estyeo's Profile

Singapore
Joined 19th Oct 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to estyeo?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

Riding 745.2 km so far

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 309

Rode 863.94 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 356

Rode 539.99 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 67

Rode 2668.44 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 166

Rode 1347.63 km

TOGO810 Badge

29 Jan - 27 Mar

Completed

Rank: 115

Rode 978.46 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
34 Office to Lau Pa Sat
16th October, 2017 5:55 PM 16th October, 2017 9:26 PM 3 hrs 31 mins 54.8 km
33 Morning Ride
16th October, 2017 8:33 AM 16th October, 2017 9:03 AM 0 hrs 29 mins 7.87 km
32 Small Round Island
14th October, 2017 6:32 AM 14th October, 2017 1:28 PM 6 hrs 55 mins 106.98 km
31 Evening Ride
13th October, 2017 6:18 PM 13th October, 2017 6:44 PM 0 hrs 25 mins 7.54 km
30 Extended Commute
13th October, 2017 8:22 AM 13th October, 2017 9:06 AM 0 hrs 44 mins 12.92 km
29 Extendrd Commute
11th October, 2017 6:05 PM 11th October, 2017 7:13 PM 1 hrs 07 mins 22.67 km
28 Morning Ride
11th October, 2017 8:23 AM 11th October, 2017 8:52 AM 0 hrs 29 mins 7.71 km
27 Afternoon Ride
9th October, 2017 5:38 PM 9th October, 2017 6:19 PM 0 hrs 41 mins 11.18 km
26 Misty Morning Ride
7th October, 2017 6:32 AM 7th October, 2017 11:28 AM 4 hrs 55 mins 51.03 km
25 Morning Ride
6th October, 2017 8:42 AM 6th October, 2017 9:12 AM 0 hrs 29 mins 7.77 km
24 Extended Commute
5th October, 2017 6:01 PM 5th October, 2017 6:49 PM 0 hrs 48 mins 14.26 km
23 Extended Commute
5th October, 2017 8:07 AM 5th October, 2017 8:49 AM 0 hrs 42 mins 13.25 km
22 Smell Flower Eat Satay
4th October, 2017 7:16 PM 4th October, 2017 9:16 PM 2 hrs 00 mins 27.7 km
21 Evening Ride
2nd October, 2017 6:01 PM 2nd October, 2017 9:00 PM 2 hrs 58 mins 50.53 km
20 Morning Ride
2nd October, 2017 8:18 AM 2nd October, 2017 8:46 AM 0 hrs 27 mins 7.79 km
19 Afternoon Ride
29th September, 2017 5:06 PM 29th September, 2017 5:29 PM 0 hrs 23 mins 7.41 km
18 Extended Commute
29th September, 2017 7:46 AM 29th September, 2017 8:42 AM 0 hrs 56 mins 20.22 km
17 Evening Ride
28th September, 2017 6:19 PM 28th September, 2017 6:56 PM 0 hrs 37 mins 8.16 km
16 Extended Commute
28th September, 2017 7:41 AM 28th September, 2017 8:36 AM 0 hrs 54 mins 20.13 km
15 Evening Ride
25th September, 2017 6:13 PM 25th September, 2017 6:38 PM 0 hrs 25 mins 7.53 km
14 Extended Commute
25th September, 2017 7:37 AM 25th September, 2017 8:42 AM 1 hrs 04 mins 22.66 km
13 Evening Ride
22nd September, 2017 6:39 PM 22nd September, 2017 7:02 PM 0 hrs 23 mins 7.46 km
12 Morning Ride
22nd September, 2017 8:44 AM 22nd September, 2017 9:20 AM 0 hrs 36 mins 8.17 km
11 Evening Ride
19th September, 2017 6:07 PM 19th September, 2017 6:29 PM 0 hrs 22 mins 7.31 km
10 Morning Ride
18th September, 2017 8:35 AM 18th September, 2017 9:09 AM 0 hrs 33 mins 8.21 km
9 Ride to Empower
16th September, 2017 6:02 AM 16th September, 2017 4:09 PM 10 hrs 06 mins 100.2 km
8 Evening Ride
14th September, 2017 7:15 PM 14th September, 2017 10:04 PM 2 hrs 49 mins 43.38 km
7 Morning Ride
14th September, 2017 8:44 AM 14th September, 2017 9:09 AM 0 hrs 25 mins 7.9 km
6 Evening Activity
13th September, 2017 6:49 PM 13th September, 2017 7:14 PM 0 hrs 24 mins 7.4 km
5 Morning Ride
12th September, 2017 8:44 AM 12th September, 2017 9:08 AM 0 hrs 24 mins 7.61 km
4 Night Ride
9th September, 2017 9:40 PM 9th September, 2017 10:35 PM 0 hrs 54 mins 17.17 km
3 Afternoon Ride
9th September, 2017 5:42 PM 9th September, 2017 6:23 PM 0 hrs 41 mins 14.01 km
2 Ride home from Sentosa
9th September, 2017 10:49 AM 9th September, 2017 11:33 AM 0 hrs 43 mins 12.07 km
1 Ride with Kumo to Sentosa
9th September, 2017 8:30 AM 9th September, 2017 9:37 AM 1 hrs 07 mins 14.22 km
Total Distance: 745.22 km Total Hours: 50 hrs 26 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
41 Ride to buy DFD for Kumo
2nd September, 2017 12:15 PM 2nd September, 2017 1:48 PM 1 hrs 32 mins 9.1 km
40 Afternoon Ride
31st August, 2017 5:43 PM 31st August, 2017 6:12 PM 0 hrs 29 mins 7.46 km
39 Morning Ride
30th August, 2017 9:25 AM 30th August, 2017 9:51 AM 0 hrs 25 mins 7.92 km
38 Ride home after finished RfR2017
27th August, 2017 6:36 PM 27th August, 2017 7:39 PM 1 hrs 03 mins 19.85 km
37 Batu Pahat to Singapore (RfR 2017)
27th August, 2017 8:05 AM 27th August, 2017 6:03 PM 9 hrs 58 mins 141.96 km
36 Melaka to Batu Pahat (RfR2017)
26th August, 2017 7:18 AM 26th August, 2017 2:07 PM 6 hrs 49 mins 102.96 km
35 Ride to coach up to Malacca (RfR2017)
25th August, 2017 7:14 AM 25th August, 2017 7:38 AM 0 hrs 24 mins 6.51 km
34 Evening Ride
22nd August, 2017 6:41 PM 22nd August, 2017 7:09 PM 0 hrs 28 mins 7.48 km
33 Morning Ride
22nd August, 2017 8:35 AM 22nd August, 2017 9:03 AM 0 hrs 28 mins 7.64 km
32 Ride home from food distribution
19th August, 2017 11:04 AM 19th August, 2017 12:01 PM 0 hrs 56 mins 19.78 km
31 New route to food distribution
19th August, 2017 5:35 AM 19th August, 2017 10:08 AM 4 hrs 33 mins 56.61 km
30 Evening Ride
18th August, 2017 6:00 PM 18th August, 2017 6:24 PM 0 hrs 23 mins 7.43 km
29 Morning Ride
17th August, 2017 8:36 AM 17th August, 2017 8:59 AM 0 hrs 23 mins 7.81 km
28 Evening Ride
16th August, 2017 6:20 PM 16th August, 2017 6:47 PM 0 hrs 27 mins 7.51 km
27 Morning Ride
16th August, 2017 8:21 AM 16th August, 2017 8:45 AM 0 hrs 24 mins 7.83 km
26 Evening Ride
15th August, 2017 6:20 PM 15th August, 2017 6:45 PM 0 hrs 24 mins 7.34 km
25 Morning Ride
11th August, 2017 8:47 AM 11th August, 2017 9:10 AM 0 hrs 23 mins 7.79 km
24 SG52 Heritage Food Centre Ride
9th August, 2017 9:01 AM 9th August, 2017 2:22 PM 5 hrs 21 mins 25.62 km
23 Afternoon Ride
8th August, 2017 4:47 PM 8th August, 2017 5:13 PM 0 hrs 26 mins 7.5 km
22 Morning Ride
8th August, 2017 9:00 AM 8th August, 2017 9:27 AM 0 hrs 26 mins 7.85 km
21 Evening Ride
7th August, 2017 7:09 PM 7th August, 2017 9:54 PM 2 hrs 45 mins 35.89 km
20 Morning Ride
7th August, 2017 8:27 AM 7th August, 2017 8:49 AM 0 hrs 22 mins 7.82 km
19 Morning Ride
29th July, 2017 6:52 AM 29th July, 2017 2:50 PM 7 hrs 58 mins 102.58 km
18 Evening Ride
28th July, 2017 6:28 PM 28th July, 2017 6:50 PM 0 hrs 22 mins 7.33 km
17 Morning Ride
28th July, 2017 8:45 AM 28th July, 2017 9:23 AM 0 hrs 37 mins 8.03 km
16 Evening Ride
27th July, 2017 7:39 PM 27th July, 2017 8:05 PM 0 hrs 26 mins 7.6 km
15 Morning Ride
27th July, 2017 8:46 AM 27th July, 2017 9:10 AM 0 hrs 24 mins 7.97 km
14 Evening Ride
26th July, 2017 6:03 PM 26th July, 2017 6:28 PM 0 hrs 25 mins 7.35 km
13 Morning Ride
26th July, 2017 8:54 AM 26th July, 2017 9:18 AM 0 hrs 24 mins 7.78 km
12 Morning Ride
25th July, 2017 8:45 AM 25th July, 2017 9:11 AM 0 hrs 25 mins 7.77 km
11 Evening Ride
24th July, 2017 6:49 PM 24th July, 2017 7:17 PM 0 hrs 28 mins 7.39 km
10 Morning Ride
24th July, 2017 8:37 AM 24th July, 2017 9:04 AM 0 hrs 26 mins 7.92 km
9 Ride After Tennis
22nd July, 2017 11:40 AM 22nd July, 2017 11:58 AM 0 hrs 17 mins 4.43 km
8 Ride to Tennis
22nd July, 2017 7:52 AM 22nd July, 2017 8:10 AM 0 hrs 17 mins 5.04 km
7 Evening Ride
20th July, 2017 6:57 PM 20th July, 2017 7:23 PM 0 hrs 26 mins 7.49 km
6 Morning Ride
20th July, 2017 8:51 AM 20th July, 2017 9:19 AM 0 hrs 28 mins 7.84 km
5 Evening Ride
18th July, 2017 6:18 PM 18th July, 2017 6:42 PM 0 hrs 24 mins 7.38 km
4 Morning Ride
18th July, 2017 8:44 AM 18th July, 2017 9:08 AM 0 hrs 24 mins 7.93 km
3 Evening Ride
17th July, 2017 6:36 PM 17th July, 2017 8:37 PM 2 hrs 00 mins 43.03 km
2 Morning Ride
17th July, 2017 8:39 AM 17th July, 2017 9:10 AM 0 hrs 30 mins 7.88 km
1 Bike Aid Silver Jubilee Ride
15th July, 2017 4:45 AM 15th July, 2017 11:54 AM 7 hrs 09 mins 83.49 km
Total Distance: 863.89 km Total Hours: 63 hrs 5 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
28 Evening Ride
16th June, 2017 6:07 PM 16th June, 2017 6:33 PM 0 hrs 25 mins 7.39 km
27 Morning Ride
16th June, 2017 8:59 AM 16th June, 2017 9:24 AM 0 hrs 25 mins 8.12 km
26 Evening Ride
14th June, 2017 7:13 PM 14th June, 2017 7:36 PM 0 hrs 23 mins 7.41 km
25 Heavy downpour - drenched
14th June, 2017 8:26 AM 14th June, 2017 8:52 AM 0 hrs 25 mins 7.71 km
24 Evening Ride
13th June, 2017 6:09 PM 13th June, 2017 6:36 PM 0 hrs 26 mins 7.37 km
23 Morning Ride
13th June, 2017 8:32 AM 13th June, 2017 9:00 AM 0 hrs 27 mins 7.71 km
22 Evening Ride
12th June, 2017 6:58 PM 12th June, 2017 7:26 PM 0 hrs 28 mins 7.65 km
21 Morning Ride
12th June, 2017 8:20 AM 12th June, 2017 8:48 AM 0 hrs 28 mins 7.99 km
20 Afternoon Ride
6th June, 2017 5:43 PM 6th June, 2017 6:13 PM 0 hrs 30 mins 7.48 km
19 Morning Ride
6th June, 2017 9:21 AM 6th June, 2017 9:45 AM 0 hrs 23 mins 7.88 km
18 Evening Ride
5th June, 2017 6:53 PM 5th June, 2017 7:57 PM 1 hrs 04 mins 8.38 km
17 Morning Ride
5th June, 2017 8:40 AM 5th June, 2017 9:06 AM 0 hrs 25 mins 7.69 km
16 Different Route for Century Ride
3rd June, 2017 5:54 AM 3rd June, 2017 1:15 PM 7 hrs 20 mins 100.35 km
15 Evening Ride
2nd June, 2017 6:38 PM 2nd June, 2017 7:05 PM 0 hrs 26 mins 7.84 km
14 Run banking errand
2nd June, 2017 11:23 AM 2nd June, 2017 11:41 AM 0 hrs 17 mins 4.5 km
13 Morning Ride
2nd June, 2017 9:04 AM 2nd June, 2017 9:32 AM 0 hrs 27 mins 7.8 km
12 Evening Ride
31st May, 2017 6:39 PM 31st May, 2017 6:53 PM 0 hrs 14 mins 4.03 km
11 Morning Ride
31st May, 2017 8:59 AM 31st May, 2017 9:26 AM 0 hrs 26 mins 7.75 km
10 Evening Ride
29th May, 2017 6:09 PM 29th May, 2017 8:33 PM 2 hrs 24 mins 42.83 km
9 Morning Ride
29th May, 2017 8:15 AM 29th May, 2017 8:39 AM 0 hrs 24 mins 7.73 km
8 Distribution Ride (Mt E Cheque Presentation)
27th May, 2017 4:58 AM 27th May, 2017 12:45 PM 7 hrs 46 mins 92.82 km
7 Evening Ride
25th May, 2017 7:24 PM 25th May, 2017 9:54 PM 2 hrs 30 mins 41.67 km
6 Morning Ride
24th May, 2017 8:31 AM 24th May, 2017 8:57 AM 0 hrs 26 mins 7.69 km
5 Continuation of Morning Ride
22nd May, 2017 5:52 PM 22nd May, 2017 7:51 PM 1 hrs 59 mins 43.85 km
4 Morning Ride halted by heavy rain
22nd May, 2017 6:17 AM 22nd May, 2017 6:52 AM 0 hrs 35 mins 6.77 km
3 Kick Start Togo 517
20th May, 2017 6:26 AM 20th May, 2017 9:38 AM 3 hrs 11 mins 53.88 km
2 Evening Ride
19th May, 2017 6:44 PM 19th May, 2017 7:13 PM 0 hrs 29 mins 9.67 km
1 Morning Ride
19th May, 2017 8:45 AM 19th May, 2017 9:12 AM 0 hrs 26 mins 8.03 km
Total Distance: 539.99 km Total Hours: 35 hrs 14 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow estyeo

estyeo is not following anyone yet...

Chat estyeo