ppotatoheadd's Profile

Joined 8th Dec 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to ppotatoheadd?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher Super Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 6

Rode 929.77 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
20 Breakfast & Home
18th August, 2019 9:36 AM 0 hrs 13 mins 0 hrs 13 mins 18th August, 2019 9:50 AM 4.91 km
19 Sunday Morning Puncture Ride with Poonie, Two Teos & Two Alvins
18th August, 2019 6:58 AM 1 hrs 41 mins 1 hrs 41 mins 18th August, 2019 8:39 AM 33.96 km
18 ACME Social Ride
17th August, 2019 5:29 AM 3 hrs 05 mins 5 hrs 05 mins 17th August, 2019 10:35 AM 82.57 km
17 Erm...?! 2
15th August, 2019 2:36 PM 4 hrs 14 mins 6 hrs 14 mins 15th August, 2019 8:50 PM 131.76 km
16 Erm...?!
13th August, 2019 5:16 PM 3 hrs 02 mins 6 hrs 02 mins 13th August, 2019 11:18 PM 120.39 km
15 Breakfast Xootr with the Cycling Mom
12th August, 2019 6:28 AM 0 hrs 41 mins 1 hrs 41 mins 12th August, 2019 8:09 AM 3.11 km
14 1 Loop with the Alvins & Serene, then Long Way Home
11th August, 2019 7:56 AM 1 hrs 37 mins 1 hrs 37 mins 11th August, 2019 9:33 AM 31.42 km
13 Solo "Scarlet" Suffering Sunday Morning Ride
11th August, 2019 6:41 AM 0 hrs 58 mins 0 hrs 58 mins 11th August, 2019 7:39 AM 28 km
12 Social Ride with TatWee
10th August, 2019 6:15 PM 1 hrs 36 mins 2 hrs 36 mins 10th August, 2019 8:52 PM 44.4 km
11 Slow "Solitude" Saturday Morning Ride
10th August, 2019 5:46 AM 1 hrs 21 mins 2 hrs 21 mins 10th August, 2019 8:08 AM 45.61 km
10 Food, Drinks & Home
9th August, 2019 8:58 AM 0 hrs 11 mins 1 hrs 11 mins 9th August, 2019 10:10 AM 13.84 km
9 ???? with CWX
9th August, 2019 6:07 AM 1 hrs 51 mins 2 hrs 51 mins 9th August, 2019 8:58 AM 67.66 km
8 ?? with Avie & WAB
8th August, 2019 7:52 PM 2 hrs 14 mins 4 hrs 14 mins 9th August, 2019 12:06 AM 79.45 km
7 Go home
6th August, 2019 9:58 PM 0 hrs 19 mins 0 hrs 19 mins 6th August, 2019 10:17 PM 7.63 km
6 Tuesday Inner Loops with GrooveRider & Garcia
6th August, 2019 8:13 PM 1 hrs 15 mins 1 hrs 15 mins 6th August, 2019 9:29 PM 36.7 km
5 Long Way Home
4th August, 2019 5:58 PM 0 hrs 59 mins 0 hrs 59 mins 4th August, 2019 6:58 PM 17.34 km
4 To Mom Place
4th August, 2019 11:48 AM 0 hrs 06 mins 0 hrs 06 mins 4th August, 2019 11:55 AM 1.45 km
3 EHRI with Poonie, GrooveRider & ACME
4th August, 2019 6:07 AM 2 hrs 08 mins 5 hrs 08 mins 4th August, 2019 11:16 AM 68.36 km
2 TFEF Central Loop Special (Extended Vers.) with Poonie & Solo Seletar
3rd August, 2019 6:10 AM 3 hrs 58 mins 4 hrs 58 mins 3rd August, 2019 11:09 AM 104.79 km
1 To Start
3rd August, 2019 5:44 AM 0 hrs 20 mins 0 hrs 20 mins 3rd August, 2019 6:04 AM 6.43 km
Total Distance: 929.78 km Total Hours: 49 hrs 49 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow ppotatoheadd

Chat ppotatoheadd