nicholas1984's Profile

Singapore
Joined 20th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to nicholas1984?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 195

Rode 1172.65 km

“ It's good to challenge your own limit. But too bad recently keep raining. ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 207

Rode 1013 km

“ It's a challenging ride, surely will join togo1117~ ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 111

Rode 980.87 km

“ It was an awesome experience to be a part of the challenge to test how far ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

3
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
22 Sunday ride(super sweeper mode on) with U Cycling Team @ Yishun Dam route~ #togo1117 -22 (completed)
5th November, 2017 6:18 AM 5th November, 2017 11:43 AM 5 hrs 25 mins 88.87 km
21 Seletar loops~ #togo1117 -21
2nd November, 2017 8:35 PM 2nd November, 2017 11:57 PM 3 hrs 21 mins 56.17 km
20 Sunday ride with U Cycling Team @ LCK route~ #togo1117 -20
29th October, 2017 6:16 AM 29th October, 2017 10:31 AM 4 hrs 14 mins 73.59 km
19 Solo Seletar recovery loops~ #togo1117 -19
28th October, 2017 6:30 AM 28th October, 2017 9:50 AM 3 hrs 19 mins 72.95 km
18 Night Ride
26th October, 2017 9:23 PM 26th October, 2017 11:49 PM 2 hrs 25 mins 60.73 km
17 ???????????????#togo1117 -17
24th October, 2017 8:50 PM 24th October, 2017 11:58 PM 3 hrs 07 mins 70.04 km
16 Seletar luan luan sek ride~ #togo1117 -16
22nd October, 2017 9:00 PM 23rd October, 2017 1:36 AM 4 hrs 35 mins 64.67 km
15 Afternoon Ride
21st October, 2017 1:26 PM 21st October, 2017 2:35 PM 1 hrs 09 mins 20.39 km
14 Morning Ride
21st October, 2017 6:16 AM 21st October, 2017 9:15 AM 2 hrs 59 mins 41.81 km
13 Ride back from office~ #togo1117 -13
20th October, 2017 6:01 PM 20th October, 2017 7:10 PM 1 hrs 08 mins 20.41 km
12 Morning ride to office~ #togo1117 -12
20th October, 2017 7:20 AM 20th October, 2017 8:24 AM 1 hrs 04 mins 20.07 km
11 Solo seletar loop~ recovery ride? shag… #togo1117 -11
19th October, 2017 9:03 PM 19th October, 2017 10:59 PM 1 hrs 55 mins 47.7 km
10 Deepavali ride with Initial R~ #togo1117 -10
18th October, 2017 6:20 AM 18th October, 2017 10:39 AM 4 hrs 19 mins 73.41 km
9 Buddies seletar chase lady ghost loops~ #togo1117 -09
16th October, 2017 8:55 PM 17th October, 2017 12:28 AM 3 hrs 32 mins 57.32 km
8 Luan luan sek ride~ just wanna ride~! #togo1117 -08
13th October, 2017 10:25 PM 14th October, 2017 1:31 AM 3 hrs 05 mins 44.95 km
7 Sunday ride with U Cycling Team @ LCK route~ #togo1117 -07
8th October, 2017 6:24 AM 8th October, 2017 10:42 AM 4 hrs 18 mins 74.84 km
6 Seletar loops with Initial R ~ #togo1117 -06
5th October, 2017 8:18 PM 5th October, 2017 11:52 PM 3 hrs 33 mins 60.78 km
5 Night Ride
4th October, 2017 9:59 PM 5th October, 2017 12:18 AM 2 hrs 18 mins 48.33 km
4 Sunday ride with U Cycling team @ Mt Faber route~ #togo1117 -04
24th September, 2017 6:17 AM 24th September, 2017 10:19 AM 4 hrs 01 mins 62.51 km
3 Night Ride
22nd September, 2017 9:08 PM 22nd September, 2017 10:07 PM 0 hrs 59 mins 20.05 km
2 Roll to office~ #togo1117-02
22nd September, 2017 7:24 AM 22nd September, 2017 8:27 AM 1 hrs 03 mins 19.99 km
1 U Cycling LCK Sunday ride~ #togo1117-01
10th September, 2017 6:30 AM 10th September, 2017 10:44 AM 4 hrs 14 mins 73.09 km
Total Distance: 1172.67 km Total Hours: 66 hrs 3 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
20 Sunday U Cycling ride~ #togo817-19
3rd September, 2017 6:13 AM 3rd September, 2017 11:54 AM 5 hrs 40 mins 89.18 km
19 Evening Ride
31st August, 2017 6:03 PM 31st August, 2017 7:11 PM 1 hrs 08 mins 20.73 km
18 Ride to office~ #togo817-17
31st August, 2017 7:05 AM 31st August, 2017 8:04 AM 0 hrs 59 mins 20.02 km
17 Night Ride
25th August, 2017 10:29 PM 26th August, 2017 5:47 AM 7 hrs 17 mins 123.5 km
16 Evening Ride
21st August, 2017 8:02 PM 21st August, 2017 9:12 PM 1 hrs 09 mins 9 km
15 Morning Ride
20th August, 2017 6:17 AM 20th August, 2017 10:57 AM 4 hrs 40 mins 73.63 km
14 Solo dark dark Seletar horse shoe jelly loops~ #togo817-13
14th August, 2017 9:13 PM 14th August, 2017 11:33 PM 2 hrs 20 mins 54.49 km
13 Solo dark dark Seletar horse shoe loops~ #togo817-12
13th August, 2017 8:54 PM 13th August, 2017 11:16 PM 2 hrs 22 mins 53.99 km
12 Just started… but flat tyre~
10th August, 2017 8:35 PM 10th August, 2017 8:43 PM 0 hrs 07 mins 0.75 km
11 Morning Ride
6th August, 2017 6:12 AM 6th August, 2017 11:59 AM 5 hrs 46 mins 86.01 km
10 Night Ride
4th August, 2017 10:14 PM 5th August, 2017 12:21 AM 2 hrs 07 mins 43.82 km
9 Night Ride
1st August, 2017 9:05 PM 1st August, 2017 11:08 PM 2 hrs 02 mins 39.45 km
8 Evening Ride
31st July, 2017 7:59 PM 31st July, 2017 9:32 PM 1 hrs 33 mins 5.27 km
7 Buddies TMCR ride~ #togo817-06
28th July, 2017 10:59 PM 29th July, 2017 4:07 AM 5 hrs 08 mins 93.36 km
6 Evening Ride
25th July, 2017 8:37 PM 25th July, 2017 11:14 PM 2 hrs 37 mins 54.44 km
5 Sunday ride with U cycling team~ #togo817-04
23rd July, 2017 6:16 AM 23rd July, 2017 10:47 AM 4 hrs 30 mins 73.62 km
4 Seletar horse shoe loops~ #togo817-03
22nd July, 2017 5:59 AM 22nd July, 2017 8:29 AM 2 hrs 30 mins 53.97 km
3 Night Ride
20th July, 2017 11:23 PM 20th July, 2017 11:43 PM 0 hrs 19 mins 7.46 km
2 Evening Ride
20th July, 2017 8:22 PM 20th July, 2017 11:22 PM 3 hrs 00 mins 44.89 km
1 Afternoon Ride
15th July, 2017 3:22 PM 15th July, 2017 6:58 PM 3 hrs 35 mins 65.44 km
Total Distance: 1013.02 km Total Hours: 58 hrs 52 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
19 Morning Ride
18th June, 2017 7:20 AM 18th June, 2017 11:08 AM 3 hrs 47 mins 48.94 km
18 Solo Seletar loops~ #togo517-18 #ZEROXCUSE800-09
17th June, 2017 6:45 AM 17th June, 2017 9:13 AM 2 hrs 27 mins 56.09 km
17 Seletar loops 2xHIIT(5x30s)~ #togo517-17 #ZEROXCUSE800-08
15th June, 2017 9:44 PM 16th June, 2017 12:20 AM 2 hrs 35 mins 55.59 km
16 Night Ride
11th June, 2017 9:09 PM 11th June, 2017 9:58 PM 0 hrs 49 mins 10.4 km
15 Solo Seletar loops~ #togo517-15 #ZEROXCUSE800-06
11th June, 2017 6:50 AM 11th June, 2017 9:28 AM 2 hrs 38 mins 51.08 km
14 Night Ride
9th June, 2017 9:18 PM 10th June, 2017 12:06 AM 2 hrs 47 mins 42.99 km
13 Seletar loop~ #togo517-13 #ZEROXCUSE800-04
8th June, 2017 7:26 PM 8th June, 2017 11:30 PM 4 hrs 03 mins 46.37 km
12 Seletar loops~ #togo517-12 #ZEROXCUSE800-03
4th June, 2017 6:35 AM 4th June, 2017 9:40 AM 3 hrs 05 mins 55.01 km
11 Morning Ride
3rd June, 2017 7:11 AM 3rd June, 2017 10:36 AM 3 hrs 25 mins 61.79 km
10 Solo Seletar loops~ #togo517-10(Completed) #ZEROXCUSE800-01
1st June, 2017 9:40 PM 1st June, 2017 11:49 PM 2 hrs 08 mins 47.21 km
9 Night Ride
29th May, 2017 10:46 PM 30th May, 2017 12:30 AM 1 hrs 43 mins 36.51 km
8 Night Ride
28th May, 2017 10:19 PM 28th May, 2017 10:31 PM 0 hrs 11 mins 3.79 km
7 Night Ride
27th May, 2017 3:40 AM 27th May, 2017 12:45 PM 9 hrs 05 mins 148.29 km
6 Night Ride
23rd May, 2017 9:26 PM 23rd May, 2017 11:52 PM 2 hrs 26 mins 47.4 km
5 Night Ride
20th May, 2017 10:23 PM 21st May, 2017 4:38 AM 6 hrs 15 mins 96.05 km
4 Seletar loop~ #togo517-04
19th May, 2017 9:15 PM 19th May, 2017 11:15 PM 1 hrs 59 mins 39.03 km
3 Evening Ride
17th May, 2017 8:35 PM 17th May, 2017 11:45 PM 3 hrs 10 mins 53.03 km
2 Night Ride
14th May, 2017 9:10 PM 14th May, 2017 11:30 PM 2 hrs 20 mins 39.66 km
1 Seletar loop~
13th May, 2017 10:00 AM 13th May, 2017 1:17 PM 3 hrs 17 mins 41.66 km
Total Distance: 980.89 km Total Hours: 59 hrs 2 mins

No ads yet.

nicholas1984 is not following anyone yet...

Chat nicholas1984