Blessed Chris's Profile

Joined 10th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Blessed Chris?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 197

Rode 1167.92 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 301

Rode 872.42 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 181

Rode 689.36 km

“ It has been an enjoyable experience with Togo517, allowing me to pace mysel... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 257

Rode 1144.47 km

“ Togo1050 is my second challenge. I paced myself better this time & it was a... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 259

Rode 1053.88 km

“ Hi Togoparts I am a 1st timer taking part in any cycling event having taken... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
23 Morning Ride
28th October, 2017 5:21 AM 28th October, 2017 12:26 PM 7 hrs 04 mins 45.18 km
22 OOT Ride #13 - Togo 1117 Finisher ride ????????
22nd October, 2017 8:54 AM 22nd October, 2017 11:12 AM 2 hrs 17 mins 31.36 km
21 OOT Ride #12- Cool afternoon Loop at Sungaii Kadut x 4
21st October, 2017 3:54 PM 21st October, 2017 7:34 PM 3 hrs 40 mins 65.09 km
20 OOT Ride # 11 - Ride to Sungai Kadut x 3 Loop ( minus 1 )
19th October, 2017 6:46 PM 19th October, 2017 9:19 PM 2 hrs 32 mins 43.68 km
19 Morning Ride
18th October, 2017 5:00 AM 18th October, 2017 9:43 AM 4 hrs 43 mins 52.24 km
18 OOT Ride # 9- Short spin after bike clean/ tune @ Chairman Ed’s
17th October, 2017 7:09 PM 17th October, 2017 10:02 PM 2 hrs 53 mins 13.95 km
17 OOT Ride # 8. - Ride to Sungai Kadut - x 3
16th October, 2017 6:06 PM 16th October, 2017 8:52 PM 2 hrs 46 mins 52.26 km
16 OOT Ride #7- Ride to Chinatown
15th October, 2017 7:37 AM 15th October, 2017 10:40 AM 3 hrs 02 mins 47.35 km
15 Morning Ride
14th October, 2017 8:28 AM 14th October, 2017 12:27 PM 3 hrs 59 mins 52.16 km
14 OOT Ride #5 - Windy Sungai Kadut Loop x5
13th October, 2017 5:52 PM 13th October, 2017 10:01 PM 4 hrs 08 mins 70.26 km
13 OOT Ride #4- Rain interrupted ride to Sungai Kadut x3
12th October, 2017 5:45 PM 12th October, 2017 8:58 PM 3 hrs 13 mins 52 km
12 OOT Ride # 3
11th October, 2017 8:02 PM 11th October, 2017 10:18 PM 2 hrs 16 mins 40.8 km
11 OOT Ride #2- Sungai Kadut Loop x2
5th October, 2017 7:33 PM 5th October, 2017 10:28 PM 2 hrs 55 mins 52.77 km
10 Evening Ride
4th October, 2017 8:20 PM 4th October, 2017 11:17 PM 2 hrs 57 mins 61.15 km
9 To MBS via China town
1st October, 2017 5:06 PM 1st October, 2017 8:41 PM 3 hrs 35 mins 57.32 km
8 Short catch up ride.
29th September, 2017 6:03 PM 29th September, 2017 7:36 PM 1 hrs 32 mins 28.22 km
7 Afternoon Ride
28th September, 2017 5:38 PM 28th September, 2017 9:47 PM 4 hrs 09 mins 62.12 km
6 Catch up ride to NSRCC
23rd September, 2017 5:26 AM 23rd September, 2017 2:13 PM 8 hrs 46 mins 77.58 km
5 Short evening spin
22nd September, 2017 6:08 PM 22nd September, 2017 7:57 PM 1 hrs 48 mins 31.41 km
4 Morning Ride
17th September, 2017 8:30 AM 17th September, 2017 11:05 AM 2 hrs 34 mins 42.28 km
3 Visiting some of my company branches
16th September, 2017 1:52 PM 16th September, 2017 6:22 PM 4 hrs 29 mins 62.15 km
2 Morning ride to the market to enjoy my life's simple pleasure
10th September, 2017 8:08 AM 10th September, 2017 9:06 AM 0 hrs 57 mins 14.9 km
1 Ride to CV to kickstart Togo1117
9th September, 2017 5:00 AM 9th September, 2017 1:55 PM 8 hrs 54 mins 111.68 km
Total Distance: 1167.91 km Total Hours: 85 hrs 9 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Morning Ride
1st September, 2017 5:52 AM 1st September, 2017 12:40 PM 6 hrs 48 mins 75.81 km
14 Destress from work relaxing ride
31st August, 2017 7:10 PM 31st August, 2017 9:39 PM 2 hrs 29 mins 34.33 km
13 Morning ride to the market
27th August, 2017 8:09 AM 27th August, 2017 9:26 AM 1 hrs 16 mins 16.88 km
12 Impromptu afternoon ride interrupted by weather
20th August, 2017 1:35 PM 20th August, 2017 8:13 PM 6 hrs 38 mins 96.31 km
11 Morning Ride with colleagues
19th August, 2017 6:24 AM 19th August, 2017 1:42 PM 7 hrs 17 mins 58.44 km
10 Exploring " Banana" estate near my neighborhood
14th August, 2017 6:13 PM 14th August, 2017 7:50 PM 1 hrs 36 mins 21.07 km
9 Testing Tyrell FSX & bike tune @ Chairman Ed's
9th August, 2017 5:13 PM 9th August, 2017 5:49 PM 0 hrs 35 mins 7.12 km
8 Uncompleted SG Active Ride
6th August, 2017 6:17 AM 6th August, 2017 12:58 PM 6 hrs 41 mins 69.31 km
7 Morning Ride to CV
5th August, 2017 5:16 AM 5th August, 2017 2:44 PM 9 hrs 27 mins 111.82 km
6 Evening ride to Esplanade
2nd August, 2017 6:05 PM 2nd August, 2017 10:44 PM 4 hrs 39 mins 44.22 km
5 Tyrell Day - 30 July 2017
30th July, 2017 5:53 AM 30th July, 2017 1:22 PM 7 hrs 28 mins 61.96 km
4 NDP Preview Ride to Marina Waterfront
22nd July, 2017 5:05 PM 22nd July, 2017 9:28 PM 4 hrs 23 mins 66.87 km
3 Afternoon Ride
16th July, 2017 2:43 PM 27th July, 2017 10:35 PM 271 hrs 52 mins 34.07 km
2 Morning Ride
16th July, 2017 10:01 AM 16th July, 2017 12:01 PM 1 hrs 59 mins 22.94 km
1 Crazee long ride to kick start Togo817 & birthday ride
15th July, 2017 4:45 AM 15th July, 2017 6:06 PM 13 hrs 20 mins 151.27 km
Total Distance: 872.42 km Total Hours: 346 hrs 37 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
19 Continue relaxed Bt. Timah exploration
17th June, 2017 5:08 PM 17th June, 2017 8:00 PM 2 hrs 51 mins 27.1 km
18 Look look,see see enjoyable ride
16th June, 2017 6:00 PM 16th June, 2017 8:12 PM 2 hrs 12 mins 19.33 km
17 Evening ride to Merlion
14th June, 2017 7:19 PM 15th June, 2017 12:31 AM 5 hrs 12 mins 43.92 km
16 Evening Ride
11th June, 2017 6:54 PM 11th June, 2017 7:28 PM 0 hrs 33 mins 3.87 km
15 Afternoon Ride
11th June, 2017 5:50 PM 11th June, 2017 6:39 PM 0 hrs 48 mins 7.38 km
14 Morning Ride
10th June, 2017 6:37 AM 10th June, 2017 11:13 AM 4 hrs 36 mins 44.78 km
13 Afternoon Ride
2nd June, 2017 5:53 PM 2nd June, 2017 10:28 PM 4 hrs 34 mins 58.61 km
12 After bike service & puncture fix by Chairman Edmund
29th May, 2017 7:49 PM 29th May, 2017 10:30 PM 2 hrs 40 mins 12.29 km
11 Lazy afternoon loop with a rear tyre leak
28th May, 2017 2:36 PM 28th May, 2017 6:27 PM 3 hrs 50 mins 63.34 km
10 Bike tune @ Faber PCN ride
27th May, 2017 3:11 PM 27th May, 2017 3:27 PM 0 hrs 15 mins 61.72 km
9 To the market
27th May, 2017 7:41 AM 27th May, 2017 8:17 AM 0 hrs 36 mins 8.75 km
8 Looping Sungai Kadut & Kranji
25th May, 2017 4:11 PM 25th May, 2017 7:59 PM 3 hrs 48 mins 66.01 km
7 Ride to market to get breakfast
21st May, 2017 8:04 AM 21st May, 2017 8:50 AM 0 hrs 45 mins 10.75 km
6 Continue after work cycle to Yishun & beyond
20th May, 2017 12:55 PM 20th May, 2017 4:14 PM 3 hrs 18 mins 45.35 km
5 Ride to office
20th May, 2017 6:57 AM 20th May, 2017 7:45 AM 0 hrs 48 mins 15.28 km
4 Loops along Sungai Kadut & Kranji Way
18th May, 2017 6:00 PM 18th May, 2017 9:24 PM 3 hrs 24 mins 65.15 km
3 Afternoon ride to Barrage & met otter family
14th May, 2017 2:51 PM 14th May, 2017 6:09 PM 3 hrs 18 mins 51.13 km
2 Continue afternoon ride to Bedok Jetty after training
13th May, 2017 2:30 PM 13th May, 2017 6:46 PM 4 hrs 16 mins 58.63 km
1 Morning ride to Star Vista for training
13th May, 2017 8:29 AM 13th May, 2017 9:57 AM 1 hrs 27 mins 25.96 km
Total Distance: 689.35 km Total Hours: 49 hrs 48 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Blessed Chris

Blessed Chris is not following anyone yet...

Chat Blessed Chris