AnthonyAng's Profile

Malaysia
Joined 19th Feb 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to AnthonyAng?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher Super Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 4

Rode 1002.93 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 18

Rode 553.08 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 11

Rode 3474.32 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
19 Morning Ride
18th August, 2019 6:42 AM 9 hrs 00 mins 17 hrs 00 mins 18th August, 2019 11:42 PM 232.73 km
18 Night Ride
16th August, 2019 9:35 PM 5 hrs 24 mins 7 hrs 24 mins 17th August, 2019 4:59 AM 124.22 km
17 Night Ride
13th August, 2019 9:44 PM 1 hrs 10 mins 2 hrs 10 mins 13th August, 2019 11:54 PM 42.28 km
16 Evening Ride
12th August, 2019 8:37 PM 0 hrs 59 mins 0 hrs 59 mins 12th August, 2019 9:36 PM 22.16 km
15 Morning Ride
12th August, 2019 7:13 AM 2 hrs 09 mins 4 hrs 09 mins 12th August, 2019 11:22 AM 58.27 km
14 Night Ride
11th August, 2019 9:21 PM 1 hrs 52 mins 1 hrs 52 mins 11th August, 2019 11:14 PM 47.55 km
13 Night Ride
9th August, 2019 12:06 AM 1 hrs 38 mins 1 hrs 38 mins 9th August, 2019 1:45 AM 35.84 km
12 Night Ride
8th August, 2019 9:30 PM 1 hrs 11 mins 1 hrs 11 mins 8th August, 2019 10:42 PM 30.54 km
11 Night Ride
7th August, 2019 9:26 PM 2 hrs 30 mins 3 hrs 30 mins 8th August, 2019 12:56 AM 54.33 km
10 Night Ride
6th August, 2019 10:59 PM 2 hrs 44 mins 2 hrs 44 mins 7th August, 2019 1:44 AM 50.7 km
9 Night Ride
6th August, 2019 1:27 AM 0 hrs 12 mins 0 hrs 12 mins 6th August, 2019 1:40 AM 3.53 km
8 Evening Ride
5th August, 2019 8:37 PM 3 hrs 49 mins 4 hrs 49 mins 6th August, 2019 1:27 AM 71.37 km
7 Evening Ride
5th August, 2019 6:13 PM 1 hrs 11 mins 1 hrs 11 mins 5th August, 2019 7:24 PM 24.09 km
6 Night Ride
5th August, 2019 12:12 AM 1 hrs 33 mins 1 hrs 33 mins 5th August, 2019 1:45 AM 30.53 km
5 Night Ride
4th August, 2019 9:20 PM 1 hrs 00 mins 2 hrs 00 mins 4th August, 2019 11:21 PM 31.43 km
4 Night Ride
3rd August, 2019 11:00 PM 2 hrs 19 mins 3 hrs 19 mins 4th August, 2019 2:20 AM 45.52 km
3 Morning Ride
3rd August, 2019 5:53 AM 0 hrs 59 mins 0 hrs 59 mins 3rd August, 2019 6:53 AM 16.99 km
2 Morning Ride
3rd August, 2019 5:00 AM 0 hrs 14 mins 0 hrs 14 mins 3rd August, 2019 5:14 AM 4.24 km
1 Night Ride
3rd August, 2019 12:03 AM 3 hrs 55 mins 4 hrs 55 mins 3rd August, 2019 4:58 AM 76.62 km
Total Distance: 1002.94 km Total Hours: 61 hrs 49 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
15 Evening Ride
31st May, 2019 8:04 PM 2 hrs 54 mins 3 hrs 54 mins 31st May, 2019 11:59 PM 55.6 km
14 Evening Ride
31st May, 2019 7:41 PM 0 hrs 07 mins 0 hrs 07 mins 31st May, 2019 7:48 PM 1.23 km
13 Ride after Supper
31st May, 2019 1:09 AM 0 hrs 39 mins 0 hrs 39 mins 31st May, 2019 1:49 AM 7.81 km
12 Supper Time Ride
30th May, 2019 11:23 PM 0 hrs 45 mins 0 hrs 45 mins 31st May, 2019 12:08 AM 7.28 km
11 Night Ride
29th May, 2019 11:19 PM 1 hrs 57 mins 1 hrs 57 mins 30th May, 2019 1:16 AM 40.93 km
10 Evening Ride
28th May, 2019 8:19 PM 6 hrs 39 mins 8 hrs 39 mins 29th May, 2019 4:59 AM 139.06 km
9 300km Challenge Completed!
27th May, 2019 8:44 PM 3 hrs 11 mins 5 hrs 11 mins 28th May, 2019 1:56 AM 61.55 km
8 Night Ride
27th May, 2019 12:01 AM 2 hrs 55 mins 2 hrs 55 mins 27th May, 2019 2:56 AM 42.68 km
7 Evening Ride
26th May, 2019 8:55 PM 1 hrs 39 mins 1 hrs 39 mins 26th May, 2019 10:34 PM 23.18 km
6 Night Ride
23rd May, 2019 11:11 PM 1 hrs 26 mins 1 hrs 26 mins 24th May, 2019 12:38 AM 26.64 km
5 Evening Ride
23rd May, 2019 8:24 PM 1 hrs 16 mins 1 hrs 16 mins 23rd May, 2019 9:41 PM 21.05 km
4 Night Ride
22nd May, 2019 9:26 PM 2 hrs 31 mins 3 hrs 31 mins 23rd May, 2019 12:58 AM 50.54 km
3 Evening Ride
20th May, 2019 8:23 PM 1 hrs 22 mins 1 hrs 22 mins 20th May, 2019 9:46 PM 20.36 km
2 Evening Ride
19th May, 2019 8:14 PM 2 hrs 24 mins 3 hrs 24 mins 19th May, 2019 11:38 PM 40.69 km
1 Night Ride
18th May, 2019 12:22 AM 1 hrs 00 mins 2 hrs 00 mins 18th May, 2019 2:23 AM 14.48 km
Total Distance: 553.08 km Total Hours: 39 hrs 34 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
75 Final Ride for TOGO1117
5th November, 2017 4:23 PM 5th November, 2017 10:09 PM 5 hrs 45 mins 142.84 km
74 Morning Ride
5th November, 2017 7:08 AM 5th November, 2017 7:57 AM 0 hrs 48 mins 16.24 km
73 Morning Ride
4th November, 2017 4:56 AM 4th November, 2017 5:33 AM 0 hrs 36 mins 16.9 km
72 Evening Ride
3rd November, 2017 8:01 PM 4th November, 2017 12:42 AM 4 hrs 41 mins 114.63 km
71 Evening Ride
3rd November, 2017 7:46 PM 3rd November, 2017 8:00 PM 0 hrs 13 mins 5.48 km
70 Night Ride
3rd November, 2017 2:17 AM 3rd November, 2017 3:38 AM 1 hrs 21 mins 31.48 km
69 Morning Ride
1st November, 2017 6:44 AM 1st November, 2017 9:03 AM 2 hrs 19 mins 51.27 km
68 Night Ride
31st October, 2017 9:41 PM 1st November, 2017 1:31 AM 3 hrs 49 mins 81.64 km
67 Night Ride
30th October, 2017 11:11 PM 31st October, 2017 12:49 AM 1 hrs 37 mins 35.33 km
66 Morning Ride
30th October, 2017 6:50 AM 30th October, 2017 7:55 AM 1 hrs 04 mins 23.94 km
65 Night Ride
30th October, 2017 1:40 AM 30th October, 2017 4:32 AM 2 hrs 52 mins 61.89 km
64 Night Ride
29th October, 2017 10:21 PM 30th October, 2017 12:29 AM 2 hrs 07 mins 51.04 km
63 Evening Ride
28th October, 2017 8:49 PM 28th October, 2017 11:09 PM 2 hrs 19 mins 42.03 km
62 Night Ride
27th October, 2017 11:20 PM 28th October, 2017 1:36 AM 2 hrs 16 mins 41.29 km
61 Night Ride
26th October, 2017 10:20 PM 27th October, 2017 12:34 AM 2 hrs 13 mins 46.05 km
60 Evening Ride
25th October, 2017 8:11 PM 26th October, 2017 12:23 AM 4 hrs 12 mins 84.11 km
59 Night Ride
25th October, 2017 12:20 AM 25th October, 2017 3:59 AM 3 hrs 38 mins 83.88 km
58 Night Ride
24th October, 2017 9:16 PM 24th October, 2017 10:22 PM 1 hrs 06 mins 21.36 km
57 Completed TOGO1117 Elite Challenge
23rd October, 2017 11:31 PM 24th October, 2017 2:08 AM 2 hrs 37 mins 52.01 km
56 Night Ride
23rd October, 2017 10:19 PM 23rd October, 2017 10:19 PM 0 hrs 00 mins 0 km
55 Night Ride
23rd October, 2017 12:53 AM 23rd October, 2017 2:05 AM 1 hrs 12 mins 25.11 km
54 Night Ride
22nd October, 2017 11:41 PM 23rd October, 2017 12:03 AM 0 hrs 21 mins 6.91 km
53 Pontian-Batu Pahat-Parit Raja-Pontian
22nd October, 2017 7:14 AM 22nd October, 2017 1:08 PM 5 hrs 54 mins 163.17 km
52 Night Ride
20th October, 2017 11:56 PM 21st October, 2017 3:57 AM 4 hrs 00 mins 88.69 km
51 Evening Ride
20th October, 2017 8:35 PM 20th October, 2017 9:37 PM 1 hrs 02 mins 20.09 km
50 Evening Ride
19th October, 2017 8:31 PM 19th October, 2017 9:46 PM 1 hrs 15 mins 24.12 km
49 Night Ride
18th October, 2017 9:02 PM 18th October, 2017 11:01 PM 1 hrs 59 mins 33.98 km
48 SG Round Island Part 2
17th October, 2017 8:00 PM 18th October, 2017 1:46 AM 5 hrs 46 mins 122.76 km
47 SG Round Island Part 1
17th October, 2017 7:21 PM 17th October, 2017 7:57 PM 0 hrs 35 mins 13.47 km
46 Night Ride
17th October, 2017 2:02 AM 17th October, 2017 3:31 AM 1 hrs 29 mins 32.04 km
45 Evening Ride
16th October, 2017 8:41 PM 16th October, 2017 10:53 PM 2 hrs 12 mins 43.26 km
44 Evening Ride
15th October, 2017 8:48 PM 15th October, 2017 11:25 PM 2 hrs 37 mins 57.26 km
43 Night Ride
15th October, 2017 12:50 AM 15th October, 2017 1:59 AM 1 hrs 08 mins 21.01 km
42 SG Round Island Ride
13th October, 2017 8:00 PM 14th October, 2017 1:23 AM 5 hrs 23 mins 136.81 km
41 Across the Causeway
13th October, 2017 6:36 PM 13th October, 2017 7:01 PM 0 hrs 25 mins 6.53 km
40 Wet Wet Ride
13th October, 2017 12:28 AM 13th October, 2017 2:40 AM 2 hrs 11 mins 43.81 km
39 Night Ride
13th October, 2017 12:05 AM 13th October, 2017 12:28 AM 0 hrs 23 mins 6.82 km
38 Evening Ride - Incoming Rain
11th October, 2017 8:16 PM 11th October, 2017 10:46 PM 2 hrs 29 mins 52.75 km
37 Evening Ride
10th October, 2017 8:10 PM 10th October, 2017 11:30 PM 3 hrs 19 mins 71.59 km
36 Evening Ride
10th October, 2017 6:25 PM 10th October, 2017 7:17 PM 0 hrs 52 mins 17.88 km
35 Morning Ride
10th October, 2017 9:47 AM 10th October, 2017 11:50 AM 2 hrs 03 mins 44.16 km
34 Pontian - Senggarang Morning Ride
8th October, 2017 7:18 AM 8th October, 2017 11:31 AM 4 hrs 13 mins 115.77 km
33 Night Ride
7th October, 2017 11:32 PM 8th October, 2017 12:41 AM 1 hrs 09 mins 22.85 km
32 Morning Ride
7th October, 2017 8:07 AM 7th October, 2017 9:56 AM 1 hrs 49 mins 42.91 km
31 Night Ride
6th October, 2017 10:49 PM 7th October, 2017 12:47 AM 1 hrs 58 mins 46.84 km
30 Morning Ride
5th October, 2017 9:40 AM 5th October, 2017 10:24 AM 0 hrs 44 mins 11.85 km
29 Night Ride
2nd October, 2017 10:34 PM 3rd October, 2017 12:30 AM 1 hrs 56 mins 40.66 km
28 Evening Ride
2nd October, 2017 8:03 PM 2nd October, 2017 9:05 PM 1 hrs 02 mins 23.65 km
27 Evening Ride
2nd October, 2017 7:25 PM 2nd October, 2017 7:49 PM 0 hrs 24 mins 8.87 km
26 Night Ride
2nd October, 2017 12:19 AM 2nd October, 2017 12:37 AM 0 hrs 17 mins 4.07 km
25 Morning Ride - TOGO1117 Completed
29th September, 2017 8:56 AM 29th September, 2017 11:09 AM 2 hrs 13 mins 46.14 km
24 Evening Ride
27th September, 2017 8:26 PM 27th September, 2017 10:41 PM 2 hrs 15 mins 46.42 km
23 Night Ride
26th September, 2017 11:05 PM 27th September, 2017 12:43 AM 1 hrs 37 mins 34.77 km
22 Evening Ride
26th September, 2017 8:22 PM 26th September, 2017 10:02 PM 1 hrs 40 mins 37.83 km
21 Evening Ride
24th September, 2017 8:37 PM 24th September, 2017 10:17 PM 1 hrs 39 mins 30.42 km
20 Morning Ride
24th September, 2017 7:10 AM 24th September, 2017 2:50 PM 7 hrs 39 mins 194.14 km
19 Morning Ride
23rd September, 2017 7:10 AM 23rd September, 2017 1:48 PM 6 hrs 38 mins 170.16 km
18 Night Ride
22nd September, 2017 10:35 PM 22nd September, 2017 11:02 PM 0 hrs 26 mins 8.88 km
17 Night Ride
20th September, 2017 9:41 PM 20th September, 2017 10:25 PM 0 hrs 44 mins 14.54 km
16 Morning Ride
20th September, 2017 6:39 AM 20th September, 2017 7:40 AM 1 hrs 01 mins 20.68 km
15 Night Ride
19th September, 2017 10:23 PM 20th September, 2017 12:05 AM 1 hrs 42 mins 38.36 km
14 Night Ride
18th September, 2017 9:59 PM 19th September, 2017 12:58 AM 2 hrs 58 mins 62.21 km
13 Night Ride
16th September, 2017 11:23 PM 17th September, 2017 1:14 AM 1 hrs 50 mins 30.37 km
12 Morning Ride
16th September, 2017 10:33 AM 16th September, 2017 11:48 AM 1 hrs 14 mins 32.44 km
11 Morning Ride
16th September, 2017 7:51 AM 16th September, 2017 8:36 AM 0 hrs 44 mins 17.18 km
10 Morning Ride
16th September, 2017 7:26 AM 16th September, 2017 7:44 AM 0 hrs 18 mins 6.63 km
9 Morning Ride
16th September, 2017 7:02 AM 16th September, 2017 7:10 AM 0 hrs 07 mins 1.49 km
8 Evening Ride
15th September, 2017 8:10 PM 15th September, 2017 10:14 PM 2 hrs 04 mins 45.76 km
7 Evening Ride
14th September, 2017 8:07 PM 14th September, 2017 10:24 PM 2 hrs 16 mins 46.63 km
6 Evening Ride
13th September, 2017 8:34 PM 13th September, 2017 10:51 PM 2 hrs 17 mins 47.61 km
5 Night Ride
12th September, 2017 10:52 PM 13th September, 2017 12:14 AM 1 hrs 22 mins 30.28 km
4 Evening Ride
12th September, 2017 8:30 PM 12th September, 2017 9:30 PM 0 hrs 59 mins 16.05 km
3 Night Ride
11th September, 2017 9:50 PM 11th September, 2017 11:49 PM 1 hrs 59 mins 45.66 km
2 Evening Ride
10th September, 2017 7:39 PM 10th September, 2017 10:02 PM 2 hrs 23 mins 48.55 km
1 Evening Ride
9th September, 2017 7:25 PM 9th September, 2017 9:40 PM 2 hrs 15 mins 48.06 km
Total Distance: 3474.36 km Total Hours: 156 hrs 34 mins

No ads yet.

Chat AnthonyAng