limz's Profile

Singapore
Joined 28th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to limz?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 235

Rode 1134.03 km

“ The final part of the three challenges which make cycling interesting ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 284

Rode 895.38 km

“ 2nd part of the year challenge, failed to pursue elite due to work trips (x... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 202

Rode 647.94 km

“ Challenging myself to commit on the goal, be healthy, be happy! ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
38 Night Ride
28th October, 2017 12:31 AM 28th October, 2017 1:32 AM 1 hrs 00 mins 20.07 km
37 Evening Ride
27th October, 2017 8:36 PM 27th October, 2017 9:45 PM 1 hrs 09 mins 18.95 km
36 Night Ride
27th October, 2017 12:00 AM 28th October, 2017 12:30 AM 24 hrs 30 mins 56.74 km
35 Night Ride
24th October, 2017 9:42 PM 24th October, 2017 10:11 PM 0 hrs 28 mins 10.98 km
34 Evening Ride
24th October, 2017 8:59 PM 24th October, 2017 9:41 PM 0 hrs 42 mins 20.61 km
33 Evening Ride
24th October, 2017 7:52 PM 24th October, 2017 8:18 PM 0 hrs 26 mins 11.16 km
32 Morning Ride
21st October, 2017 6:04 AM 21st October, 2017 10:24 AM 4 hrs 20 mins 93.15 km
31 Evening Ride
17th October, 2017 7:32 PM 18th October, 2017 2:39 AM 7 hrs 06 mins 104.34 km
30 Night Ride
3rd October, 2017 9:13 PM 3rd October, 2017 9:27 PM 0 hrs 13 mins 1.74 km
29 Evening Ride
3rd October, 2017 8:27 PM 3rd October, 2017 8:34 PM 0 hrs 06 mins 1.08 km
28 Evening Ride
3rd October, 2017 8:25 PM 3rd October, 2017 8:27 PM 0 hrs 01 mins 0.54 km
27 Lunch Ride
3rd October, 2017 12:35 PM 3rd October, 2017 12:35 PM 0 hrs 00 mins 0.29 km
26 Afternoon Ride
2nd October, 2017 3:40 PM 2nd October, 2017 5:45 PM 2 hrs 05 mins 46.44 km
25 Afternoon Ride
2nd October, 2017 3:08 PM 2nd October, 2017 3:39 PM 0 hrs 30 mins 10.73 km
24 Lunch Ride
29th September, 2017 11:34 AM 29th September, 2017 12:48 PM 1 hrs 14 mins 5.31 km
23 Morning Ride
24th September, 2017 7:08 AM 24th September, 2017 11:02 AM 3 hrs 54 mins 67.57 km
22 Night Ride
22nd September, 2017 9:12 PM 23rd September, 2017 3:34 AM 6 hrs 22 mins 113.65 km
21 Evening Ride
22nd September, 2017 8:16 PM 22nd September, 2017 8:37 PM 0 hrs 21 mins 7.47 km
20 Night Ride
21st September, 2017 9:28 PM 21st September, 2017 10:11 PM 0 hrs 42 mins 13.72 km
19 Evening Ride
21st September, 2017 8:20 PM 21st September, 2017 9:21 PM 1 hrs 01 mins 30.14 km
18 Evening Ride
21st September, 2017 7:46 PM 21st September, 2017 8:14 PM 0 hrs 28 mins 11.09 km
17 Night Ride
20th September, 2017 10:07 PM 20th September, 2017 10:40 PM 0 hrs 33 mins 8.9 km
16 Evening Ride
20th September, 2017 8:06 PM 20th September, 2017 9:59 PM 1 hrs 53 mins 40.3 km
15 Evening Ride
20th September, 2017 7:28 PM 20th September, 2017 8:00 PM 0 hrs 31 mins 11.25 km
14 Night Ride
19th September, 2017 10:05 PM 19th September, 2017 10:53 PM 0 hrs 48 mins 14.16 km
13 Evening Ride
19th September, 2017 7:24 PM 19th September, 2017 10:04 PM 2 hrs 39 mins 61.65 km
12 Night Ride
18th September, 2017 9:01 PM 18th September, 2017 9:08 PM 0 hrs 06 mins 1.4 km
11 Evening Ride
18th September, 2017 8:18 PM 18th September, 2017 8:26 PM 0 hrs 07 mins 1.6 km
10 Evening Ride
16th September, 2017 7:08 PM 16th September, 2017 7:08 PM 0 hrs 00 mins 0.01 km
9 Night Ride
15th September, 2017 12:00 AM 16th September, 2017 4:00 AM 28 hrs 00 mins 104.37 km
8 Night Ride
14th September, 2017 9:32 PM 14th September, 2017 10:11 PM 0 hrs 38 mins 10.87 km
7 Evening Ride
14th September, 2017 7:43 PM 14th September, 2017 9:23 PM 1 hrs 40 mins 41.17 km
6 Evening Ride
12th September, 2017 7:31 PM 12th September, 2017 10:32 PM 3 hrs 01 mins 53.68 km
5 Evening Ride
11th September, 2017 8:05 PM 11th September, 2017 9:12 PM 1 hrs 07 mins 23.42 km
4 BTT 46/50 Evening Ride
11th September, 2017 7:06 PM 11th September, 2017 7:27 PM 0 hrs 21 mins 4.13 km
3 Afternoon Ride
10th September, 2017 2:22 PM 10th September, 2017 2:27 PM 0 hrs 04 mins 0.65 km
2 Afternoon Ride
10th September, 2017 1:16 PM 10th September, 2017 1:24 PM 0 hrs 07 mins 1.66 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 4:13 AM 9th September, 2017 12:06 PM 7 hrs 53 mins 109.04 km
Total Distance: 1134.03 km Total Hours: 106 hrs 6 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
24 Morning Ride
2nd September, 2017 9:52 AM 2nd September, 2017 10:16 AM 0 hrs 24 mins 7.47 km
23 Evening Ride
1st September, 2017 8:38 PM 2nd September, 2017 1:32 AM 4 hrs 53 mins 72.42 km
22 Finale #togo817
29th August, 2017 8:41 PM 29th August, 2017 8:48 PM 0 hrs 07 mins 1.83 km
21 Morning Ride
26th August, 2017 7:01 AM 26th August, 2017 11:18 AM 4 hrs 16 mins 44.01 km
20 Evening Ride
22nd August, 2017 8:08 PM 22nd August, 2017 11:16 PM 3 hrs 08 mins 47.71 km
19 Morning Ride
20th August, 2017 5:51 AM 20th August, 2017 12:45 PM 6 hrs 54 mins 113.91 km
18 Lunch Ride
19th August, 2017 12:37 PM 19th August, 2017 1:04 PM 0 hrs 26 mins 7.68 km
17 Morning Ride
19th August, 2017 10:56 AM 19th August, 2017 11:19 AM 0 hrs 22 mins 7.64 km
16 Morning Ride
19th August, 2017 9:36 AM 19th August, 2017 10:00 AM 0 hrs 24 mins 3.45 km
15 Night Ride
18th August, 2017 10:53 PM 19th August, 2017 1:08 AM 2 hrs 15 mins 19.11 km
14 Evening Ride
18th August, 2017 8:18 PM 18th August, 2017 10:31 PM 2 hrs 13 mins 32.5 km
13 Ofo maiden ride, tour guide xerocuse #demitogo
12th August, 2017 5:53 PM 12th August, 2017 6:42 PM 0 hrs 49 mins 7.58 km
12 Lunch Ride
9th August, 2017 11:41 AM 9th August, 2017 3:07 PM 3 hrs 26 mins 54.14 km
11 Morning Ride
9th August, 2017 4:47 AM 9th August, 2017 11:21 AM 6 hrs 34 mins 63.43 km
10 Morning Ride
6th August, 2017 7:35 AM 6th August, 2017 3:06 PM 7 hrs 30 mins 126.68 km
9 Evening Ride
4th August, 2017 6:09 PM 4th August, 2017 6:12 PM 0 hrs 03 mins 0.17 km
8 Evening Ride
31st July, 2017 7:47 PM 31st July, 2017 10:25 PM 2 hrs 38 mins 50.24 km
7 Night Ride
28th July, 2017 9:44 PM 28th July, 2017 11:25 PM 1 hrs 41 mins 33.61 km
6 Night Ride
27th July, 2017 10:29 PM 27th July, 2017 11:08 PM 0 hrs 39 mins 12.53 km
5 Evening Ride
27th July, 2017 8:23 PM 27th July, 2017 10:14 PM 1 hrs 51 mins 30.27 km
4 Evening Ride
26th July, 2017 7:53 PM 26th July, 2017 10:17 PM 2 hrs 23 mins 41.78 km
3 Afternoon Ride
26th July, 2017 5:29 PM 26th July, 2017 5:35 PM 0 hrs 06 mins 0.49 km
2 Afternoon Ride
15th July, 2017 1:39 PM 15th July, 2017 5:10 PM 3 hrs 31 mins 47.23 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 7:21 AM 15th July, 2017 1:31 PM 6 hrs 09 mins 69.52 km
Total Distance: 895.4 km Total Hours: 62 hrs 48 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
16 Night Ride
16th June, 2017 10:35 PM 17th June, 2017 3:32 AM 4 hrs 57 mins 46.25 km
15 Night Ride
14th June, 2017 10:12 PM 14th June, 2017 11:48 PM 1 hrs 35 mins 30.29 km
14 Night Ride
9th June, 2017 12:00 AM 10th June, 2017 3:47 AM 27 hrs 47 mins 132.27 km
13 Night Ride
8th June, 2017 10:37 PM 9th June, 2017 1:07 AM 2 hrs 29 mins 50.64 km
12 Night Ride
6th June, 2017 10:45 PM 7th June, 2017 1:21 AM 2 hrs 35 mins 50.2 km
11 Night Ride
3rd June, 2017 1:15 AM 3rd June, 2017 4:57 AM 3 hrs 42 mins 43.22 km
10 Night Ride
29th May, 2017 10:22 PM 30th May, 2017 12:35 AM 2 hrs 13 mins 41.91 km
9 Lunch Ride
27th May, 2017 12:26 PM 27th May, 2017 3:01 PM 2 hrs 34 mins 39.19 km
8 Night Ride
23rd May, 2017 10:37 PM 24th May, 2017 12:39 AM 2 hrs 01 mins 40.92 km
7 Lunch Ride
21st May, 2017 11:08 AM 21st May, 2017 1:34 PM 2 hrs 25 mins 36.11 km
6 Night Ride
18th May, 2017 9:53 PM 18th May, 2017 11:32 PM 1 hrs 38 mins 24.93 km
5 Morning Ride
18th May, 2017 4:48 AM 18th May, 2017 6:16 AM 1 hrs 28 mins 19.88 km
4 Night Ride
16th May, 2017 9:22 PM 16th May, 2017 10:29 PM 1 hrs 07 mins 19.43 km
3 Night Ride
15th May, 2017 10:48 PM 15th May, 2017 11:50 PM 1 hrs 01 mins 15.66 km
2 Afternoon Ride
14th May, 2017 2:29 PM 14th May, 2017 4:27 PM 1 hrs 57 mins 35.06 km
1 Night Ride
14th May, 2017 12:41 AM 14th May, 2017 2:12 AM 1 hrs 30 mins 22.01 km
Total Distance: 647.97 km Total Hours: 61 hrs 47 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow limz

limz is not following anyone yet...

Chat limz