JX Goh's Profile

Singapore
Joined 5th Jun 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to JX Goh?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 43

Rode 2579.44 km

“ 1/2 through the challenge I had a crash and my bike frame broke. Thankfully... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 60

Rode 1540.44 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 293

Rode 1101.45 km

“ 1st time joining this challenge. Made me go cycle during my free time to co... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
118 Night Ride
5th November, 2017 9:17 PM 5th November, 2017 9:47 PM 0 hrs 30 mins 10.03 km
117 Morning Ride
4th November, 2017 8:44 AM 4th November, 2017 3:12 PM 6 hrs 28 mins 70.48 km
116 Evening Ride to Cameron highland pick up point
3rd November, 2017 6:41 PM 3rd November, 2017 8:13 PM 1 hrs 32 mins 18.43 km
115 Lunch ride
3rd November, 2017 1:40 PM 3rd November, 2017 2:48 PM 1 hrs 08 mins 8.19 km
114 B2W
3rd November, 2017 8:17 AM 3rd November, 2017 8:38 AM 0 hrs 21 mins 5.21 km
113 Foldie commute ride
2nd November, 2017 8:34 PM 2nd November, 2017 8:47 PM 0 hrs 12 mins 2.96 km
112 Ride to dinner
2nd November, 2017 7:51 PM 2nd November, 2017 8:04 PM 0 hrs 12 mins 2.69 km
111 B2W
2nd November, 2017 8:25 AM 2nd November, 2017 8:42 AM 0 hrs 16 mins 4.84 km
110 Evening Ride
1st November, 2017 8:11 PM 1st November, 2017 11:59 PM 3 hrs 48 mins 72.36 km
109 Foldie commute ride
1st November, 2017 7:22 PM 1st November, 2017 7:39 PM 0 hrs 17 mins 4.97 km
108 B2W
1st November, 2017 8:21 AM 1st November, 2017 8:41 AM 0 hrs 19 mins 5.09 km
107 Evening Ride
31st October, 2017 8:32 PM 31st October, 2017 11:25 PM 2 hrs 52 mins 71.93 km
106 Obike commute ride
31st October, 2017 7:14 PM 31st October, 2017 7:43 PM 0 hrs 29 mins 3.11 km
105 Obike ride to dinner
31st October, 2017 6:40 PM 31st October, 2017 6:54 PM 0 hrs 13 mins 2.59 km
104 B2W
30th October, 2017 8:20 AM 30th October, 2017 8:39 AM 0 hrs 18 mins 4.93 km
103 Night Ride
29th October, 2017 9:01 PM 29th October, 2017 11:26 PM 2 hrs 25 mins 60.05 km
102 Foldie PCN ride
29th October, 2017 7:10 PM 29th October, 2017 7:38 PM 0 hrs 27 mins 4.55 km
101 Foldie Ride to dinner
29th October, 2017 5:42 PM 29th October, 2017 6:15 PM 0 hrs 32 mins 4.73 km
100 Ride to dinner. Lucky still got food to eat
27th October, 2017 8:37 PM 27th October, 2017 9:05 PM 0 hrs 28 mins 5.64 km
99 B2W
27th October, 2017 8:30 AM 27th October, 2017 8:47 AM 0 hrs 17 mins 4.86 km
98 Night Ride
26th October, 2017 9:29 PM 26th October, 2017 11:48 PM 2 hrs 18 mins 51.3 km
97 Foldie commute ride
26th October, 2017 7:47 PM 26th October, 2017 8:16 PM 0 hrs 29 mins 5.32 km
96 B2W
26th October, 2017 8:26 AM 26th October, 2017 8:43 AM 0 hrs 16 mins 4.88 km
95 Foldie commute ride
25th October, 2017 10:34 PM 25th October, 2017 10:48 PM 0 hrs 13 mins 3.28 km
94 Foldie PCN ride
25th October, 2017 7:54 PM 25th October, 2017 8:11 PM 0 hrs 16 mins 4.2 km
93 Ride to dinner
25th October, 2017 7:08 PM 25th October, 2017 7:21 PM 0 hrs 13 mins 2.67 km
92 B2W
25th October, 2017 8:22 AM 25th October, 2017 8:40 AM 0 hrs 18 mins 4.97 km
91 Evening Ride
24th October, 2017 7:51 PM 24th October, 2017 11:41 PM 3 hrs 50 mins 66.99 km
90 Evening Ride
23rd October, 2017 8:55 PM 23rd October, 2017 11:33 PM 2 hrs 37 mins 56.69 km
89 Obike to work
23rd October, 2017 8:12 AM 23rd October, 2017 8:38 AM 0 hrs 26 mins 5.73 km
88 Obike ride to mrt
22nd October, 2017 8:24 PM 22nd October, 2017 8:32 PM 0 hrs 07 mins 1.01 km
87 Obike ride to dinner
22nd October, 2017 5:52 PM 22nd October, 2017 6:16 PM 0 hrs 23 mins 3.51 km
86 Morning Ride cut short by thunderstorms
22nd October, 2017 9:05 AM 22nd October, 2017 9:52 AM 0 hrs 46 mins 17.82 km
85 Evening Ride
21st October, 2017 7:44 PM 21st October, 2017 9:06 PM 1 hrs 21 mins 31.61 km
84 Afternoon Ride
21st October, 2017 1:13 PM 21st October, 2017 6:49 PM 5 hrs 36 mins 72.06 km
83 Morning Ride
21st October, 2017 9:20 AM 21st October, 2017 9:56 AM 0 hrs 36 mins 12.37 km
82 Morning Ride
21st October, 2017 5:55 AM 21st October, 2017 8:42 AM 2 hrs 46 mins 56.23 km
81 Evening commute ride
20th October, 2017 9:27 PM 20th October, 2017 9:41 PM 0 hrs 13 mins 2.63 km
80 Ride to dinner
20th October, 2017 8:31 PM 20th October, 2017 8:45 PM 0 hrs 14 mins 2.49 km
79 B2W
20th October, 2017 8:23 AM 20th October, 2017 8:38 AM 0 hrs 15 mins 5.01 km
78 Evening Ride
19th October, 2017 8:49 PM 19th October, 2017 11:45 PM 2 hrs 55 mins 73.5 km
77 Foldie commute ride
19th October, 2017 7:41 PM 19th October, 2017 7:59 PM 0 hrs 17 mins 4.92 km
76 B2W
19th October, 2017 8:23 AM 19th October, 2017 8:39 AM 0 hrs 16 mins 4.97 km
75 Obike ride
18th October, 2017 7:08 PM 18th October, 2017 7:16 PM 0 hrs 07 mins 1.17 km
74 Obike ride to mrt
18th October, 2017 8:47 AM 18th October, 2017 8:51 AM 0 hrs 04 mins 0.92 km
73 Morning Ride
18th October, 2017 5:53 AM 18th October, 2017 7:49 AM 1 hrs 56 mins 42.04 km
72 Short PCN ride
17th October, 2017 10:46 PM 17th October, 2017 11:02 PM 0 hrs 15 mins 2.51 km
71 Evening ride with market bike
17th October, 2017 6:52 PM 17th October, 2017 7:57 PM 1 hrs 04 mins 8.63 km
70 B2W. Strava never tracked the whole the route????????
16th October, 2017 8:22 AM 16th October, 2017 8:30 AM 0 hrs 08 mins 1.71 km
69 Evening Ride
15th October, 2017 8:23 PM 15th October, 2017 10:57 PM 2 hrs 34 mins 34.44 km
68 Foldie Afternoon Ride
15th October, 2017 3:29 PM 15th October, 2017 5:33 PM 2 hrs 03 mins 36.09 km
67 Ride to lunch
15th October, 2017 1:39 PM 15th October, 2017 1:50 PM 0 hrs 11 mins 2.41 km
66 PCN ride
15th October, 2017 10:02 AM 15th October, 2017 10:13 AM 0 hrs 10 mins 2.56 km
65 Afternoon Ride
14th October, 2017 5:18 PM 14th October, 2017 10:05 PM 4 hrs 46 mins 67.15 km
64 Foldie ride to Rodalink
14th October, 2017 2:36 PM 14th October, 2017 3:48 PM 1 hrs 12 mins 7.73 km
63 Ride to lunch
14th October, 2017 1:27 PM 14th October, 2017 1:41 PM 0 hrs 14 mins 3.39 km
62 Commute ride
13th October, 2017 9:02 PM 13th October, 2017 9:21 PM 0 hrs 18 mins 2.92 km
61 Activity
13th October, 2017 8:06 PM 14th October, 2017 1:10 AM 5 hrs 03 mins 123.72 km
60 Ride to dinner
13th October, 2017 7:31 PM 13th October, 2017 7:53 PM 0 hrs 21 mins 5.13 km
59 B2W
13th October, 2017 8:22 AM 13th October, 2017 8:42 AM 0 hrs 20 mins 4.77 km
58 Evening Ride
11th October, 2017 7:49 PM 11th October, 2017 11:00 PM 3 hrs 10 mins 67.66 km
57 Ride to dinner
11th October, 2017 6:12 PM 11th October, 2017 6:44 PM 0 hrs 32 mins 6.26 km
56 B2W
11th October, 2017 8:22 AM 11th October, 2017 8:40 AM 0 hrs 18 mins 4.93 km
55 Evening Ride
10th October, 2017 7:50 PM 10th October, 2017 11:00 PM 3 hrs 09 mins 71.16 km
54 Obike dinner ride
10th October, 2017 6:49 PM 10th October, 2017 7:29 PM 0 hrs 40 mins 5.54 km
53 Night Ride cut short by thunderstorms??????????????
9th October, 2017 9:39 PM 9th October, 2017 10:11 PM 0 hrs 32 mins 12.51 km
52 B2W
9th October, 2017 8:22 AM 9th October, 2017 8:40 AM 0 hrs 17 mins 4.99 km
51 Obike commute ride
8th October, 2017 2:56 PM 8th October, 2017 3:14 PM 0 hrs 17 mins 2.85 km
50 Commute ride to mrt
7th October, 2017 7:50 PM 7th October, 2017 7:58 PM 0 hrs 08 mins 1.96 km
49 Ride to dinner
7th October, 2017 6:17 PM 7th October, 2017 6:41 PM 0 hrs 23 mins 4.49 km
48 Morning Ride
7th October, 2017 6:02 AM 7th October, 2017 11:37 AM 5 hrs 35 mins 107 km
47 Rainy Foldie evening ride
6th October, 2017 7:41 PM 6th October, 2017 8:07 PM 0 hrs 26 mins 6.34 km
46 B2W
6th October, 2017 8:22 AM 6th October, 2017 8:40 AM 0 hrs 18 mins 4.99 km
45 cold wind blows Night Ride
5th October, 2017 9:05 PM 5th October, 2017 11:44 PM 2 hrs 38 mins 65.13 km
44 Obike commute ride home after dinner
5th October, 2017 7:49 PM 5th October, 2017 8:06 PM 0 hrs 16 mins 2.59 km
43 Obike ride to dinner
5th October, 2017 7:08 PM 5th October, 2017 7:21 PM 0 hrs 13 mins 2.63 km
42 B2W
5th October, 2017 8:21 AM 5th October, 2017 8:38 AM 0 hrs 17 mins 4.77 km
41 Short obike ride
4th October, 2017 8:45 PM 4th October, 2017 9:03 PM 0 hrs 17 mins 3.66 km
40 Night Ride
2nd October, 2017 9:07 PM 2nd October, 2017 11:41 PM 2 hrs 34 mins 60.1 km
39 B2W
2nd October, 2017 8:17 AM 2nd October, 2017 8:37 AM 0 hrs 19 mins 4.98 km
38 Evening Ride
30th September, 2017 6:55 PM 30th September, 2017 8:15 PM 1 hrs 20 mins 19.18 km
37 Ride to dinner
30th September, 2017 5:03 PM 30th September, 2017 5:21 PM 0 hrs 17 mins 4.22 km
36 Lunch Ride
30th September, 2017 12:42 PM 30th September, 2017 4:44 PM 4 hrs 01 mins 45.05 km
35 Ride to lunch
30th September, 2017 11:38 AM 30th September, 2017 11:49 AM 0 hrs 10 mins 2.22 km
34 Morning Ride
30th September, 2017 10:05 AM 30th September, 2017 10:46 AM 0 hrs 40 mins 13.89 km
33 Short foldie night ride
29th September, 2017 11:38 PM 29th September, 2017 11:54 PM 0 hrs 15 mins 4.57 km
32 Foldie night Ride
28th September, 2017 8:45 PM 28th September, 2017 10:44 PM 1 hrs 59 mins 41.44 km
31 Evening commute ride home after dinner
28th September, 2017 7:41 PM 28th September, 2017 7:53 PM 0 hrs 11 mins 2.87 km
30 Ride to dinner
28th September, 2017 7:07 PM 28th September, 2017 7:18 PM 0 hrs 11 mins 2.64 km
29 B2W
28th September, 2017 8:20 AM 28th September, 2017 8:38 AM 0 hrs 17 mins 4.62 km
28 Foldie Night Ride
27th September, 2017 9:06 PM 27th September, 2017 11:25 PM 2 hrs 18 mins 31.57 km
27 Evening commute ride
27th September, 2017 8:05 PM 27th September, 2017 8:23 PM 0 hrs 18 mins 4.87 km
26 Afternoon ride home
24th September, 2017 3:05 PM 24th September, 2017 5:18 PM 2 hrs 13 mins 33.33 km
25 Ride to restore 2017
24th September, 2017 6:37 AM 24th September, 2017 11:10 AM 4 hrs 33 mins 88.97 km
24 Morning Ride
24th September, 2017 5:18 AM 24th September, 2017 6:06 AM 0 hrs 47 mins 20.7 km
23 Evening Ride
23rd September, 2017 8:41 PM 23rd September, 2017 9:57 PM 1 hrs 16 mins 33.11 km
22 Commute ride home after dinner
22nd September, 2017 8:26 PM 22nd September, 2017 8:44 PM 0 hrs 17 mins 3.15 km
21 Dinner ride
22nd September, 2017 7:15 PM 22nd September, 2017 7:27 PM 0 hrs 12 mins 2.71 km
20 Night Ride
21st September, 2017 9:03 PM 22nd September, 2017 12:14 AM 3 hrs 11 mins 60.35 km
19 B2W in light rain
21st September, 2017 8:21 AM 21st September, 2017 8:42 AM 0 hrs 21 mins 4.89 km
18 Obike ride home
20th September, 2017 6:38 PM 20th September, 2017 7:01 PM 0 hrs 23 mins 4.96 km
17 Evening ride home after dinner
18th September, 2017 8:30 PM 18th September, 2017 8:49 PM 0 hrs 19 mins 3.3 km
16 Evening ride to eat dinner
18th September, 2017 6:41 PM 18th September, 2017 7:06 PM 0 hrs 24 mins 5.08 km
15 B2W
18th September, 2017 8:22 AM 18th September, 2017 8:43 AM 0 hrs 20 mins 4.98 km
14 Ride to restore reccee ride + play hide and seek with thunderstorms on the way back
17th September, 2017 9:06 AM 17th September, 2017 5:26 PM 8 hrs 19 mins 121.29 km
13 Morning Ride for Ride to Restore 2017 briefing
17th September, 2017 6:50 AM 17th September, 2017 7:39 AM 0 hrs 48 mins 20.6 km
12 Night Ride
14th September, 2017 9:04 PM 14th September, 2017 11:50 PM 2 hrs 45 mins 52.15 km
11 Evening commute ride home
14th September, 2017 7:49 PM 14th September, 2017 8:18 PM 0 hrs 28 mins 4.9 km
10 Raining morning ride part 2
14th September, 2017 9:30 AM 14th September, 2017 9:40 AM 0 hrs 10 mins 2.73 km
9 Morning ride
14th September, 2017 8:23 AM 14th September, 2017 9:14 AM 0 hrs 50 mins 7.05 km
8 Evening Ride
13th September, 2017 8:24 PM 13th September, 2017 11:58 PM 3 hrs 33 mins 70.03 km
7 Evening commute ride home
13th September, 2017 7:42 PM 13th September, 2017 8:02 PM 0 hrs 20 mins 5.28 km
6 Evening Ride
12th September, 2017 8:37 PM 12th September, 2017 11:25 PM 2 hrs 47 mins 65.18 km
5 B2W
12th September, 2017 8:26 AM 12th September, 2017 8:39 AM 0 hrs 13 mins 4.53 km
4 Evening Ride
11th September, 2017 8:25 PM 11th September, 2017 11:44 PM 3 hrs 19 mins 60.22 km
3 Evening commute Ride
11th September, 2017 7:47 PM 11th September, 2017 8:06 PM 0 hrs 19 mins 6.01 km
2 Evening ride home after dinner
9th September, 2017 7:24 PM 9th September, 2017 7:34 PM 0 hrs 10 mins 2.26 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 9:48 AM 9th September, 2017 6:49 PM 9 hrs 01 mins 60.85 km
Total Distance: 2579.38 km Total Hours: 152 hrs 5 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
48 Lunch Ride + Dinner ride
17th June, 2017 1:21 PM 17th June, 2017 6:54 PM 5 hrs 33 mins 10.63 km
47 #togo517 Elite finisher final ride
15th June, 2017 7:56 PM 15th June, 2017 9:56 PM 1 hrs 59 mins 36.6 km
46 Evening commute Ride
15th June, 2017 7:20 PM 15th June, 2017 7:36 PM 0 hrs 16 mins 4.91 km
45 Evening Ride
14th June, 2017 8:37 PM 14th June, 2017 11:14 PM 2 hrs 37 mins 66.33 km
44 B2W
13th June, 2017 8:26 AM 13th June, 2017 8:55 AM 0 hrs 29 mins 4.82 km
43 Evening commute Ride
12th June, 2017 7:06 PM 12th June, 2017 7:27 PM 0 hrs 21 mins 6.27 km
42 B2W
12th June, 2017 8:20 AM 12th June, 2017 8:36 AM 0 hrs 16 mins 5.01 km
41 Evening Ride
11th June, 2017 8:43 PM 11th June, 2017 11:59 PM 3 hrs 15 mins 70.32 km
40 Evening Ride
11th June, 2017 6:02 PM 11th June, 2017 7:51 PM 1 hrs 49 mins 40.09 km
39 Round Island Night Ride
9th June, 2017 9:34 PM 10th June, 2017 3:43 AM 6 hrs 08 mins 104.31 km
38 Evening commute Ride
9th June, 2017 8:50 PM 9th June, 2017 9:07 PM 0 hrs 17 mins 4.94 km
37 B2W
9th June, 2017 8:20 AM 9th June, 2017 8:35 AM 0 hrs 14 mins 5.02 km
36 Evening commute Ride
8th June, 2017 7:37 PM 8th June, 2017 7:59 PM 0 hrs 21 mins 6.19 km
35 Night Ride home after movie
7th June, 2017 11:00 PM 7th June, 2017 11:16 PM 0 hrs 16 mins 3.54 km
34 Sunset Ride to watch Wonder Woman
7th June, 2017 7:04 PM 7th June, 2017 7:22 PM 0 hrs 18 mins 3.08 km
33 B2W
7th June, 2017 8:16 AM 7th June, 2017 8:37 AM 0 hrs 21 mins 5.04 km
32 MBG western loop Evening Ride
6th June, 2017 7:36 PM 6th June, 2017 10:56 PM 3 hrs 19 mins 67.32 km
31 Dinner Ride
6th June, 2017 4:45 PM 6th June, 2017 6:59 PM 2 hrs 14 mins 32.04 km
30 B2W
6th June, 2017 8:19 AM 6th June, 2017 8:37 AM 0 hrs 18 mins 4.91 km
29 Night Commute Ride
5th June, 2017 10:12 PM 5th June, 2017 11:37 PM 1 hrs 24 mins 5.25 km
28 Foldie Evening Ride
3rd June, 2017 8:20 PM 3rd June, 2017 9:38 PM 1 hrs 17 mins 25.1 km
27 Morning Ride
3rd June, 2017 7:12 AM 3rd June, 2017 11:22 AM 4 hrs 10 mins 73 km
26 Dinner Ride
2nd June, 2017 7:14 PM 2nd June, 2017 8:27 PM 1 hrs 13 mins 5.53 km
25 B2w
2nd June, 2017 8:19 AM 2nd June, 2017 8:36 AM 0 hrs 17 mins 4.97 km
24 Evening Ride
1st June, 2017 8:08 PM 1st June, 2017 10:27 PM 2 hrs 19 mins 57.46 km
23 Evening commute Ride
1st June, 2017 7:13 PM 1st June, 2017 7:32 PM 0 hrs 18 mins 4.86 km
22 B2W
31st May, 2017 8:22 AM 31st May, 2017 8:38 AM 0 hrs 16 mins 4.84 km
21 Evening Ride
30th May, 2017 7:49 PM 30th May, 2017 10:20 PM 2 hrs 30 mins 41.49 km
20 Morning Ride
29th May, 2017 10:52 AM 29th May, 2017 2:00 PM 3 hrs 07 mins 41.5 km
19 Evening Ride
28th May, 2017 5:03 PM 29th May, 2017 12:22 AM 7 hrs 19 mins 108.62 km
18 Night Ride
27th May, 2017 9:42 PM 27th May, 2017 11:59 PM 2 hrs 16 mins 53 km
17 Ride to dinner with monster Sam
25th May, 2017 3:20 PM 25th May, 2017 8:51 PM 5 hrs 31 mins 82 km
16 B2W
23rd May, 2017 8:19 AM 23rd May, 2017 8:38 AM 0 hrs 18 mins 4.71 km
15 Sunday Foldie Ride
21st May, 2017 8:26 AM 21st May, 2017 5:03 PM 8 hrs 37 mins 64.42 km
14 Morning Ride
20th May, 2017 7:07 AM 20th May, 2017 12:25 PM 5 hrs 18 mins 75.02 km
13 Sunset Ride
19th May, 2017 7:04 PM 19th May, 2017 7:33 PM 0 hrs 29 mins 5.02 km
12 Lunch Ride
19th May, 2017 11:36 AM 19th May, 2017 3:00 PM 3 hrs 24 mins 43.1 km
11 B2W
18th May, 2017 8:22 AM 18th May, 2017 9:41 AM 1 hrs 18 mins 8.73 km
10 Night Ride
17th May, 2017 9:43 PM 17th May, 2017 11:55 PM 2 hrs 11 mins 38.03 km
9 Evening Ride
16th May, 2017 8:38 PM 17th May, 2017 12:18 AM 3 hrs 39 mins 65.19 km
8 Dinner Ride
16th May, 2017 6:40 PM 16th May, 2017 7:30 PM 0 hrs 50 mins 4.99 km
7 Bike to work
16th May, 2017 8:55 AM 16th May, 2017 9:11 AM 0 hrs 16 mins 4.77 km
6 Foldie PCN Night Ride
15th May, 2017 9:03 PM 15th May, 2017 10:19 PM 1 hrs 16 mins 21.53 km
5 Bike to work
15th May, 2017 8:21 AM 15th May, 2017 8:37 AM 0 hrs 16 mins 4.86 km
4 Afternoon Ride
14th May, 2017 4:46 PM 15th May, 2017 12:19 AM 7 hrs 33 mins 100.18 km
3 Night Ride with monster Sam
13th May, 2017 8:59 PM 14th May, 2017 12:13 AM 3 hrs 13 mins 60.28 km
2 Morning foldie Ride Part 2
13th May, 2017 9:00 AM 13th May, 2017 1:59 PM 4 hrs 58 mins 37.64 km
1 Morning foldie Ride part 1
13th May, 2017 7:41 AM 13th May, 2017 8:17 AM 0 hrs 36 mins 12.99 km
Total Distance: 1540.45 km Total Hours: 106 hrs 35 mins

No ads yet.

Chat JX Goh