Log in!  Login with Facebook   or   Log In  |  Sign Up
You're browsing 
Togoparts.com

chiatming's Profile

Joined 12th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to chiatming?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

Signed Up

TOGO817 Badge

Signed Up

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 15

Rode 1987.12 km

“ #TOGO517 have been a wonderful experience that Riding almost Everyday with ... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 158

Rode 1537.32 km

“ Great experience, ride with Riding kakis Singapore and Bike2bite cycling gr... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
62 Morning Ride
18th June, 2017 7:25 AM 18th June, 2017 7:33 PM 12 hrs 08 mins 12.65 km
61 Ride to Cyclist mess, shimano world, safra Jurong.
17th June, 2017 6:47 AM 17th June, 2017 10:56 PM 16 hrs 09 mins 109.83 km
60 Evening Ride
16th June, 2017 8:20 PM 17th June, 2017 2:10 AM 05 hrs 49 mins 63.93 km
59 Evening Ride
15th June, 2017 8:47 PM 16th June, 2017 12:16 AM 03 hrs 29 mins 31.59 km
58 Morning Ride
14th June, 2017 5:29 AM 14th June, 2017 10:11 PM 16 hrs 41 mins 91 km
57 Evening Ride
12th June, 2017 8:31 PM 12th June, 2017 11:02 PM 02 hrs 31 mins 40.51 km
56 Morning Ride
11th June, 2017 8:51 AM 11th June, 2017 1:11 PM 04 hrs 19 mins 40.36 km
55 Morning Ride
10th June, 2017 6:39 AM 10th June, 2017 7:48 PM 13 hrs 09 mins 123.27 km
54 Evening Ride
9th June, 2017 8:55 PM 10th June, 2017 2:58 AM 06 hrs 02 mins 68.82 km
53 Lunch Ride obike
9th June, 2017 12:49 PM 9th June, 2017 1:04 PM 00 hrs 15 mins 2.77 km
52 Evening Ride
8th June, 2017 8:43 PM 8th June, 2017 11:56 PM 03 hrs 13 mins 20.22 km
51 Afternoon Ride oBike
8th June, 2017 1:25 PM 8th June, 2017 1:35 PM 00 hrs 09 mins 2.02 km
50 Lunch Ride oBike
8th June, 2017 12:54 PM 8th June, 2017 1:01 PM 00 hrs 06 mins 1.22 km
49 Evening Ride
7th June, 2017 7:47 PM 7th June, 2017 11:24 PM 03 hrs 37 mins 41.54 km
48 Morning Ride oBike
7th June, 2017 8:31 AM 7th June, 2017 8:37 AM 00 hrs 06 mins 0.93 km
47 Afternoon Ride oBike
5th June, 2017 1:02 PM 5th June, 2017 1:09 PM 00 hrs 07 mins 1.03 km
46 Night Ride oBike after meeting XR and BQ
4th June, 2017 9:42 PM 4th June, 2017 10:14 PM 00 hrs 31 mins 4.25 km
45 Evening Ride
4th June, 2017 6:29 PM 4th June, 2017 6:38 PM 00 hrs 08 mins 1.07 km
44 Afternoon Ride
4th June, 2017 1:41 PM 5th June, 2017 11:58 PM 10 hrs 16 mins 143.3 km
43 Afternoon Ride
3rd June, 2017 3:04 PM 3rd June, 2017 7:43 PM 04 hrs 39 mins 41.79 km
42 Morning Ride
3rd June, 2017 6:26 AM 3rd June, 2017 2:02 PM 07 hrs 35 mins 93.33 km
41 Evening Ride oBike to IMM
2nd June, 2017 6:03 PM 2nd June, 2017 6:17 PM 00 hrs 14 mins 2.45 km
40 Morning Ride OBike
2nd June, 2017 8:25 AM 2nd June, 2017 8:32 AM 00 hrs 07 mins 0.96 km
39 Evening Ride
1st June, 2017 8:05 PM 1st June, 2017 10:54 PM 02 hrs 48 mins 42.63 km
38 Night Ride
30th May, 2017 9:38 PM 30th May, 2017 11:30 PM 01 hrs 51 mins 34.13 km
37 Morning Ride oBike
30th May, 2017 8:30 AM 30th May, 2017 8:35 AM 00 hrs 04 mins 0.57 km
36 Night Ride
29th May, 2017 9:24 PM 29th May, 2017 11:36 PM 02 hrs 11 mins 30.6 km
35 Evening Ride oBike
29th May, 2017 8:46 PM 29th May, 2017 8:55 PM 00 hrs 09 mins 1.39 km
34 Morning Ride to work obike
29th May, 2017 8:31 AM 29th May, 2017 8:35 AM 00 hrs 04 mins 0.55 km
33 Morning Ride
28th May, 2017 7:26 AM 28th May, 2017 4:05 PM 08 hrs 38 mins 65.66 km
32 Evening Ride
27th May, 2017 8:01 PM 28th May, 2017 12:58 AM 04 hrs 57 mins 38.2 km
31 Evening Ride
27th May, 2017 6:20 PM 27th May, 2017 6:30 PM 00 hrs 10 mins 1.22 km
30 Afternoon Ride oBike
27th May, 2017 5:03 PM 27th May, 2017 5:12 PM 00 hrs 09 mins 1.12 km
29 Morning Ride
27th May, 2017 6:33 AM 27th May, 2017 1:54 PM 07 hrs 20 mins 88.72 km
28 Night Ride
26th May, 2017 9:42 PM 26th May, 2017 11:00 PM 01 hrs 18 mins 13.07 km
27 Evening Ride to wwp
26th May, 2017 8:23 PM 26th May, 2017 8:45 PM 00 hrs 21 mins 3.58 km
26 Afternoon Ride
26th May, 2017 1:34 PM 26th May, 2017 1:45 PM 00 hrs 10 mins 1.26 km
25 Lunch Ride
26th May, 2017 12:54 PM 26th May, 2017 1:00 PM 00 hrs 06 mins 0.99 km
24 Evening Ride
25th May, 2017 8:29 PM 25th May, 2017 11:18 PM 02 hrs 48 mins 40.11 km
23 Morning Ride oBike
25th May, 2017 8:33 AM 25th May, 2017 8:37 AM 00 hrs 03 mins 0.52 km
22 Night Ride with urata
24th May, 2017 11:10 PM 24th May, 2017 11:17 PM 00 hrs 06 mins 1.02 km
21 Evening Ride
23rd May, 2017 8:50 PM 23rd May, 2017 11:03 PM 02 hrs 13 mins 20.62 km
20 Morning Ride oBike
23rd May, 2017 8:22 AM 23rd May, 2017 8:27 AM 00 hrs 04 mins 0.49 km
19 Night Ride
22nd May, 2017 10:40 PM 23rd May, 2017 3:53 AM 05 hrs 13 mins 65.97 km
18 Afternoon Ride
21st May, 2017 2:36 PM 21st May, 2017 9:20 PM 06 hrs 44 mins 24.55 km
17 Evening Ride
20th May, 2017 8:59 PM 21st May, 2017 2:09 AM 05 hrs 09 mins 37.16 km
16 Morning Ride
20th May, 2017 6:04 AM 20th May, 2017 3:19 PM 09 hrs 14 mins 106.74 km
15 Evening Ride
19th May, 2017 8:29 PM 20th May, 2017 1:16 AM 04 hrs 47 mins 61.69 km
14 Evening Ride
18th May, 2017 8:05 PM 19th May, 2017 12:34 AM 04 hrs 29 mins 67.47 km
13 Afternoon Ride
18th May, 2017 1:50 PM 18th May, 2017 2:10 PM 00 hrs 19 mins 3.13 km
12 Lunch Ride
18th May, 2017 12:54 PM 18th May, 2017 1:16 PM 00 hrs 21 mins 2.99 km
11 Night Ride
17th May, 2017 9:14 PM 17th May, 2017 11:13 PM 01 hrs 59 mins 36.61 km
10 Evening Ride
16th May, 2017 7:47 PM 16th May, 2017 11:11 PM 03 hrs 24 mins 29.83 km
9 Night Ride
15th May, 2017 11:55 PM 16th May, 2017 12:15 AM 00 hrs 20 mins 6.14 km
8 Night Ride
15th May, 2017 10:46 PM 15th May, 2017 10:52 PM 00 hrs 06 mins 0.72 km
7 Night Ride
15th May, 2017 9:14 PM 15th May, 2017 10:19 PM 01 hrs 05 mins 13.44 km
6 Evening Ride
14th May, 2017 7:11 PM 14th May, 2017 10:02 PM 02 hrs 50 mins 26.84 km
5 Morning Ride
14th May, 2017 10:30 AM 14th May, 2017 10:36 AM 00 hrs 05 mins 1.35 km
4 Morning Ride
14th May, 2017 7:31 AM 14th May, 2017 10:28 AM 02 hrs 57 mins 51.14 km
3 OBike
13th May, 2017 6:53 PM 13th May, 2017 7:00 PM 00 hrs 07 mins 0.24 km
2 Lunch Ride with Erwan, Raymond and Tommy
13th May, 2017 11:40 AM 13th May, 2017 4:23 PM 04 hrs 43 mins 23.26 km
1 #togo517 1st ride 102km
13th May, 2017 12:03 AM 13th May, 2017 7:35 AM 07 hrs 32 mins 102.56 km
Total Distance: 1987.12 km Total Hours: 208 hrs 14 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow chiatming