henrylim21's Profile

Singapore
Joined 15th Nov 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to henrylim21?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 280

Rode 899.02 km

“ It was an enjoyable experience pushing myself further to meet the challenge... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 260

Rode 587.82 km

“ Just collected my finisher jersey from the collection point today and still... ” Read More

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

5
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

2
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
29 Final ride for togo817 challenge!
3rd September, 2017 5:31 PM 3rd September, 2017 7:01 PM 1 hrs 30 mins 30.8 km
28 Evening Ride
2nd September, 2017 6:29 PM 2nd September, 2017 7:49 PM 1 hrs 20 mins 26.17 km
27 Evening Ride
1st September, 2017 6:11 PM 1st September, 2017 7:33 PM 1 hrs 22 mins 23.01 km
26 Completed Togo817 challenge
31st August, 2017 7:15 PM 31st August, 2017 9:14 PM 1 hrs 59 mins 42.51 km
25 Evening Ride
30th August, 2017 6:48 PM 30th August, 2017 7:56 PM 1 hrs 07 mins 23.94 km
24 Afternoon Ride
27th August, 2017 5:00 PM 27th August, 2017 6:21 PM 1 hrs 20 mins 27.65 km
23 Night Ride
25th August, 2017 9:26 PM 25th August, 2017 10:32 PM 1 hrs 06 mins 23.31 km
22 Evening Ride
24th August, 2017 8:00 PM 24th August, 2017 8:55 PM 0 hrs 55 mins 20.49 km
21 Evening Ride
23rd August, 2017 7:56 PM 23rd August, 2017 8:54 PM 0 hrs 58 mins 20.69 km
20 Evening Ride
20th August, 2017 6:31 PM 20th August, 2017 7:42 PM 1 hrs 10 mins 24.8 km
19 Night Ride
18th August, 2017 9:19 PM 18th August, 2017 10:14 PM 0 hrs 54 mins 18.19 km
18 Evening Ride
16th August, 2017 6:33 PM 16th August, 2017 7:43 PM 1 hrs 09 mins 21.83 km
17 Evening Ride
15th August, 2017 6:15 PM 15th August, 2017 7:38 PM 1 hrs 23 mins 23.9 km
16 Evening Ride
14th August, 2017 7:10 PM 14th August, 2017 8:32 PM 1 hrs 22 mins 28.97 km
15 Afternoon Ride
13th August, 2017 5:28 PM 13th August, 2017 6:33 PM 1 hrs 05 mins 23.99 km
14 Afternoon Ride
12th August, 2017 5:43 PM 12th August, 2017 6:56 PM 1 hrs 13 mins 24.88 km
13 I'm back! :)
9th August, 2017 4:07 PM 9th August, 2017 5:16 PM 1 hrs 08 mins 21.73 km
12 Evening Ride
2nd August, 2017 8:09 PM 2nd August, 2017 9:07 PM 0 hrs 57 mins 20.43 km
11 Evening Ride
1st August, 2017 7:26 PM 1st August, 2017 8:44 PM 1 hrs 17 mins 27.95 km
10 Happy Sunday ride
30th July, 2017 6:27 PM 30th July, 2017 7:35 PM 1 hrs 07 mins 23.71 km
9 TGIF NIGHT RIDE
28th July, 2017 7:59 PM 28th July, 2017 9:23 PM 1 hrs 24 mins 28.5 km
8 Pang san ride
27th July, 2017 6:42 PM 27th July, 2017 8:12 PM 1 hrs 29 mins 25.03 km
7 Evening Ride
26th July, 2017 6:27 PM 26th July, 2017 8:08 PM 1 hrs 41 mins 33.48 km
6 Afternoon Ride
23rd July, 2017 5:29 PM 23rd July, 2017 7:30 PM 2 hrs 00 mins 41.63 km
5 Husband & Wife lomantic ride
22nd July, 2017 5:09 PM 22nd July, 2017 10:25 PM 5 hrs 15 mins 65.89 km
4 Afternoon Ride
19th July, 2017 5:50 PM 19th July, 2017 7:56 PM 2 hrs 06 mins 43.37 km
3 My first century ride completed!
18th July, 2017 12:59 PM 18th July, 2017 7:22 PM 6 hrs 23 mins 102.23 km
2 Evening Ride
17th July, 2017 6:19 PM 17th July, 2017 7:26 PM 1 hrs 07 mins 22.64 km
1 1st warm up ride for togo817
16th July, 2017 4:43 PM 16th July, 2017 7:24 PM 2 hrs 41 mins 37.3 km
Total Distance: 899.02 km Total Hours: 48 hrs 28 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
21 Evening Ride
14th June, 2017 8:10 PM 14th June, 2017 9:19 PM 1 hrs 08 mins 22.81 km
20 Afternoon Ride
11th June, 2017 4:33 PM 11th June, 2017 6:06 PM 1 hrs 33 mins 31.19 km
19 Evening Ride
9th June, 2017 7:19 PM 9th June, 2017 8:48 PM 1 hrs 28 mins 28.11 km
18 Evening Ride
8th June, 2017 6:48 PM 8th June, 2017 8:36 PM 1 hrs 48 mins 31.87 km
17 Evening Ride
6th June, 2017 6:51 PM 6th June, 2017 8:21 PM 1 hrs 29 mins 28.39 km
16 Evening Ride
5th June, 2017 7:48 PM 5th June, 2017 8:16 PM 0 hrs 27 mins 4.47 km
15 Evening Ride
3rd June, 2017 7:15 PM 3rd June, 2017 8:58 PM 1 hrs 42 mins 34.45 km
14 Evening Ride
1st June, 2017 7:15 PM 1st June, 2017 8:36 PM 1 hrs 21 mins 23.33 km
13 Evening Ride
29th May, 2017 6:34 PM 29th May, 2017 8:06 PM 1 hrs 32 mins 29.63 km
12 Afternoon Ride
28th May, 2017 3:10 PM 28th May, 2017 5:15 PM 2 hrs 04 mins 41.82 km
11 Evening Ride
27th May, 2017 6:08 PM 27th May, 2017 8:31 PM 2 hrs 22 mins 32.96 km
10 Evening Ride
25th May, 2017 6:44 PM 25th May, 2017 8:32 PM 1 hrs 47 mins 34.01 km
9 Evening Ride
23rd May, 2017 6:46 PM 23rd May, 2017 8:34 PM 1 hrs 47 mins 33.26 km
8 Evening Ride
22nd May, 2017 6:05 PM 22nd May, 2017 7:51 PM 1 hrs 46 mins 32.44 km
7 Afternoon Ride
21st May, 2017 3:55 PM 21st May, 2017 5:06 PM 1 hrs 11 mins 23.73 km
6 Afternoon Ride
21st May, 2017 2:08 PM 21st May, 2017 2:34 PM 0 hrs 25 mins 4.02 km
5 Evening Ride
19th May, 2017 6:16 PM 19th May, 2017 8:01 PM 1 hrs 44 mins 32.09 km
4 Evening Ride
17th May, 2017 7:00 PM 17th May, 2017 8:28 PM 1 hrs 27 mins 28.88 km
3 Evening Ride
16th May, 2017 7:10 PM 16th May, 2017 8:31 PM 1 hrs 21 mins 27.18 km
2 Afternoon Ride
14th May, 2017 4:53 PM 14th May, 2017 6:12 PM 1 hrs 18 mins 24.68 km
1 Afternoon Ride
13th May, 2017 5:39 PM 13th May, 2017 8:38 PM 2 hrs 58 mins 38.49 km
Total Distance: 587.81 km Total Hours: 33 hrs 6 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow henrylim21

Chat henrylim21