017 5:52 AM 16th June, 2017 9:00 AM 3 hrs 07 mins 71.24 km
67 Evening Ride
15th June, 2017 6:58 PM 15th June, 2017 11:34 PM 4 hrs 35 mins 80.9 km
66 Morning Ride
15th June, 2017 6:15 AM 15th June, 2017 8:47 AM 2 hrs 31 mins 61.26 km
65 Evening Ride
14th June, 2017 6:49 PM 14th June, 2017 10:53 PM 4 hrs 03 mins 82.29 km
64 Morning Ride
14th June, 2017 6:29 AM 14th June, 2017 8:36 AM 2 hrs 06 mins 54.63 km
63 Evening Ride
13th June, 2017 7:10 PM 13th June, 2017 10:17 PM 3 hrs 06 mins 61.01 km
62 Morning Ride
13th June, 2017 5:59 AM 13th June, 2017 8:49 AM 2 hrs 49 mins 63.05 km
61 Evening Ride
12th June, 2017 7:03 PM 12th June, 2017 11:02 PM 3 hrs 58 mins 80.42 km
60 Morning Ride
12th June, 2017 6:36 AM 12th June, 2017 8:36 AM 2 hrs 00 mins 50.45 km
59 Afternoon Ride
11th June, 2017 5:14 PM 11th June, 2017 8:08 PM 2 hrs 53 mins 47.61 km
58 Recovery & Makan ride
11th June, 2017 10:51 AM 11th June, 2017 3:59 PM 5 hrs 08 mins 71.23 km
57 Morning Ride
10th June, 2017 5:00 AM 11th June, 2017 1:47 AM 20 hrs 46 mins 302.02 km
56 Evening Ride
9th June, 2017 8:35 PM 9th June, 2017 9:28 PM 0 hrs 52 mins 22.89 km
55 Evening Ride
9th June, 2017 7:06 PM 9th June, 2017 8:08 PM 1 hrs 01 mins 26.44 km
54 Morning Ride
9th June, 2017 5:24 AM 9th June, 2017 8:43 AM 3 hrs 18 mins 76.87 km
53 Evening Ride
8th June, 2017 6:58 PM 8th June, 2017 10:31 PM 3 hrs 32 mins 71.11 km
52 Morning Ride
8th June, 2017 5:32 AM 8th June, 2017 8:30 AM 2 hrs 58 mins 72.04 km
51 Afternoon Ride
7th June, 2017 3:05 PM 7th June, 2017 6:30 PM 3 hrs 25 mins 31.13 km
50 Morning Ride
7th June, 2017 7:23 AM 7th June, 2017 9:41 AM 2 hrs 18 mins 33.54 km
49 Evening Ride
6th June, 2017 8:27 PM 6th June, 2017 11:34 PM 3 hrs 06 mins 63.22 km
48 Morning Ride
6th June, 2017 6:34 AM 6th June, 2017 8:31 AM 1 hrs 57 mins 42.06 km
47 Evening Ride
5th June, 2017 7:05 PM 5th June, 2017 10:37 PM 3 hrs 32 mins 53.32 km
46 Morning Ride
5th June, 2017 6:25 AM 5th June, 2017 8:36 AM 2 hrs 10 mins 50.4 km
45 Evening Ride
4th June, 2017 8:19 PM 4th June, 2017 9:37 PM 1 hrs 17 mins 33.9 km
44 Morning Ride
4th June, 2017 6:24 AM 4th June, 2017 12:17 PM 5 hrs 52 mins 111.12 km
43 Afternoon Ride
3rd June, 2017 5:33 PM 3rd June, 2017 11:03 PM 5 hrs 30 mins 101.67 km
42 Morning Ride
3rd June, 2017 8:10 AM 3rd June, 2017 1:58 PM 5 hrs 47 mins 100.85 km
41 Evening Ride
2nd June, 2017 6:54 PM 2nd June, 2017 8:27 PM 1 hrs 33 mins 22.64 km
40 Morning Ride
2nd June, 2017 5:43 AM 2nd June, 2017 8:34 AM 2 hrs 51 mins 62.82 km
39 Evening Ride
1st June, 2017 6:57 PM 1st June, 2017 11:10 PM 4 hrs 13 mins 53.05 km
38 Morning Ride
1st June, 2017 5:21 AM 1st June, 2017 8:48 AM 3 hrs 26 mins 71.84 km
37 Evening Ride
31st May, 2017 6:56 PM 31st May, 2017 8:07 PM 1 hrs 10 mins 20.87 km
36 Morning Ride
31st May, 2017 7:22 AM 31st May, 2017 8:33 AM 1 hrs 11 mins 20.19 km
35 Night Ride
30th May, 2017 9:02 PM 30th May, 2017 11:30 PM 2 hrs 27 mins 57.12 km
34 Morning Ride
30th May, 2017 4:27 AM 30th May, 2017 6:51 AM 2 hrs 23 mins 34.72 km
33 Morning Ride
28th May, 2017 5:11 AM 28th May, 2017 11:12 AM 6 hrs 00 mins 109.56 km
32 Evening Ride
27th May, 2017 7:47 PM 27th May, 2017 11:09 PM 3 hrs 21 mins 63.92 km
31 Afternoon Ride
27th May, 2017 4:17 PM 27th May, 2017 4:52 PM 0 hrs 35 mins 15.39 km
30 Lunch Ride
27th May, 2017 12:28 PM 27th May, 2017 1:15 PM 0 hrs 47 mins 16.41 km
29 Morning Ride
27th May, 2017 6:15 AM 27th May, 2017 10:43 AM 4 hrs 27 mins 106.1 km
28 Evening Ride
26th May, 2017 7:56 PM 26th May, 2017 9:05 PM 1 hrs 09 mins 20.45 km
27 Morning Ride
26th May, 2017 5:59 AM 26th May, 2017 8:34 AM 2 hrs 35 mins 51.57 km
26 Evening Ride
25th May, 2017 6:55 PM 25th May, 2017 11:08 PM 4 hrs 13 mins 57.36 km
25 Morning Ride
25th May, 2017 6:24 AM 25th May, 2017 8:39 AM 2 hrs 14 mins 51.24 km
24 #togo517 1??5??1??7??km????????Elite finisher Complete ?????????
24th May, 2017 8:40 PM 24th May, 2017 10:31 PM 1 hrs 51 mins 42.49 km
23 Afternoon Ride
24th May, 2017 5:23 PM 24th May, 2017 7:18 PM 1 hrs 55 mins 32.13 km
22 Morning Ride
24th May, 2017 8:59 AM 24th May, 2017 9:27 AM 0 hrs 28 mins 7.67 km
21 Night Ride
23rd May, 2017 9:15 PM 24th May, 2017 12:51 AM 3 hrs 36 mins 52.95 km
20 Evening Ride
23rd May, 2017 6:53 PM 23rd May, 2017 8:13 PM 1 hrs 19 mins 21.74 km
19 Morning Ride
23rd May, 2017 4:37 AM 23rd May, 2017 8:48 AM 4 hrs 11 mins 101.55 km
18 Evening Ride
22nd May, 2017 8:26 PM 22nd May, 2017 10:34 PM 2 hrs 08 mins 52.63 km
17 Morning Ride
22nd May, 2017 4:59 AM 22nd May, 2017 7:10 AM 2 hrs 11 mins 55.24 km
16 Afternoon Ride
20th May, 2017 1:00 PM 20th May, 2017 11:45 PM 10 hrs 44 mins 121.74 km
15 Morning Ride
20th May, 2017 4:06 AM 20th May, 2017 10:17 AM 6 hrs 11 mins 108.38 km
14 Evening Ride
19th May, 2017 8:12 PM 19th May, 2017 9:05 PM 0 hrs 52 mins 22.37 km
13 Evening Ride
19th May, 2017 6:46 PM 19th May, 2017 7:43 PM 0 hrs 56 mins 20.67 km
12 Morning Ride
19th May, 2017 6:38 AM 19th May, 2017 8:39 AM 2 hrs 01 mins 50.51 km
11 Evening Ride
18th May, 2017 7:14 PM 18th May, 2017 10:41 PM 3 hrs 27 mins 63.69 km
10 Morning Ride
18th May, 2017 6:46 AM 18th May, 2017 8:33 AM 1 hrs 46 mins 41.17 km
9 Evening Ride
17th May, 2017 8:44 PM 17th May, 2017 11:23 PM 2 hrs 38 mins 53.3 km
8 Evening Ride
17th May, 2017 6:51 PM 17th May, 2017 7:48 PM 0 hrs 56 mins 19.23 km
7 Morning Ride
17th May, 2017 6:18 AM 17th May, 2017 8:38 AM 2 hrs 19 mins 51.54 km
6 Evening Ride
16th May, 2017 6:56 PM 16th May, 2017 11:34 PM 4 hrs 38 mins 83.93 km
5 Morning Ride
16th May, 2017 6:06 AM 16th May, 2017 8:40 AM 2 hrs 33 mins 52.77 km
4 Evening Ride
15th May, 2017 7:03 PM 15th May, 2017 11:00 PM 3 hrs 56 mins 76.06 km
3 Morning Ride
15th May, 2017 5:57 AM 15th May, 2017 8:12 AM 2 hrs 14 mins 48.92 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 5:52 AM 14th May, 2017 12:09 PM 6 hrs 16 mins 92.87 km
1 Giro D'Singapura???
13th May, 2017 3:23 AM 13th May, 2017 9:10 PM 17 hrs 47 mins 249.61 km
Total Distance: 4801.81 km Total Hours: 267 hrs 13 mins

No ads yet.

bakashi is not following anyone yet...

Chat bakashi