LilyLai's Profile

Singapore
Joined 10th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to LilyLai?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 260

Rode 1123.72 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 151

Rode 769.75 km

“ It is always Fun to ride in a team!!! Well done Grace revolution Divas!!! T... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 171

Rode 1425.26 km

“ Taking part in Togo920 had speared me to take part in Togo1050 challenge. M... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 73

Rode 2251.98 km

“ Learnt how to cycle without falling .. lose 8kg thru the challenge.. gained... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
24 Togo1117 finisher Ride
28th October, 2017 6:10 PM 28th October, 2017 11:32 PM 5 hrs 22 mins 67.14 km
23 Afternoon Ride
28th October, 2017 5:43 PM 28th October, 2017 6:10 PM 0 hrs 26 mins 5.68 km
22 Afternoon Ride
28th October, 2017 5:42 PM 28th October, 2017 5:43 PM 0 hrs 00 mins 0 km
21 LCK 3-loops Ride
26th October, 2017 9:07 PM 27th October, 2017 12:05 AM 2 hrs 58 mins 42.04 km
20 Evening Ride
24th October, 2017 8:10 PM 25th October, 2017 12:16 AM 4 hrs 06 mins 58.28 km
19 Evening Ride
22nd October, 2017 7:04 PM 22nd October, 2017 10:04 PM 2 hrs 59 mins 35.13 km
18 Morning Ride
21st October, 2017 4:49 AM 21st October, 2017 11:20 AM 6 hrs 31 mins 104.36 km
17 Deepavali RI Ride
18th October, 2017 5:30 AM 18th October, 2017 2:27 PM 8 hrs 57 mins 100.37 km
16 Evening Ride
17th October, 2017 8:20 PM 17th October, 2017 10:56 PM 2 hrs 35 mins 30.69 km
15 Evening Ride
15th October, 2017 7:51 PM 15th October, 2017 11:50 PM 3 hrs 58 mins 41.96 km
14 Evening Ride
15th October, 2017 7:40 PM 15th October, 2017 7:51 PM 0 hrs 11 mins 1.31 km
13 Morning Ride
14th October, 2017 5:20 AM 14th October, 2017 11:47 AM 6 hrs 26 mins 84.8 km
12 Evening Ride
11th October, 2017 8:23 PM 11th October, 2017 11:28 PM 3 hrs 04 mins 30.18 km
11 Evening Ride
10th October, 2017 8:19 PM 10th October, 2017 11:08 PM 2 hrs 49 mins 42.21 km
10 Stopped bcos of Rain Ride
9th October, 2017 9:02 PM 9th October, 2017 9:45 PM 0 hrs 43 mins 6.61 km
9 Afternoon Ride
30th September, 2017 4:34 PM 30th September, 2017 11:07 PM 6 hrs 33 mins 61.13 km
8 Evening Ride
26th September, 2017 8:12 PM 27th September, 2017 12:43 AM 4 hrs 30 mins 71.1 km
7 Morning Ride
23rd September, 2017 5:28 AM 23rd September, 2017 11:23 AM 5 hrs 54 mins 103.03 km
6 Night Ride
19th September, 2017 11:42 PM 19th September, 2017 11:42 PM 0 hrs 00 mins 0 km
5 Evening Ride
19th September, 2017 8:17 PM 19th September, 2017 11:32 PM 3 hrs 14 mins 43.86 km
4 Afternoon Ride
15th September, 2017 4:23 PM 15th September, 2017 4:23 PM 0 hrs 00 mins 0.01 km
3 Morning Ride
15th September, 2017 8:21 AM 15th September, 2017 4:23 PM 8 hrs 01 mins 100.42 km
2 Evening Ride
12th September, 2017 8:28 PM 12th September, 2017 11:14 PM 2 hrs 46 mins 50.13 km
1 Afternoon Ride
9th September, 2017 4:22 PM 9th September, 2017 9:13 PM 4 hrs 51 mins 43.26 km
Total Distance: 1123.7 km Total Hours: 86 hrs 54 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Afternoon Ride
18th June, 2017 3:24 PM 18th June, 2017 10:41 PM 7 hrs 17 mins 103.96 km
14 Night Ride
14th June, 2017 9:33 PM 15th June, 2017 12:17 AM 2 hrs 44 mins 36.16 km
13 Evening Ride
13th June, 2017 7:39 PM 13th June, 2017 11:05 PM 3 hrs 25 mins 48.34 km
12 Evening Ride
12th June, 2017 8:29 PM 13th June, 2017 12:01 AM 3 hrs 32 mins 50.12 km
11 Stadium-Lagoon Ride
6th June, 2017 8:25 PM 7th June, 2017 12:39 AM 4 hrs 13 mins 66.71 km
10 Morning Ride
3rd June, 2017 6:18 AM 3rd June, 2017 12:55 PM 6 hrs 37 mins 71.69 km
9 Night Ride
1st June, 2017 9:00 PM 1st June, 2017 11:57 PM 2 hrs 56 mins 27.72 km
8 Evening Ride
30th May, 2017 8:13 PM 30th May, 2017 11:23 PM 3 hrs 09 mins 49 km
7 NSRCC back to west Ride (after Garmin died)
27th May, 2017 10:27 AM 27th May, 2017 2:31 PM 4 hrs 03 mins 37.74 km
6 100km Ride(Garmin died @ NSRCC
27th May, 2017 5:24 AM 27th May, 2017 10:25 AM 5 hrs 01 mins 60.96 km
5 Afternoon Ride
23rd May, 2017 2:35 PM 23rd May, 2017 6:14 PM 3 hrs 38 mins 48 km
4 Evening Ride
19th May, 2017 8:25 PM 20th May, 2017 12:08 AM 3 hrs 42 mins 40.72 km
3 Evening Ride
16th May, 2017 7:29 PM 17th May, 2017 12:25 AM 4 hrs 56 mins 71.9 km
2 CTG brekkie Ride
14th May, 2017 6:03 AM 14th May, 2017 8:41 AM 2 hrs 37 mins 29.6 km
1 Morning Ride
13th May, 2017 6:50 AM 13th May, 2017 9:51 AM 3 hrs 01 mins 27.11 km
Total Distance: 769.73 km Total Hours: 61 hrs 45 mins

No ads yet.

Chat LilyLai