ChroniclesOLife's Profile

Singapore
Joined 11th Jun 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to ChroniclesOLife?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 70

Rode 2035.91 km

“ Had a great time riding with kakis! ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

4
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
89 Lunch Ride
3rd September, 2017 12:55 PM 3rd September, 2017 7:34 PM 6 hrs 38 mins 35.66 km
88 Bye-bye 2017
3rd September, 2017 10:57 AM 3rd September, 2017 12:44 PM 1 hrs 46 mins 6.28 km
87 Night Ride
2nd September, 2017 9:02 PM 3rd September, 2017 2:52 AM 5 hrs 50 mins 53.83 km
86 Lunch Ride
2nd September, 2017 11:24 AM 2nd September, 2017 8:24 PM 8 hrs 59 mins 32.17 km
85 Evening Ride
1st September, 2017 8:53 PM 2nd September, 2017 2:17 AM 5 hrs 23 mins 51.68 km
84 Morning Ride
1st September, 2017 9:56 AM 1st September, 2017 8:14 PM 10 hrs 18 mins 27.77 km
83 Morning Ride
31st August, 2017 7:46 AM 31st August, 2017 5:37 PM 9 hrs 50 mins 101.09 km
82 Lunch Ride
30th August, 2017 11:50 AM 30th August, 2017 8:03 PM 8 hrs 13 mins 36.93 km
81 Lunch Ride
29th August, 2017 11:23 AM 29th August, 2017 8:44 PM 9 hrs 21 mins 44.28 km
80 Lunch Ride
28th August, 2017 11:14 AM 28th August, 2017 8:30 PM 9 hrs 16 mins 34.57 km
79 Afternoon Ride
27th August, 2017 5:12 PM 27th August, 2017 9:49 PM 4 hrs 36 mins 29.35 km
78 Conditioning loops
27th August, 2017 11:13 AM 27th August, 2017 4:28 PM 5 hrs 14 mins 54.87 km
77 Lunch Ride
26th August, 2017 11:53 AM 26th August, 2017 9:22 PM 9 hrs 29 mins 33.09 km
76 RKS ride to circuit road market
25th August, 2017 9:30 PM 26th August, 2017 12:57 AM 3 hrs 26 mins 22.9 km
75 Afternoon Ride
25th August, 2017 4:31 PM 25th August, 2017 9:06 PM 4 hrs 34 mins 9.77 km
74 Lunch Ride
24th August, 2017 11:31 AM 24th August, 2017 8:24 PM 8 hrs 53 mins 33.76 km
73 Lunch Ride
23rd August, 2017 11:43 AM 23rd August, 2017 8:17 PM 8 hrs 33 mins 31.42 km
72 Afternoon Ride
22nd August, 2017 5:13 PM 22nd August, 2017 8:57 PM 3 hrs 44 mins 6.18 km
71 Lunch Ride
22nd August, 2017 11:45 AM 22nd August, 2017 4:33 PM 4 hrs 48 mins 21.37 km
70 Afternoon Ride
20th August, 2017 5:52 PM 20th August, 2017 9:11 PM 3 hrs 18 mins 21.36 km
69 Morning Ride
20th August, 2017 10:56 AM 20th August, 2017 2:38 PM 3 hrs 41 mins 16.18 km
68 Lunch Ride
19th August, 2017 11:48 AM 19th August, 2017 8:36 PM 8 hrs 48 mins 33.98 km
67 Morning ride
19th August, 2017 6:01 AM 19th August, 2017 10:48 AM 4 hrs 47 mins 47.66 km
66 Lunch Ride
17th August, 2017 11:10 AM 17th August, 2017 8:51 PM 9 hrs 40 mins 29.79 km
65 Afternoon Ride
16th August, 2017 3:43 PM 16th August, 2017 8:53 PM 5 hrs 09 mins 16.3 km
64 Lunch Ride
16th August, 2017 11:41 AM 16th August, 2017 3:42 PM 4 hrs 01 mins 10.54 km
63 Night Ride
15th August, 2017 9:13 PM 15th August, 2017 9:35 PM 0 hrs 22 mins 2.3 km
62 Afternoon Ride
15th August, 2017 4:56 PM 15th August, 2017 8:49 PM 3 hrs 52 mins 12.34 km
61 Afternoon Ride
14th August, 2017 5:35 PM 14th August, 2017 8:49 PM 3 hrs 14 mins 11.88 km
60 Lunch Ride
14th August, 2017 11:40 AM 14th August, 2017 4:58 PM 5 hrs 17 mins 11.62 km
59 Evening Ride
13th August, 2017 7:47 PM 13th August, 2017 8:20 PM 0 hrs 32 mins 3.15 km
58 Afternoon Ride
13th August, 2017 6:01 PM 13th August, 2017 7:28 PM 1 hrs 26 mins 5.9 km
57 Afternoon Ride
13th August, 2017 5:18 PM 13th August, 2017 5:51 PM 0 hrs 33 mins 2.85 km
56 Lunch Ride
13th August, 2017 12:46 PM 13th August, 2017 4:32 PM 3 hrs 45 mins 20.83 km
55 RKS ride to ECP
12th August, 2017 8:41 PM 13th August, 2017 2:10 AM 5 hrs 28 mins 41.41 km
54 Afternoon Ride
12th August, 2017 2:27 PM 12th August, 2017 8:24 PM 5 hrs 57 mins 19.95 km
53 Lunch Ride
12th August, 2017 11:22 AM 12th August, 2017 2:11 PM 2 hrs 49 mins 9 km
52 Evening Ride
11th August, 2017 7:53 PM 11th August, 2017 9:46 PM 1 hrs 53 mins 13.83 km
51 Afternoon Ride
11th August, 2017 5:04 PM 11th August, 2017 7:35 PM 2 hrs 30 mins 7.28 km
50 Afternoon Ride
10th August, 2017 5:13 PM 10th August, 2017 10:06 PM 4 hrs 52 mins 19.64 km
49 Afternoon Ride
9th August, 2017 5:34 PM 9th August, 2017 8:39 PM 3 hrs 04 mins 19.49 km
48 Lunch Ride
9th August, 2017 11:57 AM 9th August, 2017 5:31 PM 5 hrs 33 mins 30.15 km
47 Mandai ride in a drizzle
9th August, 2017 6:20 AM 9th August, 2017 10:15 AM 3 hrs 54 mins 42.97 km
46 Afternoon Ride
8th August, 2017 5:09 PM 8th August, 2017 9:41 PM 4 hrs 32 mins 20.45 km
45 Afternoon Ride
7th August, 2017 4:13 PM 7th August, 2017 9:06 PM 4 hrs 53 mins 24.92 km
44 Lunch Ride
7th August, 2017 11:47 AM 7th August, 2017 4:13 PM 4 hrs 25 mins 24.26 km
43 Evening Ride
6th August, 2017 7:36 PM 6th August, 2017 10:49 PM 3 hrs 12 mins 13.97 km
42 Afternoon Ride
6th August, 2017 5:07 PM 6th August, 2017 7:37 PM 2 hrs 30 mins 15.9 km
41 Bye bye 817
6th August, 2017 12:11 PM 6th August, 2017 12:49 PM 0 hrs 38 mins 6.69 km
40 Morning Ride
6th August, 2017 9:51 AM 6th August, 2017 11:15 AM 1 hrs 24 mins 17.83 km
39 Evening Ride
5th August, 2017 6:33 PM 5th August, 2017 9:21 PM 2 hrs 47 mins 13.92 km
38 Afternoon Ride
5th August, 2017 5:54 PM 5th August, 2017 6:33 PM 0 hrs 38 mins 2.07 km
37 Lunch Ride
5th August, 2017 11:28 AM 5th August, 2017 5:31 PM 6 hrs 02 mins 40.32 km
36 Afternoon Ride
4th August, 2017 5:12 PM 4th August, 2017 9:49 PM 4 hrs 37 mins 24.83 km
35 Lunch Ride
3rd August, 2017 11:00 AM 3rd August, 2017 9:06 PM 10 hrs 06 mins 22.39 km
34 Afternoon Ride
1st August, 2017 5:05 PM 1st August, 2017 9:25 PM 4 hrs 20 mins 16.79 km
33 Lunch Ride
1st August, 2017 11:39 AM 1st August, 2017 4:52 PM 5 hrs 12 mins 20.44 km
32 Afternoon Ride
31st July, 2017 4:54 PM 31st July, 2017 9:30 PM 4 hrs 36 mins 19.55 km
31 Lunch Ride
31st July, 2017 11:13 AM 31st July, 2017 3:17 PM 4 hrs 04 mins 14.92 km
30 Evening Ride
30th July, 2017 6:35 PM 30th July, 2017 8:31 PM 1 hrs 56 mins 7.11 km
29 Afternoon Ride
30th July, 2017 5:20 PM 30th July, 2017 6:37 PM 1 hrs 16 mins 6.66 km
28 Morning Ride
30th July, 2017 10:53 AM 30th July, 2017 4:53 PM 5 hrs 59 mins 25.19 km
27 Afternoon Ride
29th July, 2017 5:36 PM 29th July, 2017 8:45 PM 3 hrs 09 mins 17.11 km
26 Lunch Ride
29th July, 2017 11:07 AM 29th July, 2017 5:20 PM 6 hrs 12 mins 27.89 km
25 Afternoon Ride
28th July, 2017 5:17 PM 28th July, 2017 9:36 PM 4 hrs 18 mins 15.42 km
24 Lunch Ride
28th July, 2017 11:06 AM 28th July, 2017 4:23 PM 5 hrs 17 mins 22.93 km
23 Afternoon Ride
27th July, 2017 4:14 PM 27th July, 2017 8:57 PM 4 hrs 43 mins 15.94 km
22 Lunch Ride
27th July, 2017 11:10 AM 27th July, 2017 3:58 PM 4 hrs 48 mins 15.9 km
21 Evening Ride
25th July, 2017 6:49 PM 25th July, 2017 9:17 PM 2 hrs 28 mins 8.51 km
20 Morning Ride
25th July, 2017 10:58 AM 25th July, 2017 6:26 PM 7 hrs 27 mins 14.4 km
19 Afternoon Ride
24th July, 2017 5:24 PM 24th July, 2017 8:54 PM 3 hrs 30 mins 10.05 km
18 Lunch Ride
24th July, 2017 11:37 AM 24th July, 2017 4:42 PM 5 hrs 05 mins 16.13 km
17 Afternoon Ride
23rd July, 2017 4:01 PM 23rd July, 2017 9:10 PM 5 hrs 08 mins 24.15 km
16 Lunch Ride
23rd July, 2017 11:05 AM 23rd July, 2017 3:52 PM 4 hrs 46 mins 26.45 km
15 Itchy legs
23rd July, 2017 12:07 AM 23rd July, 2017 3:38 AM 3 hrs 30 mins 40.42 km
14 RKS ride to changi village
22nd July, 2017 9:20 PM 22nd July, 2017 11:51 PM 2 hrs 30 mins 24.39 km
13 Morning Ride
22nd July, 2017 10:58 AM 22nd July, 2017 3:57 PM 4 hrs 59 mins 22.43 km
12 Ride to MBS
21st July, 2017 6:47 AM 21st July, 2017 3:13 PM 8 hrs 25 mins 96.53 km
11 Afternoon Ride
20th July, 2017 3:24 PM 20th July, 2017 8:56 PM 5 hrs 32 mins 16.07 km
10 Lunch Ride
20th July, 2017 11:02 AM 20th July, 2017 2:53 PM 3 hrs 50 mins 11.47 km
9 Night Ride
19th July, 2017 9:21 PM 20th July, 2017 12:41 AM 3 hrs 19 mins 43.63 km
8 Afternoon Ride
19th July, 2017 5:48 PM 19th July, 2017 8:41 PM 2 hrs 53 mins 9.61 km
7 Lunch Ride
19th July, 2017 11:01 AM 19th July, 2017 3:31 PM 4 hrs 30 mins 9.18 km
6 Panda cyclists COD Drop
18th July, 2017 9:04 PM 18th July, 2017 11:13 PM 2 hrs 09 mins 23.17 km
5 Afternoon Ride
18th July, 2017 4:45 PM 18th July, 2017 8:42 PM 3 hrs 57 mins 10.54 km
4 Lunch Ride
18th July, 2017 11:29 AM 18th July, 2017 3:36 PM 4 hrs 06 mins 13.47 km
3 Night Ride
17th July, 2017 10:18 PM 18th July, 2017 1:27 AM 3 hrs 09 mins 23.11 km
2 Afternoon Ride
17th July, 2017 3:55 PM 17th July, 2017 8:14 PM 4 hrs 19 mins 10.2 km
1 Lunch Ride
17th July, 2017 12:37 PM 17th July, 2017 3:33 PM 2 hrs 55 mins 11.25 km
Total Distance: 2035.93 km Total Hours: 413 hrs 17 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow ChroniclesOLife

ChroniclesOLife is not following anyone yet...

Chat ChroniclesOLife