Strato's Profile

Singapore
Joined 13th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Strato?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 66

Rode 2077.08 km

“ Couldn't believe I've reached the elite level. It was not easy but I lear... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 287

Rode 573.23 km

“ My 1st challenge in my whole life lol.. better late than never.. thanks to ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
29 Finally!! Black jersey! Final ride #29
3rd September, 2017 10:09 AM 3rd September, 2017 6:48 PM 8 hrs 39 mins 140.6 km
28 Multiple stops. Not my day #28
2nd September, 2017 8:11 AM 2nd September, 2017 3:37 PM 7 hrs 26 mins 105.44 km
27 Night Ride
27th August, 2017 10:05 PM 28th August, 2017 3:38 AM 5 hrs 33 mins 101.88 km
26 Morning Ride
26th August, 2017 6:48 AM 26th August, 2017 12:50 PM 6 hrs 01 mins 105.21 km
25 Sep 3 is coming!!!! #25
24th August, 2017 9:28 PM 25th August, 2017 3:10 AM 5 hrs 42 mins 104.27 km
24 Night Ride. Still got chance #24
22nd August, 2017 9:01 PM 23rd August, 2017 12:55 AM 3 hrs 54 mins 65.24 km
23 Trying hard lol #23
20th August, 2017 9:20 PM 21st August, 2017 12:31 AM 3 hrs 11 mins 62.49 km
22 Morning Ride
19th August, 2017 7:48 AM 19th August, 2017 11:37 AM 3 hrs 49 mins 71.32 km
21 Evening Ride
13th August, 2017 7:20 PM 14th August, 2017 12:55 AM 5 hrs 35 mins 105.75 km
20 Disaster rain #20
12th August, 2017 12:59 AM 12th August, 2017 6:55 AM 5 hrs 56 mins 55.7 km
19 SG52 Ride #19
9th August, 2017 7:22 PM 10th August, 2017 1:38 AM 6 hrs 16 mins 102.46 km
18 Lunch Ride #18 very hot
6th August, 2017 12:58 PM 6th August, 2017 5:15 PM 4 hrs 17 mins 71.34 km
17 Night Ride (gps unstable)
5th August, 2017 10:27 PM 6th August, 2017 2:57 AM 4 hrs 29 mins 83.17 km
16 Night Ride
3rd August, 2017 10:00 PM 4th August, 2017 12:46 AM 2 hrs 45 mins 61.62 km
15 TOGO817 finishing ride ????
1st August, 2017 9:44 PM 2nd August, 2017 12:52 AM 3 hrs 07 mins 62.73 km
14 Night Ride
31st July, 2017 10:01 PM 1st August, 2017 1:00 AM 2 hrs 59 mins 63.63 km
13 Lunch @ Fatty chong ABC market
30th July, 2017 1:00 PM 30th July, 2017 2:50 PM 1 hrs 50 mins 15.33 km
12 Treknology diy bike repair guide
30th July, 2017 10:56 AM 30th July, 2017 11:44 AM 0 hrs 47 mins 13.28 km
11 Night Ride
30th July, 2017 1:39 AM 30th July, 2017 4:39 AM 3 hrs 00 mins 63.46 km
10 Pit stop. Dinner
29th July, 2017 9:49 PM 30th July, 2017 12:53 AM 3 hrs 03 mins 62.16 km
9 Night Ride
27th July, 2017 10:29 PM 28th July, 2017 1:39 AM 3 hrs 10 mins 65 km
8 Night Ride
27th July, 2017 1:55 AM 27th July, 2017 4:51 AM 2 hrs 56 mins 65 km
7 Night Ride
25th July, 2017 10:34 PM 26th July, 2017 1:50 AM 3 hrs 16 mins 65.69 km
6 Night Ride
23rd July, 2017 9:57 PM 24th July, 2017 12:40 AM 2 hrs 42 mins 54.19 km
5 Night Ride
23rd July, 2017 1:29 AM 23rd July, 2017 5:26 AM 3 hrs 56 mins 83.56 km
4 mini wok before ride
23rd July, 2017 12:36 AM 23rd July, 2017 1:00 AM 0 hrs 23 mins 3.33 km
3 Night Ride
21st July, 2017 10:14 PM 22nd July, 2017 2:14 AM 4 hrs 00 mins 80.85 km
2 Night Ride
19th July, 2017 9:32 PM 20th July, 2017 1:39 AM 4 hrs 07 mins 81.35 km
1 Evening Ride
17th July, 2017 8:16 PM 18th July, 2017 12:06 AM 3 hrs 49 mins 61.08 km
Total Distance: 2077.13 km Total Hours: 116 hrs 38 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
10 Chill Ride
16th June, 2017 10:08 PM 17th June, 2017 12:37 AM 2 hrs 29 mins 46.31 km
9 Nice finish! ???? #TOGO517 Thanks to the organizers!
11th June, 2017 6:08 PM 12th June, 2017 12:00 AM 5 hrs 51 mins 104 km
8 Night Ride
8th June, 2017 9:29 PM 9th June, 2017 1:26 AM 3 hrs 56 mins 81.23 km
7 Night Ride
4th June, 2017 10:51 PM 5th June, 2017 3:04 AM 4 hrs 12 mins 82.23 km
6 Night Ride
1st June, 2017 10:50 PM 2nd June, 2017 2:37 AM 3 hrs 47 mins 75.16 km
5 Night Ride
30th May, 2017 9:54 PM 31st May, 2017 1:56 AM 4 hrs 01 mins 72.55 km
4 Evening Ride
27th May, 2017 7:58 PM 27th May, 2017 9:45 PM 1 hrs 46 mins 30.49 km
3 Night Ride
26th May, 2017 1:01 AM 26th May, 2017 2:12 AM 1 hrs 11 mins 17.88 km
2 Night Ride
25th May, 2017 11:24 PM 26th May, 2017 12:57 AM 1 hrs 32 mins 31.78 km
1 First togo ride :) gubaon ako strava #OTOG517.strato
14th May, 2017 8:12 PM 14th May, 2017 10:47 PM 2 hrs 34 mins 31.6 km
Total Distance: 573.23 km Total Hours: 31 hrs 57 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Strato

Chat Strato