fjgarcia's Profile

Singapore
Joined 29th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to fjgarcia?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 273

Rode 1121.94 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 335

Rode 839.88 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 458

Rode 522.31 km

“ Always keeping fit with cycling ”
View

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 308

Rode 1091.53 km

“ A wonderful to loose weight. A good way to know about Singapore ”
View

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 189

Rode 1228.82 km

“ Wonderful! Help me loose weight and stay healthy ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
30 Morning Ride
5th November, 2017 5:45 AM 5th November, 2017 10:14 AM 4 hrs 29 mins 71.44 km
29 Morning Ride
4th November, 2017 5:58 AM 4th November, 2017 9:59 AM 4 hrs 00 mins 61.18 km
28 Lunch Ride
2nd November, 2017 11:57 AM 2nd November, 2017 12:47 PM 0 hrs 50 mins 14.81 km
27 Lunch Ride
1st November, 2017 12:02 PM 1st November, 2017 12:38 PM 0 hrs 36 mins 11.88 km
26 Morning Ride
29th October, 2017 6:02 AM 29th October, 2017 9:52 AM 3 hrs 49 mins 61.5 km
25 Morning Ride
28th October, 2017 5:51 AM 28th October, 2017 9:41 AM 3 hrs 49 mins 71.06 km
24 Lunch Ride
26th October, 2017 12:00 PM 26th October, 2017 1:55 PM 1 hrs 54 mins 22.96 km
23 Morning Ride
22nd October, 2017 6:25 AM 22nd October, 2017 9:47 AM 3 hrs 22 mins 42.33 km
22 Morning Ride
18th October, 2017 6:19 AM 18th October, 2017 11:10 AM 4 hrs 50 mins 82.83 km
21 Morning Ride
15th October, 2017 5:47 AM 15th October, 2017 9:21 AM 3 hrs 34 mins 53.38 km
20 Morning Ride
13th October, 2017 6:06 AM 13th October, 2017 8:30 AM 2 hrs 23 mins 31.5 km
19 Morning Ride
12th October, 2017 7:29 AM 12th October, 2017 10:59 AM 3 hrs 30 mins 53.92 km
18 Morning Ride
11th October, 2017 9:04 AM 11th October, 2017 9:28 AM 0 hrs 24 mins 2.45 km
17 Morning Ride
8th October, 2017 5:43 AM 8th October, 2017 10:06 AM 4 hrs 22 mins 70.68 km
16 Afternoon Ride
6th October, 2017 1:34 PM 6th October, 2017 4:36 PM 3 hrs 01 mins 42.85 km
15 Afternoon Ride
5th October, 2017 1:05 PM 5th October, 2017 2:15 PM 1 hrs 09 mins 14 km
14 Morning Ride
1st October, 2017 5:40 AM 1st October, 2017 9:20 AM 3 hrs 40 mins 53.56 km
13 Morning Ride
30th September, 2017 9:43 AM 30th September, 2017 10:23 AM 0 hrs 40 mins 3.23 km
12 Lunch Ride
28th September, 2017 11:33 AM 28th September, 2017 2:16 PM 2 hrs 42 mins 50.32 km
11 Lunch Ride
26th September, 2017 11:38 AM 26th September, 2017 2:20 PM 2 hrs 42 mins 44.78 km
10 Morning Ride
24th September, 2017 6:18 AM 24th September, 2017 9:43 AM 3 hrs 25 mins 51.64 km
9 Lunch Ride
22nd September, 2017 11:06 AM 22nd September, 2017 2:22 PM 3 hrs 15 mins 50.66 km
8 Morning Ride
20th September, 2017 6:24 AM 20th September, 2017 6:41 AM 0 hrs 16 mins 2.62 km
7 Lunch Ride
19th September, 2017 11:07 AM 19th September, 2017 12:34 PM 1 hrs 26 mins 10.15 km
6 Morning Ride
17th September, 2017 6:04 AM 17th September, 2017 8:40 AM 2 hrs 35 mins 40.04 km
5 Lunch Ride
15th September, 2017 11:27 AM 15th September, 2017 12:33 PM 1 hrs 06 mins 16.6 km
4 Morning Ride
14th September, 2017 10:44 AM 14th September, 2017 11:08 AM 0 hrs 24 mins 3.47 km
3 Lunch Ride
12th September, 2017 11:39 AM 12th September, 2017 1:48 PM 2 hrs 08 mins 40.03 km
2 Morning Ride
10th September, 2017 6:52 AM 10th September, 2017 8:50 AM 1 hrs 57 mins 20.96 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 6:49 AM 9th September, 2017 8:37 AM 1 hrs 48 mins 25.09 km
Total Distance: 1121.92 km Total Hours: 74 hrs 6 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
34 Afternoon Ride
1st September, 2017 1:27 PM 1st September, 2017 2:32 PM 1 hrs 05 mins 14.14 km
33 Morning Ride
1st September, 2017 6:31 AM 1st September, 2017 10:39 AM 4 hrs 08 mins 65.19 km
32 Afternoon Ride
30th August, 2017 1:39 PM 30th August, 2017 3:21 PM 1 hrs 41 mins 24.07 km
31 Lunch Ride
29th August, 2017 11:03 AM 29th August, 2017 2:25 PM 3 hrs 21 mins 57.51 km
30 Lunch Ride
28th August, 2017 11:42 AM 28th August, 2017 1:09 PM 1 hrs 26 mins 16.36 km
29 Morning Ride
27th August, 2017 6:18 AM 27th August, 2017 7:34 AM 1 hrs 15 mins 22.95 km
28 Lunch Ride
25th August, 2017 12:56 PM 25th August, 2017 1:34 PM 0 hrs 37 mins 5.16 km
27 Morning Ride
23rd August, 2017 10:31 AM 23rd August, 2017 3:33 PM 5 hrs 01 mins 81.39 km
26 Night Ride
21st August, 2017 9:35 PM 21st August, 2017 11:03 PM 1 hrs 28 mins 25.88 km
25 Morning Ride
20th August, 2017 10:58 AM 20th August, 2017 11:22 AM 0 hrs 24 mins 3.68 km
24 Night Ride
19th August, 2017 9:08 PM 19th August, 2017 10:41 PM 1 hrs 33 mins 29.21 km
23 Lunch Ride
17th August, 2017 11:08 AM 17th August, 2017 2:34 PM 3 hrs 25 mins 52.17 km
22 Lunch Ride
15th August, 2017 11:05 AM 15th August, 2017 3:16 PM 4 hrs 10 mins 59.35 km
21 Morning Ride
13th August, 2017 8:38 AM 13th August, 2017 10:09 AM 1 hrs 30 mins 19.64 km
20 Night Ride
11th August, 2017 10:42 PM 12th August, 2017 12:12 AM 1 hrs 30 mins 27.4 km
19 Night Ride
8th August, 2017 10:35 PM 8th August, 2017 11:54 PM 1 hrs 19 mins 22.91 km
18 Night Ride
5th August, 2017 11:21 PM 6th August, 2017 12:58 AM 1 hrs 37 mins 26.91 km
17 Afternoon Ride
2nd August, 2017 1:45 PM 2nd August, 2017 2:20 PM 0 hrs 34 mins 11.63 km
16 Lunch Ride
2nd August, 2017 11:33 AM 2nd August, 2017 1:38 PM 2 hrs 04 mins 28.2 km
15 Morning Ride
1st August, 2017 10:55 AM 1st August, 2017 11:23 AM 0 hrs 27 mins 4.59 km
14 Afternoon Ride
28th July, 2017 1:28 PM 28th July, 2017 3:19 PM 1 hrs 50 mins 22.25 km
13 Morning Ride
28th July, 2017 9:27 AM 28th July, 2017 1:17 PM 3 hrs 50 mins 61.35 km
12 Night Ride
26th July, 2017 10:23 PM 26th July, 2017 11:17 PM 0 hrs 53 mins 16.43 km
11 Afternoon Ride
25th July, 2017 3:52 PM 25th July, 2017 5:40 PM 1 hrs 48 mins 30.52 km
10 Night Ride
24th July, 2017 9:42 PM 24th July, 2017 10:44 PM 1 hrs 02 mins 23.27 km
9 Morning Ride
23rd July, 2017 8:02 AM 23rd July, 2017 8:41 AM 0 hrs 38 mins 3.82 km
8 Morning Ride
22nd July, 2017 6:28 AM 22nd July, 2017 9:17 AM 2 hrs 49 mins 46.89 km
7 Morning Ride
22nd July, 2017 5:40 AM 22nd July, 2017 6:01 AM 0 hrs 21 mins 0.36 km
6 Night Ride
19th July, 2017 10:07 PM 19th July, 2017 10:14 PM 0 hrs 07 mins 0 km
5 Afternoon Ride
18th July, 2017 5:37 PM 18th July, 2017 5:54 PM 0 hrs 16 mins 3.91 km
4 Afternoon Ride
18th July, 2017 4:38 PM 18th July, 2017 4:55 PM 0 hrs 17 mins 1.69 km
3 Night Ride
16th July, 2017 10:33 PM 16th July, 2017 11:20 PM 0 hrs 46 mins 14.87 km
2 Night Ride
16th July, 2017 9:53 PM 16th July, 2017 10:16 PM 0 hrs 22 mins 1.23 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 6:48 AM 15th July, 2017 7:41 AM 0 hrs 53 mins 14.96 km
Total Distance: 839.89 km Total Hours: 54 hrs 33 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Morning Ride
9th June, 2017 5:40 AM 9th June, 2017 11:24 AM 5 hrs 43 mins 90.66 km
14 Evening Ride
5th June, 2017 7:03 PM 5th June, 2017 7:54 PM 0 hrs 51 mins 16.88 km
13 Morning Ride
3rd June, 2017 7:35 AM 3rd June, 2017 8:50 AM 1 hrs 14 mins 23.64 km
12 Afternoon Ride
1st June, 2017 2:50 PM 1st June, 2017 5:47 PM 2 hrs 56 mins 50.47 km
11 Afternoon Ride
31st May, 2017 2:06 PM 31st May, 2017 3:10 PM 1 hrs 03 mins 16.67 km
10 Morning Ride
27th May, 2017 5:50 AM 27th May, 2017 9:56 AM 4 hrs 05 mins 72.71 km
9 Afternoon Ride
25th May, 2017 4:53 PM 25th May, 2017 6:02 PM 1 hrs 08 mins 17.3 km
8 Morning Ride
23rd May, 2017 7:29 AM 23rd May, 2017 9:14 AM 1 hrs 45 mins 31.07 km
7 Morning Ride
20th May, 2017 6:55 AM 20th May, 2017 9:10 AM 2 hrs 14 mins 34.63 km
6 Morning Ride
19th May, 2017 7:28 AM 19th May, 2017 9:12 AM 1 hrs 44 mins 30.83 km
5 Morning Ride
18th May, 2017 10:36 AM 18th May, 2017 11:18 AM 0 hrs 42 mins 4.79 km
4 Morning Ride
17th May, 2017 10:53 AM 17th May, 2017 11:58 AM 1 hrs 05 mins 16.93 km
3 Morning Ride
15th May, 2017 7:32 AM 15th May, 2017 9:17 AM 1 hrs 44 mins 30.44 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 6:43 AM 14th May, 2017 8:39 AM 1 hrs 56 mins 31.76 km
1 Morning Ride
13th May, 2017 6:28 AM 13th May, 2017 9:35 AM 3 hrs 06 mins 53.53 km
Total Distance: 522.31 km Total Hours: 31 hrs 49 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow fjgarcia

fjgarcia is not following anyone yet...

Chat fjgarcia