mal_ali's Profile

Singapore
Joined 11th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to mal_ali?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 102

Rode 1544.05 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 81

Rode 2021.52 km

“ It was a great challenge tho there has been some hiccups on my distance rec... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 445

Rode 523.4 km

“ Rank 445...what?! Oh my...huge gap from my previous achivements! Anyways I ... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 32

Rode 3080.2 km

“ The length of the ride was perfect for me. I'll never be fast, but will al... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 77

Rode 2243.52 km

“ I was just starting out for leisure when I came across the challenge ad and... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

2
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
28 Evening Ride
23rd October, 2017 6:10 PM 23rd October, 2017 8:24 PM 2 hrs 13 mins 51.81 km
27 Evening Ride
22nd October, 2017 7:27 PM 22nd October, 2017 10:31 PM 3 hrs 04 mins 71.71 km
26 Neighborhood Ride.
22nd October, 2017 12:23 AM 22nd October, 2017 2:20 AM 1 hrs 56 mins 47.68 km
25 Evening Ride
19th October, 2017 7:11 PM 19th October, 2017 9:23 PM 2 hrs 12 mins 52.1 km
24 Diwali Eve.
17th October, 2017 7:11 PM 17th October, 2017 10:25 PM 3 hrs 14 mins 75.32 km
23 Evening Ride
15th October, 2017 6:29 PM 15th October, 2017 9:05 PM 2 hrs 35 mins 62.98 km
22 Evening Ride
14th October, 2017 6:02 PM 14th October, 2017 8:09 PM 2 hrs 07 mins 51.96 km
21 Morning Ride
14th October, 2017 7:19 AM 14th October, 2017 9:46 AM 2 hrs 27 mins 57.24 km
20 Rolling in the rain.
12th October, 2017 6:04 PM 12th October, 2017 8:53 PM 2 hrs 48 mins 66.55 km
19 Ditto
10th October, 2017 6:47 PM 10th October, 2017 9:23 PM 2 hrs 36 mins 63.96 km
18 Evening Ride
9th October, 2017 6:42 PM 9th October, 2017 9:09 PM 2 hrs 26 mins 62.31 km
17 Hot day.
8th October, 2017 10:32 AM 8th October, 2017 12:21 PM 1 hrs 49 mins 26.38 km
16 Lazy.
6th October, 2017 7:03 PM 6th October, 2017 8:32 PM 1 hrs 29 mins 37.19 km
15 Evening Ride
4th October, 2017 6:48 PM 4th October, 2017 8:51 PM 2 hrs 03 mins 52.49 km
14 Evening Ride
2nd October, 2017 6:32 PM 2nd October, 2017 9:00 PM 2 hrs 28 mins 62.25 km
13 Morning Ride
1st October, 2017 9:13 AM 1st October, 2017 11:34 AM 2 hrs 21 mins 55.2 km
12 Evening Ride
29th September, 2017 8:09 PM 29th September, 2017 10:21 PM 2 hrs 12 mins 52.33 km
11 So panas home ride.
24th September, 2017 7:11 AM 24th September, 2017 3:02 PM 7 hrs 51 mins 97.4 km
10 Evening Ride
23rd September, 2017 8:31 PM 24th September, 2017 12:30 AM 3 hrs 58 mins 56.22 km
9 Home.
22nd September, 2017 10:49 PM 22nd September, 2017 11:30 PM 0 hrs 40 mins 7.65 km
8 Dinner.
22nd September, 2017 8:06 PM 22nd September, 2017 9:01 PM 0 hrs 55 mins 8.39 km
7 Evening Ride
21st September, 2017 7:24 PM 21st September, 2017 9:27 PM 2 hrs 03 mins 51.81 km
6 After rain ride.
19th September, 2017 7:24 PM 19th September, 2017 9:30 PM 2 hrs 05 mins 52.37 km
5 Afternoon Ride
16th September, 2017 5:49 PM 17th September, 2017 12:10 AM 6 hrs 20 mins 75.41 km
4 Dinner at mum's.
15th September, 2017 7:34 PM 15th September, 2017 9:54 PM 2 hrs 20 mins 23.08 km
3 Evening Ride
12th September, 2017 7:19 PM 12th September, 2017 9:50 PM 2 hrs 30 mins 61.75 km
2 Evening Ride
11th September, 2017 7:16 PM 11th September, 2017 9:23 PM 2 hrs 07 mins 51.9 km
1 Go west.
10th September, 2017 6:55 AM 10th September, 2017 2:21 PM 7 hrs 26 mins 108.61 km
Total Distance: 1544.05 km Total Hours: 78 hrs 15 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
36 Evening Ride. Ok. Done.
3rd September, 2017 6:36 PM 3rd September, 2017 10:03 PM 3 hrs 27 mins 73.62 km
35 Morning Ride
3rd September, 2017 7:09 AM 3rd September, 2017 10:23 AM 3 hrs 14 mins 72.61 km
34 Evening Ride
2nd September, 2017 7:14 PM 2nd September, 2017 10:35 PM 3 hrs 20 mins 76.82 km
33 After flu ride...
31st August, 2017 7:20 PM 31st August, 2017 10:32 PM 3 hrs 11 mins 72.91 km
32 Evening Ride
29th August, 2017 7:25 PM 29th August, 2017 10:00 PM 2 hrs 34 mins 62.45 km
31 Evening Ride
28th August, 2017 7:21 PM 28th August, 2017 10:33 PM 3 hrs 12 mins 75.26 km
30 Evening Ride
23rd August, 2017 6:45 PM 23rd August, 2017 9:33 PM 2 hrs 47 mins 65.23 km
29 Broken Eagle Beak Ride
22nd August, 2017 7:24 PM 22nd August, 2017 9:44 PM 2 hrs 20 mins 55.92 km
28 Evening Ride
21st August, 2017 6:50 PM 21st August, 2017 10:44 PM 3 hrs 53 mins 72.95 km
27 Evening Ride. It was nice to see you Richard! ????
20th August, 2017 5:54 PM 20th August, 2017 9:52 PM 3 hrs 58 mins 71.1 km
26 Morning Ride
20th August, 2017 7:47 AM 20th August, 2017 10:26 AM 2 hrs 38 mins 50.73 km
25 Ditto.
18th August, 2017 7:07 PM 18th August, 2017 10:46 PM 3 hrs 38 mins 61.25 km
24 Evening Ride
16th August, 2017 7:07 PM 16th August, 2017 10:47 PM 3 hrs 39 mins 62.18 km
23 Drizzle Evening Ride
15th August, 2017 7:05 PM 15th August, 2017 9:14 PM 2 hrs 08 mins 31.23 km
22 Evening Ride
14th August, 2017 6:49 PM 14th August, 2017 10:47 PM 3 hrs 58 mins 71.38 km
21 Evening Ride
13th August, 2017 5:52 PM 13th August, 2017 9:36 PM 3 hrs 43 mins 63.45 km
20 Evening Ride
12th August, 2017 7:02 PM 12th August, 2017 10:46 PM 3 hrs 44 mins 61.28 km
19 Scully's 1st crashed...????? Takde ribut takde angin...jatuh la pulakkk...????
12th August, 2017 7:51 AM 12th August, 2017 11:32 AM 3 hrs 41 mins 61.47 km
18 Strava went berserk!
9th August, 2017 9:15 PM 9th August, 2017 11:39 PM 2 hrs 23 mins 41.46 km
17 Evening Ride
9th August, 2017 8:17 PM 9th August, 2017 9:09 PM 0 hrs 52 mins 31.47 km
16 Waiting for Fireworks!!! #sg52
9th August, 2017 3:44 PM 9th August, 2017 6:44 PM 2 hrs 59 mins 54.46 km
15 Continued...
8th August, 2017 10:20 PM 9th August, 2017 3:29 AM 5 hrs 09 mins 72.34 km
14 To be continue...
8th August, 2017 7:05 PM 8th August, 2017 8:37 PM 1 hrs 31 mins 16.1 km
13 Evening Ride
7th August, 2017 7:11 PM 7th August, 2017 10:43 PM 3 hrs 31 mins 61.98 km
12 Prawn noodle... burned off...hehehe
5th August, 2017 7:14 PM 5th August, 2017 11:56 PM 4 hrs 41 mins 80.66 km
11 Super windy Friyay.
4th August, 2017 7:34 PM 4th August, 2017 10:39 PM 3 hrs 05 mins 51.11 km
10 Evening Ride
3rd August, 2017 7:38 PM 3rd August, 2017 10:39 PM 3 hrs 00 mins 51.32 km
9 Evening Ride
1st August, 2017 7:05 PM 1st August, 2017 10:09 PM 3 hrs 04 mins 52.53 km
8 So windy.
31st July, 2017 6:43 PM 31st July, 2017 9:01 PM 2 hrs 18 mins 38.65 km
7 Morning Ride #carfreeday & #crayfishnoodle
30th July, 2017 6:16 AM 30th July, 2017 12:19 PM 6 hrs 02 mins 54.36 km
6 Friyay Ride
28th July, 2017 7:31 PM 28th July, 2017 11:07 PM 3 hrs 36 mins 65.97 km
5 Evening Eagle Beak Ride
26th July, 2017 6:44 PM 26th July, 2017 10:49 PM 4 hrs 04 mins 40.63 km
4 Evening Ride
22nd July, 2017 7:31 PM 23rd July, 2017 12:00 AM 4 hrs 29 mins 37.8 km
3 Evening Ride
21st July, 2017 8:29 PM 22nd July, 2017 12:00 AM 3 hrs 30 mins 75.17 km
2 Evening Ride
20th July, 2017 7:17 PM 20th July, 2017 8:15 PM 0 hrs 58 mins 19.31 km
1 Evening Ride
16th July, 2017 7:30 PM 16th July, 2017 8:36 PM 1 hrs 05 mins 14.37 km
Total Distance: 2021.53 km Total Hours: 115 hrs 37 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
13 Night Ride
16th June, 2017 9:49 PM 16th June, 2017 11:31 PM 1 hrs 41 mins 30.12 km
12 Evening Ride
12th June, 2017 8:26 PM 12th June, 2017 10:52 PM 2 hrs 25 mins 37.66 km
11 Evening Ride
10th June, 2017 6:26 PM 10th June, 2017 8:53 PM 2 hrs 27 mins 18.02 km
10 Kayuh main2... =P
29th May, 2017 8:43 PM 29th May, 2017 10:30 PM 1 hrs 46 mins 21.31 km
9 Neighbourhood past midnight Ride.
28th May, 2017 1:13 AM 28th May, 2017 4:33 AM 3 hrs 19 mins 45.94 km
8 Eagle Beak.
25th May, 2017 7:27 PM 25th May, 2017 9:43 PM 2 hrs 15 mins 36.97 km
7 Eagle Beak Evening Ride
23rd May, 2017 7:19 PM 23rd May, 2017 10:08 PM 2 hrs 48 mins 52.13 km
6 To Home Ride
21st May, 2017 9:02 PM 21st May, 2017 10:53 PM 1 hrs 50 mins 21.81 km
5 Visit Bestfriend messed up new home ride.
21st May, 2017 11:41 AM 21st May, 2017 1:14 PM 1 hrs 32 mins 14.43 km
4 Evening Ride
17th May, 2017 7:09 PM 17th May, 2017 9:58 PM 2 hrs 49 mins 52.27 km
3 Evening Ride
15th May, 2017 7:39 PM 15th May, 2017 10:59 PM 3 hrs 19 mins 51.61 km
2 Afternoon Ride & Bbq Steamboat-ing
13th May, 2017 2:54 PM 14th May, 2017 12:13 AM 9 hrs 18 mins 86.38 km
1 Night Ride #01
13th May, 2017 12:50 AM 13th May, 2017 4:57 AM 4 hrs 07 mins 54.76 km
Total Distance: 523.41 km Total Hours: 40 hrs 13 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow mal_ali

Chat mal_ali