soyammmilk's Profile

Singapore
Joined 17th Jul 2016
Positive 1 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to soyammmilk?

Give him kudos!

Will deal with again.

Conceptx

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 274

Rode 1121.65 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 352

Rode 830.01 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 293

Rode 570.16 km

“ Great warm up challenge to prepare for the next 2 challenges! Good job to t... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

4
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
26 Last stretch, pull to the finish
5th November, 2017 6:01 PM 5th November, 2017 10:38 PM 4 hrs 37 mins 62.26 km
25 Sleepless In Seletar
4th November, 2017 9:57 PM 5th November, 2017 4:52 AM 6 hrs 54 mins 95.54 km
24 SA
2nd November, 2017 6:46 PM 2nd November, 2017 10:50 PM 4 hrs 03 mins 65.3 km
23 TMCR. Again.
1st November, 2017 6:36 PM 1st November, 2017 11:11 PM 4 hrs 34 mins 55.43 km
22 TMCR
31st October, 2017 6:20 PM 31st October, 2017 10:17 PM 3 hrs 56 mins 68.53 km
21 SA
29th October, 2017 6:15 PM 29th October, 2017 10:13 PM 3 hrs 58 mins 57.72 km
20 Eastern Ride
29th October, 2017 4:21 AM 29th October, 2017 9:58 AM 5 hrs 36 mins 72.49 km
19 SA
26th October, 2017 7:28 PM 26th October, 2017 10:26 PM 2 hrs 58 mins 49.61 km
18 SA Ride Part B Solo
22nd October, 2017 7:12 PM 22nd October, 2017 10:29 PM 3 hrs 16 mins 43.84 km
17 SA Ride W Le Missus Part A
22nd October, 2017 5:42 AM 22nd October, 2017 10:53 AM 5 hrs 10 mins 49.84 km
16 Deepavali PH Ride Part 2
18th October, 2017 3:21 PM 18th October, 2017 7:16 PM 3 hrs 54 mins 33.48 km
15 Deepavali PH Ride Part 1
18th October, 2017 9:39 AM 18th October, 2017 12:33 PM 2 hrs 54 mins 34.65 km
14 Mandai
12th October, 2017 10:57 AM 12th October, 2017 11:08 AM 0 hrs 10 mins 1.93 km
13 SA
11th October, 2017 7:25 PM 11th October, 2017 10:22 PM 2 hrs 57 mins 44.74 km
12 SA
9th October, 2017 8:35 PM 9th October, 2017 9:52 PM 1 hrs 17 mins 21 km
11 ECP
8th October, 2017 10:15 AM 8th October, 2017 2:00 PM 3 hrs 44 mins 22.9 km
10 SA Ride
4th October, 2017 8:10 PM 4th October, 2017 9:38 PM 1 hrs 27 mins 31.1 km
9 Mobike Round 2 - Burn Chicken Wing calories!
24th September, 2017 6:09 PM 24th September, 2017 6:29 PM 0 hrs 20 mins 4.64 km
8 Mobike Round 1 - to get drinks!
24th September, 2017 4:19 PM 24th September, 2017 4:38 PM 0 hrs 18 mins 2.52 km
7 LP1 Mission Phase 2 Complete!
24th September, 2017 6:54 AM 24th September, 2017 11:05 AM 4 hrs 10 mins 60.43 km
6 LP1 Mission Phase 1 Complete!
24th September, 2017 3:09 AM 24th September, 2017 6:49 AM 3 hrs 39 mins 61.59 km
5 SA
21st September, 2017 7:15 PM 21st September, 2017 10:27 PM 3 hrs 11 mins 55.55 km
4 Obike for dinner! Really wana throw bike!
14th September, 2017 6:21 PM 14th September, 2017 6:45 PM 0 hrs 23 mins 1.18 km
3 b2w
13th September, 2017 6:37 AM 13th September, 2017 7:27 AM 0 hrs 50 mins 9.11 km
2 b2h
12th September, 2017 6:23 PM 12th September, 2017 10:27 PM 4 hrs 03 mins 54.98 km
1 Togo1117 Challenge Wet Wet Wet!
10th September, 2017 4:35 PM 10th September, 2017 9:08 PM 4 hrs 32 mins 61.3 km
Total Distance: 1121.66 km Total Hours: 82 hrs 51 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
20 Evening Ride
3rd September, 2017 6:02 PM 3rd September, 2017 10:07 PM 4 hrs 05 mins 48.69 km
19 Morning Ride
1st September, 2017 7:24 AM 1st September, 2017 1:37 PM 6 hrs 12 mins 66.18 km
18 715.1/817km Togo817 Challenge
31st August, 2017 7:50 PM 31st August, 2017 10:41 PM 2 hrs 51 mins 47.25 km
17 Evening Ride
29th August, 2017 7:49 PM 29th August, 2017 10:35 PM 2 hrs 45 mins 47.67 km
16 Evening Ride
27th August, 2017 7:09 PM 27th August, 2017 9:37 PM 2 hrs 28 mins 32.12 km
15 Evening Ride
20th August, 2017 6:38 PM 20th August, 2017 9:56 PM 3 hrs 18 mins 31.3 km
14 Evening Ride
7th August, 2017 6:19 PM 7th August, 2017 8:34 PM 2 hrs 15 mins 23.37 km
13 Morning Ride
7th August, 2017 6:42 AM 7th August, 2017 8:04 AM 1 hrs 22 mins 9.54 km
12 Night Ride
6th August, 2017 9:04 PM 6th August, 2017 10:12 PM 1 hrs 08 mins 14.59 km
11 Evening Ride
2nd August, 2017 7:23 PM 2nd August, 2017 11:00 PM 3 hrs 37 mins 63.93 km
10 Evening Ride
1st August, 2017 7:48 PM 1st August, 2017 11:49 PM 4 hrs 00 mins 49.95 km
9 Evening Ride
31st July, 2017 7:56 PM 31st July, 2017 11:14 PM 3 hrs 17 mins 43.93 km
8 Evening Ride
24th July, 2017 7:11 PM 24th July, 2017 11:26 PM 4 hrs 14 mins 68.3 km
7 Morning Ride
23rd July, 2017 6:37 AM 23rd July, 2017 1:55 PM 7 hrs 18 mins 100.82 km
6 817km Togo817 Challenge Leisure ride for dinner and test new shoes! Part B
22nd July, 2017 9:39 PM 22nd July, 2017 10:23 PM 0 hrs 43 mins 11.83 km
5 Evening Ride A
22nd July, 2017 6:49 PM 22nd July, 2017 7:34 PM 0 hrs 44 mins 9.97 km
4 Night Ride
20th July, 2017 9:59 PM 20th July, 2017 11:06 PM 1 hrs 06 mins 23.65 km
3 Evening Ride
17th July, 2017 7:13 PM 17th July, 2017 11:43 PM 4 hrs 30 mins 68.91 km
2 Afternoon Ride
16th July, 2017 4:14 PM 16th July, 2017 8:40 PM 4 hrs 26 mins 36.45 km
1 31.5/817 Togo817 Challenge-Struggling with a runny nose!
15th July, 2017 8:52 PM 15th July, 2017 10:33 PM 1 hrs 40 mins 31.58 km
Total Distance: 830.03 km Total Hours: 62 hrs 50 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
13 570.15km/517km Morning Prata Ride Togo517 Challenge Clear!
11th June, 2017 7:48 AM 11th June, 2017 12:22 PM 4 hrs 34 mins 57.51 km
12 512.57km/517km Leisure Ride to Seletar Aerospace Togo517 Challenge
8th June, 2017 8:30 PM 8th June, 2017 11:26 PM 2 hrs 56 mins 43.28 km
11 469.28km/517km Test Ride Bike Togo517 Challenge
7th June, 2017 8:14 PM 7th June, 2017 10:01 PM 1 hrs 46 mins 16.29 km
10 453.02km/517km Blast To ECP w Le Missus Togo517 Challenge
4th June, 2017 4:39 PM 4th June, 2017 9:53 PM 5 hrs 13 mins 73.85 km
9 379.13km/517km Timed Ride w Le Missus Togo517 Challenge
30th May, 2017 8:28 PM 30th May, 2017 10:15 PM 1 hrs 47 mins 32.39 km
8 346.7/517km Old Home Turf Ride w Le Bro! Togo517 Challenge
28th May, 2017 5:35 AM 28th May, 2017 2:49 PM 9 hrs 14 mins 80.35 km
7 266.4/517km Ride to Seletar Airport w Le Missus Togo517 Challenge
25th May, 2017 7:18 PM 25th May, 2017 11:04 PM 3 hrs 45 mins 53.21 km
6 213.2km/517km Ride with Le Missus to Seletar Aerospace Togo517 Challenge
22nd May, 2017 8:15 PM 22nd May, 2017 11:11 PM 2 hrs 56 mins 44.37 km
5 Evening Ride
18th May, 2017 8:32 PM 18th May, 2017 10:19 PM 1 hrs 47 mins 23.28 km
4 145.6km/517km Ride to Suntec for Choir Practice Togo517 Challenge
17th May, 2017 6:09 PM 18th May, 2017 12:06 AM 5 hrs 57 mins 60.02 km
3 85.5km/517km Ride to NSRCC Part B Togo517 Challenge
14th May, 2017 7:32 PM 14th May, 2017 9:23 PM 1 hrs 50 mins 24.21 km
2 61.3km/517km Ride to NSRCC Part A Togo517 Challenge
14th May, 2017 4:12 PM 14th May, 2017 5:48 PM 1 hrs 36 mins 24.37 km
1 37km/517km Togo517 Challenge!
13th May, 2017 10:12 PM 14th May, 2017 12:02 AM 1 hrs 50 mins 37.03 km
Total Distance: 570.16 km Total Hours: 46 hrs 1 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow soyammmilk

soyammmilk is not following anyone yet...

Chat soyammmilk