manciz's Profile

Singapore
Joined 11th Feb 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to manciz?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 160

Rode 1258.37 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 110

Rode 1614.5 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
17 Last burst for
5th November, 2017 7:51 PM 5th November, 2017 10:03 PM 2 hrs 12 mins 45.11 km
16 Ride to sunrise
4th November, 2017 5:44 PM 5th November, 2017 1:11 AM 7 hrs 26 mins 107.38 km
15 Evening Ride
28th October, 2017 8:04 PM 28th October, 2017 11:15 PM 3 hrs 11 mins 52.7 km
14 Night Ride
21st October, 2017 11:21 PM 22nd October, 2017 3:48 AM 4 hrs 27 mins 79.13 km
13 Night Ride
17th October, 2017 10:39 PM 18th October, 2017 2:21 AM 3 hrs 42 mins 83.68 km
12 Night Ride
8th October, 2017 9:39 PM 8th October, 2017 10:43 PM 1 hrs 04 mins 21.13 km
11 Evening Ride
7th October, 2017 6:53 PM 8th October, 2017 1:00 AM 6 hrs 06 mins 120.3 km
10 Evening Ride
7th October, 2017 6:51 PM 8th October, 2017 12:20 AM 5 hrs 29 mins 117.13 km
9 Night Ride
5th October, 2017 1:53 AM 5th October, 2017 2:05 AM 0 hrs 12 mins 4.75 km
8 Night Ride
5th October, 2017 1:50 AM 5th October, 2017 4:20 AM 2 hrs 30 mins 48.84 km
7 Evening Ride
30th September, 2017 7:11 PM 30th September, 2017 11:00 PM 3 hrs 48 mins 62.74 km
6 Evening Ride
29th September, 2017 8:27 PM 29th September, 2017 11:24 PM 2 hrs 57 mins 60.55 km
5 Morning Ride
24th September, 2017 6:23 AM 24th September, 2017 2:08 PM 7 hrs 44 mins 154.3 km
4 Evening Ride
16th September, 2017 8:16 PM 17th September, 2017 12:59 AM 4 hrs 43 mins 103.24 km
3 Evening Ride
15th September, 2017 6:57 PM 15th September, 2017 10:00 PM 3 hrs 02 mins 57.26 km
2 RTR Dry Run
10th September, 2017 6:19 AM 10th September, 2017 12:28 PM 6 hrs 08 mins 121.2 km
1 Let the Togo start #1 ride
9th September, 2017 12:10 AM 9th September, 2017 1:14 AM 1 hrs 04 mins 18.93 km
Total Distance: 1258.37 km Total Hours: 65 hrs 45 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
23 Evening Ride
2nd September, 2017 7:34 PM 3rd September, 2017 12:09 AM 4 hrs 34 mins 85.9 km
22 Evening Ride
1st September, 2017 6:36 PM 1st September, 2017 11:24 PM 4 hrs 47 mins 101.91 km
21 too tired to push anymore
30th August, 2017 12:45 AM 30th August, 2017 5:16 AM 4 hrs 31 mins 114.13 km
20 Workout after work
27th August, 2017 8:19 PM 28th August, 2017 1:06 AM 4 hrs 46 mins 107.16 km
19 Short ride
26th August, 2017 8:46 PM 26th August, 2017 10:48 PM 2 hrs 02 mins 41.32 km
18 Rks ride
25th August, 2017 8:23 PM 25th August, 2017 11:28 PM 3 hrs 04 mins 50.85 km
17 Brutal Savage AF torture ride
22nd August, 2017 6:39 AM 22nd August, 2017 3:45 PM 9 hrs 06 mins 170.43 km
16 Prata ride
21st August, 2017 11:52 PM 22nd August, 2017 12:36 AM 0 hrs 43 mins 11.59 km
15 Night ride
19th August, 2017 8:12 PM 19th August, 2017 11:28 PM 3 hrs 15 mins 50.62 km
14 Riding with kakis
16th August, 2017 8:56 PM 16th August, 2017 11:20 PM 2 hrs 24 mins 51.35 km
13 Evening Ride
13th August, 2017 8:41 PM 13th August, 2017 11:19 PM 2 hrs 38 mins 56.02 km
12 Evening Ride
12th August, 2017 7:57 PM 12th August, 2017 11:21 PM 3 hrs 23 mins 52.58 km
11 Short ride after injury
11th August, 2017 10:10 PM 11th August, 2017 11:49 PM 1 hrs 38 mins 35.57 km
10 Afternoon Ride
5th August, 2017 5:00 PM 5th August, 2017 7:24 PM 2 hrs 23 mins 48.14 km
9 Evening Ride
4th August, 2017 7:08 PM 4th August, 2017 9:44 PM 2 hrs 35 mins 43.81 km
8 Night Ride
1st August, 2017 11:13 PM 2nd August, 2017 4:15 AM 5 hrs 02 mins 109.14 km
7 Evening Ride
29th July, 2017 8:14 PM 29th July, 2017 10:59 PM 2 hrs 44 mins 47.38 km
6 Night Ride
29th July, 2017 2:28 AM 29th July, 2017 5:07 AM 2 hrs 39 mins 50.88 km
5 Night Ride
25th July, 2017 11:08 PM 26th July, 2017 2:56 AM 3 hrs 48 mins 82.65 km
4 Evening Ride
22nd July, 2017 7:57 PM 22nd July, 2017 10:25 PM 2 hrs 27 mins 37.81 km
3 Night Ride
21st July, 2017 10:31 PM 22nd July, 2017 2:52 AM 4 hrs 20 mins 92.74 km
2 #2 Togo 817 Night ride
19th July, 2017 11:09 PM 20th July, 2017 1:17 AM 2 hrs 08 mins 47.8 km
1 Birthday Ride
15th July, 2017 12:00 AM 15th July, 2017 5:30 AM 5 hrs 29 mins 124.7 km
Total Distance: 1614.48 km Total Hours: 81 hrs 11 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow manciz

Chat manciz