slayerlee's Profile

Singapore
Joined 17th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to slayerlee?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 51

Rode 2548.37 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 144

Rode 1304.23 km

“ Overall a great experience!!! ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
33 No Need For Speed
5th November, 2017 11:42 AM 5th November, 2017 3:14 PM 3 hrs 32 mins 23.96 km
32 Wrap up for #togo1117 !!!
30th October, 2017 12:26 PM 30th October, 2017 5:29 PM 5 hrs 03 mins 100.25 km
31 Morning Ride
29th October, 2017 4:35 AM 29th October, 2017 8:50 AM 4 hrs 14 mins 88.66 km
30 Evening Ride
27th October, 2017 7:37 PM 28th October, 2017 12:28 AM 4 hrs 50 mins 110.87 km
29 Morning Ride
27th October, 2017 10:33 AM 27th October, 2017 12:02 PM 1 hrs 28 mins 23.1 km
28 Morning Ride
26th October, 2017 7:37 AM 26th October, 2017 10:53 AM 3 hrs 16 mins 68.11 km
27 Morning Ride
22nd October, 2017 5:34 AM 22nd October, 2017 12:08 PM 6 hrs 34 mins 105.01 km
26 Evening Ride
20th October, 2017 8:10 PM 21st October, 2017 2:11 AM 6 hrs 01 mins 126.39 km
25 Dahon Dove buy Nasi Lemak
18th October, 2017 11:27 AM 18th October, 2017 12:22 PM 0 hrs 55 mins 0.71 km
24 Nice misty morning ride #togo1117
18th October, 2017 5:43 AM 18th October, 2017 8:45 AM 3 hrs 01 mins 76.16 km
23 French kissing TMCR head wind! #togo1117
17th October, 2017 9:43 AM 17th October, 2017 2:21 PM 4 hrs 37 mins 107.35 km
22 Morning relax ride #togo1117
15th October, 2017 4:33 AM 15th October, 2017 11:03 AM 6 hrs 29 mins 109.78 km
21 Just Ride #togo1117
13th October, 2017 4:13 PM 13th October, 2017 7:26 PM 3 hrs 12 mins 78.14 km
20 Evening Ride
11th October, 2017 6:48 PM 11th October, 2017 11:26 PM 4 hrs 38 mins 111.06 km
19 Heavy Gear Training
10th October, 2017 12:54 PM 10th October, 2017 2:58 PM 2 hrs 03 mins 45.36 km
18 Morning HRI #togo1117
8th October, 2017 5:28 AM 8th October, 2017 9:25 AM 3 hrs 56 mins 89.07 km
17 TMCR Loop and met familiar faces #togo1117
6th October, 2017 8:11 PM 7th October, 2017 12:04 AM 3 hrs 52 mins 68.45 km
16 Morning Ride
6th October, 2017 9:22 AM 6th October, 2017 2:28 PM 5 hrs 06 mins 70.2 km
15 Change rear hub bearings
5th October, 2017 4:58 PM 5th October, 2017 6:14 PM 1 hrs 16 mins 13.26 km
14 Bike Collection #togo1117
5th October, 2017 12:50 PM 5th October, 2017 1:18 PM 0 hrs 27 mins 4.89 km
13 Lunch Ride
1st October, 2017 12:54 PM 1st October, 2017 1:41 PM 0 hrs 47 mins 4.46 km
12 Evening Ride
30th September, 2017 6:26 PM 30th September, 2017 6:58 PM 0 hrs 32 mins 2.77 km
11 Morning Ride
30th September, 2017 5:43 AM 30th September, 2017 11:54 AM 6 hrs 11 mins 132.73 km
10 Evening Ride
27th September, 2017 7:49 PM 28th September, 2017 12:05 AM 4 hrs 16 mins 105.67 km
9 Night Ride
23rd September, 2017 3:31 AM 23rd September, 2017 3:27 PM 11 hrs 55 mins 200.8 km
8 Morning Ride
22nd September, 2017 10:51 AM 22nd September, 2017 5:10 PM 6 hrs 19 mins 90.17 km
7 Solo TMCR loop #togo1117
21st September, 2017 4:46 PM 21st September, 2017 7:04 PM 2 hrs 17 mins 57.1 km
6 TMCR Loop and met familiar faces #togo1117
17th September, 2017 5:06 AM 17th September, 2017 9:23 AM 4 hrs 17 mins 100.47 km
5 Morning Ride
16th September, 2017 5:00 AM 16th September, 2017 10:32 AM 5 hrs 31 mins 101.71 km
4 Lunch Ride
13th September, 2017 11:51 AM 13th September, 2017 2:51 PM 3 hrs 00 mins 40.68 km
3 3 chqs + Cheng Teng Chill Ride #togo1117
12th September, 2017 9:10 AM 12th September, 2017 5:00 PM 7 hrs 50 mins 102.15 km
2 Hungry...bo lak... kana rain....#togo1117
10th September, 2017 4:39 AM 10th September, 2017 12:34 PM 7 hrs 55 mins 135.44 km
1 Opening for #togo1117
9th September, 2017 12:07 AM 9th September, 2017 2:22 AM 2 hrs 14 mins 53.45 km
Total Distance: 2548.38 km Total Hours: 137 hrs 34 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
17 Chill Morning Ride
3rd September, 2017 4:46 AM 3rd September, 2017 10:59 AM 6 hrs 12 mins 90.32 km
16 Chill Solo RI #hungry
31st August, 2017 5:43 PM 31st August, 2017 10:35 PM 4 hrs 52 mins 106.98 km
15 Sunday Mun and Lee Ride
27th August, 2017 4:48 AM 27th August, 2017 8:59 AM 4 hrs 10 mins 78.67 km
14 Evening Ride with Don and Company
25th August, 2017 8:04 PM 26th August, 2017 12:25 AM 4 hrs 21 mins 72.75 km
13 Sunday Ride #RRR #Knights
20th August, 2017 4:43 AM 20th August, 2017 9:24 AM 4 hrs 41 mins 86.3 km
12 Evening Ride
18th August, 2017 8:37 PM 19th August, 2017 12:12 AM 3 hrs 35 mins 76.62 km
11 Morning Ride
13th August, 2017 4:35 AM 13th August, 2017 8:38 AM 4 hrs 03 mins 68.67 km
10 TMP Ride
11th August, 2017 7:41 PM 12th August, 2017 1:30 AM 5 hrs 48 mins 100.1 km
9 Evening Ride
10th August, 2017 8:09 PM 11th August, 2017 1:23 AM 5 hrs 13 mins 74.58 km
8 Food Hunting after RI
10th August, 2017 8:43 AM 10th August, 2017 9:15 AM 0 hrs 32 mins 8.24 km
7 Solo RI
10th August, 2017 4:56 AM 10th August, 2017 8:42 AM 3 hrs 45 mins 101.3 km
6 Sloooooooow ride
7th August, 2017 9:30 AM 7th August, 2017 10:34 AM 1 hrs 04 mins 14.91 km
5 Relax HRI
6th August, 2017 4:26 AM 6th August, 2017 10:14 AM 5 hrs 47 mins 80.37 km
4 LCSG RI
4th August, 2017 8:12 PM 5th August, 2017 2:20 AM 6 hrs 07 mins 119.76 km
3 Climb Climb Climb
25th July, 2017 8:02 PM 26th July, 2017 12:44 AM 4 hrs 41 mins 66.97 km
2 Lunch Ride
24th July, 2017 11:40 AM 24th July, 2017 2:11 PM 2 hrs 30 mins 45.66 km
1 Morning Ride
23rd July, 2017 5:40 AM 23rd July, 2017 11:00 AM 5 hrs 20 mins 112.02 km
Total Distance: 1304.22 km Total Hours: 73 hrs 15 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow slayerlee

slayerlee is not following anyone yet...

Chat slayerlee