Weilun1988's Profile

Singapore
Joined 27th Jan 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Weilun1988?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 127

Rode 1381.14 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 217

Rode 996.36 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 100

Rode 1110.57 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 38

Rode 3036.21 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 123

Rode 1998.73 km

TOGO810 Badge

29 Jan - 27 Mar

Completed

Rank: 23

Rode 1718.19 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
20 Morning Ride
4th November, 2017 7:55 AM 4th November, 2017 11:52 AM 3 hrs 57 mins 101.57 km
19 I.E Loop Ride
1st November, 2017 7:37 PM 1st November, 2017 8:53 PM 1 hrs 15 mins 35.58 km
18 Impian Emas Loop
20th October, 2017 7:24 PM 20th October, 2017 9:23 PM 1 hrs 58 mins 56.03 km
17 Pkn Nanas <> Bt Pahat
18th October, 2017 4:57 AM 18th October, 2017 11:42 AM 6 hrs 45 mins 190.18 km
16 Pkn Nanas > Kluang Ride
15th October, 2017 6:01 AM 15th October, 2017 9:26 AM 3 hrs 24 mins 95.14 km
15 Morning Ride
15th October, 2017 4:09 AM 15th October, 2017 4:15 AM 0 hrs 06 mins 2.76 km
14 Solo Wet wet Ride
12th October, 2017 6:53 PM 12th October, 2017 8:07 PM 1 hrs 13 mins 31.37 km
13 Solo Evening Ride
11th October, 2017 6:12 PM 11th October, 2017 7:11 PM 0 hrs 59 mins 24.29 km
12 Solo JBTOWN Ride
8th October, 2017 6:05 PM 8th October, 2017 8:04 PM 1 hrs 59 mins 55.72 km
11 Evening Ride
6th October, 2017 6:33 PM 6th October, 2017 7:46 PM 1 hrs 12 mins 29.33 km
10 Skudai <> GP night Ride
30th September, 2017 6:09 PM 30th September, 2017 9:09 PM 2 hrs 59 mins 80.16 km
9 Evening Ride
28th September, 2017 6:15 PM 28th September, 2017 8:05 PM 1 hrs 49 mins 47.94 km
8 Medini night Ride
27th September, 2017 7:54 PM 27th September, 2017 8:50 PM 0 hrs 55 mins 29.51 km
7 Loop x10 Ride
24th September, 2017 6:42 PM 24th September, 2017 7:46 PM 1 hrs 03 mins 30.08 km
6 Morning Ride
17th September, 2017 5:59 AM 17th September, 2017 2:00 PM 8 hrs 00 mins 200.39 km
5 Melaka Fun fun Ride
16th September, 2017 5:18 PM 16th September, 2017 6:09 PM 0 hrs 50 mins 18.66 km
4 Morning Ride
15th September, 2017 6:38 AM 15th September, 2017 2:28 PM 7 hrs 50 mins 203.84 km
3 Afternoon Ride
14th September, 2017 5:57 PM 14th September, 2017 7:17 PM 1 hrs 20 mins 32.14 km
2 Morning Sedili Bsr Ride
10th September, 2017 7:25 AM 10th September, 2017 11:01 AM 3 hrs 36 mins 85.64 km
1 Solo Loop x10
9th September, 2017 6:46 PM 9th September, 2017 7:48 PM 1 hrs 01 mins 30.82 km
Total Distance: 1381.15 km Total Hours: 52 hrs 11 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
19 Evening Ride
3rd September, 2017 6:44 PM 3rd September, 2017 7:49 PM 1 hrs 04 mins 30.77 km
18 Fun night Ride
2nd September, 2017 6:49 PM 2nd September, 2017 8:29 PM 1 hrs 40 mins 38.88 km
17 MTB Crazy Ride
21st August, 2017 8:07 PM 21st August, 2017 9:48 PM 1 hrs 40 mins 50.89 km
16 Impian Emas Night Ride
16th August, 2017 7:51 PM 16th August, 2017 9:12 PM 1 hrs 21 mins 41.32 km
15 Morning Ride
13th August, 2017 7:16 AM 13th August, 2017 11:00 AM 3 hrs 44 mins 83.11 km
14 Morning Ride
12th August, 2017 9:22 AM 12th August, 2017 10:21 AM 0 hrs 58 mins 9.95 km
13 SG52 8/9 MTB Ride
9th August, 2017 5:50 PM 9th August, 2017 9:23 PM 3 hrs 32 mins 89.3 km
12 Wet wet night Ride
8th August, 2017 8:00 PM 8th August, 2017 9:05 PM 1 hrs 04 mins 30.51 km
11 Evening Ride
7th August, 2017 8:43 PM 7th August, 2017 10:00 PM 1 hrs 17 mins 29.79 km
10 Pkn.Nanas <> Kluang MTB Ride
30th July, 2017 5:54 AM 30th July, 2017 12:47 PM 6 hrs 52 mins 191.11 km
9 Morning Ride
29th July, 2017 8:19 AM 29th July, 2017 10:06 AM 1 hrs 46 mins 35.41 km
8 Sutera Loop x5Ride
26th July, 2017 6:07 PM 26th July, 2017 6:54 PM 0 hrs 47 mins 21.24 km
7 Kukup night Ride
25th July, 2017 7:51 PM 25th July, 2017 9:39 PM 1 hrs 47 mins 59.42 km
6 GP>skudai Ride
23rd July, 2017 8:48 PM 23rd July, 2017 9:37 PM 0 hrs 49 mins 20.09 km
5 MTB diedie follow RB Ride
23rd July, 2017 6:42 PM 23rd July, 2017 8:03 PM 1 hrs 20 mins 41.29 km
4 Morning breakfast Ride
23rd July, 2017 8:38 AM 23rd July, 2017 10:02 AM 1 hrs 23 mins 34.89 km
3 Afternoon Ride
22nd July, 2017 5:32 PM 22nd July, 2017 9:02 PM 3 hrs 29 mins 90.71 km
2 Evening Ride
21st July, 2017 6:00 PM 21st July, 2017 7:34 PM 1 hrs 33 mins 32.34 km
1 Skudai<>JB town Ride
19th July, 2017 5:50 PM 19th July, 2017 8:26 PM 2 hrs 35 mins 65.35 km
Total Distance: 996.37 km Total Hours: 38 hrs 52 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
17 Pkn.Nanas <> Batu Pahat Ride
18th June, 2017 7:25 AM 18th June, 2017 2:40 PM 7 hrs 15 mins 200.63 km
16 RB Fun Ride
14th June, 2017 8:30 PM 14th June, 2017 9:53 PM 1 hrs 23 mins 38.76 km
15 Skudai to Nusajaya Loop Ride
8th June, 2017 6:37 PM 8th June, 2017 9:15 PM 2 hrs 38 mins 75.66 km
14 Skudai <> JB town Ride
6th June, 2017 6:37 PM 6th June, 2017 9:38 PM 3 hrs 00 mins 90.31 km
13 Afternoon Ride
3rd June, 2017 3:51 PM 3rd June, 2017 4:59 PM 1 hrs 07 mins 28.29 km
12 JB Town RB Ride
30th May, 2017 8:13 PM 30th May, 2017 9:48 PM 1 hrs 35 mins 50.93 km
11 GP Night Ride
29th May, 2017 8:09 PM 29th May, 2017 9:28 PM 1 hrs 19 mins 36.16 km
10 Morning Ride
28th May, 2017 8:15 AM 28th May, 2017 10:01 AM 1 hrs 46 mins 31.83 km
9 Tanjung Piai Ride
27th May, 2017 7:17 AM 27th May, 2017 10:42 AM 3 hrs 24 mins 96.59 km
8 Fun fun NFNC Ride
25th May, 2017 6:02 PM 25th May, 2017 7:02 PM 1 hrs 00 mins 24.06 km
7 Evening Ride
23rd May, 2017 7:54 PM 23rd May, 2017 9:31 PM 1 hrs 37 mins 49.38 km
6 Morning Ride
21st May, 2017 9:32 AM 21st May, 2017 11:21 AM 1 hrs 49 mins 52.89 km
5 Morning Ride
20th May, 2017 8:09 AM 20th May, 2017 11:34 AM 3 hrs 24 mins 47.24 km
4 NFNC night Ride
18th May, 2017 8:03 PM 18th May, 2017 10:08 PM 2 hrs 05 mins 55.78 km
3 NFNC Night Ride
17th May, 2017 8:22 PM 17th May, 2017 9:55 PM 1 hrs 33 mins 42.34 km
2 NFNC night Ride
15th May, 2017 8:30 PM 15th May, 2017 10:01 PM 1 hrs 31 mins 43.55 km
1 Pkn.Nanas <>Spg Renggam Ride
14th May, 2017 7:11 AM 14th May, 2017 12:09 PM 4 hrs 58 mins 146.18 km
Total Distance: 1110.58 km Total Hours: 42 hrs 16 mins

No ads yet.

Chat Weilun1988