Brompton Kiwi 's Profile

Singapore
Joined 11th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Brompton Kiwi ?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 29

Rode 615.07 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 13

Rode 3333.64 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 9

Rode 3617.77 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 24

Rode 1723.42 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 92

Rode 2547.85 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 150

Rode 1457.45 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

2
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

4
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
21 Piwo the Dachs went to Labrador Park and jumped a river
18th August, 2019 9:28 AM 3 hrs 33 mins 6 hrs 33 mins 18th August, 2019 4:02 PM 62.55 km
20 Another ride
17th August, 2019 2:01 PM 1 hrs 56 mins 2 hrs 56 mins 17th August, 2019 4:58 PM 24.87 km
19 Post-precipitation ride. Back for plumber
17th August, 2019 10:23 AM 1 hrs 32 mins 1 hrs 32 mins 17th August, 2019 11:55 AM 22.67 km
18 Beat the rain by 4 min. Let’s go to the pet show later Piwo
17th August, 2019 8:38 AM 0 hrs 39 mins 0 hrs 39 mins 17th August, 2019 9:17 AM 11.45 km
17 Friday ride with Piwo
16th August, 2019 4:01 PM 1 hrs 07 mins 2 hrs 07 mins 16th August, 2019 6:09 PM 26.26 km
16 Wednesday ride
14th August, 2019 4:04 PM 1 hrs 11 mins 3 hrs 11 mins 14th August, 2019 7:15 PM 23.38 km
15 Tuesday ride
13th August, 2019 5:12 PM 1 hrs 51 mins 1 hrs 51 mins 13th August, 2019 7:04 PM 21.17 km
14 SINGAPORE ???????? Heart ???? Center
12th August, 2019 8:38 AM 3 hrs 36 mins 4 hrs 36 mins 12th August, 2019 1:15 PM 56.11 km
13 I believe I can climb. Morse Road, Mount Faber Loop, Sentosa, and met Billy Bicket
11th August, 2019 8:32 AM 3 hrs 51 mins 7 hrs 51 mins 11th August, 2019 4:23 PM 60.97 km
12 Went to see Snowy on Sentosa Island
10th August, 2019 9:14 AM 3 hrs 21 mins 6 hrs 21 mins 10th August, 2019 3:35 PM 59.87 km
11 Growler
9th August, 2019 5:08 PM 0 hrs 00 mins 1 hrs 00 mins 9th August, 2019 6:09 PM 11.76 km
10 National Day ride. Piwo vs. Robocop
9th August, 2019 8:26 AM 4 hrs 42 mins 6 hrs 42 mins 9th August, 2019 3:08 PM 71.41 km
9 ???? Deliveroo
8th August, 2019 7:11 PM 0 hrs 27 mins 0 hrs 27 mins 8th August, 2019 7:39 PM 5.4 km
8 Afternoon ride
8th August, 2019 4:23 PM 1 hrs 05 mins 2 hrs 05 mins 8th August, 2019 6:29 PM 22.42 km
7 Wednesday ride
7th August, 2019 3:56 PM 1 hrs 13 mins 2 hrs 13 mins 7th August, 2019 6:09 PM 20.74 km
6 Commute
6th August, 2019 6:52 PM 0 hrs 21 mins 0 hrs 21 mins 6th August, 2019 7:14 PM 4.69 km
5 Commute faster than normal. Cloudy weather
6th August, 2019 8:59 AM 0 hrs 17 mins 0 hrs 17 mins 6th August, 2019 9:17 AM 4.29 km
4 Commute
5th August, 2019 3:12 PM 0 hrs 18 mins 0 hrs 18 mins 5th August, 2019 3:30 PM 4.55 km
3 Commute
5th August, 2019 8:37 AM 0 hrs 22 mins 0 hrs 22 mins 5th August, 2019 8:59 AM 5.08 km
2 Test red doggles
4th August, 2019 9:02 AM 4 hrs 59 mins 7 hrs 59 mins 4th August, 2019 5:01 PM 72.89 km
1 Recovery ride with Piwo
3rd August, 2019 12:48 PM 1 hrs 26 mins 2 hrs 26 mins 3rd August, 2019 3:14 PM 22.54 km
Total Distance: 615.07 km Total Hours: 61 hrs 47 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
100 Another day, another country, another river
5th November, 2017 3:11 PM 5th November, 2017 4:58 PM 1 hrs 47 mins 32.74 km
99 Freezing farewell Seoul ride (Ara Waterway)
4th November, 2017 2:15 PM 4th November, 2017 5:21 PM 3 hrs 05 mins 66.61 km
98 Ride to See North Korea
4th November, 2017 7:46 AM 4th November, 2017 11:32 AM 3 hrs 46 mins 71.31 km
97 Ride commemorating the birthday of our very own King of Twilight: John Koo
3rd November, 2017 8:25 AM 3rd November, 2017 4:08 PM 7 hrs 43 mins 148.8 km
96 Another day, another river
2nd November, 2017 3:13 PM 2nd November, 2017 6:18 PM 3 hrs 05 mins 68.3 km
95 Random rivers and mosquito feast
1st November, 2017 1:04 PM 1st November, 2017 5:19 PM 4 hrs 15 mins 90.5 km
94 First Korean ride (brass monkey)
31st October, 2017 8:16 AM 31st October, 2017 10:40 AM 2 hrs 24 mins 50.13 km
93 Explore the neighbourhood before typhoon 22 rain hits
28th October, 2017 7:37 AM 28th October, 2017 10:04 AM 2 hrs 27 mins 35.18 km
92 Finish off
27th October, 2017 5:58 PM 27th October, 2017 6:19 PM 0 hrs 21 mins 6.24 km
91 Iruma gawa and Arakawa
27th October, 2017 8:02 AM 27th October, 2017 5:14 PM 9 hrs 11 mins 178.96 km
90 Post typhoon ride in strong wind headwind = 16 kph; tail wind = 51.8kph at Arakawa river. Met my dog Piwo too
23rd October, 2017 11:22 AM 23rd October, 2017 3:11 PM 3 hrs 49 mins 65.08 km
89 Jit iphone fix b4 Japan-KOREA trip
21st October, 2017 5:38 PM 21st October, 2017 5:41 PM 0 hrs 03 mins 0.66 km
88 Morning Ride
21st October, 2017 7:00 AM 21st October, 2017 12:05 PM 5 hrs 05 mins 120.6 km
87 Warm up
21st October, 2017 5:00 AM 21st October, 2017 6:59 AM 1 hrs 58 mins 46.9 km
86 Mobike to Orchard
20th October, 2017 5:02 PM 20th October, 2017 5:26 PM 0 hrs 23 mins 4.51 km
85 Yen for a money changer
20th October, 2017 3:50 PM 20th October, 2017 4:15 PM 0 hrs 24 mins 6.43 km
84 Morning Commute
20th October, 2017 8:20 AM 20th October, 2017 8:49 AM 0 hrs 29 mins 6.79 km
83 Cannot Park here
19th October, 2017 7:29 AM 19th October, 2017 4:00 PM 8 hrs 31 mins 181.05 km
82 Reflections
19th October, 2017 6:04 AM 19th October, 2017 6:58 AM 0 hrs 53 mins 19 km
81 Beer ???? and pizza ???? delivery
18th October, 2017 4:35 PM 18th October, 2017 5:35 PM 1 hrs 00 mins 14.3 km
80 Lentor Ave underpass open!
18th October, 2017 7:27 AM 18th October, 2017 1:43 PM 6 hrs 16 mins 143.16 km
79 Tom yam and black pepper beef fried rice
17th October, 2017 6:23 PM 17th October, 2017 6:32 PM 0 hrs 09 mins 1.41 km
78 Fix wifey iphone
17th October, 2017 4:57 PM 17th October, 2017 5:41 PM 0 hrs 44 mins 11.65 km
77 Weather Too hot for Ferrar
17th October, 2017 3:35 PM 17th October, 2017 4:18 PM 0 hrs 42 mins 16.03 km
76 Into the wind speed training
17th October, 2017 2:25 PM 17th October, 2017 3:26 PM 1 hrs 01 mins 26.35 km
75 Afternoon Ride
17th October, 2017 1:21 PM 17th October, 2017 2:22 PM 1 hrs 01 mins 29.3 km
74 Long version of commute
16th October, 2017 5:36 PM 16th October, 2017 6:41 PM 1 hrs 04 mins 21.25 km
73 Lunch Ride
16th October, 2017 12:53 PM 16th October, 2017 1:12 PM 0 hrs 18 mins 4.34 km
72 Ride to munch
16th October, 2017 12:15 PM 16th October, 2017 12:23 PM 0 hrs 08 mins 2.33 km
71 The bird
16th October, 2017 11:52 AM 16th October, 2017 12:11 PM 0 hrs 19 mins 4.95 km
70 Morning Commute
16th October, 2017 8:23 AM 16th October, 2017 9:04 AM 0 hrs 40 mins 10.17 km
69 Rush home from Tanah Merah Ferry Terminal
14th October, 2017 10:44 PM 14th October, 2017 11:48 PM 1 hrs 03 mins 23.93 km
68 Tour de Bintan plus alpha
14th October, 2017 8:32 AM 14th October, 2017 4:17 PM 7 hrs 45 mins 174.17 km
67 Morning Ride
14th October, 2017 5:00 AM 14th October, 2017 6:16 AM 1 hrs 15 mins 23.5 km
66 Morning Ride
14th October, 2017 4:36 AM 14th October, 2017 4:59 AM 0 hrs 22 mins 8.01 km
65 ???? and ???? takeaway
13th October, 2017 6:16 PM 13th October, 2017 6:53 PM 0 hrs 36 mins 9.46 km
64 Lunch Ride
13th October, 2017 12:01 PM 13th October, 2017 12:45 PM 0 hrs 44 mins 11.2 km
63 Cool commute
13th October, 2017 8:25 AM 13th October, 2017 9:00 AM 0 hrs 34 mins 9.19 km
62 Commute back before rain
12th October, 2017 6:25 PM 12th October, 2017 6:49 PM 0 hrs 23 mins 6.32 km
61 Mobike post lunch Sentosa ride
12th October, 2017 2:20 PM 12th October, 2017 2:30 PM 0 hrs 10 mins 1.77 km
60 Morning Ride
12th October, 2017 8:56 AM 12th October, 2017 9:12 AM 0 hrs 16 mins 4.46 km
59 Chicken rice
11th October, 2017 3:25 PM 11th October, 2017 4:19 PM 0 hrs 54 mins 13.8 km
58 Hair cut
11th October, 2017 2:24 PM 11th October, 2017 2:55 PM 0 hrs 30 mins 8.21 km
57 Mobike home
10th October, 2017 9:51 PM 10th October, 2017 10:21 PM 0 hrs 30 mins 7.25 km
56 Mobike to druggist
10th October, 2017 6:01 PM 10th October, 2017 6:52 PM 0 hrs 50 mins 12.2 km
55 Three blind mice
9th October, 2017 8:58 AM 9th October, 2017 1:27 PM 4 hrs 28 mins 90.81 km
54 American protein food purchase
8th October, 2017 6:13 PM 8th October, 2017 6:21 PM 0 hrs 07 mins 1.43 km
53 No sweat
8th October, 2017 7:42 AM 8th October, 2017 1:39 PM 5 hrs 56 mins 129.15 km
52 Making a monkey out of NTU #togo1117art
8th October, 2017 7:02 AM 8th October, 2017 7:38 AM 0 hrs 35 mins 13.13 km
51 Twilight ride
8th October, 2017 5:00 AM 8th October, 2017 6:54 AM 1 hrs 54 mins 40.05 km
50 Warm up
8th October, 2017 4:37 AM 8th October, 2017 5:00 AM 0 hrs 22 mins 8.18 km
49 Speed and endurance training
7th October, 2017 7:28 AM 7th October, 2017 12:10 PM 4 hrs 41 mins 115.62 km
48 Liang Court pet shop
6th October, 2017 5:39 PM 6th October, 2017 6:01 PM 0 hrs 22 mins 4.97 km
47 Mobike ride
6th October, 2017 1:52 PM 6th October, 2017 2:00 PM 0 hrs 07 mins 1.37 km
46 Lunch Ride
6th October, 2017 12:34 PM 6th October, 2017 12:40 PM 0 hrs 06 mins 1.08 km
45 Last leg
5th October, 2017 6:00 PM 5th October, 2017 6:03 PM 0 hrs 03 mins 0.53 km
44 Tonic
5th October, 2017 5:18 PM 5th October, 2017 5:52 PM 0 hrs 34 mins 9.71 km
43 New pedals
5th October, 2017 12:56 PM 5th October, 2017 1:25 PM 0 hrs 28 mins 6.35 km
42 To MV
5th October, 2017 11:58 AM 5th October, 2017 12:15 PM 0 hrs 16 mins 4.12 km
41 Morning Ride
5th October, 2017 8:03 AM 5th October, 2017 8:52 AM 0 hrs 48 mins 12.36 km
40 Ride home
4th October, 2017 6:24 PM 4th October, 2017 6:55 PM 0 hrs 30 mins 7.88 km
39 Morning Ride
4th October, 2017 8:18 AM 4th October, 2017 8:31 AM 0 hrs 13 mins 4.26 km
38 Sayonara Japan ride
2nd October, 2017 12:45 PM 2nd October, 2017 1:13 PM 0 hrs 27 mins 6.66 km
37 Ueno to meguro
1st October, 2017 1:16 PM 1st October, 2017 2:09 PM 0 hrs 52 mins 17.14 km
36 Kasumigaura short lap and finish off Rin Rin Road
1st October, 2017 7:03 AM 1st October, 2017 11:00 AM 3 hrs 57 mins 88.08 km
35 Windy
1st October, 2017 5:22 AM 1st October, 2017 6:53 AM 1 hrs 30 mins 33.81 km
34 Kasumigaura
30th September, 2017 8:00 AM 30th September, 2017 1:53 PM 5 hrs 53 mins 120.34 km
33 Recce ride to river while wait for friends
30th September, 2017 7:10 AM 30th September, 2017 7:50 AM 0 hrs 39 mins 12.43 km
32 Warm up and train to Moriya
30th September, 2017 5:07 AM 30th September, 2017 6:12 AM 1 hrs 04 mins 19.01 km
31 Short test ride before tomorrow's beer festa ride in Tsukuba
29th September, 2017 7:56 AM 29th September, 2017 8:02 AM 0 hrs 05 mins 1.45 km
30 Neo Tiew Harvest Link
23rd September, 2017 7:00 AM 23rd September, 2017 11:02 AM 4 hrs 02 mins 93.95 km
29 Climbing practice
23rd September, 2017 5:58 AM 23rd September, 2017 6:58 AM 1 hrs 00 mins 23.31 km
28 Sukhumvit qualification ride on massage boss bike
20th September, 2017 6:31 PM 20th September, 2017 6:34 PM 0 hrs 03 mins 0.71 km
27 Buy pineapple tarts for Thsiland and Japan trip. Beat the rain ?? just
18th September, 2017 12:59 PM 18th September, 2017 1:37 PM 0 hrs 38 mins 10.12 km
26 Mobike back from F1
17th September, 2017 10:42 PM 17th September, 2017 10:57 PM 0 hrs 14 mins 3.65 km
25 Mobike to F1
17th September, 2017 2:39 PM 17th September, 2017 2:56 PM 0 hrs 16 mins 4.43 km
24 Boiling pre-F1 ride
17th September, 2017 7:44 AM 17th September, 2017 12:31 PM 4 hrs 47 mins 108.86 km
23 Growler
16th September, 2017 4:05 PM 16th September, 2017 4:32 PM 0 hrs 26 mins 8.02 km
22 Togo 817 strava artist interview with DanTan @ White Sands
16th September, 2017 8:13 AM 16th September, 2017 12:40 PM 4 hrs 26 mins 101.19 km
21 Beat the rain
16th September, 2017 5:00 AM 16th September, 2017 6:54 AM 1 hrs 54 mins 46.65 km
20 Warm up
16th September, 2017 4:12 AM 16th September, 2017 4:59 AM 0 hrs 47 mins 18.63 km
19 Sushi time
15th September, 2017 5:30 PM 15th September, 2017 5:49 PM 0 hrs 18 mins 4.83 km
18 Morning Ride
15th September, 2017 7:44 AM 15th September, 2017 8:08 AM 0 hrs 24 mins 7.1 km
17 Loop'd'loop to test d New pedalz
14th September, 2017 6:06 PM 14th September, 2017 7:01 PM 0 hrs 55 mins 18.11 km
16 New pedals
14th September, 2017 1:21 PM 14th September, 2017 1:37 PM 0 hrs 15 mins 3.83 km
15 Decathlon to MV
14th September, 2017 1:13 PM 14th September, 2017 1:15 PM 0 hrs 02 mins 0.64 km
14 To Decathlon
14th September, 2017 12:54 PM 14th September, 2017 12:58 PM 0 hrs 04 mins 0.77 km
13 Mobike to lunch
14th September, 2017 12:15 PM 14th September, 2017 12:20 PM 0 hrs 04 mins 0.88 km
12 Lunch Ride
14th September, 2017 11:59 AM 14th September, 2017 12:11 PM 0 hrs 11 mins 3.03 km
11 Morning Ride
14th September, 2017 7:52 AM 14th September, 2017 8:30 AM 0 hrs 38 mins 10.23 km
10 Errands
13th September, 2017 4:33 PM 13th September, 2017 5:10 PM 0 hrs 36 mins 10.77 km
9 Twilight zone
12th September, 2017 6:24 PM 12th September, 2017 7:04 PM 0 hrs 39 mins 12.06 km
8 Lunch And errands
12th September, 2017 12:13 PM 12th September, 2017 12:40 PM 0 hrs 27 mins 6.06 km
7 Morning Commute
12th September, 2017 7:57 AM 12th September, 2017 8:39 AM 0 hrs 42 mins 11.49 km
6 Commute
11th September, 2017 6:38 PM 11th September, 2017 7:11 PM 0 hrs 33 mins 8.38 km
5 Morning Ride
11th September, 2017 8:37 AM 11th September, 2017 9:00 AM 0 hrs 23 mins 6.06 km
4 Yesterday West, today East
10th September, 2017 7:12 AM 10th September, 2017 1:16 PM 6 hrs 04 mins 133.62 km
3 Back from togo817 prize giving
9th September, 2017 3:38 PM 9th September, 2017 4:05 PM 0 hrs 26 mins 9.58 km
2 Togo817 prize giving
9th September, 2017 2:30 PM 9th September, 2017 2:56 PM 0 hrs 26 mins 8.47 km
1 Kick off ride
9th September, 2017 7:00 AM 9th September, 2017 11:34 AM 4 hrs 34 mins 109.78 km
Total Distance: 3333.63 km Total Hours: 161 hrs 51 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
145 #TOGO817 last ride. Achieved target of TOP 20 finish and 3617km (Elite plus 1600k); and all on a foldie with 16" wheels! Thank you Team Spin ???????!
3rd September, 2017 7:26 AM 3rd September, 2017 2:02 PM 6 hrs 35 mins 130.38 km
144 Plus alpha
2nd September, 2017 5:52 PM 2nd September, 2017 5:56 PM 0 hrs 03 mins 0.93 km
143 Mystery ship
2nd September, 2017 7:01 AM 2nd September, 2017 4:58 PM 9 hrs 57 mins 222.21 km
142 Long way to buy a growler
1st September, 2017 7:18 AM 1st September, 2017 3:16 PM 7 hrs 57 mins 175.15 km
141 Shake down
1st September, 2017 5:00 AM 1st September, 2017 6:55 AM 1 hrs 55 mins 45.46 km
140 Warmup
1st September, 2017 4:20 AM 1st September, 2017 4:57 AM 0 hrs 37 mins 13.07 km
139 Mudguards and fenders
31st August, 2017 5:02 PM 31st August, 2017 5:54 PM 0 hrs 51 mins 14.38 km
138 To. ???????? 58
31st August, 2017 3:12 PM 31st August, 2017 3:38 PM 0 hrs 25 mins 7.07 km
137 Morning Ride
31st August, 2017 9:38 AM 31st August, 2017 9:57 AM 0 hrs 18 mins 4.85 km
136 Morning Ride
31st August, 2017 7:01 AM 31st August, 2017 8:15 AM 1 hrs 13 mins 28.6 km
135 Morning Ride
31st August, 2017 4:05 AM 31st August, 2017 6:46 AM 2 hrs 40 mins 59.46 km
134 Mobike to Conrad hotel
30th August, 2017 4:43 PM 30th August, 2017 4:54 PM 0 hrs 10 mins 2.12 km
133 Mobike Lunch Ride
30th August, 2017 12:16 PM 30th August, 2017 12:30 PM 0 hrs 14 mins 2.81 km
132 Mos Burger run
30th August, 2017 11:37 AM 30th August, 2017 11:41 AM 0 hrs 04 mins 0.77 km
131 Mobike Commute
30th August, 2017 8:21 AM 30th August, 2017 8:41 AM 0 hrs 20 mins 4.56 km
130 Cool commute
29th August, 2017 6:23 PM 29th August, 2017 7:00 PM 0 hrs 36 mins 8.88 km
129 Lunch Ride
29th August, 2017 12:33 PM 29th August, 2017 1:07 PM 0 hrs 33 mins 7.34 km
128 Beat the rain to work
29th August, 2017 7:46 AM 29th August, 2017 8:13 AM 0 hrs 27 mins 7.92 km
127 Sold galaxy s5 case and stem mount via Carousell
28th August, 2017 8:08 PM 28th August, 2017 8:13 PM 0 hrs 04 mins 0.76 km
126 Evening Commute
28th August, 2017 6:12 PM 28th August, 2017 6:44 PM 0 hrs 31 mins 9.09 km
125 Lunch Ride
28th August, 2017 12:05 PM 28th August, 2017 12:23 PM 0 hrs 18 mins 5.12 km
124 Lunch Ride
28th August, 2017 11:32 AM 28th August, 2017 11:41 AM 0 hrs 09 mins 2.42 km
123 Morning Ride
28th August, 2017 8:03 AM 28th August, 2017 8:25 AM 0 hrs 21 mins 5.05 km
122 Morning Ride
28th August, 2017 5:15 AM 28th August, 2017 6:57 AM 1 hrs 42 mins 35.05 km
121 Rush home to beat rain
27th August, 2017 9:38 AM 27th August, 2017 1:56 PM 4 hrs 17 mins 90.19 km
120 Wait 30 min for protein (KFC). Go for short ride
26th August, 2017 6:07 PM 26th August, 2017 6:37 PM 0 hrs 30 mins 7.48 km
119 Growler
26th August, 2017 3:15 PM 26th August, 2017 3:51 PM 0 hrs 35 mins 8.38 km
118 Post-ride back to high school weight
26th August, 2017 8:12 AM 26th August, 2017 1:22 PM 5 hrs 09 mins 115.31 km
117 Brompton 1 hour solo time trial including drink stop
26th August, 2017 7:00 AM 26th August, 2017 8:01 AM 1 hrs 00 mins 26.38 km
116 Shake down
26th August, 2017 5:00 AM 26th August, 2017 6:58 AM 1 hrs 58 mins 47.1 km
115 Warm up
26th August, 2017 3:49 AM 26th August, 2017 4:58 AM 1 hrs 09 mins 27.42 km
114 Hokkien Mee and Fish & Chips delivery
25th August, 2017 6:14 PM 25th August, 2017 6:52 PM 0 hrs 37 mins 8.48 km
113 Afternoon Ride
25th August, 2017 3:04 PM 25th August, 2017 3:17 PM 0 hrs 12 mins 2.3 km
112 Back from bike48
25th August, 2017 2:39 PM 25th August, 2017 2:44 PM 0 hrs 04 mins 0.8 km
111 Teh C ping
25th August, 2017 7:43 AM 25th August, 2017 8:34 AM 0 hrs 50 mins 13.03 km
110 Mobike home
24th August, 2017 5:24 PM 24th August, 2017 5:44 PM 0 hrs 20 mins 5.3 km
109 Double fillet of fish burn off on mobike
24th August, 2017 12:27 PM 24th August, 2017 12:56 PM 0 hrs 28 mins 7.33 km
108 Lunch Ride
24th August, 2017 12:01 PM 24th August, 2017 12:04 PM 0 hrs 02 mins 0.74 km
107 Mobike Commute
24th August, 2017 8:23 AM 24th August, 2017 8:46 AM 0 hrs 22 mins 5.15 km
106 Home to combat squirrel
23rd August, 2017 3:57 PM 23rd August, 2017 4:15 PM 0 hrs 17 mins 4.8 km
105 Morning Commute
23rd August, 2017 8:32 AM 23rd August, 2017 8:53 AM 0 hrs 21 mins 5.46 km
104 Sans chlorophyll Commute. Double8 lucky
22nd August, 2017 6:43 PM 22nd August, 2017 7:12 PM 0 hrs 29 mins 8.88 km
103 Afternoon Ride
22nd August, 2017 1:36 PM 22nd August, 2017 1:58 PM 0 hrs 22 mins 6.09 km
102 Lunch
22nd August, 2017 1:00 PM 22nd August, 2017 1:06 PM 0 hrs 05 mins 1.39 km
101 Change rear tire
22nd August, 2017 10:34 AM 22nd August, 2017 10:48 AM 0 hrs 13 mins 4.14 km
100 Slow leak repair
22nd August, 2017 9:53 AM 22nd August, 2017 10:04 AM 0 hrs 10 mins 3.1 km
99 Morning Commute
22nd August, 2017 8:11 AM 22nd August, 2017 8:42 AM 0 hrs 30 mins 7.7 km
98 Afternoon Ride
21st August, 2017 5:58 PM 21st August, 2017 6:03 PM 0 hrs 05 mins 1.28 km
97 Lunch Ride
21st August, 2017 12:15 PM 21st August, 2017 12:28 PM 0 hrs 12 mins 2.54 km
96 Lunch Ride
21st August, 2017 11:42 AM 21st August, 2017 11:51 AM 0 hrs 09 mins 2.11 km
95 Mobike to work
21st August, 2017 8:09 AM 21st August, 2017 8:28 AM 0 hrs 18 mins 4 km
94 2 litres of IPA duly delivered
20th August, 2017 4:12 PM 20th August, 2017 4:28 PM 0 hrs 16 mins 4.17 km
93 Go to buy growler
20th August, 2017 3:33 PM 20th August, 2017 3:49 PM 0 hrs 15 mins 3.98 km
92 Clean up that Monster truck y'all!
20th August, 2017 9:11 AM 20th August, 2017 12:37 PM 3 hrs 25 mins 73.24 km
91 Mobike to pub
19th August, 2017 4:44 PM 19th August, 2017 4:59 PM 0 hrs 14 mins 3.68 km
90 Seletar West Farmway 6
19th August, 2017 7:01 AM 19th August, 2017 2:07 PM 7 hrs 06 mins 161.32 km
89 Mount Fuji
19th August, 2017 5:38 AM 19th August, 2017 6:56 AM 1 hrs 17 mins 28.8 km
88 Afternoon Ride home
18th August, 2017 3:51 PM 18th August, 2017 4:14 PM 0 hrs 23 mins 6.03 km
87 Afternoon Ride
18th August, 2017 1:04 PM 18th August, 2017 1:15 PM 0 hrs 10 mins 2.25 km
86 Pick up bike and go to lunch
18th August, 2017 12:02 PM 18th August, 2017 12:20 PM 0 hrs 17 mins 3.82 km
85 Mobike to work
18th August, 2017 8:09 AM 18th August, 2017 8:34 AM 0 hrs 25 mins 5.54 km
84 Lunch Ride
17th August, 2017 12:35 PM 17th August, 2017 12:45 PM 0 hrs 10 mins 2.33 km
83 Lunch Ride on mobike
17th August, 2017 12:06 PM 17th August, 2017 12:08 PM 0 hrs 02 mins 0.51 km
82 Lunch Ride
17th August, 2017 11:43 AM 17th August, 2017 11:55 AM 0 hrs 11 mins 2.9 km
81 Morning Ride
17th August, 2017 7:58 AM 17th August, 2017 8:22 AM 0 hrs 24 mins 6.08 km
80 Evening Ride
16th August, 2017 7:55 PM 16th August, 2017 8:14 PM 0 hrs 19 mins 4.67 km
79 Mobike home
16th August, 2017 5:27 PM 16th August, 2017 5:45 PM 0 hrs 17 mins 4.3 km
78 Lunch To office
16th August, 2017 12:07 PM 16th August, 2017 12:12 PM 0 hrs 04 mins 0.8 km
77 unplanned mobike ride to lunch from client
16th August, 2017 11:39 AM 16th August, 2017 11:50 AM 0 hrs 10 mins 2.3 km
76 Evening Commute
15th August, 2017 6:22 PM 15th August, 2017 6:46 PM 0 hrs 24 mins 6.1 km
75 Morning Ride
15th August, 2017 7:52 AM 15th August, 2017 8:27 AM 0 hrs 34 mins 8.86 km
74 Home with Hokkien mee
14th August, 2017 5:58 PM 14th August, 2017 6:25 PM 0 hrs 26 mins 6.19 km
73 Afternoon Ride
14th August, 2017 5:34 PM 14th August, 2017 5:54 PM 0 hrs 19 mins 4.96 km
72 Lunch Mobike EKC (every KM counts) ride
14th August, 2017 12:25 PM 14th August, 2017 12:46 PM 0 hrs 20 mins 4.44 km
71 Morning Ride
14th August, 2017 8:09 AM 14th August, 2017 8:51 AM 0 hrs 42 mins 10.5 km
70 Post-elite ride#1 #togo817
13th August, 2017 2:08 PM 13th August, 2017 3:37 PM 1 hrs 29 mins 30.5 km
69 Togo817 Elite clear
13th August, 2017 9:01 AM 13th August, 2017 1:02 PM 4 hrs 00 mins 82.17 km
68 EKK (every kilometre counts)
12th August, 2017 6:19 PM 12th August, 2017 6:26 PM 0 hrs 07 mins 1.26 km
67 No sweat ride. But still drenched
12th August, 2017 7:03 AM 12th August, 2017 12:32 PM 5 hrs 29 mins 118.13 km
66 Morning Ride
12th August, 2017 5:00 AM 12th August, 2017 6:58 AM 1 hrs 58 mins 45 km
65 Morning Ride
12th August, 2017 4:21 AM 12th August, 2017 4:56 AM 0 hrs 35 mins 12.55 km
64 New ???? for brommie
10th August, 2017 6:19 PM 10th August, 2017 6:55 PM 0 hrs 35 mins 9.12 km
63 New bag purchase
10th August, 2017 11:55 AM 10th August, 2017 12:28 PM 0 hrs 32 mins 6.71 km
62 Morning Commute
10th August, 2017 8:06 AM 10th August, 2017 8:45 AM 0 hrs 38 mins 9.07 km
61 Entrance to Bridge Eins
9th August, 2017 8:45 AM 9th August, 2017 3:01 PM 6 hrs 16 mins 131.27 km
60 Bike48 Brompton customisation meeting
8th August, 2017 12:52 PM 8th August, 2017 3:59 PM 3 hrs 06 mins 66.24 km
59 Ride to mandarin Orchard
7th August, 2017 4:48 PM 7th August, 2017 4:59 PM 0 hrs 10 mins 2.38 km
58 Lunchtime mobike ride
7th August, 2017 1:26 PM 7th August, 2017 1:51 PM 0 hrs 25 mins 5.35 km
57 First oBike ride
7th August, 2017 12:49 PM 7th August, 2017 12:53 PM 0 hrs 04 mins 0.74 km
56 Pedestrian accident witness. Ride safe
6th August, 2017 10:12 AM 6th August, 2017 1:17 PM 3 hrs 04 mins 58.54 km
55 #TOGO817art entry 1 Dachshund Please like on Instagram!
6th August, 2017 9:48 AM 6th August, 2017 10:05 AM 0 hrs 16 mins 3.95 km
54 To Bidadari
6th August, 2017 9:19 AM 6th August, 2017 9:46 AM 0 hrs 26 mins 8.59 km
53 Valley point protein purchase (KFC)
5th August, 2017 6:17 PM 5th August, 2017 6:32 PM 0 hrs 14 mins 3.44 km
52 First class bus stop
5th August, 2017 7:05 AM 5th August, 2017 2:55 PM 7 hrs 49 mins 171.05 km
51 Brekkie rife
5th August, 2017 4:22 AM 5th August, 2017 7:00 AM 2 hrs 37 mins 60.29 km
50 Extended ride home
4th August, 2017 6:09 PM 4th August, 2017 6:56 PM 0 hrs 46 mins 14.07 km
49 Post lunch Ride
4th August, 2017 1:11 PM 4th August, 2017 1:33 PM 0 hrs 21 mins 5.13 km
48 Lunch Ride
4th August, 2017 12:34 PM 4th August, 2017 12:42 PM 0 hrs 08 mins 2.27 km
47 Morning Commute
4th August, 2017 7:54 AM 4th August, 2017 8:16 AM 0 hrs 21 mins 5.17 km
46 Bean curd tart plus beer home delivery
3rd August, 2017 6:06 PM 3rd August, 2017 6:32 PM 0 hrs 25 mins 5.66 km
45 Buy bean curd tarts
3rd August, 2017 1:01 PM 3rd August, 2017 1:32 PM 0 hrs 31 mins 7.38 km
44 Lunch Ride
3rd August, 2017 12:21 PM 3rd August, 2017 12:25 PM 0 hrs 03 mins 0.84 km
43 Morning Commute
3rd August, 2017 8:02 AM 3rd August, 2017 8:38 AM 0 hrs 36 mins 8.95 km
42 Roundabout ride home
2nd August, 2017 6:18 PM 2nd August, 2017 7:06 PM 0 hrs 48 mins 14.25 km
41 Afternoon Ride
2nd August, 2017 1:21 PM 2nd August, 2017 1:35 PM 0 hrs 14 mins 3.37 km
40 Hop to MV
2nd August, 2017 1:12 PM 2nd August, 2017 1:16 PM 0 hrs 03 mins 0.74 km
39 Mobike lunch ride
2nd August, 2017 12:45 PM 2nd August, 2017 12:55 PM 0 hrs 10 mins 2.13 km
38 Mobike 3 speed to work
2nd August, 2017 8:32 AM 2nd August, 2017 8:52 AM 0 hrs 19 mins 4.28 km
37 Night Ride
1st August, 2017 9:53 PM 1st August, 2017 9:58 PM 0 hrs 04 mins 0.75 km
36 Straight home
1st August, 2017 5:17 PM 1st August, 2017 5:35 PM 0 hrs 17 mins 4.4 km
35 Lunch Ride
1st August, 2017 12:54 PM 1st August, 2017 1:08 PM 0 hrs 14 mins 3.19 km
34 Lunch Ride
1st August, 2017 12:15 PM 1st August, 2017 12:18 PM 0 hrs 03 mins 0.72 km
33 Direct Commute
1st August, 2017 8:03 AM 1st August, 2017 8:28 AM 0 hrs 24 mins 5.93 km
32 Take the Long way home
31st July, 2017 5:48 PM 31st July, 2017 6:46 PM 0 hrs 57 mins 16.67 km
31 Morning Commute
31st July, 2017 8:01 AM 31st July, 2017 8:35 AM 0 hrs 34 mins 8.71 km
30 National Kite Day
30th July, 2017 2:30 PM 30th July, 2017 4:40 PM 2 hrs 09 mins 44.88 km
29 That was not a hill
29th July, 2017 9:03 PM 29th July, 2017 9:18 PM 0 hrs 15 mins 5.28 km
28 The map was flat. Balerang
29th July, 2017 8:08 AM 29th July, 2017 3:42 PM 7 hrs 34 mins 163.4 km
27 Morning Ride
29th July, 2017 5:41 AM 29th July, 2017 5:56 AM 0 hrs 15 mins 4.8 km
26 Mobike to haircut
28th July, 2017 3:33 PM 28th July, 2017 3:51 PM 0 hrs 17 mins 3.68 km
25 Long way to buy inner tubes
28th July, 2017 10:10 AM 28th July, 2017 2:10 PM 4 hrs 00 mins 91.68 km
24 Record mobike day while brommie in hospital
27th July, 2017 7:00 PM 27th July, 2017 7:16 PM 0 hrs 15 mins 4.11 km
23 Post-lunch SMU RIDE
27th July, 2017 1:12 PM 27th July, 2017 1:27 PM 0 hrs 15 mins 3.05 km
22 Lunch Hop
27th July, 2017 12:33 PM 27th July, 2017 12:35 PM 0 hrs 02 mins 0.41 km
21 Mobike to office
27th July, 2017 10:11 AM 27th July, 2017 10:21 AM 0 hrs 09 mins 2.6 km
20 MV ride
27th July, 2017 9:52 AM 27th July, 2017 10:04 AM 0 hrs 11 mins 2.95 km
19 Morning Commute
27th July, 2017 7:46 AM 27th July, 2017 8:16 AM 0 hrs 30 mins 7.19 km
18 Beer ???? delivery
26th July, 2017 6:22 PM 26th July, 2017 6:48 PM 0 hrs 25 mins 5.63 km
17 Morning Commute
26th July, 2017 8:00 AM 26th July, 2017 8:31 AM 0 hrs 30 mins 7.18 km
16 Ride 2k at 100 cadence on mobike and get nowhere. Then realise is 3 speed. ????!
25th July, 2017 6:25 PM 25th July, 2017 6:42 PM 0 hrs 17 mins 4.07 km
15 WDDLE (weekday distance damage limitation exercise)
24th July, 2017 5:50 PM 24th July, 2017 6:44 PM 0 hrs 54 mins 13.81 km
14 Every k counts. Lunchtime mobike slow ride
24th July, 2017 12:47 PM 24th July, 2017 1:07 PM 0 hrs 20 mins 3.79 km
13 Morning Ride
24th July, 2017 7:57 AM 24th July, 2017 8:17 AM 0 hrs 19 mins 4.47 km
12 "Recovery(?)" ride plus puncture
23rd July, 2017 9:13 AM 23rd July, 2017 2:58 PM 5 hrs 45 mins 127.66 km
11 ???? and ???? delivery
22nd July, 2017 5:43 PM 22nd July, 2017 6:06 PM 0 hrs 23 mins 5.97 km
10 SG RI 4 corners
22nd July, 2017 4:25 AM 22nd July, 2017 12:26 PM 8 hrs 01 mins 180.36 km
9 Nice avg speed on brommie to catch up on weekly quota
21st July, 2017 1:25 PM 21st July, 2017 3:28 PM 2 hrs 02 mins 51.13 km
8 Weekday quota ride
19th July, 2017 6:05 PM 19th July, 2017 7:07 PM 1 hrs 02 mins 18.23 km
7 Every KM counts
18th July, 2017 6:26 PM 18th July, 2017 6:59 PM 0 hrs 32 mins 8.98 km
6 Commute under the clouds
18th July, 2017 8:08 AM 18th July, 2017 8:54 AM 0 hrs 45 mins 10.4 km
5 Gin and tonic delivery
17th July, 2017 6:03 PM 17th July, 2017 6:43 PM 0 hrs 40 mins 8.22 km
4 Morning Commute
17th July, 2017 8:19 AM 17th July, 2017 8:52 AM 0 hrs 33 mins 7.44 km
3 CCK wind-assisted drag
16th July, 2017 9:57 AM 16th July, 2017 2:47 PM 4 hrs 50 mins 104.12 km
2 ???? delivery ????
15th July, 2017 6:23 PM 15th July, 2017 6:44 PM 0 hrs 21 mins 5.19 km
1 Fly the Flag. Blackhawk in Shenton Way
15th July, 2017 3:06 AM 15th July, 2017 12:13 PM 9 hrs 06 mins 208.02 km
Total Distance: 3617.76 km Total Hours: 177 hrs 30 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
45 Morning Commute
19th June, 2017 8:02 AM 19th June, 2017 8:20 AM 0 hrs 18 mins 4.41 km
44 Unplanned wet ride for the team before Anniversary Brunch
18th June, 2017 7:40 AM 18th June, 2017 10:12 AM 2 hrs 31 mins 53.22 km
43 Senkang loose ends
17th June, 2017 10:59 AM 17th June, 2017 1:49 PM 2 hrs 50 mins 53.4 km
42 Muttley is a Chef
17th June, 2017 10:45 AM 17th June, 2017 10:56 AM 0 hrs 11 mins 2.5 km
41 In search of Muttley
17th June, 2017 8:21 AM 17th June, 2017 10:34 AM 2 hrs 13 mins 50.84 km
40 Found! House lizard at National Stadium
17th June, 2017 7:45 AM 17th June, 2017 8:17 AM 0 hrs 31 mins 9.41 km
39 Cycle to National Stadium to search for reptiles
17th June, 2017 7:00 AM 17th June, 2017 7:41 AM 0 hrs 40 mins 14.37 km
38 Red Bull
17th June, 2017 6:25 AM 17th June, 2017 6:57 AM 0 hrs 32 mins 10.7 km
37 Elite angry cow
17th June, 2017 5:33 AM 17th June, 2017 6:23 AM 0 hrs 49 mins 15.75 km
36 NYC loop de loop burger delivery
15th June, 2017 6:11 PM 15th June, 2017 6:41 PM 0 hrs 30 mins 8.62 km
35 Ride to burger joint
15th June, 2017 5:26 PM 15th June, 2017 5:42 PM 0 hrs 15 mins 4.22 km
34 Onward to 1500k
15th June, 2017 7:59 AM 15th June, 2017 8:27 AM 0 hrs 27 mins 6.51 km
33 SMU running track and loopy ride home
14th June, 2017 5:47 PM 14th June, 2017 6:35 PM 0 hrs 47 mins 12.58 km
32 Morning Ride
14th June, 2017 7:53 AM 14th June, 2017 8:13 AM 0 hrs 19 mins 4.61 km
31 Twisty ride home
13th June, 2017 5:58 PM 13th June, 2017 6:28 PM 0 hrs 29 mins 8.1 km
30 Hot commute
13th June, 2017 8:58 AM 13th June, 2017 9:19 AM 0 hrs 20 mins 4.43 km
29 Long ride for fish head curry (Kukup)
12th June, 2017 7:13 AM 12th June, 2017 4:13 PM 8 hrs 59 mins 197.09 km
28 Recovery ride (strava accidentally quit and time reset
11th June, 2017 9:13 AM 11th June, 2017 9:28 AM 0 hrs 15 mins 73.73 km
27 Team 5 AM ride and signs if new PCN at Barrage
10th June, 2017 3:47 AM 10th June, 2017 11:24 AM 7 hrs 36 mins 180.88 km
26 Every k counts mobike to pub
9th June, 2017 4:48 PM 9th June, 2017 4:57 PM 0 hrs 09 mins 2.46 km
25 Mobike to work
9th June, 2017 7:51 AM 9th June, 2017 8:11 AM 0 hrs 20 mins 4.2 km
24 Obligatory short ride in bkk on beggar's bike for #TOGO527 country qualification (country number 4)
6th June, 2017 4:49 PM 6th June, 2017 4:51 PM 0 hrs 01 mins 0.49 km
23 Super Tramp ride home
5th June, 2017 6:16 PM 5th June, 2017 6:54 PM 0 hrs 37 mins 10.46 km
22 Morning Commute
5th June, 2017 7:46 AM 5th June, 2017 8:06 AM 0 hrs 20 mins 4.39 km
21 Mannequin marshal and kites
4th June, 2017 9:20 AM 4th June, 2017 3:20 PM 5 hrs 59 mins 130.57 km
20 Haka ride
3rd June, 2017 4:52 AM 3rd June, 2017 1:50 PM 8 hrs 58 mins 200.56 km
19 Mobike home
1st June, 2017 8:35 PM 1st June, 2017 8:59 PM 0 hrs 23 mins 5.62 km
18 Every k counts
1st June, 2017 6:27 PM 1st June, 2017 6:41 PM 0 hrs 14 mins 3.58 km
17 54T downsize to 44T
31st May, 2017 1:43 PM 31st May, 2017 4:18 PM 2 hrs 35 mins 50.76 km
16 Mobike to MV
31st May, 2017 1:07 PM 31st May, 2017 1:32 PM 0 hrs 24 mins 7.17 km
15 Mobike home
30th May, 2017 10:43 PM 30th May, 2017 10:57 PM 0 hrs 13 mins 3.31 km
14 #TOGO517 Singapore acclimatization ride
29th May, 2017 12:47 PM 29th May, 2017 2:55 PM 2 hrs 07 mins 41.55 km
13 Dash home from Akihabara
27th May, 2017 6:19 PM 27th May, 2017 7:02 PM 0 hrs 43 mins 14.51 km
12 Kurihashi - Kokai River - Rin Rin
27th May, 2017 6:07 AM 27th May, 2017 2:25 PM 8 hrs 17 mins 156.33 km
11 Ueno station
27th May, 2017 4:08 AM 27th May, 2017 4:57 AM 0 hrs 48 mins 16.76 km
10 Doggy style
26th May, 2017 4:12 PM 26th May, 2017 4:43 PM 0 hrs 31 mins 8.01 km
9 Dash home
25th May, 2017 4:44 PM 25th May, 2017 4:58 PM 0 hrs 14 mins 4.53 km
8 Tokyo plus 5 prefecture ride
25th May, 2017 6:12 AM 25th May, 2017 2:01 PM 7 hrs 49 mins 151.88 km
7 Ueno station
25th May, 2017 4:27 AM 25th May, 2017 5:09 AM 0 hrs 41 mins 14.02 km
6 Night ride
21st May, 2017 6:48 PM 21st May, 2017 7:33 PM 0 hrs 45 mins 9.95 km
5 Afternoon Ride
21st May, 2017 5:10 PM 21st May, 2017 5:13 PM 0 hrs 02 mins 0.67 km
4 Lake Shitsu ko
20th May, 2017 4:42 AM 20th May, 2017 9:01 AM 4 hrs 19 mins 156.04 km
3 Back to hotel
14th May, 2017 7:42 PM 14th May, 2017 7:54 PM 0 hrs 12 mins 2.86 km
2 2nd China ride
14th May, 2017 6:44 PM 14th May, 2017 7:12 PM 0 hrs 27 mins 5.71 km
1 First TOGO517 ride. Mobike along Pearl River
14th May, 2017 4:44 PM 14th May, 2017 5:15 PM 0 hrs 31 mins 6.05 km
Total Distance: 1727.81 km Total Hours: 78 hrs 41 mins

No ads yet.

Chat Brompton Kiwi