sgayanami's Profile

Singapore
Joined 5th Jan 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to sgayanami?

Give him kudos!

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 3

Rode 1131.4 km

“ I was aiming for something bigger and used #TogoWBD challenge to train for ... ” Read More

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 93

Rode 1598.34 km

“ While I did not manage to complete the elite finisher this time round, I ma... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 65

Rode 2080.07 km

“ Been a good, physically draining, mentally exhausting and crazy #Togo817. T... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 257

Rode 1056.82 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

5
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
16 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #15 / Last (maybe) ride before Kopi d'Italia / Last burst!!
29th May, 2019 11:05 PM 4 hrs 00 mins 8 hrs 00 mins 30th May, 2019 7:05 AM 145.74 km
15 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #15 / Recovery ride after Sunday's craziness and before flying to Thailand
27th May, 2019 7:56 PM 2 hrs 46 mins 3 hrs 46 mins 27th May, 2019 11:42 PM 62.75 km
14 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #14 / 2.5 x TMCR + 1 x RTI Singapore / Will never do such a thing again / Can consider as Audax distance?? =D
26th May, 2019 12:36 AM 8 hrs 50 mins 13 hrs 50 mins 26th May, 2019 2:26 PM 204.13 km
13 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #13 / A short ride before attempting something crazy over this weekend
23rd May, 2019 11:35 PM 2 hrs 52 mins 4 hrs 52 mins 24th May, 2019 4:28 AM 87.41 km
12 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #12 / Slow ride home via Loyang
22nd May, 2019 7:38 AM 0 hrs 55 mins 0 hrs 55 mins 22nd May, 2019 8:33 AM 9.88 km
11 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #11 / Kopi Bros morning whack train to CV Indian temple / This is not funny!!! How is this acid flush ride when rolling 42-43?? ????????????
22nd May, 2019 6:39 AM 0 hrs 59 mins 0 hrs 59 mins 22nd May, 2019 7:38 AM 25.03 km
10 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #10 / Just a short distance before tomorrow's Kopi ride
21st May, 2019 8:51 PM 1 hrs 13 mins 2 hrs 13 mins 21st May, 2019 11:05 PM 49.5 km
9 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #09 / I should not do this often, spending the whole night out... / Wonky cadence sensor again WTH
21st May, 2019 12:37 AM 5 hrs 14 mins 7 hrs 14 mins 21st May, 2019 7:51 AM 170.26 km
8 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #08 / Togo Achievements Challenge + Kopi d'Italia training / Aiming for individual achievements now!!
20th May, 2019 8:54 PM 2 hrs 38 mins 2 hrs 38 mins 20th May, 2019 11:33 PM 61.22 km
7 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #07 / TMCR loop / Last burst -- this should do it
20th May, 2019 12:34 AM 2 hrs 47 mins 2 hrs 47 mins 20th May, 2019 3:22 AM 82.75 km
6 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #06 / Changi North Butterfly loops + Selerang / From the rain to the sun
19th May, 2019 1:45 PM 1 hrs 30 mins 2 hrs 30 mins 19th May, 2019 4:15 PM 49.46 km
5 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #05 / Slow roll home~
19th May, 2019 12:40 AM 0 hrs 41 mins 0 hrs 41 mins 19th May, 2019 1:21 AM 15.78 km
4 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #04 / 3 x Seletar Horseshoe loops / Cadence and more cadence
18th May, 2019 11:19 PM 1 hrs 21 mins 1 hrs 21 mins 19th May, 2019 12:40 AM 29.31 km
3 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #03 / Super slow pacing from Yishun to Seletar
18th May, 2019 11:07 PM 0 hrs 09 mins 0 hrs 09 mins 18th May, 2019 11:17 PM 3.33 km
2 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #02 / Slow warm up to Seletar
18th May, 2019 9:07 PM 0 hrs 38 mins 0 hrs 38 mins 18th May, 2019 9:45 PM 16.05 km
1 Togoparts 2019 [W]orld [B]ike [D]ay Challenge #01 / 220m more to another km, I didn't guesstimate properly ?? / And zzz my cadence sensor decided to no-battery on me
18th May, 2019 12:10 AM 3 hrs 50 mins 3 hrs 50 mins 18th May, 2019 4:01 AM 118.79 km
Total Distance: 1131.39 km Total Hours: 56 hrs 23 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
43 Parkland Mac to home recovery ride... MY ASS! Steep climb at Bedok Reservoir!!
2nd November, 2017 9:38 PM 2nd November, 2017 9:58 PM 0 hrs 19 mins 8.77 km
42 Relax ride with #7 guy in Togo Challenge! Go for too 5 Nic!! (But enjoy the Chendol McFlurry first)
2nd November, 2017 8:40 PM 2nd November, 2017 8:57 PM 0 hrs 17 mins 7.55 km
41 Hendon looping with Kopi Riders. This is what speeds I go when I go with ex National riders D=
2nd November, 2017 6:31 PM 2nd November, 2017 8:03 PM 1 hrs 32 mins 49.69 km
40 Wet shoes, wet socks, wet clothes, wet bike, wet Monday with MBG crazy fellas =D
30th October, 2017 9:02 PM 30th October, 2017 10:29 PM 1 hrs 26 mins 43.5 km
39 TMCR / Loyang recovery. Don't think will hit 2517 km already / feel like giving up
24th October, 2017 12:37 AM 24th October, 2017 3:02 AM 2 hrs 25 mins 72.58 km
38 CXSG goes to Batam, part 4: From Harbourfront to home. 200km in a day complete!
21st October, 2017 11:15 PM 21st October, 2017 11:56 PM 0 hrs 40 mins 17.71 km
37 Afternoon Ride
21st October, 2017 1:49 PM 21st October, 2017 4:37 PM 2 hrs 47 mins 75.69 km
36 Morning Ride
21st October, 2017 8:47 AM 21st October, 2017 11:29 AM 2 hrs 41 mins 75.87 km
35 CXSG goes to Batam, part 1: Home to Tanah Merah Ferry Terminal
21st October, 2017 5:03 AM 21st October, 2017 5:57 AM 0 hrs 53 mins 23.8 km
34 Self imposed Eastern/Tampines loop. Warm up for B6B on Saturday. I should not do this often...
20th October, 2017 12:41 AM 20th October, 2017 4:06 AM 3 hrs 24 mins 102.02 km
33 TMCR loop before Champions League. I should have finished #Togo1117!! Yay!!
18th October, 2017 1:04 AM 18th October, 2017 2:35 AM 1 hrs 30 mins 47.49 km
32 Solo TMCR. I challenged the head winds, and I won!
16th October, 2017 4:51 PM 16th October, 2017 6:29 PM 1 hrs 37 mins 49.25 km
31 part 1
15th October, 2017 9:36 PM 15th October, 2017 10:32 PM 0 hrs 56 mins 16.43 km
30 nth to do
15th October, 2017 4:48 PM 15th October, 2017 4:57 PM 0 hrs 09 mins 3.06 km
29 Morning Ride
15th October, 2017 6:44 AM 15th October, 2017 9:03 AM 2 hrs 19 mins 65.7 km
28 Round 2 TMCR Solo. Can I compete 2,517km?!
14th October, 2017 1:11 AM 14th October, 2017 2:53 AM 1 hrs 42 mins 50.07 km
27 Solo half island with strong head winds after back in SG. Not bad for a tired body.
13th October, 2017 8:49 PM 13th October, 2017 10:37 PM 1 hrs 47 mins 52.81 km
26 Morning Ride
11th October, 2017 9:00 AM 11th October, 2017 9:35 AM 0 hrs 34 mins 12.96 km
25 Afternoon Ride
9th October, 2017 3:27 PM 9th October, 2017 3:43 PM 0 hrs 16 mins 1.17 km
24 Slow recovery ride back from Punggol to Tampines with TMP
8th October, 2017 9:31 AM 8th October, 2017 9:59 AM 0 hrs 28 mins 10.2 km
23 Sunday attaque with TMP
8th October, 2017 6:43 AM 8th October, 2017 8:30 AM 1 hrs 47 mins 56.72 km
22 Riding home from the missus house
7th October, 2017 7:50 PM 7th October, 2017 8:29 PM 0 hrs 38 mins 18.45 km
21 (Super) Slow Saturday with MBG @ Southwestern ramblings
7th October, 2017 7:02 AM 7th October, 2017 10:33 AM 3 hrs 31 mins 75.11 km
20 Night Ride part 2 @ Solo TMCR. Light rain...
4th October, 2017 1:38 AM 4th October, 2017 4:22 AM 2 hrs 43 mins 82.63 km
19 night ride part 1
3rd October, 2017 10:50 PM 3rd October, 2017 11:51 PM 1 hrs 01 mins 14.33 km
18 Slow and steady ride with MBG. I am getting slower and slower...
2nd October, 2017 7:20 PM 2nd October, 2017 9:26 PM 2 hrs 06 mins 61.51 km
17 night ride
1st October, 2017 10:03 PM 1st October, 2017 10:46 PM 0 hrs 43 mins 12.51 km
16 Morning Ride
1st October, 2017 8:39 AM 1st October, 2017 9:26 AM 0 hrs 47 mins 24.8 km
15 LCSG round island. No strength no breadth no energy.
29th September, 2017 7:54 PM 29th September, 2017 10:52 PM 2 hrs 57 mins 87.18 km
14 hunting for items
28th September, 2017 3:02 PM 28th September, 2017 4:58 PM 1 hrs 56 mins 26.86 km
13 forgot my name
28th September, 2017 6:09 AM 28th September, 2017 6:26 AM 0 hrs 16 mins 4.75 km
12 breakfast
28th September, 2017 5:21 AM 28th September, 2017 5:35 AM 0 hrs 13 mins 4.53 km
11 ??????
23rd September, 2017 7:03 PM 23rd September, 2017 7:51 PM 0 hrs 48 mins 12.4 km
10 Lunch Ride
20th September, 2017 12:25 PM 20th September, 2017 12:27 PM 0 hrs 02 mins 0.93 km
9 My version of "recovery ride". #Togo1117-iLostCount
19th September, 2017 8:14 AM 19th September, 2017 8:35 AM 0 hrs 21 mins 9.4 km
8 "Recovery" ride with Kopi Riders. How is this a recovery ride when I am going at 41kmh rolling!? *faint*
19th September, 2017 6:38 AM 19th September, 2017 7:21 AM 0 hrs 43 mins 24.72 km
7 Avillion Coastal Ride @ Port Dickson
17th September, 2017 7:24 AM 17th September, 2017 10:19 AM 2 hrs 55 mins 87.69 km
6 From one Avillion to another Avillion #Togo1117-6
16th September, 2017 2:22 PM 16th September, 2017 2:34 PM 0 hrs 11 mins 4.71 km
5 Pre-race warm up ride. Tired. #Togo1117-5
16th September, 2017 1:01 AM 16th September, 2017 2:11 AM 1 hrs 09 mins 35.46 km
4 Before Champions League ride #Togo1117-4
13th September, 2017 12:31 AM 13th September, 2017 2:03 AM 1 hrs 32 mins 47.34 km
3 Slow & steady with MBG. #Togo1117-3
11th September, 2017 7:12 PM 11th September, 2017 9:29 PM 2 hrs 16 mins 66.54 km
2 Hot die my mother son. #Togo1117-2
10th September, 2017 9:10 AM 10th September, 2017 10:25 AM 1 hrs 15 mins 28.43 km
1 Back to the saddle after a week. Can't feel my legs, can't feel any power. #Togo1117
10th September, 2017 7:29 AM 10th September, 2017 8:23 AM 0 hrs 53 mins 25 km
Total Distance: 1598.32 km Total Hours: 58 hrs 48 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
39 Leave no man behind. Melaka to Singapore. Route 19-24-1 is not a good choice.
3rd September, 2017 7:04 AM 3rd September, 2017 3:20 PM 8 hrs 16 mins 221.63 km
38 Leave no one behind. SINGAPORE TO MELAKA! As epic as it can be.
1st September, 2017 5:58 AM 1st September, 2017 2:13 PM 8 hrs 14 mins 228.73 km
37 TMCR warm up for Sin-Mal 230km.
31st August, 2017 12:34 AM 31st August, 2017 3:10 AM 2 hrs 35 mins 82.42 km
36 What was supposed to be a loop, almost became round island distance. Good job Jeremy
28th August, 2017 7:21 PM 28th August, 2017 10:15 PM 2 hrs 53 mins 84.07 km
35 Jakarta
27th August, 2017 4:58 PM 27th August, 2017 5:42 PM 0 hrs 43 mins 14.82 km
34 LCSG round island 25/08 pack 2
25th August, 2017 7:56 PM 25th August, 2017 11:21 PM 3 hrs 24 mins 100.18 km
33 Night Ride
24th August, 2017 1:04 AM 24th August, 2017 2:28 AM 1 hrs 23 mins 47.31 km
32 Errand, tube, TMCR westbound. Head winds again. Solo. Slow.
22nd August, 2017 8:37 PM 22nd August, 2017 9:50 PM 1 hrs 12 mins 33.59 km
31 Evening Ride
21st August, 2017 7:31 PM 21st August, 2017 9:28 PM 1 hrs 56 mins 58.75 km
30 Bangkok
19th August, 2017 10:44 AM 19th August, 2017 10:57 AM 0 hrs 13 mins 3.42 km
29 Hong Kong Cycling.
18th August, 2017 2:17 PM 18th August, 2017 3:28 PM 1 hrs 11 mins 25.83 km
28 Hong Kong cycling. GPS is wonky. Doesn't even fix location properly.
18th August, 2017 11:37 AM 18th August, 2017 11:53 AM 0 hrs 15 mins 4.5 km
27 Shanghai
15th August, 2017 11:10 AM 15th August, 2017 11:18 AM 0 hrs 07 mins 1.92 km
26 Easy pace ride home from Changi Ferry Terminal. Tired already...
12th August, 2017 4:17 PM 12th August, 2017 4:52 PM 0 hrs 35 mins 13.15 km
25 I came, I saw, I challenged, I conquered! Route 3 > J179 > Route 99 > Route 89 @ Tanjung Belungkor
12th August, 2017 6:19 AM 12th August, 2017 11:01 AM 4 hrs 41 mins 125.32 km
24 TMCR loop, with random angmoh. Good new cleats.
11th August, 2017 1:26 AM 11th August, 2017 3:29 AM 2 hrs 02 mins 71.61 km
23 Test new rotors. Test new cleats. National Day ride.
9th August, 2017 11:50 AM 9th August, 2017 1:43 PM 1 hrs 53 mins 45.3 km
22 Morning Ride
6th August, 2017 9:55 AM 6th August, 2017 11:47 AM 1 hrs 51 mins 42.86 km
21 Singapore to Mersing. Mountains all the way. 892m of ascent.
5th August, 2017 6:16 AM 5th August, 2017 11:11 AM 4 hrs 54 mins 125.56 km
20 Back home. Escort, bodyguard, companion, boyfriend. XD never seen such low speeds for a long time.
4th August, 2017 5:45 PM 4th August, 2017 7:25 PM 1 hrs 40 mins 34.44 km
19 Morning Ride
3rd August, 2017 10:33 AM 3rd August, 2017 10:37 AM 0 hrs 04 mins 0.75 km
18 Headwinds of 20kmh, cutting it like a blunt knife. Tired max.
2nd August, 2017 8:00 PM 2nd August, 2017 10:17 PM 2 hrs 16 mins 51.47 km
17 Ride my way home with 2 big pannier bags
31st July, 2017 6:08 PM 31st July, 2017 7:08 PM 0 hrs 59 mins 20.31 km
16 Restart cycling to work, easy peasy speed
31st July, 2017 8:24 AM 31st July, 2017 8:57 AM 0 hrs 32 mins 12.77 km
15 LCSG round island. Can keep up with Pack 1 speeds, phew
28th July, 2017 8:01 PM 28th July, 2017 11:08 PM 3 hrs 07 mins 90.17 km
14 Angry, upset, disappointed at my Garmin which crashed and I lost over 12km of GPS data. DAMN YOU GARMIN
27th July, 2017 10:56 PM 27th July, 2017 11:27 PM 0 hrs 30 mins 13.02 km
13 Morning Ride
27th July, 2017 4:11 AM 27th July, 2017 5:11 AM 0 hrs 59 mins 36.08 km
12 Ride your way home
25th July, 2017 2:44 AM 25th July, 2017 2:57 AM 0 hrs 13 mins 6.41 km
11 Night Ride
25th July, 2017 1:35 AM 25th July, 2017 2:33 AM 0 hrs 58 mins 33.65 km
10 Coming home, easy peasy pace with a friend...
23rd July, 2017 9:27 AM 23rd July, 2017 10:27 AM 1 hrs 00 mins 27.32 km
9 #togo817 One hour challenge. Tampines-NSRCC. Improving day by day.
23rd July, 2017 7:58 AM 23rd July, 2017 9:00 AM 1 hrs 01 mins 31.18 km
8 Afternoon Ride
21st July, 2017 5:40 PM 21st July, 2017 8:53 PM 3 hrs 12 mins 90.5 km
7 Can't sleep. Midnight round TMCR/APEX. Car-less = Shiok
21st July, 2017 3:05 AM 21st July, 2017 4:34 AM 1 hrs 28 mins 49.84 km
6 Evening Ride
19th July, 2017 8:41 PM 19th July, 2017 9:46 PM 1 hrs 04 mins 28.12 km
5 Novena to Boat Quay, roundabout way
19th July, 2017 5:46 PM 19th July, 2017 6:33 PM 0 hrs 46 mins 19.55 km
4 Commute to work. BCW lubricant is awesome!
19th July, 2017 8:08 AM 19th July, 2017 8:38 AM 0 hrs 30 mins 13.82 km
3 After service test and recovery ride home. Good feel
18th July, 2017 5:26 PM 18th July, 2017 5:45 PM 0 hrs 18 mins 7.94 km
2 Pontian - Skudai - Kranji. Too hot to continue + bike many problems
16th July, 2017 7:18 AM 16th July, 2017 9:52 AM 2 hrs 34 mins 62.62 km
1 Singapore - Tanjung Piai - Pontian
15th July, 2017 5:34 AM 15th July, 2017 10:16 AM 4 hrs 42 mins 119.13 km
Total Distance: 2080.06 km Total Hours: 76 hrs 59 mins
1 Live Ads 13 Total Posted 12 Total Sold
$3,500
Views 289
Available
Seller icon
4th Nov 2019

Chat sgayanami