gmalvin's Profile

Malaysia
Joined 25th Jan 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to gmalvin?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 214

Rode 1152.16 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 330

Rode 842.96 km

“ at last completed on time ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 176

Rode 701.26 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 210

Rode 1253.99 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 197

Rode 1198.93 km

TOGO810 Badge

29 Jan - 27 Mar

Completed

Rank: 15

Rode 1949.62 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
12 Morning Ride
4th November, 2017 7:54 AM 4th November, 2017 1:13 PM 5 hrs 18 mins 101.33 km
11 Morning Ride
29th October, 2017 6:36 AM 29th October, 2017 11:57 AM 5 hrs 20 mins 96.07 km
10 Morning Ride
8th October, 2017 7:37 AM 8th October, 2017 1:44 PM 6 hrs 07 mins 102.73 km
9 Morning Ride
7th October, 2017 6:21 AM 7th October, 2017 12:58 PM 6 hrs 37 mins 91.3 km
8 Morning Ride
1st October, 2017 7:18 AM 1st October, 2017 12:59 PM 5 hrs 41 mins 78.03 km
7 Route 91 Ride #togo1117 #NFNC
23rd September, 2017 8:13 AM 23rd September, 2017 4:29 PM 8 hrs 15 mins 131.65 km
6 Morning Ride
17th September, 2017 5:59 AM 17th September, 2017 5:00 PM 11 hrs 00 mins 200.2 km
5 Afternoon Ride
16th September, 2017 5:17 PM 16th September, 2017 6:29 PM 1 hrs 11 mins 18.84 km
4 Afternoon Ride
15th September, 2017 4:52 PM 15th September, 2017 5:11 PM 0 hrs 18 mins 3.55 km
3 Pekan Nenas - Malacca Morning Ride
15th September, 2017 6:37 AM 15th September, 2017 4:29 PM 9 hrs 51 mins 193.35 km
2 Morning Ride
10th September, 2017 7:23 AM 10th September, 2017 11:37 AM 4 hrs 13 mins 85.79 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 6:50 AM 9th September, 2017 12:11 PM 5 hrs 21 mins 49.32 km
Total Distance: 1152.16 km Total Hours: 69 hrs 12 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
12 Sunday Morning "Santai" Ride
3rd September, 2017 6:33 AM 3rd September, 2017 3:25 PM 8 hrs 51 mins 104.87 km
11 Afternoon Ride
2nd September, 2017 5:21 PM 2nd September, 2017 9:51 PM 4 hrs 29 mins 68.61 km
10 Morning Ride
20th August, 2017 6:58 AM 20th August, 2017 12:26 PM 5 hrs 27 mins 67.65 km
9 Morning Ride
13th August, 2017 7:12 AM 13th August, 2017 12:40 PM 5 hrs 27 mins 82.47 km
8 Morning Coffee Ride #togo817 #NFNC
6th August, 2017 6:58 AM 6th August, 2017 11:19 AM 4 hrs 21 mins 42.89 km
7 Morning Ride
30th July, 2017 7:38 AM 30th July, 2017 4:15 PM 8 hrs 36 mins 134.73 km
6 Evening Ride
27th July, 2017 7:54 PM 27th July, 2017 10:11 PM 2 hrs 16 mins 42.57 km
5 Morning Ride
23rd July, 2017 5:29 AM 23rd July, 2017 12:51 PM 7 hrs 21 mins 95.55 km
4 Evening Ride
22nd July, 2017 6:02 PM 22nd July, 2017 7:35 PM 1 hrs 32 mins 40.59 km
3 Evening Ride
21st July, 2017 7:11 PM 21st July, 2017 8:25 PM 1 hrs 14 mins 32.47 km
2 Battery Flat Single Speed Afternoon Ride #togo817 #diediemustride #NFNC
19th July, 2017 5:47 PM 19th July, 2017 7:07 PM 1 hrs 19 mins 33.22 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 5:54 AM 15th July, 2017 1:35 PM 7 hrs 41 mins 97.34 km
Total Distance: 842.96 km Total Hours: 58 hrs 46 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
10 Pekan Nenas >< Batu Pahat Togo517 Finisher Morning Ride #togo517 #NFNC
18th June, 2017 7:25 AM 18th June, 2017 6:47 PM 11 hrs 22 mins 199.02 km
9 Morning Ride
4th June, 2017 7:44 AM 4th June, 2017 2:35 PM 6 hrs 50 mins 104.17 km
8 Morning Ride #togo517 #NFNC
28th May, 2017 7:02 AM 28th May, 2017 8:39 AM 1 hrs 37 mins 32.63 km
7 Lunch Ride
27th May, 2017 11:15 AM 27th May, 2017 11:47 AM 0 hrs 32 mins 13.2 km
6 Morning Ride
27th May, 2017 7:22 AM 27th May, 2017 10:41 AM 3 hrs 19 mins 82.03 km
5 Morning Ride
21st May, 2017 7:16 AM 21st May, 2017 1:49 PM 6 hrs 33 mins 150.55 km
4 Morning Ride
21st May, 2017 7:02 AM 21st May, 2017 7:15 AM 0 hrs 12 mins 5.86 km
3 Morning Ride
14th May, 2017 9:53 AM 14th May, 2017 11:07 AM 1 hrs 14 mins 25.62 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 7:11 AM 14th May, 2017 9:10 AM 1 hrs 59 mins 53.55 km
1 Morning Ride
13th May, 2017 7:21 AM 13th May, 2017 9:14 AM 1 hrs 53 mins 34.63 km
Total Distance: 701.26 km Total Hours: 36 hrs 17 mins

No ads yet.

gmalvin is not following anyone yet...

Chat gmalvin