fossils1234's Profile

Singapore
Joined 22nd Dec 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to fossils1234?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 126

Rode 1386.86 km

“ Nice 2917 challenge ... ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 213

Rode 1001.98 km

“ It's been a nice catching up mileages with the team as away on 3 week of b... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 106

Rode 1012.69 km

“ #Togo517 is a personal challenge to myself ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
33 Morning Ride
4th November, 2017 8:02 AM 4th November, 2017 8:10 AM 0 hrs 08 mins 0.84 km
32 Morning Ride - Ride to Breakfast
4th November, 2017 6:50 AM 4th November, 2017 6:58 AM 0 hrs 07 mins 0.56 km
31 Evening Ride - #chill #prata #rain #thunderstorm
3rd November, 2017 7:52 PM 3rd November, 2017 10:46 PM 2 hrs 54 mins 30.52 km
30 Morning Ride - #carfreeday #chill #rain #wet
29th October, 2017 5:41 AM 29th October, 2017 12:45 PM 7 hrs 04 mins 68.84 km
29 Evening Ride - #chill #workout #loops&loops
27th October, 2017 7:50 PM 28th October, 2017 12:33 AM 4 hrs 42 mins 71.32 km
28 Evening Ride - Mon chill ride
23rd October, 2017 7:50 PM 23rd October, 2017 10:47 PM 2 hrs 57 mins 42.95 km
27 Evening Ride - Fri chill ride ????????????
20th October, 2017 8:20 PM 20th October, 2017 11:36 PM 3 hrs 16 mins 45.64 km
26 Evening Ride
20th October, 2017 7:49 PM 20th October, 2017 7:58 PM 0 hrs 08 mins 1.96 km
25 Night Ride - w/ togo buddies... #MF 1st attempt...
17th October, 2017 10:20 PM 18th October, 2017 4:15 AM 5 hrs 55 mins 80.6 km
24 Evening Ride
16th October, 2017 7:49 PM 16th October, 2017 11:14 PM 3 hrs 25 mins 50.34 km
23 Night Ride - Dinner ride home ????
15th October, 2017 9:56 PM 15th October, 2017 10:03 PM 0 hrs 07 mins 1.12 km
22 Evening Ride - #bonkout ride #hungrydieme
15th October, 2017 6:20 PM 15th October, 2017 8:52 PM 2 hrs 32 mins 49.39 km
21 Lunch Ride
15th October, 2017 12:08 PM 15th October, 2017 12:24 PM 0 hrs 16 mins 4.13 km
20 Lunch Ride - Ride to fix bike. Rear shifter cable snap
15th October, 2017 11:01 AM 15th October, 2017 11:14 AM 0 hrs 12 mins 3.52 km
19 Evening Ride - Night chill RI w Togo buddies ... my 1st #puncture
13th October, 2017 7:46 PM 14th October, 2017 3:43 AM 7 hrs 56 mins 107.73 km
18 Evening Ride - solo loop lck
11th October, 2017 8:23 PM 11th October, 2017 11:02 PM 2 hrs 39 mins 56.04 km
17 Evening Ride - novice ride
9th October, 2017 7:48 PM 9th October, 2017 10:23 PM 2 hrs 35 mins 55.13 km
16 Morning Ride - test bike
8th October, 2017 6:27 AM 8th October, 2017 10:02 AM 3 hrs 34 mins 55.43 km
15 Morning Ride - #togo w some buddies #hotdieme
7th October, 2017 6:23 AM 7th October, 2017 10:05 AM 3 hrs 41 mins 60.79 km
14 Evening Ride - LCK loop
2nd October, 2017 7:53 PM 2nd October, 2017 11:21 PM 3 hrs 27 mins 60.14 km
13 Evening Ride - Garden By The Bay m Extended
29th September, 2017 7:52 PM 30th September, 2017 1:41 AM 5 hrs 49 mins 83.39 km
12 Evening Ride - solo loop lck - met some #togoslaves
27th September, 2017 8:15 PM 27th September, 2017 10:50 PM 2 hrs 34 mins 56.63 km
11 Evening Ride - cck mon ride + extended lck
25th September, 2017 7:48 PM 25th September, 2017 10:54 PM 3 hrs 06 mins 50.82 km
10 Evening Ride - w/ cck cyclists - fri chill ride + extended lck
22nd September, 2017 7:52 PM 22nd September, 2017 11:57 PM 4 hrs 05 mins 50.64 km
9 Evening Ride - Solo loop lck x 5
20th September, 2017 8:27 PM 20th September, 2017 10:41 PM 2 hrs 13 mins 50.82 km
8 Morning Ride - w/ cck cyclists - sun tour ri - #headwind #hot
17th September, 2017 5:46 AM 17th September, 2017 10:10 AM 4 hrs 24 mins 80.62 km
7 Afternoon Ride - Japanese & Chinese Gdn ride w kiddos
16th September, 2017 4:35 PM 16th September, 2017 5:52 PM 1 hrs 16 mins 6.68 km
6 Morning Ride - thunder ? ride aborted
16th September, 2017 6:43 AM 16th September, 2017 6:54 AM 0 hrs 11 mins 1.73 km
5 Morning Ride - send off cck avillion ride
16th September, 2017 6:09 AM 16th September, 2017 6:14 AM 0 hrs 05 mins 1.59 km
4 Evening Ride - cck fri chill / short ride
15th September, 2017 7:51 PM 15th September, 2017 10:10 PM 2 hrs 19 mins 17.45 km
3 Evening Ride - Tour De Pang Sua
12th September, 2017 8:32 PM 12th September, 2017 10:14 PM 1 hrs 41 mins 30.54 km
2 Evening Ride - w/ cck cyclists - Mon Pack 3
11th September, 2017 7:48 PM 11th September, 2017 10:27 PM 2 hrs 38 mins 45.48 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 6:58 AM 9th September, 2017 10:32 AM 3 hrs 33 mins 63.52 km
Total Distance: 1386.9 km Total Hours: 91 hrs 29 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
25 Morning Ride - solo + heat n headwind training
3rd September, 2017 9:01 AM 3rd September, 2017 11:38 AM 2 hrs 36 mins 54.05 km
24 Morning Ride - chill recovery ride
2nd September, 2017 7:05 AM 2nd September, 2017 9:35 AM 2 hrs 29 mins 40.74 km
23 Morning Ride - Maiden ride to Lamp post 1
1st September, 2017 6:11 AM 1st September, 2017 9:50 AM 3 hrs 39 mins 72.81 km
22 Morning Ride
1st September, 2017 5:53 AM 1st September, 2017 5:58 AM 0 hrs 05 mins 1.59 km
21 Night Ride - Rasa Rasa
20th August, 2017 9:36 PM 20th August, 2017 10:47 PM 1 hrs 11 mins 8.58 km
20 Night Ride - recovery ride
20th August, 2017 9:01 PM 20th August, 2017 9:31 PM 0 hrs 30 mins 10.37 km
19 Night Ride - 1st night RI w a gd frd
19th August, 2017 10:46 PM 20th August, 2017 6:21 AM 7 hrs 35 mins 133.93 km
18 Morning Ride - chill ride + pcn + lor sesuai + kranji loop
19th August, 2017 7:40 AM 19th August, 2017 12:14 PM 4 hrs 34 mins 60.92 km
17 Evening Ride - w/ cck cyclists - fri chill ride... then hell broke loose.... " Oh My God "
18th August, 2017 7:51 PM 18th August, 2017 11:27 PM 3 hrs 35 mins 50.95 km
16 Evening Ride - solo ride
16th August, 2017 8:30 PM 16th August, 2017 11:07 PM 2 hrs 37 mins 61.11 km
15 Night Ride
14th August, 2017 10:44 PM 14th August, 2017 10:57 PM 0 hrs 12 mins 3.52 km
14 Evening Ride - w/ WWF - Monday no mata ride
14th August, 2017 8:00 PM 14th August, 2017 10:21 PM 2 hrs 21 mins 48.44 km
13 Morning Ride - ride ? aborted . Garmin #sot never auto resume ????
13th August, 2017 7:07 AM 13th August, 2017 8:31 AM 1 hrs 24 mins 12.43 km
12 Morning Ride - Specialised bike tryout
12th August, 2017 7:16 AM 12th August, 2017 8:29 AM 1 hrs 12 mins 19.9 km
11 Evening Ride - recovery ride
10th August, 2017 8:20 PM 10th August, 2017 11:23 PM 3 hrs 02 mins 40.27 km
10 Morning Ride
9th August, 2017 6:58 AM 9th August, 2017 9:18 AM 2 hrs 19 mins 40.55 km
9 Morning Ride - w/ CCK Cyclists - ActiveSG Ribas ride
6th August, 2017 6:57 AM 6th August, 2017 4:39 PM 9 hrs 41 mins 139.31 km
8 Evening Ride - W/ CCK Cyclists - Fri chill ride & +++
4th August, 2017 8:19 PM 5th August, 2017 2:11 AM 5 hrs 52 mins 81.89 km
7 Evening Ride
4th August, 2017 7:54 PM 4th August, 2017 8:01 PM 0 hrs 06 mins 1.68 km
6 Evening Ride - Benny's Loop
1st August, 2017 8:36 PM 1st August, 2017 10:13 PM 1 hrs 36 mins 33 km
5 Lunch Ride - #togoslave starts #defrost ride after Finland... 3+ weeks away fm saddle. # headwind
30th July, 2017 12:52 PM 30th July, 2017 3:09 PM 2 hrs 16 mins 33.5 km
4 Lunch Ride - Helsinki city sight seeing ride
23rd July, 2017 12:08 PM 23rd July, 2017 1:48 PM 1 hrs 39 mins 10.57 km
3 Morning Ride - too cold 9°c to ride..
19th July, 2017 4:59 AM 19th July, 2017 5:24 AM 0 hrs 25 mins 2.22 km
2 Afternoon Ride - Benny's loop
16th July, 2017 5:39 PM 16th July, 2017 6:21 PM 0 hrs 42 mins 16.37 km
1 Afternoon Ride - solo Benny's loop
15th July, 2017 5:04 PM 15th July, 2017 6:06 PM 1 hrs 02 mins 23.28 km
Total Distance: 1001.98 km Total Hours: 63 hrs 9 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
20 Morning Ride - w/ cck - wet RI
18th June, 2017 5:49 AM 18th June, 2017 12:00 PM 6 hrs 10 mins 104.26 km
19 Afternoon Ride
11th June, 2017 2:02 PM 11th June, 2017 2:34 PM 0 hrs 31 mins 6.11 km
18 Morning Ride - Ride to Poh Cycle
11th June, 2017 10:55 AM 11th June, 2017 11:23 AM 0 hrs 27 mins 3.78 km
17 Evening Ride - w/ cck cyclists - fri chill ride to sentosa
9th June, 2017 7:51 PM 10th June, 2017 1:22 AM 5 hrs 31 mins 70.62 km
16 Evening Ride - w/ cck cyclists - Wed Tour De Universities
7th June, 2017 7:49 PM 8th June, 2017 12:11 AM 4 hrs 21 mins 53.89 km
15 Lunch Ride
4th June, 2017 12:05 PM 4th June, 2017 12:17 PM 0 hrs 12 mins 3.77 km
14 Morning Ride - w/ cck cyclists RI - #hotdieme
4th June, 2017 5:47 AM 4th June, 2017 11:29 AM 5 hrs 41 mins 101.22 km
13 Evening Ride - Pang Sua -ing
3rd June, 2017 8:09 PM 3rd June, 2017 10:13 PM 2 hrs 04 mins 29.15 km
12 Evening Ride - w/ cck cyclists - fri punggol park chill ride
2nd June, 2017 7:50 PM 2nd June, 2017 11:39 PM 3 hrs 49 mins 53 km
11 Evening Ride - LCK-ing #togo517
1st June, 2017 8:15 PM 1st June, 2017 11:39 PM 3 hrs 24 mins 61.72 km
10 Morning Ride - w/ cyclists n some hardcore frds to finish up #togo517
28th May, 2017 5:51 AM 28th May, 2017 2:43 PM 8 hrs 52 mins 130.59 km
9 Morning Ride - w/cck cyclists - sun wet ri - sweep pack 2
21st May, 2017 5:49 AM 21st May, 2017 11:38 AM 5 hrs 49 mins 108.35 km
8 Afternoon Ride - PCN ride
20th May, 2017 5:02 PM 20th May, 2017 6:34 PM 1 hrs 32 mins 11.14 km
7 Night Ride
20th May, 2017 12:01 AM 20th May, 2017 12:13 AM 0 hrs 12 mins 3.5 km
6 Evening Ride - w/cck - fri chill ride to tao huay
19th May, 2017 7:49 PM 19th May, 2017 11:25 PM 3 hrs 36 mins 49.48 km
5 Night Ride
17th May, 2017 11:04 PM 17th May, 2017 11:20 PM 0 hrs 15 mins 3.98 km
4 Evening Ride - w/ cck cyclists - LCK looping
17th May, 2017 7:47 PM 17th May, 2017 10:29 PM 2 hrs 42 mins 56.35 km
3 Night Ride
16th May, 2017 10:52 PM 16th May, 2017 11:06 PM 0 hrs 14 mins 3.81 km
2 Evening Ride - LCK Looping
16th May, 2017 7:49 PM 16th May, 2017 10:14 PM 2 hrs 24 mins 52.82 km
1 Morning Ride - w/ cck cyclists RI
14th May, 2017 5:50 AM 14th May, 2017 11:38 AM 5 hrs 48 mins 105.13 km
Total Distance: 1012.67 km Total Hours: 63 hrs 43 mins
1 Live Ads 2 Total Posted 1 Total Sold
$99
Negotiable
Views 249
Available
Seller icon
9th Sep 2018

No followers yet... Follow fossils1234

Chat fossils1234