Dynns1910's Profile

Singapore
Joined 23rd May 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Dynns1910?

Give him kudos!

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 11

Rode 690.1 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 129

Rode 1371.07 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 308

Rode 864.82 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 115

Rode 963.96 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 85

Rode 2571.04 km

“ It's my first time to joinTOGO challenge and I can say that good motivatio... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

2
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
9 Morning Ride
26th May, 2019 5:41 AM 3 hrs 21 mins 5 hrs 21 mins 26th May, 2019 11:03 AM 78.1 km
8 Morning Ride
25th May, 2019 4:29 AM 4 hrs 53 mins 6 hrs 53 mins 25th May, 2019 11:23 AM 114.03 km
7 Evening Ride
24th May, 2019 7:51 PM 0 hrs 56 mins 0 hrs 56 mins 24th May, 2019 8:48 PM 22.64 km
6 Morning Ride
19th May, 2019 8:48 AM 3 hrs 23 mins 6 hrs 23 mins 19th May, 2019 3:12 PM 75.14 km
5 GIro de Luca 2019 day 3
19th May, 2019 6:12 AM 5 hrs 59 mins 8 hrs 59 mins 19th May, 2019 3:12 PM 139.86 km
4 Afternoon Ride
18th May, 2019 2:26 PM 0 hrs 09 mins 0 hrs 09 mins 18th May, 2019 2:36 PM 2.91 km
3 Morning Ride
18th May, 2019 10:05 AM 1 hrs 32 mins 3 hrs 32 mins 18th May, 2019 1:37 PM 33.82 km
2 Morning Ride
18th May, 2019 6:13 AM 1 hrs 20 mins 3 hrs 20 mins 18th May, 2019 9:33 AM 45.78 km
1 Giro de Luca 2019 day 2
18th May, 2019 6:11 AM 6 hrs 00 mins 8 hrs 00 mins 18th May, 2019 2:11 PM 177.83 km
Total Distance: 690.11 km Total Hours: 43 hrs 33 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
40 Evening Ride
4th November, 2017 7:45 PM 4th November, 2017 10:23 PM 2 hrs 38 mins 66.23 km
39 Evening Ride
4th November, 2017 6:14 PM 4th November, 2017 6:52 PM 0 hrs 37 mins 15.08 km
38 Night Ride
22nd October, 2017 9:16 PM 22nd October, 2017 10:02 PM 0 hrs 45 mins 17.38 km
37 Evening Ride
22nd October, 2017 8:03 PM 22nd October, 2017 8:28 PM 0 hrs 24 mins 12.21 km
36 Morning Ride
18th October, 2017 7:45 AM 18th October, 2017 9:52 AM 2 hrs 07 mins 55.4 km
35 Morning Ride
15th October, 2017 7:27 AM 15th October, 2017 8:45 AM 1 hrs 17 mins 44.53 km
34 Morning Ride
15th October, 2017 4:27 AM 15th October, 2017 5:04 AM 0 hrs 37 mins 13.37 km
33 Activity
13th October, 2017 11:18 PM 14th October, 2017 12:32 AM 1 hrs 13 mins 34.99 km
32 Activity
13th October, 2017 10:57 PM 14th October, 2017 12:28 AM 1 hrs 31 mins 44.02 km
31 Evening Ride
10th October, 2017 7:55 PM 10th October, 2017 9:28 PM 1 hrs 32 mins 45.01 km
30 Evening Ride
10th October, 2017 7:15 PM 10th October, 2017 7:27 PM 0 hrs 12 mins 5.37 km
29 Morning Ride
10th October, 2017 7:27 AM 10th October, 2017 7:42 AM 0 hrs 14 mins 5.38 km
28 Morning Ride
8th October, 2017 7:36 AM 8th October, 2017 1:56 PM 6 hrs 20 mins 143.9 km
27 Evening Ride
6th October, 2017 7:12 PM 6th October, 2017 8:15 PM 1 hrs 02 mins 30.29 km
26 Morning Ride
6th October, 2017 7:32 AM 6th October, 2017 7:45 AM 0 hrs 13 mins 4.7 km
25 Afternoon Ride
4th October, 2017 3:03 PM 4th October, 2017 4:15 PM 1 hrs 12 mins 30.85 km
24 Evening Ride
30th September, 2017 7:24 PM 30th September, 2017 8:35 PM 1 hrs 11 mins 31.35 km
23 Morning Ride
30th September, 2017 8:29 AM 30th September, 2017 9:44 AM 1 hrs 15 mins 30.2 km
22 Morning Ride
30th September, 2017 6:44 AM 30th September, 2017 7:49 AM 1 hrs 05 mins 33.65 km
21 Evening Ride
29th September, 2017 7:08 PM 29th September, 2017 8:33 PM 1 hrs 24 mins 37.14 km
20 Morning Ride
29th September, 2017 7:48 AM 29th September, 2017 8:59 AM 1 hrs 10 mins 30.07 km
19 Evening Ride
28th September, 2017 7:12 PM 28th September, 2017 9:00 PM 1 hrs 48 mins 49.07 km
18 Morning Ride
28th September, 2017 7:41 AM 28th September, 2017 8:53 AM 1 hrs 12 mins 30.14 km
17 Evening Ride
27th September, 2017 7:10 PM 27th September, 2017 9:13 PM 2 hrs 03 mins 49.85 km
16 Morning Ride
27th September, 2017 7:02 AM 27th September, 2017 8:08 AM 1 hrs 05 mins 29.22 km
15 Evening Ride
26th September, 2017 7:40 PM 26th September, 2017 8:40 PM 1 hrs 00 mins 31.38 km
14 Morning Ride
26th September, 2017 7:39 AM 26th September, 2017 8:48 AM 1 hrs 09 mins 29.15 km
13 Evening Ride
25th September, 2017 7:14 PM 25th September, 2017 9:14 PM 2 hrs 00 mins 51.23 km
12 Evening Ride
24th September, 2017 7:58 PM 24th September, 2017 8:55 PM 0 hrs 57 mins 20.85 km
11 Lunch Ride
23rd September, 2017 12:49 PM 23rd September, 2017 12:52 PM 0 hrs 02 mins 0.27 km
10 Lunch Ride
23rd September, 2017 11:10 AM 23rd September, 2017 12:30 PM 1 hrs 20 mins 35.66 km
9 Morning Ride
23rd September, 2017 8:52 AM 23rd September, 2017 10:34 AM 1 hrs 41 mins 49.88 km
8 Afternoon Ride
22nd September, 2017 5:12 PM 22nd September, 2017 6:26 PM 1 hrs 14 mins 32.25 km
7 Evening Ride
20th September, 2017 6:52 PM 20th September, 2017 8:09 PM 1 hrs 16 mins 36.31 km
6 Morning Ride
20th September, 2017 5:53 AM 20th September, 2017 7:00 AM 1 hrs 06 mins 28.26 km
5 Morning Ride
19th September, 2017 5:58 AM 19th September, 2017 6:58 AM 1 hrs 00 mins 27.36 km
4 Morning Ride
19th September, 2017 5:43 AM 19th September, 2017 7:00 AM 1 hrs 17 mins 33.83 km
3 Morning Ride
17th September, 2017 9:11 AM 17th September, 2017 9:45 AM 0 hrs 33 mins 13.5 km
2 Morning Ride
17th September, 2017 6:32 AM 17th September, 2017 7:43 AM 1 hrs 11 mins 32.32 km
1 Morning Ride
17th September, 2017 4:38 AM 17th September, 2017 7:00 AM 2 hrs 22 mins 59.44 km
Total Distance: 1371.09 km Total Hours: 52 hrs 48 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Morning Ride
31st August, 2017 6:14 AM 31st August, 2017 7:22 AM 1 hrs 07 mins 34.46 km
17 Morning Ride
26th August, 2017 5:35 AM 26th August, 2017 7:29 AM 1 hrs 53 mins 56.33 km
16 Evening Ride
25th August, 2017 7:38 PM 25th August, 2017 7:59 PM 0 hrs 21 mins 9.32 km
15 Morning Ride
20th August, 2017 7:38 AM 20th August, 2017 10:48 AM 3 hrs 10 mins 88.98 km
14 Evening Ride
16th August, 2017 7:22 PM 16th August, 2017 8:39 PM 1 hrs 16 mins 37.1 km
13 Morning Ride
13th August, 2017 4:37 AM 13th August, 2017 8:21 AM 3 hrs 44 mins 109.91 km
12 Morning Ride
12th August, 2017 6:29 AM 12th August, 2017 8:15 AM 1 hrs 45 mins 48.65 km
11 Lunch Ride
9th August, 2017 12:11 PM 9th August, 2017 1:04 PM 0 hrs 53 mins 24.43 km
10 Morning Ride
6th August, 2017 8:33 AM 6th August, 2017 11:32 AM 2 hrs 58 mins 87.05 km
9 Morning Ride
5th August, 2017 5:12 AM 5th August, 2017 5:59 AM 0 hrs 47 mins 17.79 km
8 Morning Ride
2nd August, 2017 5:05 AM 2nd August, 2017 5:47 AM 0 hrs 42 mins 20.02 km
7 Morning Ride
1st August, 2017 4:59 AM 1st August, 2017 5:45 AM 0 hrs 45 mins 20.02 km
6 Morning Ride
30th July, 2017 5:17 AM 30th July, 2017 7:28 AM 2 hrs 11 mins 63.69 km
5 Morning Ride
29th July, 2017 8:18 AM 29th July, 2017 9:25 AM 1 hrs 07 mins 29.72 km
4 Night Ride
28th July, 2017 10:02 PM 29th July, 2017 12:09 AM 2 hrs 06 mins 51.92 km
3 Evening Ride
24th July, 2017 8:30 PM 24th July, 2017 9:14 PM 0 hrs 44 mins 20.56 km
2 Evening Ride
17th July, 2017 7:51 PM 17th July, 2017 9:23 PM 1 hrs 31 mins 36.09 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 5:14 AM 15th July, 2017 8:58 AM 3 hrs 44 mins 108.79 km
Total Distance: 864.83 km Total Hours: 31 hrs 32 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
9 Morning Ride
18th June, 2017 5:42 AM 18th June, 2017 7:33 AM 1 hrs 51 mins 52.49 km
8 Morning Ride
17th June, 2017 5:07 AM 17th June, 2017 8:58 AM 3 hrs 50 mins 108.32 km
7 Evening Ride
9th June, 2017 8:28 PM 10th June, 2017 12:14 AM 3 hrs 45 mins 108.68 km
6 Morning Ride
4th June, 2017 7:29 AM 4th June, 2017 8:42 AM 1 hrs 12 mins 39.45 km
5 Evening Ride
31st May, 2017 8:33 PM 31st May, 2017 8:55 PM 0 hrs 21 mins 0 km
4 Morning Ride
28th May, 2017 5:51 AM 28th May, 2017 7:55 AM 2 hrs 04 mins 63.88 km
3 Audax600
20th May, 2017 3:58 AM 21st May, 2017 12:29 AM 20 hrs 30 mins 525.76 km
2 Morning Ride
19th May, 2017 8:45 AM 19th May, 2017 9:27 AM 0 hrs 41 mins 18.99 km
1 Morning Ride
14th May, 2017 6:26 AM 14th May, 2017 8:06 AM 1 hrs 40 mins 46.38 km
Total Distance: 963.95 km Total Hours: 36 hrs 26 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Dynns1910

Chat Dynns1910