faizalsohaimi's Profile

Malaysia
Joined 19th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to faizalsohaimi?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

DNF

Rank: 329

Rode 847.85 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 407

Rode 1053.04 km

“ Been a great challenge to get me to ride more. It was amazing how much I ro... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
39 Morning Ride
5th November, 2017 6:40 AM 5th November, 2017 9:13 AM 2 hrs 33 mins 43.77 km
38 Evening Ride
3rd November, 2017 7:47 PM 3rd November, 2017 7:55 PM 0 hrs 08 mins 2.49 km
37 Afternoon Ride
2nd November, 2017 2:16 PM 2nd November, 2017 2:29 PM 0 hrs 12 mins 2.58 km
36 Morning Ride
28th October, 2017 8:27 AM 28th October, 2017 12:41 PM 4 hrs 13 mins 86.63 km
35 Ride to Arif's school
26th October, 2017 6:15 PM 26th October, 2017 6:50 PM 0 hrs 34 mins 8.16 km
34 Ride to fetch Arif from school
25th October, 2017 6:17 PM 25th October, 2017 6:50 PM 0 hrs 32 mins 7.81 km
33 Afternoon Ride
25th October, 2017 1:15 PM 25th October, 2017 1:19 PM 0 hrs 03 mins 0.71 km
32 Night ride Putrajaya - Tribute to Jason Ng
24th October, 2017 8:27 PM 24th October, 2017 10:32 PM 2 hrs 04 mins 41.82 km
31 Ride home, 1/3 way.
23rd October, 2017 5:03 PM 23rd October, 2017 5:38 PM 0 hrs 34 mins 8.23 km
30 Lunch time ride.
23rd October, 2017 1:12 PM 23rd October, 2017 1:25 PM 0 hrs 13 mins 3.5 km
29 Monton Maran Fellowship Ride 2017
22nd October, 2017 8:06 AM 22nd October, 2017 1:08 PM 5 hrs 02 mins 102.11 km
28 Morning-Noon Ride
18th October, 2017 10:04 AM 18th October, 2017 12:22 PM 2 hrs 18 mins 32.91 km
27 Evening Ride
17th October, 2017 7:11 PM 17th October, 2017 8:04 PM 0 hrs 52 mins 13.68 km
26 Just a night ride to pick up my cheeky boy from his mommy.
17th October, 2017 7:07 PM 17th October, 2017 8:02 PM 0 hrs 55 mins 15.81 km
25 Quick ride to KLCC
17th October, 2017 4:03 PM 17th October, 2017 4:22 PM 0 hrs 18 mins 4.93 km
24 Morning Ride
17th October, 2017 8:43 AM 17th October, 2017 8:46 AM 0 hrs 02 mins 0.72 km
23 Morning - afternoon ride to Klang
17th October, 2017 8:43 AM 17th October, 2017 1:04 PM 4 hrs 20 mins 76.86 km
22 2nd Penang Bridge Music Fun Ride
14th October, 2017 6:58 AM 14th October, 2017 9:28 AM 2 hrs 29 mins 39.87 km
21 Night cycle tour in Madrid
11th October, 2017 8:02 PM 11th October, 2017 8:55 PM 0 hrs 53 mins 9.16 km
20 After-ride short ride
8th October, 2017 1:18 PM 8th October, 2017 1:30 PM 0 hrs 11 mins 2.91 km
19 UTP Convoride 2017
8th October, 2017 7:03 AM 8th October, 2017 11:45 AM 4 hrs 42 mins 98.73 km
18 Evening ride home.
4th October, 2017 5:20 PM 4th October, 2017 5:42 PM 0 hrs 21 mins 5.68 km
17 Lunch time ride
4th October, 2017 2:23 PM 4th October, 2017 2:43 PM 0 hrs 19 mins 3.48 km
16 Meeting ride
3rd October, 2017 4:38 PM 3rd October, 2017 4:48 PM 0 hrs 09 mins 2.67 km
15 Evening ride home
2nd October, 2017 8:26 PM 2nd October, 2017 8:54 PM 0 hrs 28 mins 7.42 km
14 Coffee time ride.
2nd October, 2017 4:05 PM 2nd October, 2017 4:22 PM 0 hrs 16 mins 2.68 km
13 Afternoon Ride
2nd October, 2017 1:25 PM 2nd October, 2017 1:47 PM 0 hrs 22 mins 4.9 km
12 GCE Morning Ride
1st October, 2017 7:32 AM 1st October, 2017 10:13 AM 2 hrs 40 mins 53.41 km
11 Morning Ride
30th September, 2017 8:12 AM 30th September, 2017 10:22 AM 2 hrs 09 mins 41.2 km
10 Afternoon Ride
20th September, 2017 5:27 PM 20th September, 2017 5:33 PM 0 hrs 05 mins 1.11 km
9 Evening Ride
19th September, 2017 7:54 PM 19th September, 2017 8:00 PM 0 hrs 06 mins 1.86 km
8 Afternoon Ride
19th September, 2017 5:36 PM 19th September, 2017 5:39 PM 0 hrs 03 mins 1.08 km
7 Afternoon Ride
19th September, 2017 2:04 PM 19th September, 2017 2:18 PM 0 hrs 13 mins 3.09 km
6 Evening Ride
18th September, 2017 6:35 PM 18th September, 2017 7:02 PM 0 hrs 27 mins 7.53 km
5 Morning Ride
17th September, 2017 6:54 AM 17th September, 2017 11:24 AM 4 hrs 29 mins 88.43 km
4 Morning Ride
16th September, 2017 9:29 AM 16th September, 2017 10:48 AM 1 hrs 19 mins 15.82 km
3 Evening Ride
13th September, 2017 6:32 PM 13th September, 2017 6:35 PM 0 hrs 03 mins 0.91 km
2 Morning Ride
13th September, 2017 10:12 AM 13th September, 2017 10:19 AM 0 hrs 06 mins 1.82 km
1 Lunch Ride
12th September, 2017 11:00 AM 12th September, 2017 11:05 AM 0 hrs 04 mins 1.38 km
Total Distance: 847.86 km Total Hours: 46 hrs 47 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow faizalsohaimi

Chat faizalsohaimi