palocortado's Profile

Singapore
Joined 14th Jan 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to palocortado?

Give him kudos!

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 39

Rode 1598.55 km

“ I had an immensely rewarding experience participating in TOGO517 and shooti... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
39 Morning Ride
18th June, 2017 5:16 AM 18th June, 2017 10:52 AM 5 hrs 35 mins 128.89 km
38 Solo meander + slope hunting
17th June, 2017 7:27 AM 17th June, 2017 10:01 AM 2 hrs 33 mins 48.03 km
37 Afternoon Ride
16th June, 2017 4:30 PM 16th June, 2017 4:54 PM 0 hrs 23 mins 9.94 km
36 6oz boz
16th June, 2017 7:30 AM 16th June, 2017 7:40 AM 0 hrs 09 mins 2.89 km
35 Coffee cruise 2.0
16th June, 2017 5:38 AM 16th June, 2017 7:08 AM 1 hrs 30 mins 37.62 km
34 Pre-dawn spin
15th June, 2017 4:40 AM 15th June, 2017 6:41 AM 2 hrs 00 mins 50.5 km
33 TMCR solo
13th June, 2017 4:56 AM 13th June, 2017 6:44 AM 1 hrs 47 mins 50.05 km
32 Wouters Kluwer TdS round 2 with some cheeky sprints
11th June, 2017 5:47 AM 11th June, 2017 10:47 AM 4 hrs 59 mins 126.41 km
31 Breakfast by the bay
10th June, 2017 7:38 AM 10th June, 2017 9:37 AM 1 hrs 58 mins 18.65 km
30 Cranky Sentosa: Double pong edition
10th June, 2017 5:51 AM 10th June, 2017 7:38 AM 1 hrs 46 mins 35.86 km
29 Cranks easy island loop with mini Crank and Matthias -- 2 efforts and a fall
4th June, 2017 5:51 AM 4th June, 2017 11:38 AM 5 hrs 46 mins 122.39 km
28 Lunch Ride
3rd June, 2017 11:16 AM 3rd June, 2017 11:23 AM 0 hrs 07 mins 2.75 km
27 Cranks Saturday mixing it up (battery died at the end)
3rd June, 2017 5:50 AM 3rd June, 2017 8:58 AM 3 hrs 08 mins 76.62 km
26 Commute
2nd June, 2017 4:40 PM 2nd June, 2017 5:31 PM 0 hrs 51 mins 19.68 km
25 6oz bounce
2nd June, 2017 7:16 AM 2nd June, 2017 7:28 AM 0 hrs 11 mins 3.15 km
24 Cranks coffee cruise
2nd June, 2017 5:18 AM 2nd June, 2017 7:04 AM 1 hrs 46 mins 36.77 km
23 Easy ECP
1st June, 2017 5:37 AM 1st June, 2017 6:29 AM 0 hrs 52 mins 20.56 km
22 Spin home
31st May, 2017 5:12 PM 31st May, 2017 5:55 PM 0 hrs 43 mins 14.52 km
21 Hump day with Reynald
31st May, 2017 5:11 AM 31st May, 2017 7:20 AM 2 hrs 08 mins 57.63 km
20 The marina wharf exploration ride
30th May, 2017 5:05 PM 30th May, 2017 6:23 PM 1 hrs 18 mins 26.84 km
19 Rainy commute
30th May, 2017 6:31 AM 30th May, 2017 7:20 AM 0 hrs 49 mins 17.59 km
18 Changi spin washout
30th May, 2017 5:00 AM 30th May, 2017 5:51 AM 0 hrs 51 mins 14.33 km
17 Thomas refuses to let me have a recovery ride
28th May, 2017 6:28 AM 28th May, 2017 9:32 AM 3 hrs 03 mins 70.57 km
16 Saturday RTI with tri boys -- a few too many sprint efforts
27th May, 2017 5:40 AM 27th May, 2017 11:30 AM 5 hrs 49 mins 121.95 km
15 More z1-2 action
25th May, 2017 5:10 PM 25th May, 2017 6:15 PM 1 hrs 04 mins 24.23 km
14 Easy spin
25th May, 2017 6:29 AM 25th May, 2017 7:22 AM 0 hrs 53 mins 18.76 km
13 Rainy spin home
24th May, 2017 5:16 PM 24th May, 2017 6:08 PM 0 hrs 52 mins 19.27 km
12 Hard day at Sentosa
24th May, 2017 5:07 AM 24th May, 2017 7:09 AM 2 hrs 02 mins 48.07 km
11 BT Double lap solo
23rd May, 2017 4:45 AM 23rd May, 2017 6:10 AM 1 hrs 24 mins 43.19 km
10 Coastal spin
19th May, 2017 4:37 AM 19th May, 2017 6:39 AM 2 hrs 02 mins 50.11 km
9 Wednesday wake-me-up
17th May, 2017 4:44 AM 17th May, 2017 6:32 AM 1 hrs 48 mins 49.97 km
8 Afternoon Ride
16th May, 2017 5:09 PM 16th May, 2017 5:53 PM 0 hrs 43 mins 14.39 km
7 Morning Ride
16th May, 2017 7:12 AM 16th May, 2017 7:22 AM 0 hrs 10 mins 2.89 km
6 Cranks DOND
16th May, 2017 5:29 AM 16th May, 2017 6:30 AM 1 hrs 00 mins 30.05 km
5 Afternoon Ride
15th May, 2017 5:15 PM 15th May, 2017 5:47 PM 0 hrs 32 mins 11.07 km
4 Morning Ride
15th May, 2017 6:46 AM 15th May, 2017 7:32 AM 0 hrs 45 mins 14.8 km
3 Home from sentosa
14th May, 2017 9:38 AM 14th May, 2017 10:20 AM 0 hrs 42 mins 15.54 km
2 Sunday Solo + Sentosa w Wouter
14th May, 2017 5:57 AM 14th May, 2017 8:48 AM 2 hrs 50 mins 76.64 km
1 Saturday 1/2 RTI - Eastern half
13th May, 2017 5:54 AM 13th May, 2017 8:39 AM 2 hrs 45 mins 65.36 km
Total Distance: 1598.53 km Total Hours: 69 hrs 34 mins
1 Live Ads 7 Total Posted 6 Total Sold

No followers yet... Follow palocortado

Chat palocortado